Tevfik beye ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi? Dr çalışmasını başarılı buldum. Diger arkadaşlarında fotograflarını görmek isterim. Kime niyet kime kısmet belli olmaz. Dr ile ilgili bilgide verir misiniz? Hangi hastane, fiyat nedir?
canım merhaba,
burnunun daha yakından önden ve yandan fotolarını da görebilirmiyim ?
çok güzelsin ayrıcahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/cuvcuv.gif
Tevfik beye ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi? Dr çalışmasını başarılı buldum. Diger arkadaşlarında fotograflarını görmek isterim. Kime niyet kime kısmet belli olmaz. Dr ile ilgili bilgide verir misiniz? Hangi hastane, fiyat nedir?
tatlım ben ekliyorum seni albümden fotolarma bakabılırsın :))))
Tevfik hoca Ankara Hacettepe hastanesinde şu an. Fiyat konusunu mail atıp sorabilirsin canım
tevfiksozen@gmail.com
Yazdıgın sıkıntılar bende de var çok mutsuzum daha kötü olur yada yapar da yakışmazsa çok korkuyorum.:26:
Bu dr cnm sadece hacettepede mi ameliyat yapıyor yoksa dışarıda baska hastanelerde mi yapıyor?
Kızlar teşekkür ederim size ekledin bende görme şansını yakaladım. Ben bu doktorla görüşücem heyecan yaptım yaaaa
Kızlar teşekkür ederim size ekledin bende görme şansını yakaladım. Ben bu doktorla görüşücem heyecan yaptım yaaaa
tatlım cok tesekkur ederımmm hehehehe :))))) seni ekliyorum albümümden fotograflarıma bakabılrısın :)
Ben de ilk görüşmeye gittiğimde ameliyata karar verdim:)
Sizleri gördükten sonra bende ilk görüşmede karar eririm herhalde valla heyecan yaptım biliyi musunuzmeil attım ama cvp gelmedi. Hacettepe hast. Ana sayfasına baktım drun ismini yok niyeki. Hastane masrafi ne tuttu sizin
canım ismi yk çnkü anlasmalı olarak calısıyo 6 ay kadar önce istanbulda liv hsptalda anlasmalı calısıyodu smdı hacettepeyle anlasmlı calısıyo tatlım iyiki de gelms burayamailine cevap verir mtlaka acele etme sen :) ne yazdn :)
Bekliyim o zmn olmadı yarın tekrar yazarım. Orada çalışan bi dr ile görüşmüştüm daha önce, o x beye olanların hiç fotografını görmedim vazgeçtim. Tesadüfen gördüm bu dr adını çok iyi olduankarada ne kadar iyi dr varsa hepsi istanbuda burdakiler ne yapsın iyi olmuş kalmadığı
Her şeyde bir hayir vardır canım belki de burnunu yapmak Tevfik hocaya kısmet olacak
Sanırım oyle olacak ilk defa heyecan yaptım. Meile cvp geldi zamanını da yazsı bi görüşeyim bakıyım nasıl olcak. Efnancığım birkaç fotograf görmek, yorumları okumak çok yardımcı oluyo inan ki sende yaşadın anlarsın halimi.
Kızlar ameliyat izi kaldı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?