Kizlar 4 günlük ameliyatliyim.Gercekten cok zor bi surecmis.Aci cekmekten cok yoruldum tamponlarim alindi uzerindeki alci-atel ve dikisler alinirken cok aciyormu.2 gun sonra alincak.Birde 8 gun sonra ise donucem sizce şiş ve morluklar gecermi
içim rahatladı çok teşekkürler :) peki yeşillenince herhangi kremyada başka bir şey kullandınız mıYeserdiktwn sonra 1 haftaya tamamen gecmisti benimki
arkadaşlar benim çok morluğum oldu ameliyat olalı 8 gün oldu şuan yeşil oldu morluklarım ne zaman geçer bilgisi olan var mı?
çok teşekkür ederim içim rahatladı valla :))İki hafta içinde geçiyor yani 5-6 güne pek bir şey kalmaz zaten yeşil olduysa daha çabuk bile geçer :)
çok sağolunYok ben hic bisey kullanmadim
Cok normal canim korkmaKızlar ameliyatımın 4.günü ve her sabah burun deliklerime doktorun verdiği kremi sürüyorum. Ama burnumun içinden şeffaf kıvamlı akıntı geliyor. Bunu yaşayan var mı?
Cvp için teşekkür ederim :) her sabah yeni bi olayla uyanınca herseyi sormak istiyorum :)Cok normal canim korkma
Kızlar ameliyatımın 4.günü ve her sabah burun deliklerime doktorun verdiği kremi sürüyorum. Ama burnumun içinden şeffaf kıvamlı akıntı geliyor. Bunu yaşayan var mı?
Cvp için teşekkür ederimNormal o canım hatta benim burnumun içini temizleyen o oldu biraz değişik olacak ama kıvamlı olduğu için ben peçeteye sariyordum onu geldikçe geliyordu kan pihtilari falan öyle aktı benim ve nerdeyse bir ay olacak hala ara sıra geliyor burnunun kendi akıntısı korkacak hiçbir şey yok :)
Ya bende çekmeye çalışıyorum ama gelmiyo. Kendi ne zaman isterse öyle geliyo gıcık oldum Bi de sol burun içim diğerine göre sızlıyo bazen. Oradan gelen akıntı kırmızıya dönüyo rengi. Sanırım o tarafa daha çok işlem yapıldı:/Normal o canım hatta benim burnumun içini temizleyen o oldu biraz değişik olacak ama kıvamlı olduğu için ben peçeteye sariyordum onu geldikçe geliyordu kan pihtilari falan öyle aktı benim ve nerdeyse bir ay olacak hala ara sıra geliyor burnunun kendi akıntısı korkacak hiçbir şey yok :)
Evet oyle seyler olabiliyor, 1 ayi gecti ameliyatim hala disari soguga ciktigimda burnum sizliyor ici aciyor bazen daha yaralarin bile bir taraftakilerin en azindan tam iyilesmedigini dusunuyorum dun uzun zaman sonra tekrar temizledim kalan seyler var mi diye kulak cubuguna kirmizi akintilar gelebiliyor. Dusunun 1 ayi gecti sizin daha cok erken hic endiselenmeyin o yuzden. İnsan her seyi merak ediyor tabii ki bi olumsuzluk olmamasi icin ama meraklanicak bir sey yok :) cok gecmis olsunYa bende çekmeye çalışıyorum ama gelmiyo. Kendi ne zaman isterse öyle geliyo gıcık oldum Bi de sol burun içim diğerine göre sızlıyo bazen. Oradan gelen akıntı kırmızıya dönüyo rengi. Sanırım o tarafa daha çok işlem yapıldı:/
gelir çok normal benm 15 gün oldu hala geliyorKızlar ameliyatımın 4.günü ve her sabah burun deliklerime doktorun verdiği kremi sürüyorum. Ama burnumun içinden şeffaf kıvamlı akıntı geliyor. Bunu yaşayan var mı?
Nasıl temizliyorsun onları ya da temizliyor musun diyeyim? Hafif sümkürme gibi dışa nefes veriyor musun?gelir çok normal benm 15 gün oldu hala geliyor
Hayir sumkurmek yasak ilk baslarda. Deniz suyunu sikip, kulak cubuguyla yavasca icini temizleyebilirsin. O sekilde en rahati oluyorNasıl temizliyorsun onları ya da temizliyor musun diyeyim? Hafif sümkürme gibi dışa nefes veriyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?