Bnde oldum . İki küçük çocuğum var iyiki oldum .). İlk birkaç gün nerden girdim bu isin içine diyorsun ama estetikten snra toparlanma daha kolay sanki hergun bir oncekinden daha iyi oluyorsun.20 gün sonrasında tamamen işime geri döndüm isim biraz kuvvet işi olduğu olduğu için bekledim zarar gelmesin diye .merhaba hanimlar,
bir kac hafta icinde meme ameliyatim olacak..bir beden kucultme ve diklestirme. simdiden oyle cok endiselerim varki, hic boyle olacagimi dusunmemistim : ( bir kac hafta oncesine kadar lalala lololo diye gezerken, simdi ne zaman cocuklar olmasa bir kosede agliyor buluyorum kendimi. bu kadar duygusallik normal mi?
esim bi kac hafta izin aldi yani cocuklar onda olacak ama en kucugum 2 yasinda kizim abileri var 2 tane. kizim cok duskundur bana..ben icerde yatarken cok zorlanir miyim acaba? bir kac saat yardimcida alacagim supurge camasir vs yani ev isi icin, icinde dadilik yok.
2 hafta cok agir geciyormus, sonra iyilesmeye basliyormussun...6-8 hafta cok dikkat etmen gerekiyor, agir kaldirmayacaksin filan deniyor. araba suremeyeceksin deniyor...bu kadar hareketliyken nasil sessiz sedasiz yaticam aklim almiyor.
ha aklim nerdeydi bilmiyorum o onceden, ama simdi zaman yaklastikca psikolojim berbat durumda. bunu dusunup dusunup aglamak nedir yaa : (
narkoz almak vs, acaip tirsiyorum bu isten, ameliyat gecirenler beni biraz rahatlatmaniza ihtiyacim var. dusununce sanki ameliyat oncesi cerrahin boynuna sarilip aglicam gibi geliyor
ameliyat gecirenler bana fikir verin. heleki boyle ameliyat gecirenler veya yakininda gecirenleri gorenler...lutfen..cok sagolun..
Hofff yya buyuk
memeli olmak nasil bir his acaba.
Valla ben çok çektim yazın altı pişiyor sütyen bulamıyorsun bulsanda ordan burdan çıkıyor omuzlarını askilar kesiyor hatta oralarda çöküklük bile oluyor ve erkenden sarkıyor küçük meme candır kuzenim doğurdu emzirdi şimdi gene genç kız gibi mememsi amasıda öyleydi uyuzlarO kadar kotu degildir yav.
Valla ben çok çektim yazın altı pişiyor sütyen bulamıyorsun bulsanda ordan burdan çıkıyor omuzlarını askilar kesiyor hatta oralarda çöküklük bile oluyor ve erkenden sarkıyor küçük meme candır kuzenim doğurdu emzirdi şimdi gene genç kız gibi mememsi amasıda öyleydi uyuzlar
İri ama dik durabilenOyle degil kiz altı pişecek olandan degil iri ama dik durabilen
O kadar kotu degildir yav.
Benim eskiden yarim limon büyüklüğünde memitolarim vardi...şimdi kavun...
Memito sahibi olmak coooook güzel.
Şimdi kavundan büyük olan memito nasil bilmiyorum ama benim eski limonlardan iyidir galiba...
Silikon ameliyatını (ımplanttan kastettiğim silikondu ) söyle soylıyım. Sezaryen ameliyatı da oldum ve bu onun yanında hıc bıseymiş dedımevet ama slikon daha kolay mesela. adam bi delik aciyor alttan zort diye icine sokuyor bildigim..kesi daha az..ama kucultmede daha cok..3 buyuk dikis
Sezeryan mi zor sence ben tam anlamadım sanırım.Silikon ameliyatını (ımplanttan kastettiğim silikondu ) söyle soylıyım. Sezaryen ameliyatı da oldum ve bu onun yanında hıc bıseymiş dedım
Yok sezeryan daha kolay geldi Bı ıkı saat sonra ayaklandı ertesi gun canımın ıstedıgı yemegı bıle yaptım ama diğerinde bir hafta surdu kendime tamamen gelmemSezeryan mi zor sence ben tam anlamadım sanırım.
olsun nolcak kiz kizayiz burda
Yaa valla iriyim yaaBu kiloya iri kemikli nasıl olunuyor anlatsana birazhele bu boyla
Ff neymiş yav valla iyi ki olmuşsun
Bende 1.69 boy 72 kiloyum artıkYaa valla iriyim yaayeminle gorsen anlarsin demek istedigimi zayifim ama iriyim yani omuzluyum , kollarim bacaklarim falan ince degil kasliyim biraz sportmen yapiliyim yani nasil anlatayim simdi iyki oldum gercekten rahatladim yaa
Konu hakkinda bilgim yok ama Allah yardmcin olsun demek istedim ... insallah cok kolay sekilde atlatirsin sureci
spor yapiyorum zaten, yuzme degil ama zaten yuzmeyle filan duzelecek birsey degil bence...kaldiki kac yil ugrasmam gerekirki birazcik toplasin..yani zayif biriyim, ne kadar zayiflarki? hem benim icin deforme olayi sorun buyuklugunde aslinda cok birsey yok. soyleki..ayni beden dik memeyle sarkik meme ayni degil. sarkik olanda sutyen askilari omuzlara cokuyor..meme altlari yaz mevsiminde rahat olmuyor vs. sirta daha cok yuk biniyor sutyenden dolayi..yüzme salonu denediniz mi hem biraz yağ oranı azalınca küçülürlerdi de.
sizi de anlıyorum ama bence önce sporu denemeyi düşünün kilo verince de illa ki biraz küçülecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?