Amerika'da Hamilelik

avukat bir arkadasla konustum tlf ile, yok oyle birsey dedi

Bence Connecticut ve long island daki turklerden duydum.Greencard oldugu icin sormadim avukatima.Birde google dan bakmistim vizeli bir arkadasim icin.Sadece bir iki tane turk sitesinde yaziyordu ama hicbir yabanci sitede yazmiyor.Umarim avukat arkadasinizin dedigi gibi yoktur.Sadece soylentidir.

Kizlaaarrr herkes gitmis tabi aksam vakti kocisler geldi,yemek vakti. Vitaminlerden konusmussunuz benim doktorumda 6. Haftada gittim hem vitamin hemde omega3 verdi cocuk icin cok iyiymis ikisi ayni kutunun icinde benimkide biraz pahali ama aliyoruz mecburen cunku gluten free olmasi gerekiyor ilacimin.
Bide bu vatandaslik meselesi ne bizde green cardliyiz 1,5 yilimiz kaldi vatandaslik almak icin acaba bizi kapsiyormu?

Caniim sadece bir duyum.Hatta 1 ay once bir arkadasim dogum yapti hastaneye gittim bebegini gormeye o da bana boyle bir kanun cikacakmis iyi ki dogurmusum dedi.Onlarda vizeli.Belkide sadece bir soylenti biri ortaya atti digerleride abartti :)) Sayet oyle bir sey olsa greencard lisin kapsamaz.Ustelik eli kulaginda dogum yapacaksin hayirlisiyla Haziran da.Ayy keske yazmasaydim :)) tedirgin ettim herkesi istemeden.Tekrar soyluyorum benimki sadece bir duyum .Hicbir resmi siteden okumadim.Sadece burada yasayan Turkler kendi aralarinda boyle konusyor.Iki farkli eyalettede duyunca acaba dedim.

Benim kocis gelmedi daha calisyor.Ben de 80'ler diye bir dizi buldum trt 1 veriyormus.Pek hosuma gitti :)Bir yandan onu seyredip bir yandan da Kasim annelerini okuyorum.

Benim kocis gelmedi daha calisyor.Ben de 80'ler diye bir dizi buldum trt 1 veriyormus.Pek hosuma gitti :)Bir yandan onu seyredip bir yandan da Kasim annelerini okuyorum.

bende kasim annelerini kitap ismi sandim, nette arastiriyorum saf gibi nedir diye

laptop kucagimda ya da yakinimda cogu zaman, zarar verir mi sizce? nasil korunucaz, laptopsuz hayat da dusunemiyorum.

bende kasim annelerini kitap ismi sandim, nette arastiriyorum saf gibi nedir diye

laptop kucagimda ya da yakinimda cogu zaman, zarar verir mi sizce? nasil korunucaz, laptopsuz hayat da dusunemiyorum.

:)))))))))) kasim anneleri diye konu acmislar onlari okuyordum.Ayy hic sorma ben de ayni seyi dusunuyorum.Kucagima koymuyorum ama biz bir butunuz laptop ile :)))Gunduzleri is yerinde 8 saat kullaniyorum eve geliyorum evde kullaniyorum.Hatta bazen abartiyorum Ipad ile sevdigim dizileri seyrediyorum laptop ile nette takiliyorum.Ikisinide dibimde.Insallah bir zarari yoktur.Olsa soylerdi heralde doktorlar :)))
Biz ikimiz bir araya gelsek varya birbirimizi gaza getirip evhamdan tam deliririz heralde :))) Farkindaysan hep ayni seylere takiliyoruz :))

cok guldum ya kesinlikle timarhaneye kapatirlar bizi, dusunmekten saclarimiz diken diken olmus bi halde! off off daha nelere takiliyorum hic sorma, yavas yavas soruyorum size de deli demeyin diye :)
deliriyorummmm galibaaaa

cok guldum ya kesinlikle timarhaneye kapatirlar bizi, dusunmekten saclarimiz diken diken olmus bi halde! off off daha nelere takiliyorum hic sorma, yavas yavas soruyorum size de deli demeyin diye :)
deliriyorummmm galibaaaa

Bana sorarken hic cekinme.Ben etrafimdakileri deli ettigim icin bana cok normal geliyor:))Ben aile doktorumuza o kadar cok gidiyor ve kucuk seyler icin ariyorumki en son 2 hafta once gittim esimle.Boynumda cikan beze antibiyotikten sonra kuculmustu ama gecmemisti neyse gittik bu arada telefonla hergun taciz ediyorum gecmedi bu diye.Adamcagiz tekrar buyuk bir sabirla bana Esra gecmesi icin zaman lazim bak kuculmus lutfen korkma dedi.Tamam dedim cikarken haftaya randevu almama gerk varmi diye sordum adam tam 3 kere no,no,no dedi:))) Esim gulme krizine girdi oradan cikinca.Bana diyorki adami mesleginden soguttun doktorlugu birakir yakinda:))))

canim ben doktora 10. haftamdaydim gittigimde ogrendim ki bebegimin kalbi 8. haftasinda durmus.. yani iki hafta oncesinde.. iki hafta da doktorum bekletti dusugun dogal seyrinde olmasi icin.. oyle yani.. doktor da 3 defa adet gormemi ve bu surede de korunmami soyledi.. simdi ben 4. kez adet goruyorum..

ovulasyon testleri bende stres yapiyor o yuzden bende kullanmiyorum.. en guzel yontem ne biliomusun. cylce ini bileceksin.. mesela ben dusukten sonra 30 gunde bir adet oluyorum ya.. 30 dan 14 dustummu etti 16.. yani ben 16. gunumde yimirtliyorum sanirim.. birde amerikadaki en super erken gebelik testi first response.. ben ilk hamileligimi adet gunumden 3 gun once ogrenmistim..

selam canim ben floridadayim.. cok tesekkur ederim.. bakalim insaallah bende ilk uzuntumden sonra ikinci seferde gulenlerden olurum... daha sik takilayim burda ben yaa

ay cok tesekkur ederim Marlin.. cok guzel dileklerde bulunmussun.. herkes icin hersey guzel olsun istiyorum ama nasip tabiki.. clearblue ben iki ay kullanmistim.. ilk hamilleligimden once .. sonra iki ayda hangi gunlerde yumurtladigimi ogrendigimde birakmistim cunku cok stres oluyordum.. gulen surat gordun mu hoooppp yataga durumunda hissediodum kendimi.. simdi dusukten sonra duzenim degisti tabi. yine clearblue aldim ama deneyip denememekte kararsizim..

b

Silgicim inan ben de hergun takacak bir sey buluyorum.Hatta bazi sabahlar esim diyorki"bugun neye kafayi takmayi dusunuyorsunuz hanimefendi" :)))

ben suan hic vitamin kullanmiyorum.zaten istersem kullanmam gerektigi soylendi. bende dis kanamasi cok oluyor. bunun icinde yapilcak bisi olmadigi soylendi. ben hic bir sey kullanmiyorum. simdi kafam takildi. bu ay sonu randevum var bende ihmal etmeyip sorcam. ben eylul annesi grubuna bakiyorum ordaki herkes magnezyum demir ve baska vitamin ilaclarida kullaniyorlar.yani benim rastladigim kadariyla asil turkiyede surekli ilac veriyorlar,burda istersek kullanabilecegimiz soyluyorlar. belki benim ebem oyledir onuda bilemiyorum.(karisik yazdim biraz kusura bakmayin)

Kizlar demek bitek herseyi takan siz degilsiniz:)))herkes beni de kapsiyor mu korkusuna dustu.
Yok ya bakma sen oyle takilmadim sadece herkes sormus adet yerini bulsun bende sorayim dedim:)))
Esracim bu arada topigin en buyukleri bizmiyiz?
Ben 1976'liyim sen kaclisin?

dogumu yakin olan arkadaslar bebek alisverislerini nerden yaptiniz.biz daha bisi almadik. yavas yavas almak istiyorum.ama nasil ve nerden baslayacagim konusunda hic bir bilgim yok ((

dogumu yakin olan arkadaslar bebek alisverislerini nerden yaptiniz.biz daha bisi almadik. yavas yavas almak istiyorum.ama nasil ve nerden baslayacagim konusunda hic bir bilgim yok ((

Canim kiyafetler icin ben Ross,Marshalls,Tj Maxx ve Gymboree'yi tercih ediyorum. Arada Taget'a da gidiyorum. Hem uygun fiyata hemde marka alabiliyorsun. Aslinda aldiklarimi paylasicam ama bi turlu resimler nerden yukleniyo cozemedim bilen varsa anlatsin please:)))
Valla Tr dekilere bakiyorum acayipler herseyi aliyolar biz burda onlar kadar incelemiyoruz Amerikanin bu rahatligini cok seviyorum.

Bizde Nurayla bi yandan haziran annelerini takip ediyoruz,cok cabuk sayfalar ilerliyor bazen 40-50 sayfa gidiyo biz uyanana kadar dogum yapan varmi onu da kacirmak istemedigim icin hepsini okumaya calisiyorum:)))
Dogum zamani gelince cok eglenceli oldu ama,her an sira kimde diye bekliyosun:))

bizde o diziyi cok seviyoruz herhafta takip ediyoruz....
tabiiki canim bekliyoruz bolbol sohbete.. insallah en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz.

birde ovulasyon icin soylediklerinde haklisin. bende stress yapmistim ama heray baska gun yumurtluyordum, o yuzden emin olmak icin kullanmistim.. yatagada odev gibi giriyorduk ovulasyonda cifr cizgi gorunce.. hatirliyorumda stressli gunlerdi.. ilk hamileliginde cok beklemismiydin ?

canim ben hertarafa bakiyorum, ama Crazymom dedigi gibi Tjmaxx ve marshall en cok gittigim yerler.. bunun disindada Burlington, Ross, Sears birde Jcpenny gittim. zaten hepsi tek bir Mall'de oldugu icin birinden cikip digerine giriyosun.. simdiden ufak ufak almaya basla derim canim.. simdi hic gezemiyoruz cok zorlaniyoruz.. en azindan buyuk esyalarini yavas yavas al, hem birden butceyede cok dayanmis olmazsin..

ablacim ben sana anlatayim

simdi konuya cevap ver diyoruz ya yorum yazdigimiz yer.. ama sen bunu bilgisayardan yap ablacim.. alt tarafta eklenti bolumu var.. oraya tikla ve dosyalari sec diyor..
bilgisayarda kayitli olan resimlerden sec ve upload et. yine altta bitir diyor. bitir tusuna bas ve en sonda herzaman tikladigimiz cevapla tusuna bas ...hepsi bu.. insallah karisik anlatmadim sorun olursa sor ablacim

bu arada uyku tutmadi galiba ablacim..

Anladim heralde Nuraycim musait bi zmnda deniyeyim ins.
Bugun bebisin salincagini da aldik onu da ekliyim.
Oglenleri dayanamiyorum yatiyorum Nuraycim,sonrada boyle gece 2'lere kadar oturuyom napiyim:))
Haziran topiginde 7-8 sayfam kalmisti onu okuyum bari dedim:)))simdi yarin gene birikir sayfalar.

hayirli olsun ablacim gule gule kullansin bebis
bende bugun sabahlik buldum cok sukur , hemde penye yazlik olanindan.. ama pembe aldim. sari ve beyazi vardi. beyazinin bana gore bedeni yoktu.. esimde sari olmasin pembe olsun dedi.. Meijer'den aldim..
icine de pempeli cicekli cok tatli bi gecelik aldim. bende yarin eklerim resmini..
haziran topiginide bende son 10 sayfa okudum , kayda deger bisi yoktu.. kimse dogurmamis :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…