- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
gecmis olsunnn :)Eki Görüntüle 1906296 Eki Görüntüle 1906297 Eki Görüntüle 1906298 Eki Görüntüle 1906316 Eki Görüntüle 1906371
20 gun oldu ameliyat olali..hersey gibi oldu
Morarmam cok fazla oldu ama 3 gune gecmeye basladi
Odemlerim hala var
Odem icin en etkili seyin ananas oldugunu fark ettim bu surecte
Vee ilk bastaki asiri kalkik domuz burnu goruntusu kalici degil cok endiseliydim yasayarak bunuda gordum
6.gun tamponun cokmasiyla normal yasantima dondum
Genel olarak sunu soylemeliyim ki
Sabir isteyen bi surec
Fiziksel olarak cok zor degil ama psikolojik acidan zor kesinlikle
Hemen olup bitmiyor odemlerden dolayi bir gun yamuk birgun kalkik birgun kucuk birgun kemerli olabiliyor gecici bunlar
Moral cok onemli
Herkese tavsiye edebilirim memnunum simdiye kadar sorun yasamadim
--- sorular olursa hep buralardayim ---
İcin rahat olsun ödemlerin hepsi gecs bile en zor burun ucundaki odem geciyor en gec burun ucu toparlaniyor burnun diger yerleri seklini almaya baslayip ucu sis kalincada gozune kocaman geliyor 6 aylik surece yayiliyor ucundaki odemin kaybolmasi o sislik sertlik hep ondan yani..benimde o sekilde hala ucu sert 23 gun oldugecmis olsunnn :)
bende ameliyat oldum 1 bucuk ay oldu. evet aynen dedigin gibi sabir gerekiyor. seninde burnunun ucu sertmiydi ? odem olabilir ama sanki benim burnum uzun mus hissi veriyor bana. yani ucu sert ama ucundaki odem gidince yani sertlikte gidecekmi acaba ? ve kuculurmu ucu dersin ?
Kesinlikle cok normal burun ameliyati olunca sonuc hemen ortaya cikmiyor cunku bir gun odem sagda birgun kemerde birgun baska kisimda oluyor yani esit dagilmiyor ilk basta burun deliklerim farkliydi 23.gunumdsyim o kadar azaldiki o fark ve doktorum en basindan uyardi 6 ayi bitirmeden moral bozmak yok yamuk yok egri yok kalkik yok kavisi niye yok demek yok diye hergun hamur gibi bi tarafa yamulabilecegini soyledi odem islem yapilan tarafa gore artabilir moral bozma surekli inceleme zamana birakMerhaba ben de bir ay önce amelıyat oldum. Amelıyattandan önceki ve sonrası sürecim çok rahattı. Doğal olarak şişlik morluk oldu ama kremle o kısmını da en aza indirgedik. Şu an bile hala göz altlarım hafif mor çünkü derim çok ince dısarı çıkınca bile hemen gözaltlarım kızarır ve yanar öle bi deri yapım var. Benim şu an da kafama tek takılan alçının çıktığı gün burun delıklerim küçüktü ama bir ay içinde ilk günkine nazaran daha çok genişledi. Ve alçı alındığından beridir burun üçüm sola doğru kayık. Bunu doktora karşı sürekli dile getiriyorum o da bana sol kısmında daha çok işlem yapıldı ve o yüzden diyor kısacası. Etrafımdakıler de çok dikkatlı baktıklarından o tanıklığı görebiliyorlar içim hiç rahat degıl düzelir mi düzelmez mi diye. Kafam çok takılıyor bu duruma. Lütfen cvp verin süreçten geçen arkadaşlar. Normal bir durum mu sizce
Çok teşekkür ederim ya içim bi nebze olsa da rahatladı ben de burnumun orta kısmında farklı yerlere dağılıyor ödem. Ama burnumun sol kısmı herzaman o yöne doğru eğik bandajlar çıktığından beri ve bu bir ay olunca da çevremde burnunu yamuk yapmışlar deyınce de zaten kendım korkuyorum bi de çevrem böyle söyleyınce bunalımdan kendımı yemeğe verdim artıkKesinlikle cok normal burun ameliyati olunca sonuc hemen ortaya cikmiyor cunku bir gun odem sagda birgun kemerde birgun baska kisimda oluyor yani esit dagilmiyor ilk basta burun deliklerim farkliydi 23.gunumdsyim o kadar azaldiki o fark ve doktorum en basindan uyardi 6 ayi bitirmeden moral bozmak yok yamuk yok egri yok kalkik yok kavisi niye yok demek yok diye hergun hamur gibi bi tarafa yamulabilecegini soyledi odem islem yapilan tarafa gore artabilir moral bozma surekli inceleme zamana birak
cok sagol sana da gecmis olsun. hepimiz gaziyiz malum toparliycaz kiz gucuyle :)) ama gercekten zor bi surecmis. ozellikle ilk 2 hafta nefes alamiyosun agir bi grip atlatir gibi... ama cok sukur gecti gibi. yine de nefes super diyemem. sislik canimi sikmisti burun ucundaki sislik. yani burnumun zaten deliklerinden biri buyuk biri kucuk o canimi sikiyo bide ayrica burun ucunun uzun ve buyuk olmasi sinir bozucu. ama doktor da 6 ay verdi yine de gecmezse korkusu var. keske kucucuk olsaydi ilk cizildigi gibi. ama cok yeni daha 1 ay oldu ameliyat olali sanirim cok sey istiyorum. hemen duzelmesi tabii ki imkansiz.İcin rahat olsun ödemlerin hepsi gecs bile en zor burun ucundaki odem geciyor en gec burun ucu toparlaniyor burnun diger yerleri seklini almaya baslayip ucu sis kalincada gozune kocaman geliyor 6 aylik surece yayiliyor ucundaki odemin kaybolmasi o sislik sertlik hep ondan yani..benimde o sekilde hala ucu sert 23 gun oldu
Gecmis olsun insallah icine siner
Kesinlikle cok normal burun ameliyati olunca sonuc hemen ortaya cikmiyor cunku bir gun odem sagda birgun kemerde birgun baska kisimda oluyor yani esit dagilmiyor ilk basta burun deliklerim farkliydi 23.gunumdsyim o kadar azaldiki o fark ve doktorum en basindan uyardi 6 ayi bitirmeden moral bozmak yok yamuk yok egri yok kalkik yok kavisi niye yok demek yok diye hergun hamur gibi bi tarafa yamulabilecegini soyledi odem islem yapilan tarafa gore artabilir moral bozma surekli inceleme zamana birak
Canım ne kadar ücret verdinEki Görüntüle 1906296 Eki Görüntüle 1906297 Eki Görüntüle 1906298 Eki Görüntüle 1906316 Eki Görüntüle 1906371
Odemlerim hala var
Vee ilk bastaki asiri kalkik domuz burnu goruntusu kalici degil cok endiseliydim yasayarak bunuda gordum
Sabir isteyen bi surec
Hemen olup bitmiyor odemlerden dolayi bir gun yamuk birgun kalkik birgun kucuk birgun kemerli olabiliyor gecici bunlar
Moral cok onemli
Eki Görüntüle 1906296 Eki Görüntüle 1906297 Eki Görüntüle 1906298 Eki Görüntüle 1906316 Eki Görüntüle 1906371
Odemlerim hala var
Sabir isteyen bi surec
Moral cok onemli
burnum tampon cikariliktan sonra cok iyi nefes aldim sadece 2 saat ama ! sonrasinda tekrar odem halini aldi ve sisti. malum burun ici yarali ve sismesi cok normal bu sebeple burun tikali hissi veriyor. yoksa yeni ameliyatli burunda baska ne olsun. icinde mukoz olcak hali yokki ?!! :) deniz suyu sadece burun icindeki odemi rahatlatiyor ve yaralarin iyilesmesinde hizlandiriyor ayrica bir krem daha verdi bana baktor jel gibi onu da burnun icine sikiyordum deniz suyu uyguladiktan sonra.... ama bu islemler malum pahaliya patliyor. o jel ve deniz suyu cep yakiyor. deniz suyu benim 1 haftada bitiyor ve tanesi 40ytl. 1 bucuk aydir kac kutu bitirdim bilmiyorum. doktor surekli kullan rahat edersin odemlerini rahatlatir dedigi icin kullaniyorum ama tabii ki zorunluluk yok. kullandigin seyin adini okuyamadim havuc neyi ? baska neler kullaniyosun su an son durumun neddirBen deniz suyunu yariya kadar bile kullanmadim cunku burnum hic tikanmadi sabah uyandigimda tikanik oluyor bazen doktor binavuc su cek sonra hizlica tum gucunle hiihhhh diye hinkir dedi genelde oyle yapiyorum deniz suyuna pek ihtiyac duymadim morluklarim 10 gunde tamamen bitti ondan bisey surmuyorum benimde deliklerin biri ince uzun digeri yuvarlak
Farkli yani ayrica ucuda dedigin gibi sis ve sert ama zamanla geccegino biliyorum takmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?