- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
t-mobile kapsama alanına baktım çekmiyor maalesef,
Skype düşünüyorum şu anda.
Son bir soru daha sorayım size o zaman: Skype a kontör yükleyeceğim. Ve oradan ailemi arayabileceğim değil mi?
Kontor yüklediğimde internetim olmasa bile ailemi cep telefonu gibi arayabilir miyim?
Benim telefon işini gitmeden halletmem lazım. Çünkü gittiğim zaman havaalanından beni karşılayacak kişileri aramalıyım ki gelip beni alsınlar.
Gider gitmez havaalanında kullanabileceğim bir telefonum olmalı yani :26:
9 haftalığına kampta çalışmaya gidiyorum.
Havalanına indiğim zaman, otobüsle bir bölgeye gideceğim.
Otobüse binmeden beni karşılayacak olan kişileri aramalıyım ki onlar da oraya gitsinler ben otobüsten inince beni almak için.
O yüzden buradan halletmiş bir şekilde gitmem lazım.
Mesela skype olsa, skype ile kontör yükleyerek internetim olmasa bile havaalanına inince yine amerika da ki bir bölgeyi arayabilir miyim?
Skype ile internetsiz kontör yükleyerek de yapabilir miyim?
Bende Boston'a ineceğim ve oradan aramam gerekiyor :)
Çok sevinirim
Aklıma geldi şimdi kendi operatörünüzü yurtdışı aramalara açtırabilirsiniz aslında bir sorun bence.
Merhaba kızlar
Bi kaç gü sonra amerikaya gidiyorum
Ama orada ailemle nasıl iletişim kuracağımı hala bulamadım
Gideceğim bölgeden hiç bir hat çekmiyor
Strafford nh ye gideceğim
Daaha önce giden var mı ? İletişim sorununu nasıl hallettiniz ?
Skype kontoru satin alip ev telefonunu arayabilirsin bildigim kadariyla. Ilk gittiginde birkac gun oyle idare et. Sonra sora sora avantajli karti ogrenirsin..
Skype kontoru alırsam internet olmasa bile arama yapabilir miyim?
Oncelikle hayirli yolculuklar..ben bostonda yasiyorum.
Birincisi havaalanina gelecek kimseler varsa ve eger arabalariyla geliyorlasa mutlaka senin terminalde en son cikacagin kapiya gelirler ve sen onlara ucus bilgilerini verirsen aramana gerek kalmaz kapidan cikmaz gorursun. Yok trenle geliyorlarsa trenden zaten terminale ucretsiz servisler var onlara binerler yine gelirler telefonla ugrasma derim ilk etapta
Ikincisi burda uzun kalmiycakmissin o yuzden prepaid telefonlar oluyo..yani bi basitinden telefon aliyorsun ve de kontoru oluyor.. Cok bisey degildi fiyati ama hatirlamiyorum rakam olarak bisey diyemem..eger t-mobile cekmiyorsa verizon diye bi hattan zaten bi arkadasin verizon idi...amerika ici rahat aranir..yurt disi icinse biz mesela ara hatta baglaniyoruz..eger prepaid alacaksam bu ara hat nasil olur gelince sorarsin benimki normal hat oldugu icin yorum yapmayim ama burda opsiyonlar cok..bicok arkadas farkli kullaniyor ama dedigim gibi bence prepaid isini gorur...ama ben ankesorden de ararim dersen kart aliyosun bufelerdn ya da bazi kucuk marketlerden heryeri ararsin sorun olmaz
Cevabınız için çok teşekkür ederim :)
Birincisi, Boston havaalanından otobüse binip Concord'a gideceğim. Beni oradan alacaklar. O yüzden Boston'a inince arayıp geldiğimi, otobüs bileti aldığımı ve otobüsün saatini söylemem gerekiyor. O yüzden telefon ilk etapta gerekli. Havaalanında free wifi vardır diye tahmin ediyorum skype için falan. Bunun dışında h2O mobile almaya karar verdim..
İkincisi, sizce havaalanında ankesörlü telefonlar ve bunun için kart alabileceğim bir yer var mıdır? Yada Amerika içi telefon edebileceğim bir yer havaalanının içinde
Merhaba kızlar
Merhaba Ben abd de yasiyorum. Gelince bir- iki gun konusamadik, sonra Skype a kontur yukleyip, arayarak konustuk ailemle. Hala Skype dan ararim annemi. Arkadaslarla da viber, whatsapp, facebook araciligi ile gorusuyoruz. Gideceginiz yeri bilmiyorum ama muhakkak Internet hatti vardir.
Şuan sizin yerinize gitmek istiyorum ve mümkünse hiçbir hat çekmesin .
o da güzelmiş...ben de çoğu zaman öyle düşünüyorum..herkesle irtibatımı kopardığım biyere gitsem diye...
Kafa dinlemek istiyo insan bazen :)
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?