Ameliyat sonrası için yardım eder misiniz ?

Yaa valla boyle duyunca rahatliyorum masaj verdi bugun doktor her gun 3 ay onu yapicaksin dedi. Bantlar ciktiktan sonra daha guzel gorundu burnum gozume ama hala daha sis sanki bilmiyorum ama bu halini de sevdim begendim orasi ayri sadece biraz daha inip kuculmesini isteeim hahahaha tesekkur ederim bilgilendirmeen iciinn

Ya kızlar benim bugün 6. günüm. 4. gün tamponlar alındı ama hala nefes alamıyorum bir an olsun bile alamıyorum. Doktor deniz suyu spreyin verdi onu tampon alındıktan sonra sıkmaya başladım ama su hiç gitmiyor burnumun içine akıp gidiyor dışardan. Ne zaman düzelecek bu durum ya ne zaman nefes almaya başlıycam ben

Caanim telas yapma hic benimde ayni sekildeydi hatta herkes tampon alindiktan sonra dunya varmis dedim diye yaziyordu ben tam tersi hic fark hissedememistim daha senin en az 1 haftan var ben bile hala tam anlamiyla alamiyorum atiyorum spreyi geri akiyor. Ama o deniz suyu falan zaman icinde ise yariyor hissediceksin meraklanma yavas yavas her gun biraz daha acilicak burnun ama spreyi sikmayi ihmal etme.

Ya bir de ameliyat olan arkadaslar yardimci olabilir mi asiri derecede yuzum soyuluyor dus aldim butun vucut ilk kez ameliyat sonrasi sankii guneste yanmisim gibi derim dokuluyor bi oneriniz var mi yoksa bepanthol mi ise yarar sadece onu surmeyi dusunuyorum cunku acayip pul pul dokulmus ama tum yuzum.

Senin kaçıncı gün canım?

Hiç korkmaa benim de 5.gün benimde öyle oluyor sıkıyorum akıyor ama gittiği yere kadar da olsa ıslatıyor akıtıyor zamanla ise yarar çok düzenli kullan ben ona çok dikkat ediyorum daha çok erken nefesi düşünmek için çünkü çoğu kişi 1 ayda bile hala tam nefes alamadığını söylüyor zamanla olacak çünkü daha içi yara kan pihtiları dolu spreyı düzenli kullan sadece

Canimm nasıldı bugün ki kontrolün yazmışsın şekli içine sinmiş çok sevindim kan kurumalari için ne dedi doktorr istersen bi cildiye ye git yüzün hassasiyet vermiş olabilir

Çok sıkıldım valla ya gram nefes alamıyorum hala. cuma günü alçı alınacak gelmek bilmedi cuma günü

Canimm nasıldı bugün ki kontrolün yazmışsın şekli içine sinmiş çok sevindim kan kurumalari için ne dedi doktorr istersen bi cildiye ye git yüzün hassasiyet vermiş olabilir
Yaa evet o bantlar ciktiktan sonra daha net gorebildim seklini ve indikce daha da guzel olcak inaniyorum insallaah caniimm. Benim o gorunen yerdeki kan kurusunu doktor aldi canim ama artik icindekilere bissy demedi suyla yumusar dedi ve dikislere korkma dedi, o sprey bence icindekileri dedigin gibi yumusatip rahatxa akiticsk diye dusunuyorum. Bir de banyoya girip ciktikca yumusayarak cikar diye dusunuyorum. Dikisler de kendi dusuyormus benden once cikan hastaya da aynini soylediler. Oyle canim. Umarim seninde cok guzel gecer kontrolun dedigim gibi alcidan cikinca sakin moralini bozma insan bir garipsiyor kendini ama motiven yuksek git. Simdi bepanthol kullanmaya basladim canim deri kendini yeniliyormus korkucak bissy yok yazmislar herkes insallah bir kac gune hemen gecerr. Sen nasil oldun daha iyi misin

Çok sıkıldım valla ya gram nefes alamıyorum hala. cuma günü alçı alınacak gelmek bilmedi cuma günü

Aynen benimde cuma çıkıyor az kaldı sabrett sonuç güzel olsun da şimdilik uğraşalım ne olacak evet zorlu bir süreç ama sonunda kurtulmak var o yüzden dert etmeyelim hiç

Yaa inşallah benimde öyle güzel geçer evet haklısın görünürde biraz temizlendiyse gerisi zamanla yumuşayıp akar kesin benim de biraz ağrılarım var yine ya etrafımdaki herkes de ben ameliyat olunca cem yılmaz oldu sanki gülmek çok canımı acıtıyor sanki dikişler atacak gibi oluyor korkuyorum bi de ara ara yanlışlıkla dokunuyorum hafif içim gidiyor korkudan hiçbir şey olmadan atlatalım da gitsin canım şu günler sorun olmayacaksa senin için fotoğraf at merak ettim tamam o zaman cildine dikkat et şey okumuştum gül suyuyla silenler falan varmış canım ama sen geçmezse bi cilt doktoruna da görün. ya bide ben ucundan fark ediyorum normalde yağlı bir cildim yok ama burnum yağlanmış gibii

Yaa o genel olarak sorunmus evet canim yani cilt yaglaniyormus burun tepki veriyormus ameliyat sonrasi bunu bilerek girdim ameliyata resmen okadar cok insan yazmiski biliyordum boyle olcagini. Evet canim gul suyunu bende duydum alicam o hem dogal oldugu icin tahris etmeden temizliyormus onunla temizlemeyi dusunuyorum bende canim.

Aynen makyaja başladın mı canım sen ya ben fondöten falan sürsem yıkayamam diye korkuyorum benim morluklar da hala belli sarımsı falan göz kapağında olan da geçmedi onlar tam mor altları geçti de biraz

Bu yandan en belirgin fotom, alci ciktiktan sonra uzerinde bant var ama hic belli bile olmuyor. Onden de tam anlamiyla duzgun cektigim zaman paylasicam canim tam yukleyebilcegim foto bulamadim :) seninkini merak ediyorum bendee cumayi bende iple cekiyorum insallah guzel haberlerini alicaz :)

Eklentiler

• IMG_7998.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 96
Aynen makyaja başladın mı canım sen ya ben fondöten falan sürsem yıkayamam diye korkuyorum benim morluklar da hala belli sarımsı falan göz kapağında olan da geçmedi onlar tam mor altları geçti de biraz
Yok ya bende baslayamadim valla hatta annem biraz yuzune renk gelsin yap diyor ama kaslarim iki haftada cikmis anestezinin hormonlara etkisi mi anlamadim aldirmaya bile korkuyor insan panik halindeyim :) ya bu yuzum dokuyor ya su an once su yuzum normale donsun sonra yavas yavas baslarim diyorum canim ama burnumu nasil yapicam hicbir fikrim yok masaj yaparken bile korkarak yapiyorum mutlaka sana da vericektir masaj, bana dediki benim burnumun onden bakildiginda hafif genislik vardi onun gitmesini istemistim doktorum kemiklerden bastirarak yapicaksn yoksa tekrsr genisler dedi korktum bide o yuzden doktordan anladigim kadariyla yapmaya calisicam 3 ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…