Kıyamam hemen iyileş kuzum :)
Saol kuzumm. Dakika dakika sisiyorum ya ustelik buz koymama, yag surmeme ragmen gozumu zor aciyorum demekki bünye. Ama korkulck kdr yok kizlar şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam hemen iyileş kuzum :)
Guzel geçti canım şükür valla.korkulcak bisey yokmus.suan agri kesici serum yiyorum. Biraz kanamam fazla sadece sürekli damlio agzima pit pit. Bora beylede gorustum demin kontrol etti allah razi olsun hepsnden doktorndan hemsiresine bakimina kdr super
Çok geçmiş olsun sen atlatdin sıra bende .kac saat sürmüş canım internete falan yazdığına göre iyisin sevindim güzel burnusunu sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah
Saol cnm şükür. Ameliyat sonucta acı sizi var ama abarti degil.1 saat 15dk
Saol kuzumm. Dakika dakika sisiyorum ya ustelik buz koymama, yag surmeme ragmen gozumu zor aciyorum demekki bünye. Ama korkulck kdr yok kizlar şükür
Merhaba ben ameliyat olali 3 gün oldu. Ilk gün her sey iyiydi 2. Gün yuzum sismeye basladi ve hic gecmeyecek sandim bugun de uyandigimda yüzüm daha da sismisti. Doktora gittim silikonlarimi aldi. Bu sirada hicbir sey hissetmedim sisliklerin iner yarina dedi, inmeye de basladi. Ve sanirim ben fazla nazlandim benim sisligim azmis hile. Ama yine de korkuyor insan. Su an morluklarim geciyor sislikler de yarina geçer Insallah. Ve benim ameliyatim 3 bucuk saat sürdü. Sizin için de benim için de her sey çok güzel olsun. Agrisiz, sizisiz, saglikli günler diliyorum :)
Çok geçmiş olsun kime amelyat oldunuz ve nekadara yazarsanız sevinirim
gecmiş olsun canım... haydı gozun aydın... toparla biraz foto beklıyoruz :)
KıZlar ateller alınırken acıyo mu şuan onun korkusu sardı![]()
Hayııır hiç acımıyoo hatta ben dedim alçının altındaki bantlar yapıştı ıslatıp mı çıkarcak diye ama hiçbişi yapmadan çıkardı asla acımadııı :)
Canım içimi rahatlatın ya peki dikişler alınırken :) başka bişi almıyo demi burnumdan![]()
bende 1 ay sonra ameliyat olucam bu ameliyatı defalarca izlemiş biri olarak çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok diyerek gittim 7 marta gün aldım vazgeçmezsem o güne kadar bide doktorum tanınmış biri değil ama birlikte çalıştığım için güveniyorum inşallah herşey yolunda gider..
Canım içimi rahatlatın ya peki dikişler alınırken :) başka bişi almıyo demi burnumdan![]()
Ya tamponları aldığında acıdımıbenim burnumda dikişle tutturulmuş tamponlar vardı. Dikişleri kesti o an böyle deriyi tırnak arasına alıp sıkıştırırız ya bir kaç saniyeliğine. Aynen öyle bir saniyelik bir his oldu, bakın acı demiyorum bile. sadece bir his. Sonra almadı o dikişler kendi gidicek dedi. Hiç ama hiç acımıyor emin olun, içinizi rahat tutun :)