ameliyat ve endiselerim

Tabi orasi öyle ama dolgun olmasi yine bir arti ele geliyor
Ben nedense sarkikliga cok takmiyorum, büyük olmasina regmen dikti hep memelerim eskiden o yüzden galiba
simdi söndü ve sarkti
ya iste bu kilo vermeylede oluyor..memelerin ici sonuyor tuhaf bir sekilde..o zaman hem sarkik oluyor hem bosaliyor ici..bu emzirme doneminde genelde oluyor, heleki buyuk memelilerde

yaptırırsın yaa üzülme hiç :)

Aslinda cocugun var mi emzirdin mi bilmiyorum , eger emzirmenin hakkini verirsen kendiliginden kücülüyor o memeler
Kirk yil düsünsem kücülecegi aklima gelmezdi öyle ihtisamliydilar
Bei emzirme döneminden sonra görenler memelerine ne oldu diyor hep
Memeleriyle nam salmis bir insandim, beni bilenlerin dikkatini cekiyor
Cocukluk arkadasim ilk cocuktan sonra bebi gördü direk memelerine ne oldu dedi
emzirdim dedim ne olacak, C cup giyerken duyduklarim bunlar bir de

Konu hakkinda bilgim yok ama Allah yardmcin olsun demek istedim ... insallah cok kolay sekilde atlatirsin sureci

yüzme salonu denediniz mi hem biraz yağ oranı azalınca küçülürlerdi de.

sizi de anlıyorum ama bence önce sporu denemeyi düşünün kilo verince de illa ki biraz küçülecektir.

haklısınız belki hormonlarınız toplanınca eski haline döner sporu öneririm deri fazlalığı olunca bazı mankenler silikon taktırıyor ama onun da sağlıksal sorunları var. göğüs çalıştıran sporları öneririm size de

Biraz daha toparlanır birkaç yıl alıyor toparlayıcı egzersizlerde var biraz düzeliyor ama tamamen eskisii gibi olmuyor ne yazık ki benim kız 10 oglan 12 yaşında ikisinide dediginiz şekilde sürekli emzirdim iki sene hemde nasıl dayanmışım aklım almıyor dediginiz gibi;( sizin bırakalı 1 sene olmuş daha ,biraz düzeltebilirsiniz sporla falan

Aslinda söyle birsey oldu, ilk defa bu ay hastayken gögüslerim sisti, bir yil aradan sonra gögüs hasssiyetim eskisi gibi oldu
Acaba gercekten ici zamanlar dolabilir mi, ici dolsa sarkmasini problem etmiyorum zaten
sizin kac yil sonra toparlandi?

benim oğlumda 2 buçuk yaş olmadi daha aşırı hareketli senin yerine koydum kendimi evladını en iyi sen tanırsın hadi diğer çocuklar biraz daha büyük laf anlar ama 2 yas bilmiyorum ben olsaydim 5 yaşına falan gelmesini beklerdim sanirim küçük çünkü bana göre..
2 kere sezaryen oldum hayatı tehlike yüzünden onlar bana yetti zaten özetle ben minigin büyümesini beklerdim kuzu

Sanki 3 ,4 yıla anca toparlandı emin degilim ama baya sonra daha iyi durduklarını farlettim ,yada artık o kadar önemli degildi belki:)şimdi ilk zamanlara göre daha iyi durduklarına eminim ama

Sanki 3 ,4 yıla anca toparlandı emin degilim ama baya sonra daha iyi durduklarını farlettim ,yada artık o kadar önemli degildi belki:)şimdi ilk zamanlara göre daha iyi durduklarına eminim ama

ya o zaman ben de meme ameliyatini geciktireyim dokkular tem kendine gelsin sonucta iki sene emzirdim iki sene de bekleme yapi vereyim en az
Karin germe olacaktim ya belki beraber olurum dedim ama beklemek daha iyi, karnim icin beklemeye gerek yok, meme ile göbek ayni sey degil
Cok sevindim bunu duyduguma

Bu kiloya iri kemikli nasıl olunuyor anlatsana biraz hele bu boyla
Ff neymiş yav valla iyi ki olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…