- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bir de doktorla görüşmeye gittiğinizde hemen belgeleri mi istiyor hiç konuşmadan? ben önce sıkıntımı anlatmak istiyorum..
Anladım teşekkür ederim :)Önce iceri girince sikauetin neydi diye soruyor sende burnumda surayi surayi begenmiyorum diyosun mesela ben deliklerden sikayetciyim bide cok sarkik ucu dedim bunlarin duzeltilmesi mumkunmudur ameliyat olmak istiyorum diye kisaca bahsettim oda cevap verdi ve once bu evraklari tamamla ayrintilari konusurz dedi
meraba canim benimde 2 bucgk yasinda kizim.var 4 kasim.ameliyat oluyorum.insallah sirf kizim bensiz durmaz ameliyat gecesi diye cok korkuyorum seninki kimle durcakCok gecmis olsun
İlk gunu gorunce utkmedim dersem yalan olur
Aslina bakarsaniz ben bunlarin hrpsini gogusledim fakat benim iki yasinda inanilmaz hareketli bir kizim var bu surecte onun darbelerinden cok korkuyorum 22 kasimda ameliyatim var vazmigecsem diye dusunmuyo degilim
Beni bu sekilde gorse korkar yaklasmaz zaten ama sonrasinda naparim
Eki Görüntüle 1906371 Eki Görüntüle 1906296 Eki Görüntüle 1906297 Eki Görüntüle 1906298
Eki Görüntüle 1906316
20 gun oldu ameliyat olali..hersey gibi oldu
Morarmam cok fazla oldu ama 3 gune gecmeye basladi
Odemlerim hala var
Odem icin en etkili seyin ananas oldugunu fark ettim bu surecte
Vee ilk bastaki asiri kalkik domuz burnu goruntusu kalici degil cok endiseliydim yasayarak bunuda gordum
6.gun tamponun cokmasiyla normal yasantima dondum
Genel olarak sunu soylemeliyim ki
Sabir isteyen bi surec
Fiziksel olarak cok zor degil ama psikolojik acidan zor kesinlikle
Hemen olup bitmiyor odemlerden dolayi bir gun yamuk birgun kalkik birgun kucuk birgun kemerli olabiliyor gecici bunlar
Moral cok onemli
Herkese tavsiye edebilirim memnunum simdiye kadar sorun yasamadim
--- sorular olursa hep buralardayim ---
Merhaba arkadaslar.yorumlara ve mesajlara baktim bende ol ayi dusunuyorum. Ocakta insallah. Esabil bee ameliyat. Ama yasim 39 . Surec daha mi zor olur acaba. Hepimiz gencssiniz masallah. Korkmuyor degilim. Varmiydi hic karsilastiginiz hasta bu yaslarda
Merhaba surecte farkli hic birsey yasamazsiniz esabil beyin hastasi cok orta yasta..cunku sadece burun estetigi yapmiyor hastanede 3 arkadas gelmisti 40 yas ustu once gogus ve dudak dolgusu yaptirmislar benim gordugumdede burun estetigi icin randevu almaya gelmislerdi yani zorlanacaginiz hekres gibi ilk 4 gun olurMerhaba arkadaslar.yorumlara ve mesajlara baktim bende ol ayi dusunuyorum. Ocakta insallah. Esabil bee ameliyat. Ama yasim 39 . Surec daha mi zor olur acaba. Hepimiz gencssiniz masallah. Korkmuyor degilim. Varmiydi hic karsilastiginiz hasta bu yaslarda
Geldim canim :)cankuş acil konuma gelirmisin ucukla.ilgili
Cankuslarınannesi canım bir de önden ve kafanı kaldırmadan foto rica etsemdr beye vereceğim örneklerden biri sen olacaksın çünkü
Tesekur ederim. Takipteyim bende. Burnunuz super olmus masallah diyeyim nazar olmasinMerhaba surecte farkli hic birsey yasamazsiniz esabil beyin hastasi cok orta yasta..cunku sadece burun estetigi yapmiyor hastanede 3 arkadas gelmisti 40 yas ustu once gogus ve dudak dolgusu yaptirmislar benim gordugumdede burun estetigi icin randevu almaya gelmislerdi yani zorlanacaginiz hekres gibi ilk 4 gun olur
Arti yasla degil bunyeyle yapilan islemle alakali toparlanma sureci
Hayirlisi olsun hakkinizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?