- 16 Eylül 2017
- 7.873
- 14.084
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Bu ne korkunç bişey ya ailenizden bahsedıyosunuz sınır ıhallerınız cıızlmıstır doğru haklısınız ama amılyat olmuş annenız ne kadar ayıpSürekli yatılı gelen aile
Önceki konum bu. Arkadaşlar geldiler 15 gün bendeler. Şimdi de diyorlar ki annen ameliyat olduktan sonra memlekete gitmeyelim, millet merakşı gelir gider annen hasta olur, ameliyattan sonra buraya gelelim burada kalalım. Arkadaşlar bunlar temelli bana yerleşmeyi planlıyor herhalde ne diyeceğimi bilemedim. İstemiyorum. Yani sürekli bendeler kendi evlerine gitsinler artık yeter. Lütfen bana bir şey söyleyin ne deneliyim gelmesinler
1 ay oldu taşınalı 16 gündür bendeler 3-4 gün önce memlekete gittiler bugün gene geldiler 15 gün daha bendeler ameliyat olup tekrar gelmek istiyorlar, 1 haftasında ben onlar istedi diye yanlarına gittim öyle anlatayımBu ne korkunç bişey ya ailenizden bahsedıyosunuz sınır ıhallerınız cıızlmıstır doğru haklısınız ama amılyat olmuş annenız ne kadar ayıp
Ev kaç odalı , bu arada çok bunaltıcı ciddenSürekli yatılı gelen aile
Önceki konum bu. Arkadaşlar geldiler 15 gün bendeler. Şimdi de diyorlar ki annen ameliyat olduktan sonra memlekete gitmeyelim, millet merakşı gelir gider annen hasta olur, ameliyattan sonra buraya gelelim burada kalalım. Arkadaşlar bunlar temelli bana yerleşmeyi planlıyor herhalde ne diyeceğimi bilemedim. İstemiyorum. Yani sürekli bendeler kendi evlerine gitsinler artık yeter. Lütfen bana bir şey söyleyin ne deneliyim gelmesinler
2+1Ev kaç odalı , bu arada çok bunaltıcı cidden
Ben tam olarak anlamadım. Eve gelen bir ay önce tanıştığınız arkadaşlarınız mı? Nerde tanıştınız, kaç kişiler, daha önemlisi bir ay içinde nasıl bu kadar samimi olundu?1 ay oldu taşınalı 16 gündür bendeler 3-4 gün önce memlekete gittiler bugün gene geldiler 15 gün daha bendeler ameliyat olup tekrar gelmek istiyorlar, 1 haftasında ben onlar istedi diye yanlarına gittim öyle anlatayım
Hayır ailemBen tam olarak anlamadım. Eve gelen bir ay önce tanıştığınız arkadaşlarınız mı? Nerde tanıştınız, kaç kişiler, daha önemlisi bir ay içinde nasıl bu kadar samimi olundu?
Siz gelemek istediklerinde müsait değilim demediniz mi?
Annenizin hastalığından önce de böyleler miydi? Bu arada Allah acil şifasını versin inşallahSürekli yatılı gelen aile
Daha önceden ben doğuda çalışıyordum türkiyenin öbür ucunda hiç gelmezlerdi 4 yılda 1 hafta geldileAnnenizin hastalığından önce de böyleler miydi? Bu arada Allah acil şifasını versin inşallah
Bir ay oldu taşınalı yazmışsınız ben tanışalı bir ay oldu gibi okudumHayır ailem
Bak işte aslında o zaman geldiklerinde uzun kalmak istemeleri daha mantıklı. Ama şimdi bunu bu kadar sık yapmalarının sebebi hastalık olabilir mi?Daha önceden ben doğuda çalışıyordum türkiyenin öbür ucunda hiç gelmezlerdi 4 yılda 1 hafta geldile
Bekarım. Hayatı zehir etme huyları var sevgileri çok yorucu boğucu . Ve ben tek yaşamayı sessizliği seviyorum.Bir ay oldu taşınalı yazmışsınız ben tanışalı bir ay oldu gibi okudumgelenler arkadaşınız sandım.
Ameliyat olmasa işin içinde haklısnız diyeceğim ancak sağlık söz konusu olunca sesimiz çıkarmazdım ben şahsen.
Siz evli misiniz? aileniz geldiğinde ne gibi problem oluyor? Yani ameliyat ve iyileşme sürecinde evinizde istememe sebebiniz nedir?
Yok bende başta hastalık mı diye düşündüm. Ama alakası yokBak işte aslında o zaman geldiklerinde uzun kalmak istemeleri daha mantıklı. Ama şimdi bunu bu kadar sık yapmalarının sebebi hastalık olabilir mi?
Peki sence neden kaynaklanıyor? Bu arada ne iş yapıyorsunYok bende başta hastalık mı diye düşündüm. Ama alakası yok
Öğretmenim. Beni kontrol altında tutma ihtiyacı mı yoksa bu şehri beğendiklerinden mi emin olamadımPeki sence neden kaynaklanıyor? Bu arada ne iş yapıyorsun
Hangi şehirdesin?Öğretmenim. Beni kontrol altında tutma ihtiyacı mı yoksa bu şehri beğendiklerinden mi emin olamadım
BursadayımHangi şehirdesin?
Evet güzel şehir ama sırf şehir güzel diye geldiklerini düşünmüyorum. Annen nerede ameliyat olacak? Memleketinizde mi yoksa Bursa’da mıBursadayım
Memlekette olacakEvet güzel şehir ama sırf şehir güzel diye geldiklerini düşünmüyorum. Annen nerede ameliyat olacak? Memleketinizde mi yoksa Bursa’da mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?