Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Tevfik beye ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi? Dr çalışmasını başarılı buldum. Diger arkadaşlarında fotograflarını görmek isterim. Kime niyet kime kısmet belli olmaz. Dr ile ilgili bilgide verir misiniz? Hangi hastane, fiyat nedir?

Son düzenleme:

Tevfik hoca Ankara Hacettepe hastanesinde şu an. Fiyat konusunu mail atıp sorabilirsin canım
tevfiksozen@gmail.com

tatlım ben ekliyorum seni albümden fotolarma bakabılırsın :))))

Bu dr cnm sadece hacettepede mi ameliyat yapıyor yoksa dışarıda baska hastanelerde mi yapıyor?

hacettepede yapıyo canım aklında hc endısen olmasın sonsz guveneblırsın :) bende korkuyodm yakısmazsa olmazsa falan dye ama tevfik hoca senın ne ıstedgnı anlaynca yuzune yakıstrarak onu oyle guzel oturtuyo kı resımlerımde goreblırsın :)

Kızlar teşekkür ederim size ekledin bende görme şansını yakaladım. Ben bu doktorla görüşücem heyecan yaptım yaaaa

Ben de ilk görüşmeye gittiğimde ameliyata karar verdim:)

Sizleri gördükten sonra bende ilk görüşmede karar eririm herhalde valla heyecan yaptım biliyi musunuz meil attım ama cvp gelmedi. Hacettepe hast. Ana sayfasına baktım drun ismini yok niyeki. Hastane masrafi ne tuttu sizin

canım ismi yk çnkü anlasmalı olarak calısıyo 6 ay kadar önce istanbulda liv hsptalda anlasmalı calısıyodu smdı hacettepeyle anlasmlı calısıyo tatlım iyiki de gelms buraya mailine cevap verir mtlaka acele etme sen :) ne yazdn :)

Bekliyim o zmn olmadı yarın tekrar yazarım. Orada çalışan bi dr ile görüşmüştüm daha önce, o x beye olanların hiç fotografını görmedim vazgeçtim. Tesadüfen gördüm bu dr adını çok iyi oldu ankarada ne kadar iyi dr varsa hepsi istanbuda burdakiler ne yapsın iyi olmuş kalmadığı

Her şeyde bir hayir vardır canım belki de burnunu yapmak Tevfik hocaya kısmet olacak

Her şeyde bir hayir vardır canım belki de burnunu yapmak Tevfik hocaya kısmet olacak

Sanırım oyle olacak ilk defa heyecan yaptım. Meile cvp geldi zamanını da yazsı bi görüşeyim bakıyım nasıl olcak. Efnancığım birkaç fotograf görmek, yorumları okumak çok yardımcı oluyo inan ki sende yaşadın anlarsın halimi.

Seni cok iyi anlıyorum canım bu ameliyatın en zor kısmı doktor secimi, doktorunu bulduktan sonra gerisi kolay. Ben de iz kalmadı Tevfik hoca cok titiz çalışıyor ameliyatlarını büyük bir itinayla yapıyor ona güven:)

Kızlar ameliyat izi kaldı mı ?

canım benım her iki burun kanadımda da dikişler vardı onlarda hiç ama hiç iz yok sankı hc kesilmemiş gbiler burnumun alt kısmındaki yerde cok belirsz bi iz var onu da bitek ben anlıyorum aynayı alttan burnumun dibine skp öyle bakınca :) kimse bana o seklde bakmadıgı için hc bi sorun yok :) ki gün gectkce de kayboluyo o :) tevfık hoca özenyo merak etmeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…