Bu yandan en belirgin fotom, alci ciktiktan sonra uzerinde bant var ama hic belli bile olmuyor. Onden de tam anlamiyla duzgun cektigim zaman paylasicam canim tam yukleyebilcegim foto bulamadim :) seninkini merak ediyorum bendee cumayi bende iple cekiyorum insallah guzel haberlerini alicaz :)
Morluklari dert etme benimde senin kadar gunlukken sari sariydi altta simdi onlar da gecti sayilir iki haftaya kimse ameliyat oldugunu anlamicak demistir doktorum cidden de oyle oluyormus ilk bir hafta zorlu gecti ama cok hizli bir surec oldugunu goruyorum su an iyilestikceAynen makyaja başladın mı canım sen ya ben fondöten falan sürsem yıkayamam diye korkuyorum benim morluklar da hala belli sarımsı falan göz kapağında olan da geçmedi onlar tam mor altları geçti de biraz
Yaa tesekkur ederim canim cok sagol, yok yok yandan degil de onden gorunuyordu duzgun foto bulunca aticam zaten, ama sen dert etme o alcidan oyle duruyordur bugun kontrole gittigimde gelenler gordum alcili hastalar hepsinin benim halim gibi sis ve buyuk duruyor o yuzden alcidan oyle gorunmesi cok normaalYaa maşallah çok güzel duruyor bu hali bile ki sislik falan var diyorsun benimki benim gözüme büyük görünüyor alci da biraz kalın ya acaba ondan mı diyorum da bilmiyorum bi çıksın bende atarım bende sabirsizlanmaya başladım iyice seninkini falan görünce iyice de meraklandım hemen cuma olsada görsem bendeee
Canım valla zorlandım ilk üç gün. Ama dün mesela nutella go yedim. O çubuklar kıtır biliyorsun. Biraz zorlandım ama yedim. Dişlerim çok ağrıdı benim ilk üç gün. Ama son üç gündür de iyiyim çok şükür. Bugün daha iyiyim ama tek sıkıntım nefes alamamak işte :/Canimm bi de bir şey sorcam bir şeyler yiyor musun sert şeyler cignenecek türde benim agrim oluyor da yerken
Yok ya bende baslayamadim valla hatta annem biraz yuzune renk gelsin yap diyor ama kaslarim iki haftada cikmis anestezinin hormonlara etkisi mi anlamadim aldirmaya bile korkuyor insan panik halindeyim :) ya bu yuzum dokuyor ya su an once su yuzum normale donsun sonra yavas yavas baslarim diyorum canim ama burnumu nasil yapicam hicbir fikrim yok masaj yaparken bile korkarak yapiyorum mutlaka sana da vericektir masaj, bana dediki benim burnumun onden bakildiginda hafif genislik vardi onun gitmesini istemistim doktorum kemiklerden bastirarak yapicaksn yoksa tekrsr genisler dedi korktum bide o yuzden doktordan anladigim kadariyla yapmaya calisicam 3 ay boyunca
Canım valla zorlandım ilk üç gün. Ama dün mesela nutella go yedim. O çubuklar kıtır biliyorsun. Biraz zorlandım ama yedim. Dişlerim çok ağrıdı benim ilk üç gün. Ama son üç gündür de iyiyim çok şükür. Bugün daha iyiyim ama tek sıkıntım nefes alamamak işte :/
Baak benim cok yakin arkadasim 4 yil once oldugu icin bu ameliyattan bana yardimci oldu sey diyordu kendini kasma etme okadar, cuma alcin ciksin sen artik yavas yavas cok zorlamadan kati yemeye basla kati dedigim de ne yani normal yemekler yine ama sirf sulu degil demek istedigim bu zaten gunluk yemekler cok sert olmuyor hani elma isirmak gibi oyle sert seyler bi sure yeme demisti doktorun yanindaki yardimci bana. Ayni seyi yasadim var ya hahaha herkes cem yilmaz gibi arkadaslarim gelip gidiyor eve guldurmeyin diye agliyodum artik dikislerim aciyordu ama 1 haftadan sonra daha cok gulebilmeye basladim o yuzden sende kasma kendini yavas yavas alistir senin de bir an once gecsin ya bende sana sorucam valla hahahaha mesela ben hala ust dislerim tam goruncek sekilde gulemiyorum burda okudum hep 3-4 ay suruyormus gulmenin normale donmesi ama oyle kalmaz umarimDogru doğru senin cildin iyilesmeden hiç dokunma canım aynen yaa kas mevzusu aynen bende bugün fark ettim bildiğin çıkmış uzamış kendi başlarına takılıyorlar almaya çalıştım da korktum bir şey olur diye sadece acıdan mi acaba kimse almıyor yoksa bir zararı olur mu ki bilemedim masajı da düşünemiyorum verirse nasıl yaparım ben gülmeye korkuyorum yemek yemeye korkuyorum nasıl dokunuRum bilmiyorum bi de ben makyaj yapsam onu bile nasıl yıkarım diye düşünürken öyle mesajlar nasıl olacak bakalım
Ben de gülünce korkuyorum bir şey olacak diyeOo sen baya ilerlemissin canım ben daha doğru düzgün üst dudağımı kaldıramıyorum ön dişlerim de felaket ağrıyor bende yemeye çalışıyorum da burnum hafif ağrıyor acaba sorun olur mu diye tedirgin oluyorum
Canım senin ameliyattan sonra kaçıncı gününBaak benim cok yakin arkadasim 4 yil once oldugu icin bu ameliyattan bana yardimci oldu sey diyordu kendini kasma etme okadar, cuma alcin ciksin sen artik yavas yavas cok zorlamadan kati yemeye basla kati dedigim de ne yani normal yemekler yine ama sirf sulu degil demek istedigim bu zaten gunluk yemekler cok sert olmuyor hani elma isirmak gibi oyle sert seyler bi sure yeme demisti doktorun yanindaki yardimci bana. Ayni seyi yasadim var ya hahaha herkes cem yilmaz gibi arkadaslarim gelip gidiyor eve guldurmeyin diye agliyodum artik dikislerim aciyordu ama 1 haftadan sonra daha cok gulebilmeye basladim o yuzden sende kasma kendini yavas yavas alistir senin de bir an once gecsin ya bende sana sorucam valla hahahaha mesela ben hala ust dislerim tam goruncek sekilde gulemiyorum burda okudum hep 3-4 ay suruyormus gulmenin normale donmesi ama oyle kalmaz umarimyani yine guluyorum ilk zamanlara gore ya da konusmam normallesti ama cok da acamiyorum agzimi bakalim dikisler dustukce belki normalessicektir o da
Baak benim cok yakin arkadasim 4 yil once oldugu icin bu ameliyattan bana yardimci oldu sey diyordu kendini kasma etme okadar, cuma alcin ciksin sen artik yavas yavas cok zorlamadan kati yemeye basla kati dedigim de ne yani normal yemekler yine ama sirf sulu degil demek istedigim bu zaten gunluk yemekler cok sert olmuyor hani elma isirmak gibi oyle sert seyler bi sure yeme demisti doktorun yanindaki yardimci bana. Ayni seyi yasadim var ya hahaha herkes cem yilmaz gibi arkadaslarim gelip gidiyor eve guldurmeyin diye agliyodum artik dikislerim aciyordu ama 1 haftadan sonra daha cok gulebilmeye basladim o yuzden sende kasma kendini yavas yavas alistir senin de bir an once gecsin ya bende sana sorucam valla hahahaha mesela ben hala ust dislerim tam goruncek sekilde gulemiyorum burda okudum hep 3-4 ay suruyormus gulmenin normale donmesi ama oyle kalmaz umarimyani yine guluyorum ilk zamanlara gore ya da konusmam normallesti ama cok da acamiyorum agzimi bakalim dikisler dustukce belki normalessicektir o da
Benim bugun 13. Gun canimCanım senin ameliyattan sonra kaçıncı günün
Ama 7. Gunumden beri normale dondum dedigim gibiBenim bugun 13. Gun canim
Canım senin ameliyattan sonra kaçıncı günün
Şu gülme olayına takıldım bak şimdi. Benim de 6. günüm ama çok güldüm son iki gün. Burun deliklerim oynadı hep. Kötü olmaz inşallahBenim bugun 13. Gun canim
Aramızda 1 gün var ben de perşembe oldum :) ama şu gülme olayı takıldı aklıma ya. Diğer arkadaşa da yazdım acaba güldüğüm için ve burun deliklerim oynadığı için şeklinde sıkıntı olur mu kiGeçen cuma oldum canım 5 yani cumayı saymıyorum zaten
Ayni seyleri yasadim canimo yuzden rahatlatmaya calisiyorum cunku o korkular kabus gibiydi benim icin de hmde bisey yiyememek ac ac ve uyuyamiyorken ac ve uykusuz sinirli halim berbatti. O yuzden alci ciktiktan sonra cignmeue baslarsiniz. Benim suan bile yerken ya da duz dururken hafif sizliyor burnum ama artik korkmak istemiyorum cunku burada herkes agri kesicisiz gecirdim derken ben 3 agri kesiciyle gecirdim gunlerimi bir de herkesin yapilan islemi farkli benim anlatmistim ya icinde de sorun vardi diye artik sey diyorum kendime biraz daha agrili oldu simdi mi agrimiycak daha 13 gun ben 1 aydan once sifir sorun beklememeye karar verdim kafamda kendimi rajatlatmak icin cunku yazanlar tecrube edenler de o sekilde yazmislar bizde oyle iyi dusunelim iyi olsun canimYaa hiç sorma çığlığı basıyorum en son gülemeyince ya çok zormuş gulememek sahahagaj hiç sorma anlamıyorlar annem falan nazlandigimi sanıyor konuşamıyorum ya bi tuhaf konuşuyorum yeter bir şey olmaz düzgün konuş sert şeyler ye yeter falan diyorlar bir bilseler halimizi benim kaşınıyor biraz bi de herkes iyileşiyor ondandır diyor da yemekte yemeye başladım ama hafif ağrıyor yerken yanlış mı yapıyorum diye korkuyorum yememek daha mı iyi olur diye bugün salata bile yedim biraz az çiğniyorum zaten hemen yutmaya çalışıyorum
Hayiirr hahahaha o kadar da degil korkmayin hicbissy olmaz, ben alcim ciktigi gun ( ameliyat gunumu de sayiyorum ben aramizda 1 hafta var cuma olmustum bende ) neyse doktora gittigimde alci ciktigi gun ben disimi fircalayamiyorum ust dudagimi elimle tutup aciyorum dikislere bisey olur mu diye demistim korkma hic bisey olmaz artik dedi doktorum bana, bu dikisler kanama olmamasi acisindan olsun olsun ilk 4-5 gun onemli 1 haftadan sonra biseyiniz kalmiyor demekki oyle dedigine gore doktor bugunde ayni sskilde korkma dikislerden artik dedi bana, burun delikleri de odemden dolayi sekilden sekile giriyor diyorlar benimkiler de muntazam esit oran degil ama takmiyorum kafama artik suan cok yeni bisey demek icin cok erkenAramızda 1 gün var ben de perşembe oldum :) ama şu gülme olayı takıldı aklıma ya. Diğer arkadaşa da yazdım acaba güldüğüm için ve burun deliklerim oynadığı için şeklinde sıkıntı olur mu ki
Benim deliklerim de eşit değil ya. Cuma günü Allah izin verirse fotoğraf atıcam buraya :)Hayiirr hahahaha o kadar da degil korkmayin hicbissy olmaz, ben alcim ciktigi gun ( ameliyat gunumu de sayiyorum ben aramizda 1 hafta var cuma olmustum bende ) neyse doktora gittigimde alci ciktigi gun ben disimi fircalayamiyorum ust dudagimi elimle tutup aciyorum dikislere bisey olur mu diye demistim korkma hic bisey olmaz artik dedi doktorum bana, bu dikisler kanama olmamasi acisindan olsun olsun ilk 4-5 gun onemli 1 haftadan sonra biseyiniz kalmiyor demekki oyle dedigine gore doktor bugunde ayni sskilde korkma dikislerden artik dedi bana, burun delikleri de odemden dolayi sekilden sekile giriyor diyorlar benimkiler de muntazam esit oran degil ama takmiyorum kafama artik suan cok yeni bisey demek icin cok erken
Ayni seyleri yasadim canimo yuzden rahatlatmaya calisiyorum cunku o korkular kabus gibiydi benim icin de hmde bisey yiyememek ac ac ve uyuyamiyorken ac ve uykusuz sinirli halim berbatti. O yuzden alci ciktiktan sonra cignmeue baslarsiniz. Benim suan bile yerken ya da duz dururken hafif sizliyor burnum ama artik korkmak istemiyorum cunku burada herkes agri kesicisiz gecirdim derken ben 3 agri kesiciyle gecirdim gunlerimi bir de herkesin yapilan islemi farkli benim anlatmistim ya icinde de sorun vardi diye artik sey diyorum kendime biraz daha agrili oldu simdi mi agrimiycak daha 13 gun ben 1 aydan once sifir sorun beklememeye karar verdim kafamda kendimi rajatlatmak icin cunku yazanlar tecrube edenler de o sekilde yazmislar bizde oyle iyi dusunelim iyi olsun canim
Aramızda 1 gün var ben de perşembe oldum :) ama şu gülme olayı takıldı aklıma ya. Diğer arkadaşa da yazdım acaba güldüğüm için ve burun deliklerim oynadığı için şeklinde sıkıntı olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?