Ameliyat öncesi ve sonrası

Guzel geçti canım şükür valla.korkulcak bisey yokmus.suan agri kesici serum yiyorum. Biraz kanamam fazla sadece sürekli damlio agzima pit pit. Bora beylede gorustum demin kontrol etti allah razi olsun hepsnden doktorndan hemsiresine bakimina kdr super

Çok geçmiş olsun sen atlatdin sıra bende .kac saat sürmüş canım internete falan yazdığına göre iyisin sevindim güzel burnusunu sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah

Çok geçmiş olsun sen atlatdin sıra bende .kac saat sürmüş canım internete falan yazdığına göre iyisin sevindim güzel burnusunu sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah

Saol cnm şükür. Ameliyat sonucta acı sizi var ama abarti degil.1 saat 15dk

Saol kuzumm. Dakika dakika sisiyorum ya ustelik buz koymama, yag surmeme ragmen gozumu zor aciyorum demekki bünye. Ama korkulck kdr yok kizlar şükür

Kuzum bende çok şiştim Allah'a şükür iyi geçmiş ya ameliyatın boşver şişler iner :)

Merhaba ben ameliyat olali 3 gün oldu. Ilk gün her sey iyiydi 2. Gün yuzum sismeye basladi ve hic gecmeyecek sandim bugun de uyandigimda yüzüm daha da sismisti. Doktora gittim silikonlarimi aldi. Bu sirada hicbir sey hissetmedim sisliklerin iner yarina dedi, inmeye de basladi. Ve sanirim ben fazla nazlandim benim sisligim azmis hile. Ama yine de korkuyor insan. Su an morluklarim geciyor sislikler de yarina geçer Insallah. Ve benim ameliyatim 3 bucuk saat sürdü. Sizin için de benim için de her sey çok güzel olsun. Agrisiz, sizisiz, saglikli günler diliyorum :)

Merhaba ben ameliyat olali 3 gün oldu. Ilk gün her sey iyiydi 2. Gün yuzum sismeye basladi ve hic gecmeyecek sandim bugun de uyandigimda yüzüm daha da sismisti. Doktora gittim silikonlarimi aldi. Bu sirada hicbir sey hissetmedim sisliklerin iner yarina dedi, inmeye de basladi. Ve sanirim ben fazla nazlandim benim sisligim azmis hile. Ama yine de korkuyor insan. Su an morluklarim geciyor sislikler de yarina geçer Insallah. Ve benim ameliyatim 3 bucuk saat sürdü. Sizin için de benim için de her sey çok güzel olsun. Agrisiz, sizisiz, saglikli günler diliyorum :)

Çok geçmiş olsun kime amelyat oldunuz ve nekadara yazarsanız sevinirim

Kızlar burun estetiği yaptırmak isteyenler için doktor çok önemli ikinci hastane ve üçüncü sizin genel sağlık durumunuz. Herhangi bir kronik rahatsızlığınız olmasa bile her ameliyat bir risktir ve ameliyata girmeden size herhangi komplikasyon durumunda alınan tüm önlemleri kabul ettiğinize dair bir yazı imzalatırlar bu beni biraz ürkütmüştü. hastanenin kendini bana Birşey olursa garanti altına almak istemesi ne kadar doğalsa, benim içinde korkmak o kadar doğaldı. Benim ameliyatım tam 1.5 saat sürdü uyanmam da yarım saat kırkbeş dkyı bulmuş. her uyandığımda tam ayılamadığım için burnumu soruyormuşum Dr a. o da hiç usanmadan başımda beklemiş her sorduğumda telefonundan ameliyat bittikten sonra alçı işlemine geçmeden fotografını çekmiş burnumun. Bu inanılmaz motive ediyor sizi çünkü içerde ne olduğunu bilmeden yaklaşık bir hafta beklemek eminim çok zor olur. Sizde Dr nmuzdan bunu isteyin ben akıl edememiştim Allah'tan Dr um çok iyi biri çıktı. Neyse ameliyattan sonra ben 12buçukta odamdaydım ve akşam 7de taburcu oldum. 2 gün kabız olmamam gerektiğini söyleyerek Dr um taburcu etti 3 gün alçılı durdum üçüncü gün alındı ve burnumun içindeki tamponlar çıktı artık tamponlar çıkarken hiç acıtmıyor eskiden yapışırmış ete. ama şimdi özel bir ilaç sürülüyor kapalıda kalsa hiç kurutmuyor burnunuzu korkmayın. Dr um alçıyı aldığında inanamıştı, çünkü ne morluk vardı bende ne de gözlerimin oralarda şişlik, biraz morluk ve şişlik normaldır demişti ameliyat öncesinde. Zaten bende benden önce ameliyat olan hastaların fotolarında hep öyle görmüştüm. Dr um bende olmamasını damarlarımın çok sağlıklı olduğuna bağladı hiç sigara ve alkol kullanmadığım için ve düzenli spor yaptığım için vücudum deforme olmamış. 5 yıl öncesine dair bunları hatırlıyorum sizin sormak istedikleriniz olursa hafızamı zorlarım :12::1:

Son düzenleme:
meraba , öncelikle çok geçmiş olsun bende bora beye ameliyat olmayı düşünüyorum.fotoğraflarını görebilmek için ekledim ,umarm kabul edersin :)

bende 1 ay sonra ameliyat olucam bu ameliyatı defalarca izlemiş biri olarak çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok diyerek gittim 7 marta gün aldım vazgeçmezsem o güne kadar bide doktorum tanınmış biri değil ama birlikte çalıştığım için güveniyorum inşallah herşey yolunda gider..

bende 1 ay sonra ameliyat olucam bu ameliyatı defalarca izlemiş biri olarak çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok diyerek gittim 7 marta gün aldım vazgeçmezsem o güne kadar bide doktorum tanınmış biri değil ama birlikte çalıştığım için güveniyorum inşallah herşey yolunda gider..

Ameliyat izlenir mi hiç :) kendiniz hazirlamissiniz korkuyu.. Ameliyatla alakali hicbir korkunuz olmasin uyuyorsunuz sadece :) ben 4. Günümdeyim sisliklerim de iniyor, sizlamalarim da geçti. Korkmayinnn :)

Canım içimi rahatlatın ya peki dikişler alınırken :) başka bişi almıyo demi burnumdan :D

benim burnumda dikişle tutturulmuş tamponlar vardı. Dikişleri kesti o an böyle deriyi tırnak arasına alıp sıkıştırırız ya bir kaç saniyeliğine. Aynen öyle bir saniyelik bir his oldu, bakın acı demiyorum bile. sadece bir his. Sonra almadı o dikişler kendi gidicek dedi. Hiç ama hiç acımıyor emin olun, içinizi rahat tutun :)

benim burnumda dikişle tutturulmuş tamponlar vardı. Dikişleri kesti o an böyle deriyi tırnak arasına alıp sıkıştırırız ya bir kaç saniyeliğine. Aynen öyle bir saniyelik bir his oldu, bakın acı demiyorum bile. sadece bir his. Sonra almadı o dikişler kendi gidicek dedi. Hiç ama hiç acımıyor emin olun, içinizi rahat tutun :)
Ya tamponları aldığında acıdımı :(

Back
X