ameliyat ve endiselerim

Cok gecmis olsun simdiden
Korkma , annem yaptirdi gogus estetigi , iki hafta bilr surmedi iyilesme sureci
Su anda sahane muhtesem gogusleri var
Ne zaman denize gitsek beraber , bende yaptircam diye tutturuyorum o kadar guzeller
tesekkur ederim

insallah benimkide bir cirpida gecer gider..

benimkilerde hareketli kizimda kucuk..ama yas geciyor. ne bileyim 50 yasina kadar mi erteleyecem? birde zaman ilerledikce benim cesaretim azaliyor, yaslaniyorum canim tatlaniyor galiba

valla herkes iyiki diyorda genelde..burdada okudugum kimi cok basit derken kimi cok agir diyor..sanirim kisiden kisiye cok degisen bir surec : (

canim

bende ucaktan korkuyorum kac kez binmis olmama ragmen. isin garibi 20 yasina kadar korkmuyordum..30 yasindan sonra ozellikle bir korku basladi bende.

evet kendimi savasa girecek gibi hazirliyorum valla birde dedigim gibi biri iyi biri kotu geciriyor..dogumda oyle birsey gercekten..herkes sezeryan oluyor herkes vajinal dogum yapiyo, ama herkesin hikayesi baska.. cok sagol destegin icin kuzum

Silikon ameliyatını (ımplanttan kastettiğim silikondu ) söyle soylıyım. Sezaryen ameliyatı da oldum ve bu onun yanında hıc bıseymiş dedım

hadi ya? ee burda biri yazmisti slikon taktirmis eve gitmis hemen..yani herkes baska yasiyor hakket

gebelikten gebelige farkediyor..ilk 2 gebelikte benimkilerde sarkma buyume sonme olmadi..son gebelikte tam tersi

Bebeğim

ameliyat öncesi bu duyguları yaşaman çok normal...

Eşim 1 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldu...
Ameliyathaneye girerken boynuma sarılıp ağladı...
Ondan böyle birşey beklemiyordum,şaşırtmıştı beni...

Allah yardımcın olsun,çabucak iyileşirsin inşallah...

canimmmm

ya ben boyle seylerde cok duygulanirimda..simdiden baslamak bi kac hafta var daha..fazlaca duygusalim :) demekki durumum normal..belirsizlik insani boyle yapiyor sanirim..

canimmmm

ya ben boyle seylerde cok duygulanirimda..simdiden baslamak bi kac hafta var daha..fazlaca duygusalim :) demekki durumum normal..belirsizlik insani boyle yapiyor sanirim..

duygusal olman gayet normal canım...
Çocuklarını düşünüyorsundur

Sonuca odaklan...dimdik süpersonik memelere odaklan

hangi hastanede karar kıldın?

benimkilerde hareketli kizimda kucuk..ama yas geciyor. ne bileyim 50 yasina kadar mi erteleyecem? birde zaman ilerledikce benim cesaretim azaliyor, yaslaniyorum canim tatlaniyor galiba

ahaha haklısın bende öyle bir bıkmışlik salmislik var ki biri dese çocuklara bakcaz dört dörtlük yine yaptırmam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…