ameliyata nasıl hazırlanmak gerek ?

ben cuma günü ameliyat oldum.ameliyata kadar kimseye ihtiyaç duymadım. kimsenin olmaması bana göre iyide oldu, gereksiz konuşmalarla daha çok heyecana sebep olabilirlerdi. ameliyattan çıkana kadar yanlızdım. çıkınca 1 saat kadar sonra eşim gelebildi. yaşadıklarıma göre ameliyat öncesi kimseye ihtiyacınız yok. ameliyat sonrasında ise fazlasıyla ihtiyaç duyuyorsunuz. eşimin yardımlarını , hemşireye ikide birde yaptırsaydım. herhalde ''AZ YEDE KENDİNE ÖZEL HİZMETÇİ TUT '' diye beni azarlardı.
3 gün oldu. eşim sabah 9.oo gibi işe gidiyor, akşam 9.00-10.00 gibi geliyor. gün içinde yanlızım. herşeyimi aparatif yada çorba türü yemeklerimi tüm ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. akşam olunca eşim yardımcı oluyor sağolsun. ben çok ağır geçirmeme rağmen psikolojik olarak ve beden olarak ayakta durmaya çalışıyorum. zaten her türlü ameliyattan sonra normal yaşama en kısa sürede dönmek gerekiyormuş. insan vücudu yatmaya değil hareket etmeye programlanmış.hepimize geçmiş olsun.

ameliyat öncesi ve sonrasın da beni mesajlarıyla destekleyip, yanlız bırakmayan arkadaşım, kardeşim PİCOLAT' çok teşekkür ediyorum....a.s.

kusunca burnunz acımadımı

yok öyle fazla bişey çıkmadı zaten. neyse konuyu kapatalım.

bende 12 den sonra hiçbişey yememiştim. belki yesem daha çok çıkarırdım.

ameliyat öncesi ve sonrasın da beni mesajlarıyla destekleyip, yanlız bırakmayan arkadaşım, kardeşim PİCOLAT' çok teşekkür ediyorum....a.s.
özür dilerim canım rumuzunu yanlış yazmışım. teşekkürler başkasına gitmesin..pikolat'a a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…