Tevfık hocanın amelıyat fıyatları hakkında asagı yukar bılgı verebılırmısınız lutfenn :/Herhangi bir muayene ücreti talep etmiyor Tevfik hoca
5000 tl den başlıyor anladığım kadarıyla 1. ameliyatınızsa.arkadaslar tevfık hocanın amelıyat fıyatları hakkında bılgı verırmısınız aşağı yukarı olsada bı yardımcı olsanız:)
Özel hastanedemi çalışıyo acaba o yuzde nmi bukadar pahalı[/QUOTE]TE="meowww, post: 37333354, member: 490076"]5000 tl den başlıyor anladığım kadarıyla 1. ameliyatınızsa.
Hacettepedeymiş.[/QUOTE]Özel hastanedemi çalışıyo acaba o yuzde nmi bukadar pahalı
Konu estetik olduğu için olabilir. Ve tabi dr.un da bir fiyatı olabilir :)[/QUOTE]Hacettepe devlet hastanesi bi devlet hastanesine gore fiyatları pahali eger 4 5 bin se
Hii anladim sen ameliyat oldunmu peki :)[/QUOTE]Konu estetik olduğu için olabilir. Ve tabi dr.un da bir fiyatı olabilir :)
Bikaç kişi yardımcı oluyor, bikaç kişi yardımcı olacakmış gibi konuşyor ama fotoğraf yollamıyor :) Buralara pek güvenmeyin bence. Size özelden mesaj atayım bi bakın. Aceleye getirmeyin.Arkadaslar fotografları göremıyorum bende tevfık beyı dusunuyorum bununla ılıglı bazı arkadaslara da maıl attım yardımcı olun lutfen
tevfik bey ankaradami gorev yapiyorevet acıkcası bende o şekilde tahlil yaptım kişiler genelde dedıgınız gibi :/ teşekkür ederim mesajınızı beklıyorum öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?