Hacettepe'de çalışıyormuş kendisi.Te tevfik bey ankaradami gorev yapiyor
Te tevfik bey ankaradami gorev yapiyor
Efnancım mrb tevfık hoca hakkında yenı bılgılerın varsa bizimle paylaşır mısın( yurtdışına gıdecektı dondumu ,Hacettepe
hastanesıne devamım özel hast.
Anlaşması varmı vs) en son ben bır konu
acmıştım kapatılmış nedenını anlamadım
Tanemcim en taze bilgiler cok yakında
bu sayfada olacak:)
Sen bılıyorsan tevfık hocanın konularının kapanmasını bızlerede anlatırmısınnn
Açıkcası munenın yazdıklarınıda anlam
veremedım
Mune sizde anlatabılırsınız
Tevfık sozen konularının neden
kapatıldığını ( doktorunuza sorun,tektaraflı dinlememek gerekir ne
demek gercekten anlamadım)[/QUOTE
Tanemcim en taze bilgiler cok yakında bu sayfada olacak:)
Hollanda'ya ne zaman gidecek peki yani ameliyat olmayı düşünenler kendisine ameliyat olabilecek miyiz?TEVFİK SOZEN HAKKINDA EN GÜNCEL BİLGİLER
Tevfik hoca Avrupa Fasiyal Plastik Cerrahi derneğinin Fellowu olarak Ekim 2014 ten beri Ege Üniversitesi ve istanbulda gorevli. Bir senelik bir burs kazandı bu bursu dünyada iki kisi kazandı biri Tevfik hoca digeri ise İspanyol bir doktor. Avrupa ve Amerika'da belirlenmiş çeşitli yüz estetigi ile uğrasan merkezlerde çalışılıyor sonunda bir sınava girip Fasiyal Plastik Cerrah unvanı alınıyor ve bu unvan Avrupa ve Amerika'da geçerli oluyor. Fasiyal plastik cerrah; yuzu genclestirme ve güzelleştirme ile ilgilenen ama sadece yüz ile ilgilenen cerrah. Yani burun estetigi,GOZ kapağı estetigi,yüz germe,kas kaldırma,alın germe,cene ve boyun problemlerini düzeltme,yüz kanserleri ile ilgilenme vs.
Ocakta hocamız hacettepeye donecek bir süre orda kaldıktan sonra Hollanda'ya yüz tümörleri ve bunların tamiri ile uğraşmaya gidecek. Sonra Londra'da cene hastalıkları GOZ kapağı hastalıkları ve bunların guzellesmesi icin gerekli cerrahi islemlerle uğraşacak.
Ayrıca yuze dolgu uygulaması,botox,lazer dermabrazyon denen genclestirme işlemleri vs... Devamında da Amerika'da yuzu genclestirme ameliyatları ile ilgilenecek.
Özetle yüz estetigi konusunda hersey tüm detayları ile son moda ne varsa o bilgileri takip ediyor hocamız. Yani bu da demek oluyor ki hocamızın tek cabası biz kadinlarin güzelliğine guzellik katmak:))))
Canım hocayla maillesir ona gore bir tarih ayarlarsınızHollanda'ya ne zaman gidecek peki yani ameliyat olmayı düşünenler kendisine ameliyat olabilecek miyiz?
Teşekkür ederimCanım hocayla maillesir ona gore bir tarih ayarlarsınız
Efnancım bilgiler için çok teşekkür ederimTEVFİK SOZEN HAKKINDA EN GÜNCEL BİLGİLER
Tevfik hoca Avrupa Fasiyal Plastik Cerrahi derneğinin Fellowu olarak Ekim 2014 ten beri Ege Üniversitesi ve istanbulda gorevli. Bir senelik bir burs kazandı bu bursu dünyada iki kisi kazandı biri Tevfik hoca digeri ise İspanyol bir doktor. Avrupa ve Amerika'da belirlenmiş çeşitli yüz estetigi ile uğrasan merkezlerde çalışılıyor sonunda bir sınava girip Fasiyal Plastik Cerrah unvanı alınıyor ve bu unvan Avrupa ve Amerika'da geçerli oluyor. Fasiyal plastik cerrah; yuzu genclestirme ve güzelleştirme ile ilgilenen ama sadece yüz ile ilgilenen cerrah. Yani burun estetigi,GOZ kapağı estetigi,yüz germe,kas kaldırma,alın germe,cene ve boyun problemlerini düzeltme,yüz kanserleri ile ilgilenme vs.
Ocakta hocamız hacettepeye donecek bir süre orda kaldıktan sonra Hollanda'ya yüz tümörleri ve bunların tamiri ile uğraşmaya gidecek. Sonra Londra'da cene hastalıkları GOZ kapağı hastalıkları ve bunların guzellesmesi icin gerekli cerrahi islemlerle uğraşacak.
Ayrıca yuze dolgu uygulaması,botox,lazer dermabrazyon denen genclestirme işlemleri vs... Devamında da Amerika'da yuzu genclestirme ameliyatları ile ilgilenecek.
Özetle yüz estetigi konusunda hersey tüm detayları ile son moda ne varsa o bilgileri takip ediyor hocamız. Yani bu da demek oluyor ki hocamızın tek cabası biz kadinlarin güzelliğine guzellik katmak:))))
ya nasıl ekleniyo ben anlamadım·nasıl arkadas olunuyoarkadaş olursan görebilirsin ben ekliyorum seni
Rica ederim canım, inşallah hayırlısı olsunEfnancım bilgiler için çok teşekkür ederim
inşallah Ankara'dan vazgecmez
Sanırım Tevfik hoca birçoğumuzun ilk ve son görüştüğü cerrah oldu. O kadar güven verici ki zaten yaptigi isler de ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?