Ameliyat oldum (fotoğraflı)

arkadaslar tevfık hocanın amelıyat fıyatları hakkında bılgı verırmısınız aşağı yukarı olsada bı yardımcı olsanız:)

TE="meowww, post: 37333354, member: 490076"]5000 tl den başlıyor anladığım kadarıyla 1. ameliyatınızsa.[/QUOTE]
Özel hastanedemi çalışıyo acaba o yuzde nmi bukadar pahalı

[/QUOTE]
Hacettepe devlet hastanesi bi devlet hastanesine gore fiyatları pahali eger 4 5 bin se[/QUOTE]
Konu estetik olduğu için olabilir. Ve tabi dr.un da bir fiyatı olabilir :)

Hacettepe devlet hastanesi bi devlet hastanesine gore fiyatları pahali eger 4 5 bin se[/QUOTE]
Konu estetik olduğu için olabilir. Ve tabi dr.un da bir fiyatı olabilir :)[/QUOTE]
Hii anladim sen ameliyat oldunmu peki :)

Hacettepe devlet hastanesi bi devlet hastanesine gore fiyatları pahali eger 4 5 bin se
Konu estetik olduğu için olabilir. Ve tabi dr.un da bir fiyatı olabilir :)[/QUOTE]
Hii anladim sen ameliyat oldunmu peki :)[/QUOTE]
Ben şehir dışındayım, döndüğümde ilk kez görüşme randevusu alıcam. Çok dr la görüştüm hepsinden vazgeçtim, bakalım Tevfik beyle de görüşeyim, ona da karar vermezsem yine dr. arayışına girerim.

37353600, member: 490076"]Konu estetik olduğu için olabilir. Ve tabi dr.un da bir fiyatı olabilir :)[/QUOTE]
Ben şehir dışındayım, döndüğümde ilk kez görüşme randevusu alıcam. Çok dr la görüştüm hepsinden vazgeçtim, bakalım Tevfik beyle de görüşeyim, ona da karar vermezsem yine dr. arayışına girerim.[/QUOTE]
Konu estetik olduğu için olabilir. Ve tabi dr.un da bir fiyatı olabilir :)
Ben şehir dışındayım, döndüğümde ilk kez görüşme randevusu alıcam. Çok dr la görüştüm hepsinden vazgeçtim, bakalım Tevfik beyle de görüşeyim, ona da karar vermezsem yine dr. arayışına girerim.[/QUOTE]
Anladim tesekkur ederiim :)

Merhaba kızlar bütün yorumlarınızı okudum paylaşımlarınız için teşekkür ederim benimde hem sağlık sorunlarım var hem burnum kemerli bu yüzden ameliyat olmak istiyorum. Tevfik sözene ameliyat olan arkadaşlar rica etsem beni eklermisiniz resimlerinizi çok görmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaslar fotografları göremıyorum bende tevfık beyı dusunuyorum bununla ılıglı bazı arkadaslara da maıl attım yardımcı olun lutfen

Arkadaslar fotografları göremıyorum bende tevfık beyı dusunuyorum bununla ılıglı bazı arkadaslara da maıl attım yardımcı olun lutfen
Bikaç kişi yardımcı oluyor, bikaç kişi yardımcı olacakmış gibi konuşyor ama fotoğraf yollamıyor :) Buralara pek güvenmeyin bence. Size özelden mesaj atayım bi bakın. Aceleye getirmeyin.

evet acıkcası bende o şekilde tahlil yaptım kişiler genelde dedıgınız gibi :/ teşekkür ederim mesajınızı beklıyorum öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…