Amerika'da Hamilelik

Cok sevindim Nuray senin adina.41 Masallah bebesinin kilosuda iyiymis.Nasil beslendin Nuray cim en cok ne yedin?Insallah hepimiz hep guzel haberler veriririz birbirimize buradan.Hic merak etme annem diyorki bana "sanci geldigi zaman Allah oyle bir guc verirki hic korku kalmaz" Senin de oyle olacak insallah.Idrarindami bakteri goruldu?

silgi hosgeldin, biraz bahsetseydin kendinden. nerde yasiyorsun, hamilemisin? oyleyse kac haftalik ? bekliyoruz senide topigimize bolbol yaz bize

canim hosbuldum, evet 8 haftalik hamileyim, amerika topic'ini bulmusken birakmam :)

bu arada bakteri yazmissin, dun baska bi baslikta esra1'le bu konudan bahsetmistik. bende de idrarda bakteri cikti ve antibiyotik kullaniyorum su an. ayrica dun dr tel.de de bana gerekirse dogumda antibiyotik vericez dedi, menenjit olmasin diye bebek. sanirim bu bakteri ona sebep oluyo

Merhaba Silgi,

Bende bugün itibariyle 8 haftalık hamileyim,seninle aynı süreçleri yaşayacağız:) ilk doktor randevum haftaya bugün.İlk hamileliğin mi? Benim ilk.Sende bulantı ve şikayetler var mı? Amerika nın neresindesin? Ayrıca herkese genel bir şey sormak istiyorum.Özellikle tecrübeli annelerimize, çatlak durumları oldu mu? Krem kullandınız mı? Tavsiyeleriniz ne olur, şimdiden herkese çok teşekkürler

Sevgiler
Marlin

Bana doktorumun verdigi bebek gelisimi dergilerinde hep "Palmer's Cocoa Butter Stretch Marks" reklami ver testirlari var.Walgreens ve difger marketlerde satiliyor.Aldim ama sanki hic ise yaramayacakmis gibi bir his var icimde :) cunku sadece $7.00.Gerci belli olmaz cok pahali bir krem aliriz ise yaramaz en ucuzu yarar ama bir turlu icime sinmedi.Haftaya stretch marks kremi icin Macy's bakmayi dusunuyorum.Olurda mucizevi bir sey bulursam :)) haber veririm.Ayrica "Vaseline" markasi catlaklat icin krem yapmis ondanda aldim.Karisik suruyorum:)Dus alirkende Johson baby oil Aloe vera kullaniyorum.

cok sagol Esracim insallah hepimiz guzel haberlerle gelicez eminim.. Nasil beslendim yani cokta extra bisi yapmadim canim yaa. ama haftada en az 4 kez et yedim.. esimde eti cok sever devamli yedik.. bi ara baliga sardim sonra yemedim, bi arada sute sarmistim sonra icemedim.. son zamanlar hergun muz yiyorum birde ceviz. muz bebege kilo aldiriyomus..hergun yogurt yemeye calistim, genelde herogunde. yumurtayi cok yiyemedim haftada 4 kez falan.. boyle canim insllah faydali olabiliriz.
dr rahimden almisti ornek, yani bebgin cikisi sirasinda bebege bakteri gecmesin diye galiba..idrarim hep temiz cikiyor. her gittigimde idrar ornegi verdim..
masallah saglikli bir hamilelik dilerim.. benim idrarda degildi. belkide o yuzden hic antibiyotik kullanmadim ama dogum sirasinda vereceklermis. hayirlisi olsun insallah

kizlar ilk randevunuzu sabirsizlikla bekliyorum.. marlincim bende catlaklar oldu karnimin alt tarafinda ve kasiklarimdan bacagima dogru.. ama benim yuzumden belkide. cokcok kremi kullanmadim, yani hep unuttum surmeyi bende Palmer's Cocoa Butter Stretch Marks kullandim. Walmarttan almistim. kac ay oldu bi tupu bile bitirmedim. yani biraz ihmalkarlik yaptim.. Aslinda ablamin hic catlagi yok. hic biside kullanmadi , dedim bendede olmaz herhalde. cunku ablamla vucut yapilarimiz ayni. biraza ona guvendim ama siz bolbol kullanin. zaten gobis 18-19 haftadan sonra yavas yavas cikmaya basliyor az az.. en buyuk atagi 28den sonra yapiyor. siz bolbol surun canim ...

evet benim de ilk hamileligim, 7. haftada ben ilk randevuma gittim. nj'deyim su an, sen nerdesin?

mide bulantim 5. haftadan beri cok var ve gunluk hayatimi devam ettirmeyecek hale geldigim gunler oldu, hala var ama bende kusma olayi fazla yok. kendimi 12. haftaya sartlandirdim, o zaman biticek ve ben normal hayatima donucem :) ve kraker, elma, peynir disinda bisey yiyemiyorum. bir de gecenlerde ayva bulduk. ayva gorunce hic bu kadar sevinecegim aklima gelmezdi sende durumlar nasil?

esra cacao butter ise yarar bence, oneriyolar hamilelik icin. ben henuz biseye baslamadim ama body shop'in cacao butter ve stretch marks losyonu varmis onu deniycem. kahramanimiz dr. oz'de tamanu oil oneriyor ama orjinalini nereden bulucaz bilmiyorum.

Son düzenleme:

Canim hosgeldin topigimize ve bebisin de hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.
Ayrica sana da gecmis olsun Rabbim hem sizleri hem de bebislerinizi korusun sorunsuz kucaklariniza alin ins.

ablacim insan nede olsa soyle bi bakinca ici kotu oluyor ama bebisimi dusundukce herseye deger diyorum. Allah baska keder vermesin sadece bu olsun derdimiz....
evet ablacim galiba serumla birlikte verecekler antibiyotigi..

sen neler yapiyosun? benimde yemek yapmam lazim havada cok sicak hiiic icimden gelmiyor ama yapmasam kocam ac kalacak

Amaaan bosver cnm ya dedigin gibi Rabbim baska dert vermesin.
Antibiyotik noktasinda da oncesinde anlayip mudahale edecek olmalarina sevindim.rabbim sag salim
kurtarsin senide bebisi de ins.

Bende bugun sabah bi arkadasin okulunda turkiyeyi tanitim icin kucuk bi program varmis. Bende turkish cini tabak ve seramige hat isi (Arapca yazi tarzi)boyuyorum. Onlari goturup presentation yaptim,guzel oldu cocuklar ilgi gosterdi:))
Sonra ordan Marshalls'a gittik kizim ve arkadasla kendime pijama takimi baktim ama gonlume gore bisey bulamadim,biraz daha gezmem gerekiyo:))yorulmusum geldim eve attim kendimi iyi bi dinlendim, esim hazir biseyler almis onu yedik,biraz gec oldu ama yemegimi yeni firina koydum.
Cok is yaptim ya gene attim kendimi dinleniyom simdi:)))

aa cok guzelmis onceden egitim almismiydin.. yorulmussundur gercekten yaa..

evet ablacim pijama icin baya gezmek lazim ben hic bulamadim biliyosun insallah sen bulursun.. kendimizi yormayalim diyoruz ama yinede bisi cikiyor. kadinin isi bitermi hic
bende bugun camasirdi , evin isiydi derken yorulmusum. yemek koydum pisiyor benimkide..
bu aksamda bebis gormeye gidicez hastaneye okadar tatliki, facede resmini koymuslar .. kizicam ama niye koydunuz diye, nazar degicek

Yok gulum almadim benim babam ressam yagli boya resim yapiyor Allah vergisi bi beceri bize de ondan gecmis. Benim ablam teshib ve tabak boyama kursuna gitti. O evde yaparken benimde hosuma gitti malzemeleri alip bende evde ondan bakarak ogrendim. Bi ara yollarim sana saheserlerimi:)))

Pijama icin Ross ve Tj maxx'e bakicam bide ins. bulurum biseyler aslinda cok var da ayri ayri ben takim istedim bakalim hayirlisi.
Kadin=yorgunluk diyebiliriz:))dert olunce bitermis Nuraycim cok sukur bunlar problem degil,Rabbim saglik versin hepsi oluyo bi sekilde.

Bebis kiz mi?erkek mi?bende olsam koymam ya o kadar nazar'a maruz kalmasina gerek yok.
Git soyle kokla az kaldi bitane de sana geliyo yakinda:))bir iki staj yap altini falan ac.

Kizlar bende Bostondayim ve 30 haftalik hamisim... Az kaldi doguma cok heyecanliyim... Sizlerle buradan muhabbet etmek iyi gelecek :)

ne guzel ya masallahh , ben gorsem bile anlamam iste demekki dedigin gibi aileden Allah vergisi boyle oluyor...
pijama icinde oyle ablacim bende takim makim bulamadim.. insallah denk gelir
bebiste erkekti nasil tatli anlatamam, hic dokunamadim yaa.. daha 1 gunluk. oyle tatli bakiyorduki ahh bende doguruversem hemencik dedim

Kizlar bende Bostondayim ve 30 haftalik hamisim... Az kaldi doguma cok heyecanliyim... Sizlerle buradan muhabbet etmek iyi gelecek :)

selam kkbr , hosgeldin.. ne guzel yavas yavas toplaniyoruz:)) Ahhh su chicagodan birini bulsam birakmayacam vallaa...galiba topigin ilk dogurani ben olucam... seninde cok az kalmis. simdiden soyliyim benim gobis 32'den sonra atak yapti.. daha cok buyuyor :)))
canim herzaman yaz bize.. ne yapiyorsun Boston'da. kac yildir burdasin..bebisin cinsiyeti nedir? daha aklimda cok soru varda simdilik bu kadar ..

herkese iyigeceler annisler

Selam kizlar ben de NC deyim , herkese hayirli dogumlar diliyorum simdiden

Ohhh ohhh hamisler artiyo ne guzel:))sende hosgeldin cnm senin de bebis hayirli olsun.
Kizlar biraz alisverislerden bahsedelim ya ben aldiklarimin resimlerini koyucam ama resim eklemeyi bilmiyorum hala:))
Nerelerden alisveris yapiyorsunuz bebisler icin?neler aldiniz?hastane cantasina neler koydunuz?
Burda hastane de bicok seyi kendileri veriyormus ben daha hazirlamadim cantayi pat diye gelicek bebek bende canta yok:)))

Cok zevkli bir hobby insan saatlerce basindan kalkamiyo,ben ince seylerle ugrasmayi seviyorum.
Ya takim olarakta cok var pijama ama benim istedigim gibi degil,ben umitsiz degilim bulucam ins.:))
Gelicek Allah'in izniyle az kaldi annesi,ondan sonra gece gunduz op kokla ne istersen yap senin bebisin olcak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…