Ameliyat öncesi ve sonrası

canım acil şifalar versin rabbim. benim 4 gün oldu ameliyatıma tamponların cıktığı an nefes alabiliyorsun morluklarda o gün yerini sarı renge bırakıyor üzülme sakın geçici süreç ..

Tamponumu çekti ama hiç nefes alamıyorum neden dün oldum amcamı açılır:(

Dualarim seninle canım benim merak etme hizla toparlancaksin kuvvetli ol. Gecicek cekcegin sknti en fazla 1 2 gun daha . Bak benimde 2 gun kaldi. Bende sana destek olcam arkds olcm (:

Çok Sağol canım :) Tamponumu çekti ama hala nefes alamıyorum normalmi kia

Çok Sağol canım :) Tamponumu çekti ama hala nefes alamıyorum normalmi kia

Çok geçmiş olsun canım, benim de oğlum dün septorinoplasti oldu. bugün hastaneden çıktık tamponları cumartesi alacak doktoru. tabi daha çok işlem yapılan taraf onun da tıkalı sızıntılardan dolayı, serum fizyolojikle yıkıyoruz biraz rahatlatıyor. burnunun içi şiştir ondan nefes alamıyorsundur şişler indikçe açılır inş...

Tamponumu çekti ama hiç nefes alamıyorum neden dün oldum amcamı açılır:(

canım benımde oyle arada tek tarafı acılıyo alıyorum sonra kapanıyor filan .kulak çöpü ile temizle dedi bana doktor onu yapınca acılıyor biraz o sekil idare ediyorum

canım hayırlısı olsun bakalim. Bende cuma günü olucam Bora beye.suan heycanini anliyorum ve paylasiyorum. Hersey gönlünce olsun.gelismeleri bildirr ((:

Slm bende bora karaaliyle gorustum amelyat sonrasinda bilgi verirmisiniz ne gibi sorunlariniz var mail adresim hg_ aytekin38@hotmail.com facede hatice aytekin insallah amelytiniz guzel gecer guzel haberlerinizi bekliyorum

Back
X