ahh tesekkur ederim:) cok moral oldu bana :) evet hersey bu yuzden zaten. tesekkur ederim..Diri memelere odaklan, düşünme narkozunu acısını bilmem nesini, onlar bir süreç ve geçecek... Diri ve de kase gibi şekilli; çocukları emzirmeden önceki o muazzam memeler sana kalacak... Çünkü diğer türlü düşünüp endişelenmenin kafanın içinde sonu yok, sen sadece operasyon sonrası memelerin diri halini düşün. :)
cok tesekkur ederim ilgin icin canim..Bir bilgim yok da sadece kolaylıkla geçmesini temenni ederim.
Şimdiden geçmişler olsun.
Sağlıkla ve mutlulukla kullan inşallah.
cok mu kotu bilmem, yani dizlerimde filan degil. kucultmede olacak cunku sirt agrisi yapiyor ee haliyle 3 bebek emdi filan, onceki memelerimi ozledim..Cokmu kotu durumda memeler cok ıhtıyacın yoksa vazgec ben olsam boyle bısey ıcın bıcak altına yatmam helede 3 cocukla
Şimdi yapsalar düsünmeden yaptırırdım ahh ahh bire zayıflayınca sönmüş balona döndüler benimkiler
Neyse 3 kere narkoz almıs biri olarak korkacak birşey yok dik kücük memeler
tabiiki kendi secimim, baska cocuk dusunmuyorum Allahin izniyle bu yuzden simdi yaptirmak istedim bu yuzden. ha 38 yasindayim ne bileyim dahada ertelemek istemedim isin dogrusu.Simdiden gecmiş olsun. Ameliyat gecirdim ama gecirmesem yaşiyor olmazdim muhtemelen, zorunlu bir ameliyatti.
Bu kadar aglamadim yani, uyutulmak her zaman bir risktir ama gunumuz sartlarinda buyuk bir risk sayilmaz artik. Allah korusun hastaliktan filan ameliyat olmuyorsunuz sonucta alti ustu meme ve muhtelen bu ameliyati kendiniz olmak istemeseniz yaşamaya devam edebilirdiniz.
Aynen üc yil emzirdim D , E cup olan memelerim C ye zor sigar oldu
sütyen koleksiyonuma bakip bakip ne yapacagim diyorum, ya bunlari kabullen ya da sütyenlerinden vazgec
Ici bosalmasi kötü bir his
evet odaklanmaya calisiyorum ama sanki ben orda yatarken 10 yas yaslancam gibi hissediyorummerhaba 2-3 arkadaşım aynı operasyona girdi,gayet iyi geçti.1 hafta dikkat ederseniz sonrası günlük hafif işlerinizi halledebilirsiniz. Sonuca odaklanın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?