şimdi bu yaşlarda ı love oluyorr fakat yaş ilerleyince bırakamadığın için nefret ederek içiyorsun.benim öyle sigaradan nefret ediyorum..fakat bırakamıyorum.
Yanınızda birileri oldu mu ameliyat günü, yoksa yalnız mı gittiniz? Ben de en çok bunu merak ediyorum. Çok fark ediyor mu yanınızda birinin olması?
Ben o gün bir ihtimal yalnız olabilirim, o yüzden soruyorum:)
ben cuma günü ameliyat oldum.ameliyata kadar kimseye ihtiyaç duymadım. kimsenin olmaması bana göre iyide oldu, gereksiz konuşmalarla daha çok heyecana sebep olabilirlerdi. ameliyattan çıkana kadar yanlızdım. çıkınca 1 saat kadar sonra eşim gelebildi. yaşadıklarıma göre ameliyat öncesi kimseye ihtiyacınız yok. ameliyat sonrasında ise fazlasıyla ihtiyaç duyuyorsunuz. eşimin yardımlarını , hemşireye ikide birde yaptırsaydım. herhalde ''AZ YEDE KENDİNE ÖZEL HİZMETÇİ TUT '' diye beni azarlardı.
3 gün oldu. eşim sabah 9.oo gibi işe gidiyor, akşam 9.00-10.00 gibi geliyor. gün içinde yanlızım. herşeyimi aparatif yada çorba türü yemeklerimi tüm ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. akşam olunca eşim yardımcı oluyor sağolsun. ben çok ağır geçirmeme rağmen psikolojik olarak ve beden olarak ayakta durmaya çalışıyorum. zaten her türlü ameliyattan sonra normal yaşama en kısa sürede dönmek gerekiyormuş. insan vücudu yatmaya değil hareket etmeye programlanmış.hepimize geçmiş olsun.
Kusmak derken benim hic midem bulanmadi ve kusmadim, bunu gece 12'den sonra yani ameliyat olmadan 12 saat boyunca hicbirsey yiyip icmeme olayina ne kadar sadik kalindigina bagliyorum. Su sigara hicbirsey :/ O sersem halimle bir de kustugumu dusunemiyorum (