- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Eki Görüntüle 1906296 Eki Görüntüle 1906297 Eki Görüntüle 1906298
Eki Görüntüle 1906316
20 gun oldu ameliyat olali..hersey gibi oldu
Morarmam cok fazla oldu ama 3 gune gecmeye basladi
Odemlerim hala var
Odem icin en etkili seyin ananas oldugunu fark ettim bu surecte
Vee ilk bastaki asiri kalkik domuz burnu goruntusu kalici degil cok endiseliydim yasayarak bunuda gordum
6.gun tamponun cokmasiyla normal yasantima dondum
Genel olarak sunu soylemeliyim ki
Sabir isteyen bi surec
Fiziksel olarak cok zor degil ama psikolojik acidan zor kesinlikle
Hemen olup bitmiyor odemlerden dolayi bir gun yamuk birgun kalkik birgun kucuk birgun kemerli olabiliyor gecici bunlar
Moral cok onemli
Herkese tavsiye edebilirim memnunum simdiye kadar sorun yasamadim
--- sorular olursa hep buralardayim ---
Odemlerim gecmedigi icin sekil onden belli olmuyor burun yuzle bir gibi fotolari onun icin yandan cektim hep ozelden yine atayim sana ondenCankuslarınannesi canım bir de önden ve kafanı kaldırmadan foto rica etsemdr beye vereceğim örneklerden biri sen olacaksın çünkü
Dedigim gibi hala burun kenarlari ve ucu fazlaca odemli sertBekliyorum canım. Akşam konuştum dr. Beyle. Ama gün kararlaştırmadık henüz
Verdigin tum rahatlatici bilgiler icin tesekkut ederim atkadasimBenimde 2 ve 8 yasinda kizlarim var 2 yasindaki minigim yarabandi gorse bile cok korkar urkek bi cocuk ben alistirmak icin ameliyatin 1 hafta oncesinde burnuma selpak katladim bant yapitirdim ve oyun yapiyo gibi yaptik evde oyle gezdim arada acip gosterdim bak kizim bisey yok iyiyim sakaciktan bant yaptim dedim bazen acidi ama gecti dedim o sekilde oynadik korktum desede alistirdim sonra ilk kez hastanede yattigim gun ayri bi gece gecirdik tabi aglamis uzmus babasini..beni eve cikarmak icin hastaneye geldiler beni oyle gorunce yanasmadi ilk goruste babasinin khcagina kacti sonra eve geldik ilk 3 gun yanasmadi ama korkmadida terlik getiriyo kendi sulugundan su getiriyo ilac getiriyo guya bakiyir hzimet ediyor:) 3.gun alisti ama cok anlayisliydi normalde kucagimdan hic izmez bu surecte ben gel desemde gelmedi cok olgun davrandi 10.gun alci cikinca evde annen iyilesti annem iyilesti diye sevinc kutlamasi bile yapti
Cocuk varsa ekstra zor ama yine atlatiliyor
Kızlar ne kadar ücret odediniz bende suan hamileyim doğum yaptıktan sonra düşünüyorum yardimci olurmusunuz
Çok korkuyorum aslında aklımda iki doktor var ama esabil hocadan çogu kişi memnun.. neden fazla para vereyim ki diye düşünüyorum.En guzeli sonbahar ve kisin olmak gunese cikmaman gerekiyor arti yaza kadar toparlanirsin mantikli yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?