Ameliyat oldum (fotoğraflı)

merhabalar arkadaşlar Tevfik beye 2,5 sene önce ameliyat olmuş biri olarak onu kesinlikle tavsiye ederim. yardımcı olunmuyor demişsiniz ben malesef siteye uzun zamandır girmiyorum yoksa ilk yıl baya bir arkadaşımıza yardımcı olmuştum zaten konu başlıklarını da ben açmıştım ama calışıyorum ve evlendim artık buraya zaman ayıramıorum hala düzenli girip yardımcı olan arkadaşlarımız var efnan mesela onunla görüşebilirsiniz..

Efnancım mrb tevfık hoca hakkında yenı bılgılerın varsa bizimle paylaşır mısın( yurtdışına gıdecektı dondumu ,Hacettepe hastanesıne devamım özel hast. Anlaşması varmı vs) en son ben bır konu acmıştım kapatılmış nedenını anlamadım
Sen bılıyorsan tevfık hocanın konularının kapanmasını bızlerede anlatırmısınnn
Açıkcası munenın yazdıklarınıda anlam veremedım
Mune sizde anlatabılırsınız
Tevfık sozen konularının neden kapatıldığını ( doktorunuza sorun,tek taraflı dinlememek gerekir ne demek gercekten anlamadım)

Canım yaptıran biri olarak sana sorayım, burun ucun aşağı doğru indi mi bu süreç içerisinde?

TEVFİK SOZEN HAKKINDA EN GÜNCEL BİLGİLER
Tevfik hoca Avrupa Fasiyal Plastik Cerrahi derneğinin Fellowu olarak Ekim 2014 ten beri Ege Üniversitesi ve istanbulda gorevli. Bir senelik bir burs kazandı bu bursu dünyada iki kisi kazandı biri Tevfik hoca digeri ise İspanyol bir doktor. Avrupa ve Amerika'da belirlenmiş çeşitli yüz estetigi ile uğrasan merkezlerde çalışılıyor sonunda bir sınava girip Fasiyal Plastik Cerrah unvanı alınıyor ve bu unvan Avrupa ve Amerika'da geçerli oluyor. Fasiyal plastik cerrah; yuzu genclestirme ve güzelleştirme ile ilgilenen ama sadece yüz ile ilgilenen cerrah. Yani burun estetigi,GOZ kapağı estetigi,yüz germe,kas kaldırma,alın germe,cene ve boyun problemlerini düzeltme,yüz kanserleri ile ilgilenme vs.
Ocakta hocamız hacettepeye donecek bir süre orda kaldıktan sonra Hollanda'ya yüz tümörleri ve bunların tamiri ile uğraşmaya gidecek. Sonra Londra'da cene hastalıkları GOZ kapağı hastalıkları ve bunların guzellesmesi icin gerekli cerrahi islemlerle uğraşacak.
Ayrıca yuze dolgu uygulaması,botox,lazer dermabrazyon denen genclestirme işlemleri vs... Devamında da Amerika'da yuzu genclestirme ameliyatları ile ilgilenecek.
Özetle yüz estetigi konusunda hersey tüm detayları ile son moda ne varsa o bilgileri takip ediyor hocamız. Yani bu da demek oluyor ki hocamızın tek cabası biz kadinlarin güzelliğine guzellik katmak:))))

Hollanda'ya ne zaman gidecek peki yani ameliyat olmayı düşünenler kendisine ameliyat olabilecek miyiz?

Efnancım bilgiler için çok teşekkür ederim
inşallah Ankara'dan vazgecmez

Canim merhaba oncelikle gecmis olsun. Suan nasılsın ve Tevfik bey hangi hastanede. Cevap verirsen cok sevinirim

merhaba kızlar bende burdan okuduğum yorumlarla tevfik hocaya ameliyat olmak istiyorum ancak ankaraya geri dönecek mi kendisi mail attım ama cevap vermedi 1 2 gün daha bekleyip tekrar mail atıcam yazın ameliyat olmayı düşünüyorum daha görüşmedim hocayla ama ben ona ameliyat olucam diyorum herkese nedense :) bu konuda bilgisi olan var mı yazın burda olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…