- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Merhaba kızlar
Bi kaç gü sonra amerikaya gidiyorum
Ama orada ailemle nasıl iletişim kuracağımı hala bulamadım
Gideceğim bölgeden hiç bir hat çekmiyor
Strafford nh ye gideceğim
Daaha önce giden var mı ? İletişim sorununu nasıl hallettiniz ?
Merhaba kızlar
Yurtdışına ucuz konuşmak için kartlar var her yerde. TR için avantajlı olan bir tane alıyorsun, sonra önce karttaki numarayı, sonra arayacağın numarayı çeviriyorsun. Konuştuğun dk kadar tutar düşüyor.
Tatil mi? Cep mi çekmiyor? İlginçmiş, ama dediğim şekilde herhangi bir sabit hattan ararsınız zaten.
İyi yolculuklar.
Bu kartları nereden temin edebiliyorum biliyor musun yada adını falan ?
Akilli telefon varsa net uzerinden ararsin viber tango skype vs
internet kullan. skype bir numara bu konuda. şimdiden evdeki pcye kur annene öğret. skype koontorüde alıp ordanda evi arayabilirsin. annende pcye gecer görüntülü görüntülü hasret giderirsin...
Canım benim kardeşim Boston'da telefonla arayabiliyor, skypeten de konuşabiliyoruz.
Ama gideceğin bölgeyi bilmiyorum illaki bir iletişim aracı vardır.
Bostona yakın benimde şu an çok sevşndim aorabileceğim biri oldu :)
Kardeşiniz hangi telefon haytını kullanıyor biliyor musunuz ? Turkcell vs gibi
Merhaba kızlar
Chicago'dayken ailemle konuşmak için skype kullanırdım. bir de t mobile hat var, uluslararası sınırsız sms,türkiye sabit hatlar sınırsız,web sınırsız ve kontrat yok.vergiler dahil 60 $. bunu öneririm.
Baston'da yerel telefon oparatörleri var. bizim kontürlü hatlar gibi düşünülebilir.
biz onu aramıyoruz o bizi ayrıyor çünkü çok daha ekonomik oluyor bu şekilde.
Yakın bölgelerse illaki ordada vardır. İstersen kardeşimden daha detaylı bilgi alabilirim gidiceğin yer için 3 yıldır orada yaklaşık.
Biraz daha bilgi verebilirseniz daha sağlıklı cevaplar alırsınız bence. Misal 2 haftalığına tatile mi gidiyorsunuz 2 seneliğine eğitime mi?
t-mobile kapsama alanına baktım çekmiyor maalesef,
Skype düşünüyorum şu anda.
Son bir soru daha sorayım size o zaman: Skype a kontör yükleyeceğim. Ve oradan ailemi arayabileceğim değil mi?
Kontor yüklediğimde internetim olmasa bile ailemi cep telefonu gibi arayabilir miyim?
Benim telefon işini gitmeden halletmem lazım. Çünkü gittiğim zaman havaalanından beni karşılayacak kişileri aramalıyım ki gelip beni alsınlar.
Gider gitmez havaalanında kullanabileceğim bir telefonum olmalı yani :26:
9 haftalığına kampta çalışmaya gidiyorum.
Havalanına indiğim zaman, otobüsle bir bölgeye gideceğim.
Otobüse binmeden beni karşılayacak olan kişileri aramalıyım ki onlar da oraya gitsinler ben otobüsten inince beni almak için.
O yüzden buradan halletmiş bir şekilde gitmem lazım.
Mesela skype olsa, skype ile kontör yükleyerek internetim olmasa bile havaalanına inince yine amerika da ki bir bölgeyi arayabilir miyim?
Akıllı telefonların internet kullanarak iletişim sağlayan programları var :) Hem de görüntülü.
Hımmm anladım kardeşimide karşılayanlar olmuştu uçağın iniş saatini bildikleri için sorun olmamıştı.
Bi sorim bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?