Ameliyat sonrası için yardım eder misiniz ?

Canım sis olması normal benim ev arkadaşım da oldu geçen yıl gün gün değişimlerini gözlemledik sabah kocaman akşam küçücük olabiliyor 6 ayda anca şeklini gösteriyor.Yamukluk yok irilik varsa odemdendir zaten.Endişelenme burnunun nasıl değiştiğine sen bile inanamayaksin

Ayni sorunu yasiyorum, soyleki benimde yandan hafif yamukluk onden de genislik vardi bu ikisinin gitmesini istemistim ameliyatimin 23. Gunu hala sis burnum patates gibi oluyor bazen. İlkgunler senin gibi ayni sorunu yasayip uzuluyordum yandan cok guzel onden neden boyle diyordun. Ama cok yavas da olsa degusiyir incelmeye basladigini hissediyorum. Hele bazen sabah kalkmayi gectim gun icindeki 1-2 saatlik uyumada bile davul gibi sistigi oluyor. Burnuma yaptigim yan kenarlar icin olan masajin iyi geldigini goruyorum. Umarim gec de olsa bir sekjkde burnumuz kuculur. Herkes ayni seyi diyor tek yapmaniz gereken sey sabir sanirim

Burun deliklerindeki orantisizlik bende de var odemden kaynakli oldugunu dusunuyorum. Bir tarafta daha fazla sekil varken diger taraf daha sis mesela. Zamanla gecicegini dusunuyorm. Yamukluk da buyuk ihtimalle odemden dolayi oyle gorunuyordur endiselenme canim

Canim naptin merak ettim. Bende duymadim daha once sitede de rastlamadim arastirdin mi hic mutlaka yasayan birileri vardir diye dusunuyorum korkma bence. Doktorla gorustugunde ne dedi ne zaman vuracakmis igneyi

Gecicek sekerim Sen ona kafayi takmayi biraktigin da bi bakiyosun gecmis :)) rahat ol inicek :)

Korkma en azindan igneyle çözümü varmis demek ki rahat ol zaten o lanet dikisler kendiliginden eriyip dokuluyolar merak etme

Kızlar ya biliyorum ödem falan var ama benim de moralim bozulmaya başladı büyük bu burun dün doktoruma gittim başka bir şey sormak için bi de şekli böyle mi olacak dedim yok daha inecek falan dedi ama ne bilim ben yandan hiç begenemedim hadi önden biraz idare eder de ama büyük de canım sıkılmaya başladı sitede bakıyorum millet 2. Haftasında gayet güzel görünüyor benim yandan da yapılmamış ama hani çok da kötü olmayan bir burun gibi duruyor en sinir bozucu kısmı da bu zamanlarmis ameliyatın

Ya ayneen iste milletin 2. Haftasi super burun 1. Ayinda video ceken insanlar bile gordum sanki 2 yillik super burunlar 1. Ayda nasil olabilir diyorum. Her gun kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama canim da hafiften sikilmiyor degil. Bu irilik gecmezse ne anlami kaldi diye dusunur oldum. Bi de cok uzun mu surcek normal zamanda mi inecek bilemedigimden bekle bekle keske bi zamani olsa. Boyle her sabah aynaya bakinca milimetrik kuculme ariyo gozlerim. Bazen gozume daha guzel gelirken bazen oyle anlar oluyo ki uzuluyorum ister istemez Yandan nesini begenmedin canim istedigin sekilde gorunmuyor mu kavisi mi yok mesela ne sekilde su an

Ya biraz kavis var ama ucu kötü hani o kavisle ucu toparliyor ya biraz benim aşağı doğru sanki bilemedim ya insanın canını çok sıkıyor ama

Ya biraz kavis var ama ucu kötü hani o kavisle ucu toparliyor ya biraz benim aşağı doğru sanki bilemedim ya insanın canını çok sıkıyor ama
Bence burun henuz seklini almadigi icin oyle canim ya ben oyle dusunuyorum yani umarim tum bunlar bittiginde sonuc istedigimiz gibi olur tek duam bu

Kızlar bugün doktora gittim.Yüreğime su serpti çok şükür.Ödemden dolayı yamuk durdugunu düzeleceğini söyledi.Burnumu bi güzel temizledi bi güzel nefes aldımHoş akşama geri kapandı ama olsun ferahlamış olarak döndüm eve.Bol sabır istiyo bu iş acele etmemek gerek.Aynaya her baktığımda bu burun daha çooook değişecek dicem.Yoksa insanın psikolojisi bozuluyor yeaavv...

Merhaba benim ameliyatimin 10.gunu ameliyattan sonra ust dudagim kalkti hala inmedi inermi bilmiyorum bide konusurken zorluk çekiyorum sizin burun ucunA dokununca sanki icinde bisi varmis gibi hissediyormusunZ yoksa bi benim mi boyle cvp yazin lutfen

Canım çok çok normal ön tarafı öyle oluyor bi süre hissizlik vs de oluyor dudağın da çok normal benim 15.gün gülümsemem bi değişik sislik yüzünden anlattıkların hepsi çok normal için rahat olsun :)

Öyle canim ödem gerçekten sorun ya ama geçecek inşallah :)

Cook sevindiim rahatlamissindir kesin odemden zaten cok degisecek diyorlar bakalim beklicezz sabir sabiir sadecee

Hiic sorun yok ust dudagima dolgu yaptirmis gibiydim ne gulebiliyor ne konusabiliyordum. Simdi sislik indi konusmam duzeldi ama hala dislerim tam goruncek kadar acilmiyor gulerken mesela cok normal yani yasadiklarin. Burda okumustum gulusu tam olarak duzelene kadar 3-4 ay gecenler varmis endiselenme 20-25 gundne sonra acayip degisik durmucaksin ama cok yavas gidiyor sislikler senin daha yuzun bile sistir inan fsrketmesen de. O yuzden bu duruma takilma hiic. Ve o burun ucundaki hassasiyet cok uzun sure devam edicekmis bazen elim degiyor ya da masaj yaparken dokunuyorum okadar sert ki icinde bilye varmiscasina bi goruntu de cabasi ama herkes normal oldugunu soyluyor

Bende aynı şeyleri yaşıyorum her gün iki bardak yeşil çay iki üç bardak maydanoz suyu içiyorum ananas yiyorum iki hafta sonra okulum açılacak insin diye bekliyorum evden hiç çıkasım gelmiyor böyle kalmasından korkuyorum şişlik diye kendimi avutuyorum çok zor en zoru psikolojik kısmıymış

En zoru psikolojik bekleme suresi kesinlikle. Benim de okuluma 2 hafta var ama aylar gecmeden inmeyecegine alistirmaya calisiyorum kendimi durmadan aynaya hakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…