- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Yakın dediğin kim yani?
Ne ameliyatı olduğuna göre değişir diyorum ben.Kuzenim
annen baban kardeşin eşin çocuğun değilse gidebileceğini düşünüyorum.Hanımlar iyi günler diliyorum hepinize.
Bugün yakin bir akrabamizin ameliyatı vardı yeni çıktı ve durumu şükür gayet iyi. Birinci dereceden akraba ve anne babam orada su an.
Bu akşamda arkadaşimin dugunu var. Uzaktanda akraba zaten . Ben bu düğüne gitmeyi dusunuyorum ama annem ayip olur şimdi ciddi ameliyat geçirdi dedi.
Kız daha dün beni arayıp mutlaka gel düğüne dedi. Çoğu konuda fikir aldı nisan zamanında. Sevdiğim de bir kız. Ve ailevi sorunları olduğundan biraz destek bekliyor düğünde bizden manevi olarak.
Ben bu düğüne gitsem kuzenime ayıp olur mu ? Gitmesem arkadaşıma ayıp olur mu ?
Çok geçmiş olsun öncelikle, ben olsam giderdim düğüne allah korusun cenaze yok ölü yok...
Ameliyat da iyi geçmiş neden gitmeyesin ki
Ne ameliyatı olduğuna göre değişir diyorum ben.
Yanında refakatçisi varsa size zaten ihtiyaç yok.
Yoğun bakımda değilse giderdim ben
annen baban kardeşin eşin çocuğun değilse gidebileceğini düşünüyorum.
ailen ilgilenmiş zaten.
durumu da iyiymiş.
neden ayıp olsun ki anlamadım.
onlar öyle mi yapıyor.
veya öyle mi yapar böyle bir durumda.
bence git.
annen abartı tepki veriyor
Şimdi hastaneye git,uğra,gönlünü yap.
Dönüşte kuaföre uğra, saçını, makyajını yaptır.
Eve gelip giyin.
Düğüne git.
Hepsini 4,5 saatte halledemez misin?
Aman şu ayıp olur bilmem ne olur bıktım valla aile baskısından!Ameliyat olmuş tamam sorun yok işte annesi babası mısın da kalacaksın başında git düğüne
Düğüne gidiyorsun tabiki gösterişli giyineceksin sadece baldız gibi giyinip saç yapma yeterElbise almıştım ben gösterişli de bir şey
Onu giyersem hoş olmaz gibi dusundu annemde sanırım. Bilmiyorum ki ne yapsam
alınacak bişey yok ortada.Yoğun bakımda degil ameliyatı gayet iyi geçmiş su an normal odaya almışlar kendine gelmesini bekliyorlarmış.
Annem babam orada zaten. Halletmeye hallederim 8 e yetisirim zaten sanırım.
Umarım alınmazlar.
Hanımlar iyi günler diliyorum hepinize.
Bugün yakin bir akrabamizin ameliyatı vardı yeni çıktı ve durumu şükür gayet iyi. Birinci dereceden akraba ve anne babam orada su an.
Bu akşamda arkadaşimin dugunu var. Uzaktanda akraba zaten . Ben bu düğüne gitmeyi dusunuyorum ama annem ayip olur şimdi ciddi ameliyat geçirdi dedi.
Kız daha dün beni arayıp mutlaka gel düğüne dedi. Çoğu konuda fikir aldı nisan zamanında. Sevdiğim de bir kız. Ve ailevi sorunları olduğundan biraz destek bekliyor düğünde bizden manevi olarak.
Ben bu düğüne gitsem kuzenime ayıp olur mu ? Gitmesem arkadaşıma ayıp olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?