dualarımız seninle, canım. her gün biraz daha iyileşeceksin...burnişin de güzülleşecek...
ben hala karar verme aşamasındayım şimdiden korkuyorum :18:
bende acayip tırsıyorum dizlerim titriyo :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dualarımız seninle, canım. her gün biraz daha iyileşeceksin...burnişin de güzülleşecek...
ben hala karar verme aşamasındayım şimdiden korkuyorum :18:
canım acil şifalar versin rabbim. benim 4 gün oldu ameliyatıma tamponların cıktığı an nefes alabiliyorsun morluklarda o gün yerini sarı renge bırakıyor üzülme sakın geçici süreç ..
Dualarim seninle canım benim merak etme hizla toparlancaksin kuvvetli ol. Gecicek cekcegin sknti en fazla 1 2 gun daha . Bak benimde 2 gun kaldi. Bende sana destek olcam arkds olcm![]()
Çok Sağol canım :) Tamponumu çekti ama hala nefes alamıyorum normalmi kia
Tamponumu çekti ama hiç nefes alamıyorum neden dün oldum amcamı açılır![]()
Çok Sağol canım :) Tamponumu çekti ama hala nefes alamıyorum normalmi kia
Anladm canim benimde bünyem biraz zayif bi gece kalmak istiyorum. Cokda heycanlym yaa. Geldi geçti bak sonucu guzel olcak moral moral moral hep moralli ol (1 gece kaldım cnm
canım hayırlısı olsun bakalim. Bende cuma günü olucam Bora beye.suan heycanini anliyorum ve paylasiyorum. Hersey gönlünce olsun.gelismeleri bildirr (![]()
Ekle canım beni özlem şaşmaz os13em@hot. Faceten ekle atayım resim
canım hayırlısı olsun bakalim. Bende cuma günü olucam Bora beye.suan heycanini anliyorum ve paylasiyorum. Hersey gönlünce olsun.gelismeleri bildirr (![]()
Slm bende bora karaaliyle gorustum amelyat sonrasinda bilgi verirmisiniz ne gibi sorunlariniz var mail adresim hg_ aytekin38@hotmail.com facede hatice aytekin insallah amelytiniz guzel gecer guzel haberlerinizi bekliyorum