Ameliyat Sürecim Ankara

Önce iceri girince sikauetin neydi diye soruyor sende burnumda surayi surayi begenmiyorum diyosun mesela ben deliklerden sikayetciyim bide cok sarkik ucu dedim bunlarin duzeltilmesi mumkunmudur ameliyat olmak istiyorum diye kisaca bahsettim oda cevap verdi ve once bu evraklari tamamla ayrintilari konusurz dedi
Bir de doktorla görüşmeye gittiğinizde hemen belgeleri mi istiyor hiç konuşmadan? ben önce sıkıntımı anlatmak istiyorum..

An
Anladım teşekkür ederim :)

meraba canim benimde 2 bucgk yasinda kizim.var 4 kasim.ameliyat oluyorum.insallah sirf kizim bensiz durmaz ameliyat gecesi diye cok korkuyorum seninki kimle durcak

Benim 3 hafta oldu Ankara da Sincan devlet hastanesi fstih polikinligi plastik cerrah esabil eker e oldum suan guncel fiyat ise devlet hastanesinde 2 ay gun atiyor ve 2.300 e mal oluyor ha yok ayni doktor ozelde yapsin hemen olayim derseniz
3.500 - 4000 tl arasi tutuyor

Cok begendim cok guzel olmus cok yakismis. Fotograf mi gosterdiniz . Bende olmak iste yorum Benim egrilik de var. tikaniyor burnum. O sorunu da duzeltiyor umarim. Ayrica Ben calisiyorum. Ankaraya uc saat uzakliktayim.ocak ayinda olmak istiyorum. Bir kac hafta once gitsem muayeneye ocak ayinda Helen bir hafta icin de yapar mi acaba ozelde.

Ozelde yapsin istersen 1 hafta icinde yapar ama declet hastanesinde daha uyguna oluyum dersen beklemen lazim iki ay
Söyle yapabilirsin
182 den randevu alirsin sabah erken saate alip evraklari tamamlarsin gun alabilmek icin once evrakalri tamamlayip anestezi uzmanina onaylatman lazim sonra gun veriyor onun icin bir gun onceden gelmen lazimki sabah erken saatte gorusup hemen evraklari yetistirebilesin
Once gelip muayene olup evrak tamamliyosun 1 gun suruyor
Sonra ameliyat gunu geliyorsun ve bir gece kaliyorsun
5.gun tamponlarin cikiyor
10.gunde alcin aliniyor

Merhaba arkadaslar.yorumlara ve mesajlara baktim bende ol ayi dusunuyorum. Ocakta insallah. Esabil bee ameliyat. Ama yasim 39 . Surec daha mi zor olur acaba. Hepimiz gencssiniz masallah. Korkmuyor degilim. Varmiydi hic karsilastiginiz hasta bu yaslarda

Her yasta yaptıran var da yasınız daha genç.bir sorun olmaz bence

Merhaba surecte farkli hic birsey yasamazsiniz esabil beyin hastasi cok orta yasta..cunku sadece burun estetigi yapmiyor hastanede 3 arkadas gelmisti 40 yas ustu once gogus ve dudak dolgusu yaptirmislar benim gordugumdede burun estetigi icin randevu almaya gelmislerdi yani zorlanacaginiz hekres gibi ilk 4 gun olur
Arti yasla degil bunyeyle yapilan islemle alakali toparlanma sureci
Hayirlisi olsun hakkinizda

Tesekur ederim. Takipteyim bende. Burnunuz super olmus masallah diyeyim nazar olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…