ameliyat ve endiselerim

Bnde oldum . İki küçük çocuğum var iyiki oldum .). İlk birkaç gün nerden girdim bu isin içine diyorsun ama estetikten snra toparlanma daha kolay sanki hergun bir oncekinden daha iyi oluyorsun.20 gün sonrasında tamamen işime geri döndüm isim biraz kuvvet işi olduğu olduğu için bekledim zarar gelmesin diye .

Sefan olsun tontriko
hiçbirseycikler olmaz sen merak etme. Her gun kac yuz kisi yatiyor bicak altina. Onlara birşey olmuyor da sana mi olacakmis?
Hem sen halihazirda ilgi bekleyen cocuklarin varken dogum yapan insan degil misin? O zaman nasil idare ettiyseniz yine edebilirsiniz.
Muhtac oldugun kudret damarlarindaki kanda.
Korkman cok normal. Ben hala ucaga binerken karin agrisi yaşıyorum mesela,yillardir kullandigim halde. Beyin kendino tehlikeli buldugu seylerden korumak istiyor. Bu bir icgudu ve çok normal.

O kadar kotu degildir yav.
Valla ben çok çektim yazın altı pişiyor sütyen bulamıyorsun bulsanda ordan burdan çıkıyor omuzlarını askilar kesiyor hatta oralarda çöküklük bile oluyor ve erkenden sarkıyor küçük meme candır kuzenim doğurdu emzirdi şimdi gene genç kız gibi mememsi amasıda öyleydi uyuzlar

Oyle degil kiz altı pişecek olandan degil iri ama dik durabilen

Benim eskiden yarim limon büyüklüğünde memitolarim vardi...şimdi kavun...
Memito sahibi olmak coooook güzel.

Şimdi kavundan büyük olan memito nasil bilmiyorum ama benim eski limonlardan iyidir galiba...

Benimkiler o kadar kucuk degil avuca gelcek kadarcik var Dogal buyuk olmasi nasil histir diye dusunuyorum olsaydi hayir demezdim daha buyuk memitolara ama estetik çok kafama yatmadi

evet ama slikon daha kolay mesela. adam bi delik aciyor alttan zort diye icine sokuyor bildigim..kesi daha az..ama kucultmede daha cok..3 buyuk dikis
Silikon ameliyatını (ımplanttan kastettiğim silikondu ) söyle soylıyım. Sezaryen ameliyatı da oldum ve bu onun yanında hıc bıseymiş dedım

Benim göğüslerin şu an çok güzel hatta genç kızlığımdan fln daha sexi ama 2. Bebekte yolda Emzirmesi bitince ne olur bilmiyorum ama yine de emzirme bitince 2-3 yıl beklemek mantıklı ameliyata hemen girişmeden

Bu kiloya iri kemikli nasıl olunuyor anlatsana biraz hele bu boyla
Ff neymiş yav valla iyi ki olmuşsun
Yaa valla iriyim yaa yeminle gorsen anlarsin demek istedigimi zayifim ama iriyim yani omuzluyum , kollarim bacaklarim falan ince degil kasliyim biraz sportmen yapiliyim yani nasil anlatayim simdi iyki oldum gercekten rahatladim yaa

Yaa valla iriyim yaa yeminle gorsen anlarsin demek istedigimi zayifim ama iriyim yani omuzluyum , kollarim bacaklarim falan ince degil kasliyim biraz sportmen yapiliyim yani nasil anlatayim simdi iyki oldum gercekten rahatladim yaa
Bende 1.69 boy 72 kiloyum artık mesela ben iri kemikliyim 72 gibi durmuyorum zaten ama 1.73 e 60 kilo manken standartlarında bi 5 kilo daha ver manken ol

yüzme salonu denediniz mi hem biraz yağ oranı azalınca küçülürlerdi de.

sizi de anlıyorum ama bence önce sporu denemeyi düşünün kilo verince de illa ki biraz küçülecektir.
spor yapiyorum zaten, yuzme degil ama zaten yuzmeyle filan duzelecek birsey degil bence...kaldiki kac yil ugrasmam gerekirki birazcik toplasin..yani zayif biriyim, ne kadar zayiflarki? hem benim icin deforme olayi sorun buyuklugunde aslinda cok birsey yok. soyleki..ayni beden dik memeyle sarkik meme ayni degil. sarkik olanda sutyen askilari omuzlara cokuyor..meme altlari yaz mevsiminde rahat olmuyor vs. sirta daha cok yuk biniyor sutyenden dolayi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…