Ameliyat oldum (fotoğraflı)

arkadaşlar ben tıp fakültesinde öğrenciyim ve başka şehirde okuyorum eylüle kadar ameliyat olmam gerekiyor ve Tevfik Sözen bey de düşündüğüm doktorlar arasında lütfen yardımcı oluuun ön muayenede ücret talep ediyor mu ? nasıl ulaşabilirim ? sitede yeniyim özel mesaj atamıyorum ameliyat olan arkadaşlarımın fotoğraflarını görebilir miyim ? lütfen yardımcı olun benim için çoook önemli nerdeyse hayati bi konu

Merhaba canım ilk görüşme ücretsiz tevfiksozen@gmail.com adresinden ulaşabilirsin hocaya

Merhaba arkadaşlar, ben de Tevfik Hocaya 22/05/2014 tarihinde ameliyat oldum. 85. gün bugün. Her şey yolunda gitti ve gidiyor. Şişlerim iyice inmeye başladı, çok güzel geri dönüşler alıyorum. Doktorumuz mükemmel bir insan. Onu tanıdığım için gerçekten şanslıyım. Ameliyatla ilgili tereddüt edenlere söylüyorum, fikir edinmeniz açısından mutlaka görüşmeye gidin derim. Albüm oluşturdum resimleri inceleyebilirsiniz ve ameliyatla ilgili sorularınız varsa seve seve cevaplarım. Tevfik Hocayı bulmamı, tanımamı sağlayan herkese teşekkürler...

ne kadar ödediniz acaba :)

Cok gecmis olsun canım eminim burnun cok guzel olmustur

Kızlar Tevfik Sözen Hacettepe'de dr.luk yapıyo onu anladım. Peki KBB den randevu alıp gidiyoruz onun bi ücreti vardır heralde. Ne kadar olduğunu bilen var mı? Bir de Hacettepe dışında bi yerde ameliyat yapıyo mu?
""Yani kısaca muayene ücretini, nerelerde ameliyat yaptığını ve bunların ücretlerini merak ediyorum.""

Bir de şu yöneticiyle olan muhabbet beni rahatsız etti. Bikaç dr.un sayfasında böyle şeyler yaşandığı için vazgeçtiğim dr.lar oldu. Kafam karıştı çok. İnsanlar yalandan dr. överek başkalarının hayatına niye sebep olur? Burun diyip geçmeyin, insanların kıt kanaat biriktirip veya kredi çekerek borca girip yaptırdıkları ameliyatlar bunlar. Giden zamanına mı yanarsın, parana mı, canına mı.

Bu konu içerisinde 94 sayfa, bir sürü fotoğraf eklenmiş gözüküyo ama tıklayınca hata veriyo, açmıyo. 1 2 tane gördüm görmedim yani fotoğraf. Bunun sebebi nedir?

Estetik için mi gideceksin .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…