Ekledim baktınız mı fikrinizi belirtin ama
arkadaşlar ben tıp fakültesinde öğrenciyim ve başka şehirde okuyorum eylüle kadar ameliyat olmam gerekiyor ve Tevfik Sözen bey de düşündüğüm doktorlar arasında lütfen yardımcı oluuunön muayenede ücret talep ediyor mu ? nasıl ulaşabilirim ? sitede yeniyim özel mesaj atamıyorum ameliyat olan arkadaşlarımın fotoğraflarını görebilir miyim ? lütfen yardımcı olun benim için çoook önemli nerdeyse hayati bi konu
Merhaba canım ilk görüşme ücretsiz tevfiksozen@gmail.com adresinden ulaşabilirsin hocaya
ben mail attım ama bana dönmedi :18:
Yogun olduğu icin görmemiş olabilir canım istersen tekrar at.
ne kadar ödediniz acaba :)Merhaba arkadaşlar, ben de Tevfik Hocaya 22/05/2014 tarihinde ameliyat oldum. 85. gün bugün. Her şey yolunda gitti ve gidiyor. Şişlerim iyice inmeye başladı, çok güzel geri dönüşler alıyorum. Doktorumuz mükemmel bir insan. Onu tanıdığım için gerçekten şanslıyım. Ameliyatla ilgili tereddüt edenlere söylüyorum, fikir edinmeniz açısından mutlaka görüşmeye gidin derim. Albüm oluşturdum resimleri inceleyebilirsiniz ve ameliyatla ilgili sorularınız varsa seve seve cevaplarım. Tevfik Hocayı bulmamı, tanımamı sağlayan herkese teşekkürler...
ben ameliyat olalı 3ay oluyor o yüzden belli bir miktar belirtmek nasıl olur bilemedim. Bir de hastanın durumuna göre de değişebilir.ne kadar ödediniz acaba :)
Cok gecmis olsun canım eminim burnun cok guzel olmusturMerhaba arkadaşlar, ben de Tevfik Hocaya 22/05/2014 tarihinde ameliyat oldum. 85. gün bugün. Her şey yolunda gitti ve gidiyor. Şişlerim iyice inmeye başladı, çok güzel geri dönüşler alıyorum. Doktorumuz mükemmel bir insan. Onu tanıdığım için gerçekten şanslıyım. Ameliyatla ilgili tereddüt edenlere söylüyorum, fikir edinmeniz açısından mutlaka görüşmeye gidin derim. Albüm oluşturdum resimleri inceleyebilirsiniz ve ameliyatla ilgili sorularınız varsa seve seve cevaplarım. Tevfik Hocayı bulmamı, tanımamı sağlayan herkese teşekkürler...
çok teşekkürler sayenizde buldum Hocayı. Resimler var bakabilirsin.Cok gecmis olsun canım eminim burnun cok guzel olmustur
Estetik için mi gideceksin .?Kızlar Tevfik Sözen Hacettepe'de dr.luk yapıyo onu anladım. Peki KBB den randevu alıp gidiyoruz onun bi ücreti vardır heralde. Ne kadar olduğunu bilen var mı? Bir de Hacettepe dışında bi yerde ameliyat yapıyo mu?
""Yani kısaca muayene ücretini, nerelerde ameliyat yaptığını ve bunların ücretlerini merak ediyorum.""
Evet revizyon için gitmeyi düşünüyorum.Estetik için mi gideceksin .?
Herhangi bir muayene ücreti talep etmiyor Tevfik hocaEvet revizyon için gitmeyi düşünüyorum.
Peki özel hastanede yapar mı ameliyatı yoksa hacettepe de mi yapar illaki?Herhangi bir muayene ücreti talep etmiyor Tevfik hoca
onu Tevfik hocaya sorman gerekir :)Peki özel hastanede yapar mı ameliyatı yoksa hacettepe de mi yapar illaki?
Tamamdır ben mail atayım hocaya ameliyata karar verince konuşulur elbet :) yarım saattir darladım özelden, burdan teşekkür ederiim cevaplar için :)onu Tevfik hocaya sorman gerekir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?