- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
hersey yolunda diyorsa problem degil .. kilonda iyiymis hersey yolundadir sen icini ferah tut.. yinede proteinini almaya calis ..vitaminlerinide eksik etmeDoktor her seferinde hersey yolunda diyor olculerine bakip cok sukur allaha cok kucuk oldugu icin kilo sormadim henuz.Ben 58 bucukla hamile kaldim boyum 1.68
Topik bugun ne kadar dolu masallah,ama benim gitmem gerekiyo kizlar cocuklar tepemde bizi havuza gotur diye basimin etini yiyolar,bayilmadan goturup gelirsem ne ala disarsi yaniyooooo:))
Ben de kilo almaktan korkuyorum:) Boylu poslu biri değilim,alacağım 5 kilo bile beni topaç yapmaya yeter:)) 53.5 kilo ile hamile kaldım bende pek değişmedi henüz kilom ama alacağız illaki..
neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir bir şekilde
eurovisionu izleyen varmi.. sonuc ne oldu merak ettim ??
Bugunmuydu eurovision?Benimde turk tv yok herseyden bir haberim.
Marlin nerede ise baslayacaksin.SUrekli ayakta durucam demissin zor olacak .ALlah yardimcin olsun.
Bu arada Agustos ta yeni bir kanun gelecegi soyleniyor.Green card ve vatandas olmayanlarin yeni dogmus bebekleri vatandas olamayacakmis artik.Disaridan cok kisi geliyormus dogum icin onu engellemek icinmis.Ben green card liyim bu senenin sonunda vatandas oluyorum ama insallah diger sadece vizeli olan hamisler icin bu kanun bu sene cikmaz.
Kilon cok iyiymis.Boyun kac? Vitamin icmeye basladinmi?Basladiysan vitamin istah actigi icin aksam yemeginden sonra ic.Bana doktor aksam yemeginden sonra ic dedi.Gunduz ictiginde cok acikiyorsun daha fazla yediriyor.
İşte boydan kaybediyorum:)) boy 1.57, ideal kilomda bile değilim şu an,bir üstüne alacağım kilolar:)) ben vitamin-folik asiti hamilelik öncesinde kullanmaya başlamıştım,işyerim hareketli olduğu için sabahtan alıyordum enerjide veriyordu,kilo aldırmadı ama şu aralar evdeyim hareketsizim.İşe başlayana kadar dediğin gibi akşam yemeğinden sonra içeyim.
İşte boydan kaybediyorum:)) boy 1.57, ideal kilomda bile değilim şu an,bir üstüne alacağım kilolar:)) ben vitamin-folik asiti hamilelik öncesinde kullanmaya başlamıştım,işyerim hareketli olduğu için sabahtan alıyordum enerjide veriyordu,kilo aldırmadı ama şu aralar evdeyim hareketsizim.İşe başlayana kadar dediğin gibi akşam yemeğinden sonra içeyim.
marlin aksam alirsan uykunu kacirabilir bu sefer de, sonucta vitamin hapi...
Folik asite baslamakla cok iyi etmissin.O kilo aldirmiyor zaten.Doktora gittiginde Pregnancy vitamin verecekler.Sadece hamilelerin ictigi receteli vitamin.9 ay kullaniyoruz.Iste o cok aciktiruyor.Ben doktora sordugumda bana aksam yemeginden sonra ic demisti.
Kilon cok iyiymis.Boyun kac? Vitamin icmeye basladinmi?Basladiysan vitamin istah actigi icin aksam yemeginden sonra ic.Bana doktor aksam yemeginden sonra ic dedi.Gunduz ictiginde cok acikiyorsun daha fazla yediriyor.
bende hep aksam yemeginden sonra ictim .. acaba faydasi ondanmidir oyle istahim cok acik degil. simdiye kadar da 13 kilo aldim..
Ben 5 aydir iciyorum hic uykumu kacirmadi.Tabi kisiden kisiye degisebilir.Istersen 1hafta dene uyku problemi yasarsan gunduz icersin.
Ben 5 aydir iciyorum hic uykumu kacirmadi.Tabi kisiden kisiye degisebilir.Istersen 1hafta dene uyku problemi yasarsan gunduz icersin.
Daha doktorla tanışamadığım için o vitaminleri bilmiyorum.Hamile kalmadan 6 ay öncesinden folik asit olayına başlamıştım,çünkü bebek istiyorduk:) Aslında amerikada daha yeniyiz,dilimizi daha geliştirme aşamasındayız yani şartlar belki bizim için uygun değildi ama bekleyerek vakit kaybetmek istemedik.31 yaşındayım artık zamanı da geldi geçiyordu belki de tam zamanında geldi.Hep zaten hayırlı zamanda hayırlı evlat diledim.İnşallah hepimiz için de öyledir.Vitamini de alınca deneme yaparım artık akşam mı sabah mı içerim diye.Tavsiyeleriniz için teşekkürler
Marlin nerede ise baslayacaksin.SUrekli ayakta durucam demissin zor olacak .ALlah yardimcin olsun.
Bu arada Agustos ta yeni bir kanun gelecegi soyleniyor.Green card ve vatandas olmayanlarin yeni dogmus bebekleri vatandas olamayacakmis artik.Disaridan cok kisi geliyormus dogum icin onu engellemek icinmis.Ben green card liyim bu senenin sonunda vatandas oluyorum ama insallah diger sadece vizeli olan hamisler icin bu kanun bu sene cikmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?