Amerika derdi

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.829
49.121
798
Merhaba kızlar
Bi kaç gü sonra amerikaya gidiyorum
Ama orada ailemle nasıl iletişim kuracağımı hala bulamadım
Gideceğim bölgeden hiç bir hat çekmiyor
Strafford nh ye gideceğim

Daaha önce giden var mı ? İletişim sorununu nasıl hallettiniz ?

Valla bi fikrim yok ama orda da mutlaka cep telefonu kullananlar vardır. Eğer uzun süre kalacaksan oraya özgü hatlardan alabilirsin. Yok tatil içinse ankesörlü telefonlar var ordan haberleşirsin.

Yurtdışına ucuz konuşmak için kartlar var her yerde. TR için avantajlı olan bir tane alıyorsun, sonra önce karttaki numarayı, sonra arayacağın numarayı çeviriyorsun. Konuştuğun dk kadar tutar düşüyor.

Tatil mi? Cep mi çekmiyor? İlginçmiş, ama dediğim şekilde herhangi bir sabit hattan ararsınız zaten.

İyi yolculuklar.

Şuan sizin yerinize gitmek istiyorum ve mümkünse hiçbir hat çekmesin .

Orada da buradaki gibi kampanyali telefonlar var.onlardan alacan mecbur.yurtdisi sabit numaralara sinirsiz var mesela.ablam ondan kullaniyor.skype da var.kolay yani.telaslanma.

Bu kartları nereden temin edebiliyorum biliyor musun yada adını falan ?

Bu kartları nereden temin edebiliyorum biliyor musun yada adını falan ?

International calling card. Heryerde var. Gazete bayileri falan.

Internetten de alabilirsin. Yorumlarına falan bak varsa, bir de rate Tr için uygun olsun, ayrıca bazıları arayınca otomatik olarak bir başlangıç tutar düşüyor.

.

internet kullan. skype bir numara bu konuda. şimdiden evdeki pcye kur annene öğret. skype koontorüde alıp ordanda evi arayabilirsin. annende pcye gecer görüntülü görüntülü hasret giderirsin...

Canım benim kardeşim Boston'da telefonla arayabiliyor, skypeten de konuşabiliyoruz.
Ama gideceğin bölgeyi bilmiyorum illaki bir iletişim aracı vardır.

internet kullan. skype bir numara bu konuda. şimdiden evdeki pcye kur annene öğret. skype koontorüde alıp ordanda evi arayabilirsin. annende pcye gecer görüntülü görüntülü hasret giderirsin...

Skype kullanmayı düşündüm. Skype ile ile arama yapmak için karşı tarafında skypenın olması gerekiyor mu ? Onun cebini aramak istersem mesela ? Annemi aranak istesem onun skypeı olmadan arayabilir miyim amerikadan ? Birde amerika içindede yine amerikadaki birini arayabilir miyim onların akypeları yoksa direk cep telefonlarını ?

Canım benim kardeşim Boston'da telefonla arayabiliyor, skypeten de konuşabiliyoruz.
Ama gideceğin bölgeyi bilmiyorum illaki bir iletişim aracı vardır.

Bostona yakın benimde şu an çok sevşndim aorabileceğim biri oldu :)

Kardeşiniz hangi telefon haytını kullanıyor biliyor musunuz ? Turkcell vs gibi

Chicago'dayken ailemle konuşmak için skype kullanırdım. bir de t mobile hat var, uluslararası sınırsız sms,türkiye sabit hatlar sınırsız,web sınırsız ve kontrat yok.vergiler dahil 60 $. bunu öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bostona yakın benimde şu an çok sevşndim aorabileceğim biri oldu :)

Kardeşiniz hangi telefon haytını kullanıyor biliyor musunuz ? Turkcell vs gibi

Baston'da yerel telefon oparatörleri var. bizim kontürlü hatlar gibi düşünülebilir.
biz onu aramıyoruz o bizi ayrıyor çünkü çok daha ekonomik oluyor bu şekilde.
Yakın bölgelerse illaki ordada vardır. İstersen kardeşimden daha detaylı bilgi alabilirim gidiceğin yer için 3 yıldır orada yaklaşık.

Biraz daha bilgi verebilirseniz daha sağlıklı cevaplar alırsınız bence. Misal 2 haftalığına tatile mi gidiyorsunuz 2 seneliğine eğitime mi?

Chicago'dayken ailemle konuşmak için skype kullanırdım. bir de t mobile hat var, uluslararası sınırsız sms,türkiye sabit hatlar sınırsız,web sınırsız ve kontrat yok.vergiler dahil 60 $. bunu öneririm.

t-mobile kapsama alanına baktım çekmiyor maalesef,
Skype düşünüyorum şu anda.
Son bir soru daha sorayım size o zaman: Skype a kontör yükleyeceğim. Ve oradan ailemi arayabileceğim değil mi?
Kontor yüklediğimde internetim olmasa bile ailemi cep telefonu gibi arayabilir miyim?

Benim telefon işini gitmeden halletmem lazım. Çünkü gittiğim zaman havaalanından beni karşılayacak kişileri aramalıyım ki gelip beni alsınlar.
Gider gitmez havaalanında kullanabileceğim bir telefonum olmalı yani :26:

Biraz daha bilgi verebilirseniz daha sağlıklı cevaplar alırsınız bence. Misal 2 haftalığına tatile mi gidiyorsunuz 2 seneliğine eğitime mi?

9 haftalığına kampta çalışmaya gidiyorum.
Havalanına indiğim zaman, otobüsle bir bölgeye gideceğim.
Otobüse binmeden beni karşılayacak olan kişileri aramalıyım ki onlar da oraya gitsinler ben otobüsten inince beni almak için.
O yüzden buradan halletmiş bir şekilde gitmem lazım.

Mesela skype olsa, skype ile kontör yükleyerek internetim olmasa bile havaalanına inince yine amerika da ki bir bölgeyi arayabilir miyim?

Hımmm anladım kardeşimide karşılayanlar olmuştu uçağın iniş saatini bildikleri için sorun olmamıştı.
Bi sorim bu konuyu.

Akıllı telefonların internet kullanarak iletişim sağlayan programları var :) Hem de görüntülü.

Skype ile internetsiz kontör yükleyerek de yapabilir miyim?

Hımmm anladım kardeşimide karşılayanlar olmuştu uçağın iniş saatini bildikleri için sorun olmamıştı.
Bi sorim bu konuyu.

Bende Boston'a ineceğim ve oradan aramam gerekiyor :)
Çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…