- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
beniimkiside 1 ay izinli..sonrasi Allah kerim valla..o zamana biraz duzelmis olmayi umit ediyorum : (
oooo sen daha rahat atlatırsın o zaman hiç korkma yanireglken eskiden olurdu ama simdi olmuyor son gebelikten sonra. valla okudukca yazini icim acildi yaa :)
Geçmiş olsun ben meme ameliyatı olmadım hiç o yüzden tecrübelerimi yazamayacağım geçmiş olsun demek istedim ,birde şeyi merak ettim ameliyat olma kararının sebebi estetik kayğılarmı yoksa sırt agrısı mı esas sebepzaten yerimde olsa cogu kisi olmazdi bu memelerle ama ok kilo verdigim icin son dogumdan sonra sirt bolgem 75 ve memelerin biraz sarkmasi ve azicik bedenime gore buyuk durusu var. sirt agrisi yapiyor. haa bunla yasayabilirmiydim, yasardim..ama fizik tedaviden cikamiyorum..bilmem sirt agrim gecer mi?
117 le oldum bende ama hep kiloluydum bide 38 yaşindayım yaşa falanda bakiyor 100 kilo da sarkma daha az olacaktır bide spor yaparsa süper olur.Ne güzel kilodan kurtulmak da ayri bir rahatlama, deriden daha önemli bence, cok daha rahat hereket edersiniz bu sekilde, bir arkadasim da mide kücültme istiyor sarkmam diyor 100 küsür kilosu var, bekleyip görecegiz artik
Allah yardımcın olsun o zaman.bazen benimkide ama iste babalarina guveniyorum simdilik ; (
tabiiki T seklinde altta galiba..ama 1 sene icinde beyazliyormusPeki bu ameliyattan sonra memintolarda iz vs kalıyor mu
cocuk kaldirmayi dusunmuyorum umarim gerekte kalmaz..yani ben olu gibi yatakta yatacagim gibi geliyorTecrübem yok fakat bir arkadaşım olmuştu. İlk haftaları zormuş gerçekten. İlk bir kaç hafta yanınızda anneniz ya da herhangi biri kalabilirse çok iyi olur. O bekar olmasına rağmen tamamen annesi bakmıştı.
sonrası çok güzel, ona odaklanın. Ama bakımınız için ilk bir kaç hafta birini ayarlayın derim. Ağrısı da oluyor, kıyafet giyip çıkarırken bile yardıma ihtiyacınız oluyor, öyle çocuk kaldırıp indiremezsiniz yani.
Geçmiş olsun ben meme ameliyatı olmadım hiç o yüzden tecrübelerimi yazamayacağım geçmiş olsun demek istedim ,birde şeyi merak ettim ameliyat olma kararının sebebi estetik kayğılarmı yoksa sırt agrısı mı esas sebep
Benim memelerde kötü durumda 4 sene çocuk emzirdim iki sene birini ikisene digerini ama ameliyata cesaret edemezdim herhalde. Sen bir yola girmişsin herşeyi ayarlamışsın bence vazgeçme hiç narkoz almadım yazmışsın dogumlar da damı almadın benim ikiside sezeryanla oldu narkoz dan korkacak birşey yok o kadar merak etme inşallah çok kolay geçer
insallah canim ya..evet sisme vs cok olmuyor simdilik..eskiden olurdu resmen gunler oncesinden siserdi agrirdi filan. tabiiki sonucta 2 yildir bu sekilde memeyle geziyorum garipseyecegim kesin. evet surekli o korseyi takacakmisim. peki ama nasil bir sutyene gecip yapmak lazim sarkmasin diye tekrar?oooo sen daha rahat atlatırsın o zaman hiç korkma yaniİşte dikişim açılmasaydı tam 1,5 ay sonra dikiş izleri hariç hiçbir sorunum kalmayacaktı ama biraz uzadı iyleşme dönemi sadece o kadar. Bu arada sevişirken bile korseni 6 ay çıkarmayacaksın.. Sadece duş alırken çıkaracaksın.. Önce bir füze gibi olacak memenin tipi biraz garipseyeceksin, dikine olan dikiş meme altını 45 derecelik düz bir hatta gibi olacak, ne biçim oldu bu falan diyebilirsin korkma (benim normal memem damla tipindeydi ve sarkık değildi büyüklüğe rağmen gözler o modeli aradı tabi), tam 1 yılı doldurduğumda alt taraf hafif yuvarlanarak damla modelini tekrar aldı.
benim dogumlar normal canim, ilkinde bacaktan agri kesici aldim. diger ikisinde catir cutur acimadan dogurttular insafsizlarGeçmiş olsun ben meme ameliyatı olmadım hiç o yüzden tecrübelerimi yazamayacağım geçmiş olsun demek istedim ,birde şeyi merak ettim ameliyat olma kararının sebebi estetik kayğılarmı yoksa sırt agrısı mı esas sebep
Benim memelerde kötü durumda 4 sene çocuk emzirdim iki sene birini ikisene digerini ama ameliyata cesaret edemezdim herhalde. Sen bir yola girmişsin herşeyi ayarlamışsın bence vazgeçme hiç narkoz almadım yazmışsın dogumlar da damı almadın benim ikiside sezeryanla oldu narkoz dan korkacak birşey yok o kadar merak etme inşallah çok kolay geçer
117 le oldum bende ama hep kiloluydum bide 38 yaşindayım yaşa falanda bakiyor 100 kilo da sarkma daha az olacaktır bide spor yaparsa süper olur.
Valla sarkmalar çokda umrumda değil hayatım değişti çok aktif bir hayatım var artık
Çok sexi olmamda cabası dermişim
amin cok cok cok sagolunŞimdiden geçmiş olsun.Kendinizi rahatlatın,sonuca odaklanın.Ameliyat zaten narkozu alana kadar sonrası sessizlik :) ameliyat sonrasıda inşallah sağlıkla geçer.
evet ama slikon daha kolay mesela. adam bi delik aciyor alttan zort diye icine sokuyor bildigim..kesi daha az..ama kucultmede daha cok..3 buyuk dikisBen de implant taktırmıştım uyandığımda ben kendime ne ettim diye agladım çok çok acımıştı ilk iki gün yataktan dogrulurken bile yardım alıyordum uyandığımda uzerımde tonlarca agırlık vardı sankı sizin ameliyatınızın kolay olacagınız düşünüyorum cunku vucudunuza yabancı bir madde girmeyecek aksine hafıflersınız bence
Yo çok şey istemiyorsun en dogal hakınbenim dogumlar normal canim, ilkinde bacaktan agri kesici aldim. diger ikisinde catir cutur acimadan dogurttular insafsizlarzaten oglumun birinde doguma gittigimde acilmam fazlaydi agri kesici bile etki etmezdi dogum baslamadan. kizda suni sanci verdiler ama agri kesici istememistim.
hem sirt agrim var hemde evet eski memelerimi ozledim ne yalan soyleyim..soyle sutyensiz dolasabilmek istiyorum evin icinde arada :) cok mu sey istiyorum :)
sarkmıyor canım benim hiç sarkma olmadı. 6 ay sonra istediğin tarz sütyen kullanabilirsin. Ben çoğunlukla dışarda sütyen kullanırım ama evde ve yatarken hiç kullanmam. Öyle geziyorm valla taş gibi memelerimle yaklaşık 7 yıl olduinsallah canim ya..evet sisme vs cok olmuyor simdilik..eskiden olurdu resmen gunler oncesinden siserdi agrirdi filan. tabiiki sonucta 2 yildir bu sekilde memeyle geziyorum garipseyecegim kesin. evet surekli o korseyi takacakmisim. peki ama nasil bir sutyene gecip yapmak lazim sarkmasin diye tekrar?
evet ama slikon daha kolay mesela. adam bi delik aciyor alttan zort diye icine sokuyor bildigim..kesi daha az..ama kucultmede daha cok..3 buyuk dikis
ya iste tek olsan dusunmezsin bu kadar ama minik cocuk olunca sanirim strresim bu yuzden..yasadiklarimi buraya yazicam insallahYo çok şey istemiyorsun en dogal hakınüç çocuk dogurmuşsun maşallah Allah bagışlasın meme ameliyatının mı üstesinden gelemiyeceksin ne kadar zor olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?