Ameliyat sonrası için yardım eder misiniz ?

Kullanmaya başladım bugün ama burun delikleri küçücük bi de kan da kurudu deliklerin orda iyice küçük sprey girmiyor bile allahimmm evet benim de bi tarafta kemik bi tarafta er varmış bide sinüzit oluyordu sürekli burnum tamamen tıkanırdi antibiyotik kullanmak zorunda kalıyordum artık bikmistim kaç yaşındasın bu arada ? Yaa aynen insan rahat konuşamıyor bile çok yorucu gerçekten ama değer umarım şekli belli olmaya başlasa da fotoğraf atsak ben baya doğal yapıyor diye duymuştum doktorum hakkında bakalım öyle de bişe bekliyorum çok yapılı görünmesin istiyordum bakalım inşallah ama böyle iyi oldu sizinle konuşmak bile iyi geliyor

Oyle gercekten de benim gibi birilerinin olsugunu bilmek iyi geliyorr . Aynen benimde oyle iste deliklerde kan kurudu sprey bile zor giriyor ama iste sikmaya calisiyorum rahatlattigini hissediyorum. Ben 22 yasindayim izmirden sen ?

Bende 23 yaşındayım mersinde yaşıyorum aynen bilgi alışverişi çok iyi oluyor evet sprey bende de rahatlatıyor sanki içindekini sivilastirip aşağı akiyor gibi

Bende 23 yaşındayım mersinde yaşıyorum aynen bilgi alışverişi çok iyi oluyor evet sprey bende de rahatlatıyor sanki içindekini sivilastirip aşağı akiyor gibi
Burun icindeki kurumus kanlari nasil temizliyosun bana da anlat valla onlar hic gitmicek gibi bir hissiyata kapildiiim hahahaha

Burun icindeki kurumus kanlari nasil temizliyosun bana da anlat valla onlar hic gitmicek gibi bir hissiyata kapildiiim hahahaha

Bende tam şimdi onu araştırıyordum tam üstüne yazdın benim bırak içini şimdi de içindeki akıyordu deliklerin olduğu kısımda kurudu iyice sinir olmaya başladım peceteyle silmeye çalışıyorum sprey sıktıktan sonra ama pek işe yaramıyor korkuyorum da tam dikişlerin olduğu yerler orası sen günde kaç defa sprey sıkıyorsun bana 3 dediler de sitede biraz araştırdım günde 5 6 kere sıkıyorlarmis keşke doktor her an yanımızda olsa ya sürekli yardım etse

O deniz suyu spreyini gunde 7-8 fis dedi doktor bana bende icini okudum falan, gunde 3er kez olmak uzere sikiyorum 9 kere ediyor zaten bi zarari yok onun bide nem damlasi verdi bana onu da gunde ikiye boldum 2 ser damla damlattiriyorum ama hicbir ise yaramiyor gibi ayni sekilde yaa nefesimi anlik aciyor ama kurumus kanlari eritmiyor sanki cok arastirdim duzgun bi temizleme metodu bulamadim anlamadimki herkes aninda mi temizleyebildi benim kulak cubugu bile girmiyordu. Doktora sorucam carsamba gittigimde ama bilmiyorum ayneen ve benim bildigin dikiste burnumun altinda gorunuyor temizleyemiyorum da bisey olucak dikislere diye kaldimmbboyle valla

Benim de öyle ya anlık arada nefes alabiliyorum o da çok az sonra geri gidiyor ya benim agrim oluyor biraz o kanları çok dert etme elbet temizlenir doktora gittiğinde soyle sanırım doktorlar da temizliyor olmadı bi krem veriyorlarmis bende cuma gidince soylicem ama su baş ağrısı beni çok rahatsız etmeye başladı ağrı kesici de içmek istemiyorum ama mecbur bırakıyor 4.gün oldu sende ağrı oluyor muydu?

Evet evet agri kesici icmekten korkma benim hala burnumhn ustunde hafif agri oluyo baski seklinde aynen senin gibi bas agrisi beni mahvetmisti burun agrisindan cok simdide basimla burnum biraz biraz hala agriyor agri kesici almayi yenj biraktim bende cok agrim olunca gunde bir tane iciyorum cok dert etme al yani senin daha cok az olmus zaten yeni daha agrin olmasi cok normal benim basimin agrisi gozlerime bile vuruyordu dusun. Ayneen onu sorayim doktora ya olmadi bende oyle dusunmustum

Beni de haberdar et sorduktan sonraa ya bende okuduğum da hani hiç ağrı olmuyor falan demişlerdi ağrı kesicilere ihtiyaç bile duyulmuyor yazmışlardı ondan acaba bende mi oluyor sadece dedim içim rahatladı şu an sende durumlar nasıl kaçıncı gün oldu sislik var mii ?

Zor surecler amaaaa gecici bi durum benim 3 ay oldu hepsi geride kaldi

Evett haklısınız çok sabır gerektiren bir durum nasılsınız peki burnunuz şeklini almıştır iyice inşallah bizde bir sorun olmadan ilerleriz öyle kuruyan kanlari naptiniz size soralım bi de tecrübeli varken

Ben kuruyan kanlari burnuna avucumla su cekerek sumkurup temizledim en etkili oyle olmustu suan seklinden memnunum odemde cok az kaldi nefes problemim hic kalmadi

Ben kuruyan kanlari burnuna avucumla su cekerek sumkurup temizledim en etkili oyle olmustu suan seklinden memnunum odemde cok az kaldi nefes problemim hic kalmadi

Yaa maşallah diyim şekli de çok güzel görünüyor bizim çok yeni ya sumkurmek falan zararlı diyorlar genelde benim hala akmaya devam ediyor galiba sprey sayesinde pek içine gitmiyor anında geri akıyor ama galiba belli bir kısmı yumusatiyor bi de daha alçı falan var bende şu an sislik var mıdır yoksa alçı çıkınca mi sişmeye başlıyor şu an biraz fazla kalkık görünüyor sanki

Suan kalkik olmasi cok normal benimde iyleydi o zamanla iniyor normal boyuta..
Ben alci ciktiktan sonra su cekip sumkurme yaptim cok rahatlatti tum zorluk alci cikana kadardi bende

Suan kalkik olmasi cok normal benimde iyleydi o zamanla iniyor normal boyuta..
Ben alci ciktiktan sonra su cekip sumkurme yaptim cok rahatlatti tum zorluk alci cikana kadardi bende

İnşallah öyle olur bizde de çok sağolun

Tabii tabii yarin bakalim ne diceek ederim tabiki senin ne zaman kontrolun

Tabii tabii yarin bakalim ne diceek ederim tabiki senin ne zaman kontrolun

Cuma günü. benimde sis ya da kendi büyük inşallah sis yani sis olsun inşallah doktoruna da sor o da gösterir ödemli yerleri bende iple çekiyorum kontrolü bir sürü şey sorcam bakalimm

Cuma günü. benimde sis ya da kendi büyük inşallah sis yani sis olsun inşallah doktoruna da sor o da gösterir ödemli yerleri bende iple çekiyorum kontrolü bir sürü şey sorcam bakalimm
Hahahah ay sinirlerim bozuldu artiik ayneen insallah kendi sistir diyorum bendee

Kizlar benim 3 ayim doldu o burun ilk alci ciktigi gibi kalmiyor baya baya kuculuyor odemden dolayi cok kaba ve iri gorunur nhergun sekli degisir baslarda..bi gun yamuk gelir bi gun kemer var gibi gelir cunku odem var cok normal odem bi su birikintisi gibi ve bi gun uste bigun yana kayabiliyir hic endise etmeyin en en en az 6 ay beklemeniz lazim daha benim 3 ay oldu ona ragmen cok degisme oldu sizinde olur yani odemi cabuk attircak besinler tuketin lahana kaynatin icin maydonoz kaynatip icin ananas cok iyi geliyor tuketin
Yesil cay iyi geliyor kiraz sapi alip kaynatin lokman hekimlerde bulabilirsiniz nar ve muzda iyi geliyor odem atmada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…