Ameliyat sonrası için yardım eder misiniz ?

Canim gul suyu baya iyi geliyor ve soyulmalar birtek burun bolgesnde suan icin geciyor yavas yavas, su an disardayim canim cikiyorum artik halim de iyi cok sukur sen nasil olduunn daha iyie gidiyrosun demi burnun nasiiil:)

Oo çok sevindim iyi olmanaa canimm bende iyiyim morluklardan dolayı dışarı çıkınca insanların çok dikkatli bakması dışında sorun yok ahahaha dayak yemiş gibi görünüyorum galiba ama onlar da yavaş yavaş geçiyor fark ediyorum burnum da normal evet sis ama su anki hali de göze batmıyor hiç bu arada güneş kremi kullanmaya özen göster canım internette her doktor belirtmiş bunu iz olmaması için bi de Soyulmalar var ya onlar yüzünden de olabiliyormuş

Ameliyatsız Burun Estetiği yöntemleri nelerdir ve nasıl uygulanır ?

Kulak Burun Boğaz ve Estetiği Uzmanı Op. Dr. Yusuf CAN, Ameliyatsız Burun Estetiği yöntemleri nelerdir ve nasıl uygulanır ? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV' ye anlattı.

Ameliyatsız burun estetiği son yıllarda giderek artan bir yaklaşım şeklidir. Ancak burada da mini burun estetiğinde olduğu gibi hekim çok seçici olmalıdır. Burada karşımıza iki grup hasta çıkmakta birincisi ameliyattan son derece korkan, çekinen mümkünse ameliyat olmadan burnunda ki problemleri gidermeye çalışan hastalar. Eğer çok hafif sorunları varsa örneğin burun sırtında, burun kökünde bir çökme olan hasta ise ya da burun ucunda küçük bir asimetri varsa, ya da çok hafif burun ucu düşmesi varsa bu hastalarda bu yöntemle başarılı olunabilir. Tüm detaylar videomuzda!

Burun Estetiğinde Yeni Trendler Nelerdir?

Kulak Burun Boğaz ve Estetiği Uzmanı Op. Dr. Yusuf CAN'a Burun Estetiğinde Yeni Trendler Nelerdir? diye sorduk bakalım Kadınlar Kulübü TV' ye neler anlattı.

Yaptığımız her ameliyatta olduğu gibi burun estetiği ameliyatlarında da mümkün olduğu kadar hastanın yaşam kalitesini artıracak yenilikler katmak istiyoruz. Son yıllarda özellikle burun ameliyatlarında tamponun kullanılmaması, bunun yerine deliğinden de faydalanarak rahat nefes alabileceği burun silikonlarının kullanılması önemli bir rahatlık sağlamıştır.

Olsuun canim kendini iyi hissetmen cok onemlii yavas yavas iyiye gidiyoruz daha da iyi olucak burnumuz insallah :) o morluklar da kisa sure icinde gecicek eminimki.. evet aynen oyle canim benim gozume sis ve buyuk gorunuyor evet ama goze batmiyor dedigin gibii aa dogru haklisin canim gunes kremi kullanmak onemli bnde kullanayim ya en azindan disari cikarken gunes cok oluyor gozluk de takamiyoruz zaten en zor kisim buu resmen

Aynen canım benim hala yan uyuyamamak da beni çok sıkıyor ama napalım cogunu atlattık bunlar da geçer inşallah

Aynen canım benim hala yan uyuyamamak da beni çok sıkıyor ama napalım cogunu atlattık bunlar da geçer inşallah
Yaa ben alcim ciktiktan sonra hep yan uyuyorum artiik, psikolojik olarak sanirim degmiyor yastiga yani bi sorun olmuyor cunku bende ayni sekilde yok yorulmustum duz uyumaktan uyuyamiyordjm artik. Dikkatli oluyor sanirim ister istemez ama yan yatiyorum ben artik

Bende arada kaçamak yapıyorum ama yine de hala dikkat etmeye çalışıyorum çok güvenemiyorum çünkü ben yan yatınca yastığa yapışan biriydim bi de canım sende de oluyor mu sislik yeri sanki arada değişiyor şekli farklı gibi oluyor iki gün sonra bi bakıyorum tam tersi olmuş

Evet canim olmaz mi oluyor valla bi an bakiyorum cok guzel geliyir gozume bi an yine sis bi bakiyorum sisliklerin yonu farkli gibi bende de hep oluyor valla

Bugun 5 gunum normal de yuzu koyundan baska türlü uyuyamayan biri olarak deliriyorum gece sırt üstü uykum gelmiyor . Sabir kizlar yaza bomba giriş yapacagiz :)))

Bugun 5 gunum normal de yuzu koyundan baska türlü uyuyamayan biri olarak deliriyorum gece sırt üstü uykum gelmiyor . Sabir kizlar yaza bomba giriş yapacagiz :)))
Evet canim biraz sabir yavas yavas hepsi geride kaliyor. Cok erken dahaa zaten. Alcin ciktiktan sonra yavas yavas yan yatmaya baslarsin dikkatli sekilde. Ama yuzu koyun sanirim bayaa zamani var :)

kızlar bir hafta sonra bir ayım doluyor ameliyat olalı. doktorum burnumun içinde ki dikişlere iğne vuracakmış. vücudum dikişlere reaksiyon göstermiş. ne olduğunu hiç anlamadım. aranızda ameliyattan sonra burnu reaksiyona uğrayıp burnuna iğne vurdurtan var mı lütfen yardımcı olun çok korkuyorum ?

Kızlar yardımm! 4 gün önce ameliyatımı oldum tamponlarim 1 gün sonra alindi ama burnum sola doğru meyilli ve sağ burun deliğim yapışık ve küçük duruyor.Sizde böyle bişey oldu mu.İyilestikce düzelir mi acaba?

Canim doktoruna sordun mu eğer geçecek dediyse muhtemelen geçer benim de şekilden şekle girdiği çok oluyor bazen bi delik ödemden daha çok küçülüyor diğeri aynı kalıyor falan en iyi doktorun bilir canım ama normal dediyse zamanla düzelir muhtemelen daha çok yeniymis zaten

Canım ben duymadım ama elbet vardır korkma ameliyatı geride bıraktın sonuçta bu kolay bir şeydir mutlaka inşallah kolaylıkla atlatırsın sitede bakindin mi hiç öyle bir şey yaşayip paylaşan

Yarın gorusecegim doktorumla umarım geçici bir şeydir çok tesekkurler.Ya insan çok tedirgin oluyor bu süreçte. Umarım herkes istediği güzel buruna kavuşur

Eskiden önden güzel yandan hafif kemerli bir burnum vardı şuan ameliyatımın 12.günü yandan güzel önden kocaman bir burnum var burnum önden ince ve küçüktü şuan kocaman bir patates burun görüyorum moralim bozuk geçicek incelicek diye ümit ediyorum geçer mi kızlar böyle kalma ihtimalini düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…