Spreyi kullaan korkmaaa oksuruk neden oldu acaba yan etkileri belki de ameliyatin hahahah neye inancagimi sasirdigim icin. Valla bende bezdim psikolojik olarak yolruldum artik fazlaca moraim bozuluyor evde durdukca. Ayni senin gibi dusunuyorum sag deligimin full tikanikmis kucuklukten beri bu sorun vardi buyumeyi bekledim olmak icin sey dedim kendime ameliyat sonrasi cekilcek cilesi yokmus gercekten kolay kolay dediler burnumun seklini okadar da takmiyormusum kafaya ki bu kadar zorlandim falan oldum hani en zor kisim okadar olduk en guzeli oldu mu acaba diye bekleme kismi beni asiri yordu bu surec bilmiyorum
Oyle gercekten de benim gibi birilerinin olsugunu bilmek iyi geliyorr . Aynen benimde oyle iste deliklerde kan kurudu sprey bile zor giriyor ama iste sikmaya calisiyorum rahatlattigini hissediyorum. Ben 22 yasindayim izmirden sen ?Kullanmaya başladım bugün ama burun delikleri küçücük bi de kan da kurudu deliklerin orda iyice küçük sprey girmiyor bile allahimmmevet benim de bi tarafta kemik bi tarafta er varmış bide sinüzit oluyordu sürekli burnum tamamen tıkanırdi antibiyotik kullanmak zorunda kalıyordum artık bikmistim kaç yaşındasın bu arada ? Yaa aynen insan rahat konuşamıyor bile çok yorucu gerçekten ama değer umarım şekli belli olmaya başlasa da fotoğraf atsak ben baya doğal yapıyor diye duymuştum doktorum hakkında bakalım öyle de bişe bekliyorum çok yapılı görünmesin istiyordum bakalım inşallah ama böyle iyi oldu sizinle konuşmak bile iyi geliyor
Burun icindeki kurumus kanlari nasil temizliyosun bana da anlat valla onlar hic gitmicek gibi bir hissiyata kapildiiim hahahahaBende 23 yaşındayım mersinde yaşıyorumaynen bilgi alışverişi çok iyi oluyor evet sprey bende de rahatlatıyor sanki içindekini sivilastirip aşağı akiyor gibi
Burun icindeki kurumus kanlari nasil temizliyosun bana da anlat valla onlar hic gitmicek gibi bir hissiyata kapildiiim hahahaha
O deniz suyu spreyini gunde 7-8 fis dedi doktor bana bende icini okudum falan, gunde 3er kez olmak uzere sikiyorum 9 kere ediyor zaten bi zarari yok onun bide nem damlasi verdi bana onu da gunde ikiye boldum 2 ser damla damlattiriyorum ama hicbir ise yaramiyor gibi ayni sekilde yaa nefesimi anlik aciyor ama kurumus kanlari eritmiyor sanki cok arastirdim duzgun bi temizleme metodu bulamadim anlamadimki herkes aninda mi temizleyebildi benim kulak cubugu bile girmiyordu. Doktora sorucam carsamba gittigimde ama bilmiyorum ayneen ve benim bildigin dikiste burnumun altinda gorunuyor temizleyemiyorum da bisey olucak dikislere diye kaldimmbboyle vallaBende tam şimdi onu araştırıyordum tam üstüne yazdınbenim bırak içini şimdi de içindeki akıyordu deliklerin olduğu kısımda kurudu iyice sinir olmaya başladım peceteyle silmeye çalışıyorum sprey sıktıktan sonra ama pek işe yaramıyor korkuyorum da tam dikişlerin olduğu yerler orası sen günde kaç defa sprey sıkıyorsun bana 3 dediler de sitede biraz araştırdım günde 5 6 kere sıkıyorlarmis keşke doktor her an yanımızda olsa ya sürekli yardım etse
O deniz suyu spreyini gunde 7-8 fis dedi doktor bana bende icini okudum falan, gunde 3er kez olmak uzere sikiyorum 9 kere ediyor zaten bi zarari yok onun bide nem damlasi verdi bana onu da gunde ikiye boldum 2 ser damla damlattiriyorum ama hicbir ise yaramiyor gibi ayni sekilde yaa nefesimi anlik aciyor ama kurumus kanlari eritmiyor sanki cok arastirdim duzgun bi temizleme metodu bulamadim anlamadimki herkes aninda mi temizleyebildi benim kulak cubugu bile girmiyordu. Doktora sorucam carsamba gittigimde ama bilmiyorum ayneen ve benim bildigin dikiste burnumun altinda gorunuyor temizleyemiyorum da bisey olucak dikislere diye kaldimmbboyle valla
Evet evet agri kesici icmekten korkma benim hala burnumhn ustunde hafif agri oluyo baski seklinde aynen senin gibi bas agrisi beni mahvetmisti burun agrisindan cok simdide basimla burnum biraz biraz hala agriyor agri kesici almayi yenj biraktim bende cok agrim olunca gunde bir tane iciyorum cok dert etme al yani senin daha cok az olmus zaten yeni daha agrin olmasi cok normal benim basimin agrisi gozlerime bile vuruyordu dusun. Ayneen onu sorayim doktora ya olmadi bende oyle dusunmustum
Zor surecler amaaaa gecici bi durum benim 3 ay oldu hepsi geride kaldi
Ben kuruyan kanlari burnuna avucumla su cekerek sumkurup temizledim en etkili oyle olmustu suan seklinden memnunum odemde cok az kaldi nefes problemim hic kalmadi
Suan kalkik olmasi cok normal benimde iyleydi o zamanla iniyor normal boyuta..
Ben alci ciktiktan sonra su cekip sumkurme yaptim cok rahatlatti tum zorluk alci cikana kadardi bende
Yaa nolur biraz yasadiklarini anlatir misin acaba benim burnum sis gorunuyor gozume etli etli yani moralim bozuluyor bu burun inicek mi seklini nasil ne zaman alicakZor surecler amaaaa gecici bi durum benim 3 ay oldu hepsi geride kaldi
Tabii tabii yarin bakalim ne diceek ederim tabiki senin ne zaman kontrolunBeni de haberdar et sorduktan sonraa ya bende okuduğum da hani hiç ağrı olmuyor falan demişlerdi ağrı kesicilere ihtiyaç bile duyulmuyor yazmışlardı ondan acaba bende mi oluyor sadece dedim içim rahatladı şu an sende durumlar nasıl kaçıncı gün oldu sislik var mii ?
Tabii tabii yarin bakalim ne diceek ederim tabiki senin ne zaman kontrolun
Hahahah ay sinirlerim bozuldu artiik ayneen insallah kendi sistir diyorum bendeeCuma günü. benimde sis ya da kendi büyük inşallah sis yani sis olsun inşallah doktoruna da sor o da gösterir ödemli yerleri bende iple çekiyorum kontrolü bir sürü şey sorcam bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?