Amerika'da Hamilelik

Doktor her seferinde hersey yolunda diyor olculerine bakip cok sukur allaha cok kucuk oldugu icin kilo sormadim henuz.Ben 58 bucukla hamile kaldim boyum 1.68
hersey yolunda diyorsa problem degil .. kilonda iyiymis hersey yolundadir sen icini ferah tut.. yinede proteinini almaya calis ..vitaminlerinide eksik etme

Topik bugun ne kadar dolu masallah,ama benim gitmem gerekiyo kizlar cocuklar tepemde bizi havuza gotur diye basimin etini yiyolar,bayilmadan goturup gelirsem ne ala disarsi yaniyooooo:))

ablacim cocuklar hakli valla, bugun burasida yaniyor, hemde nasil bir nem var sorma.. evde mayistim iyice..bizim sitedede hvuz var ama gitmek ne mumkun ..

Ben de kilo almaktan korkuyorum:) Boylu poslu biri değilim,alacağım 5 kilo bile beni topaç yapmaya yeter:)) 53.5 kilo ile hamile kaldım bende pek değişmedi henüz kilom ama alacağız illaki..
neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir bir şekilde

Kilon cok iyiymis.Boyun kac? Vitamin icmeye basladinmi?Basladiysan vitamin istah actigi icin aksam yemeginden sonra ic.Bana doktor aksam yemeginden sonra ic dedi.Gunduz ictiginde cok acikiyorsun daha fazla yediriyor.

Merhaba arkadaslar kardesim universite egitimi icin. Texasa gidicek suan kendisi arastiriyor fakat bizlerde vol merak ediyoruz nasil biryer havasi suyu insani yasam sartlari neolur bilen arkadaslar sizlerden soruma cevap bekliyorum birde texata eglence pek yokmus icki satisi yasakmis bunlar dogrumu bir kisinin gecimi icin aylik nekadar gerekiyor iste nebileyim bilenler lutfen anlatsin

oyle bir soylenti hep vardi ama sadece kacaklar ve normal vizeliler icin...greencard'lialri kapsayacagini sanmiyorum...dogum turizmini engellemek icin yapilabilecek bircok sey var zaten...

Kilon cok iyiymis.Boyun kac? Vitamin icmeye basladinmi?Basladiysan vitamin istah actigi icin aksam yemeginden sonra ic.Bana doktor aksam yemeginden sonra ic dedi.Gunduz ictiginde cok acikiyorsun daha fazla yediriyor.

İşte boydan kaybediyorum:)) boy 1.57, ideal kilomda bile değilim şu an,bir üstüne alacağım kilolar:)) ben vitamin-folik asiti hamilelik öncesinde kullanmaya başlamıştım,işyerim hareketli olduğu için sabahtan alıyordum enerjide veriyordu,kilo aldırmadı ama şu aralar evdeyim hareketsizim.İşe başlayana kadar dediğin gibi akşam yemeğinden sonra içeyim.

marlin aksam alirsan uykunu kacirabilir bu sefer de, sonucta vitamin hapi...

Folik asite baslamakla cok iyi etmissin.O kilo aldirmiyor zaten.Doktora gittiginde Pregnancy vitamin verecekler.Sadece hamilelerin ictigi receteli vitamin.9 ay kullaniyoruz.Iste o cok aciktiruyor.Ben doktora sordugumda bana aksam yemeginden sonra ic demisti.

Ben saat 5-5.30 arasi yemegimi yiyorum.Vitamini icip oglusumla birlikte (dunya sekeri bir kopegim var.Benim ilk oglum) 1 saat yuruyus yapiyoruz.Sayet sende vitaminden sonra yurursen verdigi enerjiyi atabilirsin.Hem hamilelikte hergun yuruyus cok faydali biliyorsun.

bende hep aksam yemeginden sonra ictim .. acaba faydasi ondanmidir oyle istahim cok acik degil. simdiye kadar da 13 kilo aldim..

Ben 5 aydir iciyorum hic uykumu kacirmadi.Tabi kisiden kisiye degisebilir.Istersen 1hafta dene uyku problemi yasarsan gunduz icersin.

hamile iken doktorun yazdigini kullaniyordum, ama sigortam vitamin hapini karsilamadigi icin pahali idi, 25 dolar falandi, 30 adet. dusukten sonra cvs'den normal prenatal almaya basladim, nispeten daha ucuz, 16 dolar falan.
benim acayip uykumu kaciriyor ya, hatta uykumu kacirmaya birak, disari cikip yurumek istiyorum, o derece. belki dogal yoldan da cok vitamin tukettigim icin oyle oluyordur...ovulasyon donemlerinde faydasi oluyor ama, avatarimdaki gibi oluyorum

Ben 5 aydir iciyorum hic uykumu kacirmadi.Tabi kisiden kisiye degisebilir.Istersen 1hafta dene uyku problemi yasarsan gunduz icersin.

Daha doktorla tanışamadığım için o vitaminleri bilmiyorum.Hamile kalmadan 6 ay öncesinden folik asit olayına başlamıştım,çünkü bebek istiyorduk:) Aslında amerikada daha yeniyiz,dilimizi daha geliştirme aşamasındayız yani şartlar belki bizim için uygun değildi ama bekleyerek vakit kaybetmek istemedik.31 yaşındayım artık zamanı da geldi geçiyordu belki de tam zamanında geldi.Hep zaten hayırlı zamanda hayırlı evlat diledim.İnşallah hepimiz için de öyledir.Vitamini de alınca deneme yaparım artık akşam mı sabah mı içerim diye.Tavsiyeleriniz için teşekkürler

esinin isi dolayisiyle mi geldiniz yoksa okul falan mi?

bizim de green card yeni cikti, ins bizi kapsamiyodur. cocugumun us vatandasi olmasini istiyorum, sonucta yillarimizi verdik buraya ve bir artisi olsun istiyoruz.

bana dr sadece folic asit verdi ki gebelikten once baslamistim bende. ilk aylarda vermiyoruz dedi, kafam karisti. ama belki de mide bulantimi arttirmasin diyedir.

ben hic iyi beslenemiyorum, sizce bi sorun olur mu? mide bulantim cok fena cunku, peynir-ekmek yemekten de yoruldum artik. Uyku konusunda da cok dertliyim, hamile oldugumdan beri sabah 8'de uyaniyorum ve gun gecmiyor. hamileler hep cok uyur diye biliyodum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…