- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Saglıga etkı edıyorsa ozman yapacak bısey yok zor olur kucuk cocukla kucagına fılan alman gerekır yanına gelebılecek bırısı yokmu annen kardesın kv fılancok mu kotu bilmem, yani dizlerimde filan degil. kucultmede olacak cunku sirt agrisi yapiyor ee haliyle 3 bebek emdi filan, onceki memelerimi ozledim..
evet kucuk ama..daha fazla ertelemek istemedim. yurumesini bekledim sukur yuruyor merdiven cikabiliyor kendisi..bana duskun o kotu bi durumbebek çok küçük değil mi?eşiniz idare edebilecek mi çocukları?kızınız yanlışlıkla canınızı falan yakmasın.ben bir tek bundan endişelendim.onun dışında ağlayacak birşey yok zaten uyuyorsunuz sanki 1-2 dakika geçmiş gibi uyanıyorsunuz.ben burun ameliyatı olmuştum kötü uyanmama rağmen zor geçmedi.ağrı sızı olmadı yani.
Ben mide küçültme oldum ciddi kilo verdim şimdi baya kötü durumdalar yaniAynen üc yil emzirdim D , E cup olan memelerim C ye zor sigar oldu
sütyen koleksiyonuma bakip bakip ne yapacagim diyorum, ya bunlari kabullen ya da sütyenlerinden vazgec
Ici bosalmasi kötü bir his
Selam canım 2013 ocakta meme küçültme ameliyatı oldum.. Beni o kadar korkuttular ki şöyle ağrın olacak böyle ağrın olacak, meme küçültme en zor estetik operasyonmuş falan filan, herneyse ameliyata girdim çıktım 2 saatte kendime geldim ne ağrım vardı ne bişey baya kalktım direnlerimle beraber terasta sigara falan içtim (tabiki sigara yasak kaçarak gittim) baya normal dolandm vs. dediler ki narkozun etkisi ondan ağrın yok. Sonra hemşire geldi odama ağrı kesici bıraktı ağrın olunca bunu içeceksin dedi, nasıl korktuysam ağrıdan o beni kesmez bana iğne getirin falan dedim.. Doktorumu arayıp iğne getirdiler ağrım olunca yapılmak üzere.. Bekle bekle ağrı yokmerhaba hanimlar,
bir kac hafta icinde meme ameliyatim olacak..bir beden kucultme ve diklestirme. simdiden oyle cok endiselerim varki, hic boyle olacagimi dusunmemistim : ( bir kac hafta oncesine kadar lalala lololo diye gezerken, simdi ne zaman cocuklar olmasa bir kosede agliyor buluyorum kendimi. bu kadar duygusallik normal mi?
esim bi kac hafta izin aldi yani cocuklar onda olacak ama en kucugum 2 yasinda kizim abileri var 2 tane. kizim cok duskundur bana..ben icerde yatarken cok zorlanir miyim acaba? bir kac saat yardimcida alacagim supurge camasir vs yani ev isi icin, icinde dadilik yok.
2 hafta cok agir geciyormus, sonra iyilesmeye basliyormussun...6-8 hafta cok dikkat etmen gerekiyor, agir kaldirmayacaksin filan deniyor. araba suremeyeceksin deniyor...bu kadar hareketliyken nasil sessiz sedasiz yaticam aklim almiyor.
ha aklim nerdeydi bilmiyorum o onceden, ama simdi zaman yaklastikca psikolojim berbat durumda. bunu dusunup dusunup aglamak nedir yaa : (
narkoz almak vs, acaip tirsiyorum bu isten, ameliyat gecirenler beni biraz rahatlatmaniza ihtiyacim var. dusununce sanki ameliyat oncesi cerrahin boynuna sarilip aglicam gibi geliyor
ameliyat gecirenler bana fikir verin. heleki boyle ameliyat gecirenler veya yakininda gecirenleri gorenler...lutfen..cok sagolun..
karin germe meme bir kerede yapabiliyolar zaten. meme ameliyati agir bir ameliyat canim. 3 ayri dikis oluyor lolipop tarzi..kollarini kaldiramiyorsun kesinlikle..oraya buraya uzanmak vs yok tabii agir kaldirma yok. yani yasayip gorecegiz tabii neyi ne kadar yapabilecegimi. yasim 40 a geliyor ve simdi yaptirmak istedim. sadece gun yaklastikca gerildimBen de meme ve karin germe olacagim insallah, meme germeye daha yeni karar verdim gerci ama oglumun 4 yasina girmesini bekliyorum, benimle yatiyor hala
Laftan da pek anlamadigi bir dönem su siralar o yüzden dört yasina girince yani seneye yaptirmayi planliyorum
En iyi sen bilirsin evladini ona göre düsün
Bir de meme diklestirmede sonrasi surec cok mu zor? hic arastirmadim sadece karin germeye odaklandim
Ben oglum bezden cikip, odasini da ayirinca ameliyat olmayi düsünüyorum yine esimden yardim alacagim ama benim oglum cok anneci belki bir sene sonra gec olmasi daha iyi olur diye ben bekliyorum, siz yine en iyisini bilirsiniz
meme operasyonunda risk bu zaten. kilo alirsan buyurler, dikligi gider mi bilmem..ama zayiflayinca muhtemelen yine cay posetine donebilir. yani sabit kiloda kalabilmek onemli. ben kontrole gidince zaten kilom boyum hersey normal ama memeler artik bakima girmeli dedim :) ayrica tekrar bir gebelik istememekte onemli tabiiÇok yakınım oldu küçültme ameliyatı. Evet süreç zor, yani kolay deyip yanıltmayım. Kendini zorlamaman gerekiyor hiçbir şekilde. Dikiş fazla olduğu için tanıdığım kişinin hareketleri kısıtlıydı ve bir süre de sarı su geldi. O biraz boşuna ameliyat oldu gibi çünkü kilo alınca memeler yine eski haline döndü. İnşallah seninki kolay geçer ve daha kolay olur. Onun neredeyse 2 kg yakın çıkardılar memelerden
nasil sevindim yazmana :)Şimdi yapsalar düsünmeden yaptırırdım ahh ahh bire zayıflayınca sönmüş balona döndüler benimkiler
Neyse 3 kere narkoz almıs biri olarak korkacak birşey yok dik kücük memeler
nası yani emzirdikten sonra öncekine göre küçüldü mü memeleriniz
abooo kiz senin hikayene bayildim, gidip hemen olasim geldiSelam canım 2013 ocakta meme küçültme ameliyatı oldum.. Beni o kadar korkuttular ki şöyle ağrın olacak böyle ağrın olacak, meme küçültme en zor estetik operasyonmuş falan filan, herneyse ameliyata girdim çıktım 2 saatte kendime geldim ne ağrım vardı ne bişey baya kalktım direnlerimle beraber terasta sigara falan içtim (tabiki sigara yasak kaçarak gittim) baya normal dolandm vs. dediler ki narkozun etkisi ondan ağrın yok. Sonra hemşire geldi odama ağrı kesici bıraktı ağrın olunca bunu içeceksin dedi, nasıl korktuysam ağrıdan o beni kesmez bana iğne getirin falan dedim.. Doktorumu arayıp iğne getirdiler ağrım olunca yapılmak üzere.. Bekle bekle ağrı yokgece oldu hala ağrım yok, sabah oldu hala ağrım yok. Doktorlar viziteye geldi, cin gibi kahvaltı yapıp tv izliyordum arkadaşım kalmıştı yanımda, dediler ki ne verildi ağrı kesici hastaya, hemşirem hiçbişey verilmedi ağrısı hiç olmadı dediler doktorlar şaşırdı falan.. Ve hiç ağrı kesici almadım sonrasında da, zaten o gün taburcu oldum. Evde de hiç ağrı kesici kullanmama gerek kalmadı, kesinlikle en ufak bir ağrım olmadı. Bu ameliyatta tek sorun dikişler, çok fazla dikiş oluyo ve her gün pansuman gerekiyo. Ve her gün duş alman gerekiyo ertesi günden itibaren. Benim annem sağlıkçı pansumanımı her gün o yaptı ve beni o yıkadı. Hareketlerin bayağı kısıtlı oluyo ama sadece kol hareketleri. Ben yemeğimi falan çok rahat yedim normal günlük hayatıma devam ettim. Raporluydum 3 hafta ama evde takıldım yani hiç hasta gibi yatmadım. Dikişlerim (sadece köşe yerlere normal dikil yapmıştı diğer yerler yapıştırma şeklindeydi) alındıktan sonra da korseyle çok rahat takıldım. Benim tek sorunum 1 ay sonra regl dönemimde (benim göğüslerim aşırı şişer) çok şişti ve tek göğsümde tamamen iyleşen yerden bi açılma oldu ama bu bana özel bi durumdu regl günüde dikkat ederek girersen iyi olur böyle bişey varsa. Yani ben eğer ameliyattan kısa süre sonra o şişmeyi yaşasaydım daha çok açılabilirdi dikişlerim. Ona dikkat etmen yeterli. Çok ameliyat oldum hayatımda en ağrısızı sorunsuzu meme ameliyatımdı. Ve hep iyki diyorum yaptırmışım.. Şimdiden yeni memelerinle mutluluklar dilerimmm
zaten yerimde olsa cogu kisi olmazdi bu memelerle ama ok kilo verdigim icin son dogumdan sonra sirt bolgem 75 ve memelerin biraz sarkmasi ve azicik bedenime gore buyuk durusu var. sirt agrisi yapiyor. haa bunla yasayabilirmiydim, yasardim..ama fizik tedaviden cikamiyorum..bilmem sirt agrim gecer mi?yani çok elzem olmayan sağlıksal dışı ameliyatları olmayı düşünmem ben. o yüzden size ne desem bilemedim. bence olmayın derim çünkü.
cok sagol canim insallahÇok geçmiş olsun.
Iyi bir Dr buldunuz inş ve de Güvenilirdir.
Biter geçer inş hemen.
Ben mide küçültme oldum ciddi kilo verdim şimdi baya kötü durumdalar yaniD cup falandı benim ki ortalama bide 105 110 ölçü şimdi bomboş keseler devlet karşılıyor diye gittim ama maalesef karşilamadı
iste o yuzden babalari bi kac hafta izinli..sonra 6 hafta sonrasinda yavas yavas agir kaldirmaya baslayabilirmisimÇok normal böyle hissetmen. Ama hazır değilsen biraz daha ertele. Bebisi kucağına alman gerekebilir.
karin germe meme bir kerede yapabiliyolar zaten. meme ameliyati agir bir ameliyat canim. 3 ayri dikis oluyor lolipop tarzi..kollarini kaldiramiyorsun kesinlikle..oraya buraya uzanmak vs yok tabii agir kaldirma yok. yani yasayip gorecegiz tabii neyi ne kadar yapabilecegimi. yasim 40 a geliyor ve simdi yaptirmak istedim. sadece gun yaklastikca gerildim
Aklım benimkine gitti. Bildiğin saldırıyor. Kucağına alayım diye yakami pacami çekiyoriste o yuzden babalari bi kac hafta izinli..sonra 6 hafta sonrasinda yavas yavas agir kaldirmaya baslayabilirmisim
ya birde diklestirme daha basit olur gibi, ege ronu yaptiracaksan. ben 1 beden kucultturcem birde.. ne bilim cokta kucuk olmasin sonra slikon taktirmak zorunda kalmayim, orjinalini iyice aldirip.Çevremde iki kişi var bu ameliyatı olan. Ancak ikisi de bekar olduğu için sürekli yattılar ve iş güçle alakalı olmadıkları için rahat atlattılar. Benimkiler 6 ve 7 yaşında ama bana aşırı ihtiyaçları olduğu için birkaç sene sonraya erteledim. Kollar yukarı bile kalkmayacakmış, ben evde parende atıyorum resmen imkansız şu an. Narkoz olayını geçin o duygusallık hep oluyor. Sonrası için herşeyi çok iyi organize edin, o kısım çok sıkıntı.
cunku agrin olmusken narkoz almisken bi kerede cikarmak mantikli. dusun memeyi olcan bir daha ayni seyleri yasyacagin gobegin icin. bence gereksiz.Aslinda meme de agir bir ameliyatsa neden ikisini de ayni anda yaptirayim diyorum ya da sabredeyim mi bilmiyorum
Karin germe zaten zor ayaga kalkabilmek icin kollarima yüklenecegim uzun süre ama memeyle beraber olursam o ihtimal de gidiypr
Tüh kafam karisti simdi
Beraber yaptiranlardan yorum bekliyoruz
Siz olsaniz ayri ayri mi yoksa beraber mi yaptirirdiniz?
:)nasil sevindim yazmana :)
evet zaten emzirmede sorun o..yani memeler sisiyor derken bebek emiyor filan..emzirme bitince cay poseti gibi oluyor. yani tuhaf ama benim oglanlarda dipdiriydi memeler hala ekstra bi sarkma filanda yoktu. kizda olustu bu...isin asli ben kizda birden kilo verdim az kilo almama ragmen..fizigimi cok etkiledi.
bazen benimkide ama iste babalarina guveniyorum simdilik ; (Aklım benimkine gitti. Bildiğin saldırıyor. Kucağına alayım diye yakami pacami çekiyor
Eğer babayla durursa sen de kucağına oturtursun o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?