bence sen sadece diklestir madem buyuk seviyorsun... yani benim boyuma gore dik bir c guzel durur :)Ya iste o memeler gidince kiymeti anlasiliyor
Benim de öyle büyükken simdi kücüldü
Ben alisamadim ya kücüklüge
ya iste bu kilo vermeylede oluyor..memelerin ici sonuyor tuhaf bir sekilde..o zaman hem sarkik oluyor hem bosaliyor ici..bu emzirme doneminde genelde oluyor, heleki buyuk memelilerdeTabi orasi öyle ama dolgun olmasi yine bir arti ele geliyor
Ben nedense sarkikliga cok takmiyorum, büyük olmasina regmen dikti hep memelerim eskiden o yüzden galiba
simdi söndü ve sarkti
bence sen sadece diklestir madem buyuk seviyorsun... yani benim boyuma gore dik bir c guzel durur :)
diklestirince daha da kücülür benim icinde doku yok bacim
C cup ama dolgun degil
Doktor ne derse o artik
Ici dolsun
Ay dayanamayip fotograf atacam o olacak
ilk başta oldu canım ama 1 sene sonra falan geri dönmeye başladı sonra tamamen döndü hisbuarada meme uclarinda his kaybolmasi var mi?
yaptırırsın yaa üzülme hiç :)Ya iste o memeler gidince kiymeti anlasiliyor
Benim de öyle büyükken simdi kücüldü
Ben alisamadim ya kücüklüge
yaptırırsın yaa üzülme hiç :)
zaten yerimde olsa cogu kisi olmazdi bu memelerle ama ok kilo verdigim icin son dogumdan sonra sirt bolgem 75 ve memelerin biraz sarkmasi ve azicik bedenime gore buyuk durusu var. sirt agrisi yapiyor. haa bunla yasayabilirmiydim, yasardim..ama fizik tedaviden cikamiyorum..bilmem sirt agrim gecer mi?
Evet, ama ben iki cocugumu toplam üc sene emzirdim, ve öyle günde üc dört kere degil tüm gün gece boyu emdiler, oglum daha dogrusu agzindan düsürmedi, mama agzina sürmüslügü yoktur
e haliyle icinde ne var ne yok hepsini tüketti, dokusu herseyi kayboldu, bir yil önce biraktim emzirmeyi azicik toparlandi ama sütyenlerden anlasiliyor ki cok kücülmüsler
Ben tsört bile giyemezdim catalim gözüküyordu dolgunluktan
Simdi o bölge bombos mesela istedigimi giyeyim cikmiyor eskisi gibi
Aslinda cok rahat bu sekilde ama insan eski bedenini özlüyor, bu haline cok yabanciyim
Biraz daha toparlanır birkaç yıl alıyor toparlayıcı egzersizlerde var biraz düzeliyor ama tamamen eskisii gibi olmuyor ne yazık ki benim kız 10 oglan 12 yaşında ikisinide dediginiz şekilde sürekli emzirdim iki sene hemde nasıl dayanmışım aklım almıyor dediginiz gibi;( sizin bırakalı 1 sene olmuş daha ,biraz düzeltebilirsiniz sporla falanBüyügü alti olacak kücügü de üc yasina giriyor
Emzirmeyi birakali bir sene olacak, eskiye göre toparlandilar, emzirme bitince öyle boltuk ki derisinden ttup kaldirabiliyordum, öyle ele geliyordu derisi
Oglum cok hirpaladi, mesela gece emerken uyurdu ben kapatmazdim sabaha kadar o sekilde uyurdum, sadece sag sol yapardim
Emzik gibi sabaha kadar agzindaydi yani, memesi acik uyur mu insan, uyurdum iste baska türlü aglardi
Bu yola izin vermeseymisim keske, simdi düsününce sacma geliyor yaptigim ama o dönemlerde hormonlarin da etkisiyle yaptigi hicbirseyi gözü görmüyo insanin malesef
Biraz daha toparlanır birkaç yıl alıyor toparlayıcı egzersizlerde var biraz düzeliyor ama tamamen eskisii gibi olmuyor ne yazık ki benim kız 10 oglan 12 yaşında ikisinide dediginiz şekilde sürekli emzirdim iki sene hemde nasıl dayanmışım aklım almıyor dediginiz gibi;( sizin bırakalı 1 sene olmuş daha ,biraz düzeltebilirsiniz sporla falan
Sanki 3 ,4 yıla anca toparlandı emin degilim ama baya sonra daha iyi durduklarını farlettim ,yada artık o kadar önemli degildi belki:)şimdi ilk zamanlara göre daha iyi durduklarına eminim amaAslinda söyle birsey oldu, ilk defa bu ay hastayken gögüslerim sisti, bir yil aradan sonra gögüs hasssiyetim eskisi gibi oldu
Acaba gercekten ici zamanlar dolabilir mi, ici dolsa sarkmasini problem etmiyorum zaten
sizin kac yil sonra toparlandi?
Sanki 3 ,4 yıla anca toparlandı emin degilim ama baya sonra daha iyi durduklarını farlettim ,yada artık o kadar önemli degildi belki:)şimdi ilk zamanlara göre daha iyi durduklarına eminim ama
Bu kiloya iri kemikli nasıl olunuyor anlatsana birazomuzlarım çok geniş sırtım çok dar benim göğüs kafesim dar yani genel olarak iri yapılı bi insan omama rağmen sırdım 1 karış desem yeridir. 173 boyum 60 kg yum şu an ve iti kemikli bi insanım ama bel ve sırt ölçüm çok ufak.. ayy ben 75 FF giyiyodum yaa sütyenlerimi yurtdışından alıyodu babamNe çektim yaaa ben o koca memelerimden aaah ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?