Ameliyat oldum!

Fulya mesajı düzenledim
İnsan araştırınca daha çok şey öğreniyor haliyle.
Okudukça vs
Sen de dilin de var.
Kuru kuru araştırmiyorsun bilimsel makale vs olmasi gerektiği gibi bilimsel yönden de iredeledin.

O davalardan pek bir şey çıkmıyor diye biliyorum. Muhtemelen başka bir doktora revizyon olmak için para biriktiririm.

Yok, bariz benim sorunlarım. Doktora da o kadar güvenmiyordum zaten. Hiçbir doktora öyle güvenmiyorum. Seçenekler sınırlı olduğu için birini seçmem gerekiyordu ve seçtim sadece.
Ameliyat masası herkesin aşağı yukarı güzel ama iyileşme süreci farklı
Arkadaşın kardeşi oldu memnunmus.
Doktoru araştırdim şikayet var insan kime nasıl güvenecek onu da bilemiyor

Ameliyat masası herkesin aşağı yukarı güzel ama iyileşme süreci farklı
Arkadaşın kardeşi oldu memnunmus.
Doktoru araştırdim şikayet var insan kime nasıl güvenecek onu da bilemiyor
Şans işi biraz. Ben şanslı değilmişim demek ki. Ha burnum berbat değil, gören bu ne ya demez elbette ama insan o kadar para verip, anestezi alıp yüzünü açtırınca istediği gibi bir şey olsun diye bekliyor.

Şans işi biraz. Ben şanslı değilmişim demek ki. Ha burnum berbat değil, gören bu ne ya demez elbette ama insan o kadar para verip, anestezi alıp yüzünü açtırınca istediği gibi bir şey olsun diye bekliyor.
Evet senin eski burnun da kötü değildi.

Doktor eskisinden daha güzel ise ufak tefek şeye takılma diyor resmen.

Geçen bir doktor yorumu gördüm.
Yazmışlar burunlarda şöyle böyle sıkıntı var.
Bütüne bakın.
Eskisinden daha iyi.
Hastam ve ben mutluyuz.
Upuzun yazı yazmis bir de çevre en ufak konuda sizi eleştirir kulak asmayın

Eski halinden bir tık iyiyse onunla mutlu olun.
Bütüne bakın parçaya odaklanmayin vs özeti.

Aynı doktora ikinci kere olan çok arkadaş pişman oldu. Demek ki bir daha aynı doktora güvenmemek gerekiyor. Ben böyle bir durumda kalsam, ameliyatimi yapan doktor düzeltir çünkü o bu hale getirdi diye düşünür ve büyük bir hata yapardım büyük ihtimalle. İnşallah bu doktor iyi iş çıkarmıştır burnunuzda. Bu son burun ameliyatınız olur. Ya bu öyle ciddi bir ameliyat ki, bunu bir kere de en güzel şekilde yapıp o defteri kapatmaları gerekiyor. Çekilen fiziksel ve manevi acıyı düşününce, doktorların çok ama çok dikkatli olması lazım. Bilmiyorum, bu iş para basma işine cevrilmis bazı doktorlar tarafından. Bu kadar basit değilmiş bu iş. Dokuzuncu ayda ne gibi sorunlarınız çıktı ortaya? Altı ayda burun son şeklini alır biter gider sanıyordum. İkinci ameliyatınız olmasına rağmen, aynı zorlukları bir daha yaşamanıza rağmen, bir de moral veriyorsunuz, gerçekten teşekkür ederim. Alçı çıkınca sisler iner diye düşüneceğim ve ağlamak mümkün olduğunca yok.
Yapan bir kerede yapar diye düşünüyorum ben birde benim doktor hiç işinin arkasında duran biri değildi yani yaptığı burunda bir sürü sorun vardı deviasyon düzelmemiş,çatı açık kalmış,birde kemeri almış ama burnu hiç küçültmediği için çok kaba duruyordu önden.yandan hiç kavis yoktu ama yine en düzgün yandan olduğu için öyle kabullenmiştim en son 9.ayda burun gövdesi bir yana ucu diğer yana döndü malesef🙄şişlikler inince kusurlar daha çok ortaya çıkıyor.birkaç yıl öncede kemiği kestiği yer çıkıntı yapmıştı hafif bende artık dayanamadım revizyon oldum.birkaç revizyonda iyi doktora gittim en son bana güven verdiği için seçtiğim doktora oldum artık tek istediğim yine aynı şeylerin olmaması düzgün bir burnum olması🙏🏻1 yıl baya zorlayacak psikolojimizi şimdiden hazırlıklı olmamız lazım çünkü alçı çıkınca şişiyor ve birgün bakıyorsunuz düzgün birgün bakıyorsunuz değil falan off çok zor ya Allah sonunu iyi etsinde🙏🏻🧿

Benim burnum sorunlu. Kemer var. Çöküklük ve eğrilik de var. Burnumun ucu yüzümün sağ tarafına doğru kayık ve doktor kabul etmiyor bile bunu. Ödem diyor her şeye. Kalkıklık da cabası. İstemediğim her şey var kısaca.

Ben size dedim, burnunuz zaten güzeldi. Riskler çok fazla, bir gıdım daha güzel olsun diye girişilecek bir iş değil. Umarım deformasyon çıkmaz. Ama yine de ağlamayın. Daha burnunuzu görmediniz bile. Hoşunuza gitmeyen şeyler görebilirsiniz bantlar vs çıkınca. Hazırlıklı olun. Bu psikolojiyle mahvolursunuz valla öyle bir şey olursa, benden söylemesi.

Keşke ilk haftaya dönebilsem diyorum ben şahsen çünkü burnumu görmüyordum ve güzel olacak diye düşünüyordum. Saatlerce aynaya bakıp burnumu incelemiyordum. Bir de o süreç var.
Burnunun beklentini hiç karşılaşmamış olmasına çok üzüldüm. Doktorlar bulmuş bir yalan, oyalama taktiğine gidiyorlar sanırım. Yazık günah, gencecik bir insansın, daha mutlu hissedecegine, bir sürü sorunla başbaşa kaldın, seni şimdi daha iyi anlıyorum. Umarım ileride çok mutlu olacağın bir buruna kavuşursun, ne diyeceğini ben de bilmiyorum

Biraz daha iyi olsun, daha kalkık kibar bir burnum olsun diye giriştim bu işlere ve şuan yarım insan gibi bir şeyim, keşke hemen iyileşmenin bir yolu olsaydı. Kalkık kibar bir burun hayaliyle bu kadar acı bir işe giriştim ama şimdi aynaya bile bakasim gelmiyor. Tek derdim işimi gucumu yapabilmek. İleride burnumla ilgili sorunlar çıkarsa da ne yaparim hiç kestiremiyorum. Bu kadar sancılı bir süreci altlatip baska sancılı süreçlere girmeyi hiç istemiyorum.

Yapan bir kerede yapar diye düşünüyorum ben birde benim doktor hiç işinin arkasında duran biri değildi yani yaptığı burunda bir sürü sorun vardı deviasyon düzelmemiş,çatı açık kalmış,birde kemeri almış ama burnu hiç küçültmediği için çok kaba duruyordu önden.yandan hiç kavis yoktu ama yine en düzgün yandan olduğu için öyle kabullenmiştim en son 9.ayda burun gövdesi bir yana ucu diğer yana döndü malesef🙄şişlikler inince kusurlar daha çok ortaya çıkıyor.birkaç yıl öncede kemiği kestiği yer çıkıntı yapmıştı hafif bende artık dayanamadım revizyon oldum.birkaç revizyonda iyi doktora gittim en son bana güven verdiği için seçtiğim doktora oldum artık tek istediğim yine aynı şeylerin olmaması düzgün bir burnum olması🙏🏻1 yıl baya zorlayacak psikolojimizi şimdiden hazırlıklı olmamız lazım çünkü alçı çıkınca şişiyor ve birgün bakıyorsunuz düzgün birgün bakıyorsunuz değil falan off çok zor ya Allah sonunu iyi etsinde🙏🏻🧿
İnşallah şimdiki burnun çok ama çok güzel olmuştur ve ilk ameliyattaki sorunların hiçbirini yaşamazsın. Katılıyorum, allah sonumuzu iyi etsin.

Revizyonu kime oldunuz?

Hanımlar, şimdi burnuma nefes açıcı sprey sıkarken şunu farkettim. Burnun iki deliğinin tam ortasındaki yerin her iki yanında beyaz plastik gibi iki plaka yapıştırılmış, dikilmiş. Bu iki şey kıkırdak mi? Bilmediğim için soruyorum, eğer kikirdaksa, böyle bembeyaz mi duruyor normalde? Sanki iki beyaz plastik burnun ortasındaki kıkırdağın iki yanına dikilmiş gibi.

Hanımlar, şimdi burnuma nefes açıcı sprey sıkarken şunu farkettim. Burnun iki deliğinin tam ortasındaki yerin her iki yanında beyaz plastik gibi iki plaka yapıştırılmış, dikilmiş. Bu iki şey kıkırdak mi? Bilmediğim için soruyorum, eğer kikirdaksa, böyle bembeyaz mi duruyor normalde? Sanki iki beyaz plastik burnun ortasındaki kıkırdağın iki yanına dikilmiş gibi.
Burnunu çok incelememeni tavsiye ederim. En azından bant, sargı, alçı her neyse onlardan kurtulana kadar. Onlar çıkınca zaten sorun varsa yeterince aynaya bakacaksın ister istemez ve kabus günler başlayacak. Sorun yoksa zaten belli oluyor mutlu mesut devam edersin hayatına. Şu an kendine eziyet etme.

Burnunu çok incelememeni tavsiye ederim. En azından bant, sargı, alçı her neyse onlardan kurtulana kadar. Onlar çıkınca zaten sorun varsa yeterince aynaya bakacaksın ister istemez ve kabus günler başlayacak. Sorun yoksa zaten belli oluyor mutlu mesut devam edersin hayatına. Şu an kendine eziyet etme.
Burnumun içini az da olsa temizleme düşüncesiyle, telefonun ışığıyla baktım ve böyle bir manzarayla karşılaştım. İnanın incelemedim, o gözle bakmadım. Bu doğal mi merak ettim. Sabırlı olmak lazım, haklısınız.

Tampon olmasın 😂

Söylemediler mi? Tamponun ne zaman alınacağını vs...

Tampon olmasın 😂

Söylemediler mi? Tamponun ne zaman alınacağını vs...
Tampon kullanmıyorum ben ameliyatlarımda diye üstüne basa basa söyledi. Allah Allah bunlar ne ki? Burnum kannrevan içinde olmasa çekip atacağım, nedir ki bu

Tampon kullanmıyorum ben ameliyatlarımda diye üstüne basa basa söyledi. Allah Allah bunlar ne ki? Burnum kannrevan içinde olmasa çekip atacağım, nedir ki bu
Valla tasvir ettiğiniz şey tampon. Belki başka bir şeyi kastetmiştir tampon diyerek? Kıkırdak filan tabii ki olamaz, öyle saçma şey mi olur. Bence temizleyip bir fotoğrafını çekin. Özelden gönderin. Ya da direkt doktorunuza sorun.

Valla tasvir ettiğiniz şey tampon. Belki başka bir şeyi kastetmiştir tampon diyerek? Kıkırdak filan tabii ki olamaz, öyle saçma şey mi olur. Bence temizleyip bir fotoğrafını çekin. Özelden gönderin. Ya da direkt doktorunuza sorun.
Özelden atiyorum

Sana demistim doktorun her dediğine inanma diye 🤪 burnu komple kırdı diyorsun ici ne tampon koymuştur.

Umarım yeni sonucunuz harika olur.Doktorunuzu yazabilir misiniz? Revizyon için doktor araştırıyorum bende.
Ben 2.ameliyatımın 10.ayındayım.Her ay yeni bir kusur ile kalp çarpıntısı yaşıyorum.İyi bir doktor bulup konuyu kapatmak istiyorum artık.

Back
X