Canım bugün 3.günüm biraz daha iyiyim burnum hala tıkalı amatesekkur ederim canım insallah sagol guzel dileklerin icin.tabikide bildirirm tum gelişmeleri merak etmeyin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bugün 3.günüm biraz daha iyiyim burnum hala tıkalı amatesekkur ederim canım insallah sagol guzel dileklerin icin.tabikide bildirirm tum gelişmeleri merak etmeyin![]()
Canım bugün 3.günüm biraz daha iyiyim burnum hala tıkalı amaben 10 gün sonra çocuklara nasıl ders anlatcam ciğerim soldu :)
Canım bugün 3.günüm biraz daha iyiyim burnum hala tıkalı amaben 10 gün sonra çocuklara nasıl ders anlatcam ciğerim soldu :)
kiyamam canım sabir sabir kolay bisey degil sonuçta icinde bi sürü olay donuyo burnun tikali olmasi normal. Ohoooo 10gunee turpp gibi olursun olumlu dusun canim benimmm merak etme dha cok var duzelirsinnncanım senin ameliyat ne kdr sürdü bu arada?
Ay inş canım ya:) şuan hep böle kalçam gibi geliyo :)ayy canımm 10. gunde işe dondum ben ..hıc dert etmee 10 gune hıc bişeyın kalmıyor![]()
Hahaha kasaphane. Aynen bora bey banada 1 saat dedi çünkü ondan. Haydi bakalim hayirlisiiii (Bir buçuk saat canım narkozdan uyandırmışlar beni öle getirmişler. Moral iğnesimi neyse o onu bi vuruyolR gülerek gittim kasaphaneye ay pardon ameliyathaneye :)
Insallah tatlım hepimiz kısa surede sagliklarmza kavuscaz insallah. Doktorumuzda iyi saolsunn sevecenCanım inş kolayca bir süreç atlatırsın :) sağlıklı ve güzel ol inş :)
öncelikle geçmiş olsun...10 güne hiçbişeyin kalmaz merak etme)
Çok sevimli inş iyileşir ve onu hep böle hatırlarız :)
insallahh ffistikk (![]()
Nazl cım oldun mu ameliyatını canım?
tatlım yarın 3te olucam nasipse
Hadı Allah yardımcın olsun.... cok guzel gececek ınsallahhh
Umarım güzel geçmistir amelyatin güzel haberlerini bekliyorum
Guzel geçti canım şükür valla.korkulcak bisey yokmus.suan agri kesici serum yiyorum. Biraz kanamam fazla sadece sürekli damlio agzima pit pit. Bora beylede gorustum demin kontrol etti allah razi olsun hepsnden doktorndan hemsiresine bakimina kdr super