Ameliyat öncesi ve sonrası

Ya tamponları aldığında acıdımı :(

Benim tamponlarim silikondu. Hic hic hic acimadi. Bana guvenebilirsiniz. Ikinci gun cikarilanlar boyle dus lifi gibiydi resmen sanirim kanama engellemek icindi. Cikarilirken gidiklandim. 10 gun sonra da burun kemigine dikisle tutturulmus beyaz silikon tamponlar alindi. Cok buyuk bir rahatlama oldu cikarken boyle basinc gitti hava girdi burnuma.

burun estetiği için :14:ekol de cem karas ve hünkar batıkhan arasında kaldım hangi doktoru tersic etmeliyim ??

merhaba,

ben yaklaşık 1 ay once Cem Karas a ameliyat oldum, tavsiye etmiyorum. İşini ticarete dokmuş sürekli estetik yapma isteği içinde, eger estetik olmuyorsanız bile ameliyattan sonra yapışma cok oldugu için ilgilenmesi gerekirken ne ilac veriyor nede kontrolde soruları cevaplıyor. Ameliyat bittiktan sonra cok alakasız davranıyor. Nefes almayınca başka doktorlara gittim, burnumda iki kere tekrardan yapışma olmustu (ameliyattan sonra bilgilendirme yapmadıgı için deniz suyu yada tuzlu suyla temizlenmesi gibi) ve başka doktora gitmek zorunda kaldım.
adam sadece ilk ve son halinin fotografını cekip internete koyma peşinde. ama burunlar yuze oturduktan sonra hepsi aynı. Estetik yok yani, Yaptıkları burunları tek tek gordum ve son anda burnumun ucuna estetik yaptırmaktan vazgectim. iyi ki de vazgecmişim.. sukurler olsun.. diğeri hakkındada bilgim yok acıkcası

bende kendisine gitmiştim daha önce daha burnuma bakmadan (içine vs ) hemen para konusunu açtı yahu dur bi bekle bir bak en son söyle dimi

Back
X