Ameliyat ve düğün ikisi bir arada...

evet bende katılıyorum bazen insanlar yaptığımızın 4/1 i kadar bile değer vermiyorken insanın içinden gelmiyor ama, Tereliyenin ki unutulabilecek şeyler...

Ben kendi adıma söyleyeyim düğüne gitmez hastamızın yanında olurdum..eşimin babası kalp ameliyatı oldu o an gidemedim.Gidemememin nedeni o zaman 3 yasinda olan bir çocuğumun olması (ona bakacak kimse yok),çalışıyor olmam ve farklı şehirlerde olmamizdi.Esim gidip doktor ayarlanması ,hastahane ve cikisini yürüttü.İlk birkaç günde evde bakımını yürüttü.Ben ameliyat donemi değil birkac hafta sonra gittigim icin kendimi mahcup hissettim açıkçası ...Düğün tarzı birşey içinse asla eşimi hastane kolidorunda yalnız birakmazdim.

Görümcem yemek yapmıyor sıkıntı bu işte kaçkez böyle durumlar yaşandı tek bildiği gelip annesigilde çorba yapmak bir tık fazlası yok.Kimseye gidip surat yapmak derdinde değilim geçmiş olsun deyip geleceğim usül yerini bulsun.

O ameliyat oyle kolay degil direnler temizlenene kdr cikamaz siz o arada dugunu yapar donersiniz sizin yemekler evde cop olur bayatlar rahat olun dert ettiginize degmez!
He he biz hiç ameliyat görmedik merak etmeyin anju olduğunun ertesi günü sokaklarda gezen birinden bahsediyorum ben insanlığımı yapayımda ister çöp olsun ister afiyet.

Ben düşündüm eşime söylesem gerek yok yapma der zaten.Elalem ne der diye değil insanlık öğrensinler diye yapacağım örnek olur birgün onlarda yaparlar böyle şeylerden nasiplerini almamışlar malesef.

şöyle düşün annen ameliyat olsaydı eşin düğüne gitseydi sen ne hissederdin ona göre karar ver bence
Benim annem veya ailem eşimi kıracak en ufak birşey yapmadı en ufak kötülükleri olmadı ben alınırdım ama eşimin alınmaya hakkı yok en güzel günlerimi mahvetmek için uğraşan insanların kötü günlerini güzelleştirecek değilim bana düşeni yapar keyfime bakarım.

Sizin beklentiniz ne? Her ameliyat risklidir. Rahim alinicak sonucta. Yani kusura bakmayin. Durum kuzeninizin dügününden daha vahim. Etrafinda olabilecek tek kisiler sizlerseniz ne olur ne olmaz yakinlarda kalmaniz lazim aslinda. Ama sizin niyetiniz bu degil zaten. Esiniz gidip adam akilli ilgilensin bari

Börek çörek yemek vs. dert değil ben yakınlık kurmak istemiyorum bu sebepten defalarca gidip ilgilenemem anlaşamadığım insanlarla yüzeysel görüşürüm hepimizin yaptığı bu değil mi?Tedavilik bir durumum yok şükür.

Eşim beni büyük ihtimalle hastaneye götürmez hadi götürdü diyelim saatlerce orada kalmama zaten izin vermez bu sebepten orada olmamın anlamı yok.

Evet niyetim yakınında olup ona destek olmak değil sokaktan geçen biri bu ameliyatı olacağım dese üzülürdüm belki günlerce aklımdan çıkmazdı ama eşimin annesine sadece geçmiş olsun der geçerim.Valla eşimin yapacağı insanlıkta kendisine kalmış beni ilgilendirmez ister gitsin hizmet etsin ister gitmeyip sormasın.

Ben sizin gibi sözde "barisan" insanlari anlamiyorum. Insan ya küs olur yada en azindan insan gibi böyle durumlarda davranir. Ama diger yorumlardan anladigim kadariyla zaten iliskiniz devamli problemli. Onun icin sadece bunu da atlatirsiniz diyorum. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…