- Konu Sahibi citaknuray
-
Ben de bu kanunu duymamistim benim dogum agustosta ve ogrenci vizEm var bakalIm bizE
Vuracak mi?
avukat bir arkadasla konustum tlf ile, yok oyle birsey dedi
Kizlaaarrr herkes gitmis tabi aksam vakti kocisler geldi,yemek vakti. Vitaminlerden konusmussunuz benim doktorumda 6. Haftada gittim hem vitamin hemde omega3 verdi cocuk icin cok iyiymis ikisi ayni kutunun icinde benimkide biraz pahali ama aliyoruz mecburen cunku gluten free olmasi gerekiyor ilacimin.
Bide bu vatandaslik meselesi ne bizde green cardliyiz 1,5 yilimiz kaldi vatandaslik almak icin acaba bizi kapsiyormu?
Kizlaaarrr herkes gitmis tabi aksam vakti kocisler geldi,yemek vakti. Vitaminlerden konusmussunuz benim doktorumda 6. Haftada gittim hem vitamin hemde omega3 verdi cocuk icin cok iyiymis ikisi ayni kutunun icinde benimkide biraz pahali ama aliyoruz mecburen cunku gluten free olmasi gerekiyor ilacimin.
Bide bu vatandaslik meselesi ne bizde green cardliyiz 1,5 yilimiz kaldi vatandaslik almak icin acaba bizi kapsiyormu?
Benim kocis gelmedi daha calisyor.Ben de 80'ler diye bir dizi buldum trt 1 veriyormus.Pek hosuma gitti :)Bir yandan onu seyredip bir yandan da Kasim annelerini okuyorum.
bende kasim annelerini kitap ismi sandim, nette arastiriyorum saf gibi nedir diye
laptop kucagimda ya da yakinimda cogu zaman, zarar verir mi sizce? nasil korunucaz, laptopsuz hayat da dusunemiyorum.
Benim kocis gelmedi daha calisyor.Ben de 80'ler diye bir dizi buldum trt 1 veriyormus.Pek hosuma gitti :)Bir yandan onu seyredip bir yandan da Kasim annelerini okuyorum.
:)))))))))) kasim anneleri diye konu acmislar onlari okuyordum.Ayy hic sorma ben de ayni seyi dusunuyorum.Kucagima koymuyorum ama biz bir butunuz laptop ile :)))Gunduzleri is yerinde 8 saat kullaniyorum eve geliyorum evde kullaniyorum.Hatta bazen abartiyorum Ipad ile sevdigim dizileri seyrediyorum laptop ile nette takiliyorum.Ikisinide dibimde.Insallah bir zarari yoktur.Olsa soylerdi heralde doktorlar :)))
Biz ikimiz bir araya gelsek varya birbirimizi gaza getirip evhamdan tam deliririz heralde :))) Farkindaysan hep ayni seylere takiliyoruz :))
cok guldum yakesinlikle timarhaneye kapatirlar bizi, dusunmekten saclarimiz diken diken olmus bi halde! off off daha nelere takiliyorum hic sorma, yavas yavas soruyorum size de deli demeyin diye :)
deliriyorummmm galibaaaa
sen de bendensin ztar. ben de subatta dusuk yaptim, 8 haftalik idi, gelisimi durmus... ben de ovulasyon donemine giriyorum bikac gun sonra, hizli calismalara baslayacagim...bu ay ovulasyon testi almadim, asagi yukari yumurtladigim gunu biliyorum, 4-5 gun oncesinden calismalara baslayacagiz iste. erken gebelik testi dedigin first response mu?
Marlincim birakmayiz insallah.. sizlere yardimci olucaz canim
isim konusundada yani biz hic dusunmedik buraya uyumlu olsun falan diye.. zaten biz ogrenci vizeli oldugumuz icin burdamiyiz , degilmiyiz belli degil, ilerki yillarda ne olacak bilmiyoruz .. o yuzden sevdigimiz bi isim koyduk.. Bizim ismimiz Esat Olacak insallah.. Iki isimde sevmedigim icin tek isimde karar kildik..
seninde bir cinsiyet belli olsun ararsin bolbol, cok zamanin olucak isim icin..
ztar hosgeldin, oncelikle cok gecmis olsun.. benimde gecen sene bir dusugum var 6 ay sonra tekrar hamile kaldim.. simdide bebisimizi bekliyoruz. bende yumurtlama testi kullandim cok isime yaradi. insallah tez zmanda bebisin seni bulur canim.. Amerikada nerdesin?
Alllahtan agustosa kalmiyor dogumum , yoksa ben yandiydim..
canim istahinin olmamasi normal, ilk aylarda bende 3 pound falan almistim.. doktorun hic bebisin kilosunu soyledimi? birde gelisim normalse hic problem degil..
mesela bende de hic aserme olmadi, cook arada sirada oluyordu ...ama 4-5 aydan sonra almaya baslarsin.. kac kiloyla hamile kaldin?
Hoşgeldin Ztar,
İnşallah tez zamanda sende çift çizgiyi görürsün.Bende clearblue ovulasyon testlerinden almıştım,işime yaradı benimde çünkü erken yumurtladığımı farkettim.Ayrıca bende regl den 2 gün önce çift çizgiyi gördüm.Ben öylesine walmarttan 1 dolara hamilelik testi almıştım,eve gelince umutsuzca yapmıştım bir an çift çizgiyi görünce inanmamıştım.Hemen eşimle beraber gidip yine clear blue nun testlerinden almıştım.Onda da pozitif çıkınca çok mutlu olmuştuk.Dilerim sende en kısa zamanda o mutluluğu yaşarsın
Sevgiler
Marlin
Silgicim inan ben de hergun takacak bir sey buluyorum.Hatta bazi sabahlar esim diyorki"bugun neye kafayi takmayi dusunuyorsunuz hanimefendi" :)))
Caniim sadece bir duyum.Hatta 1 ay once bir arkadasim dogum yapti hastaneye gittim bebegini gormeye o da bana boyle bir kanun cikacakmis iyi ki dogurmusum dedi.Onlarda vizeli.Belkide sadece bir soylenti biri ortaya atti digerleride abartti :)) Sayet oyle bir sey olsa greencard lisin kapsamaz.Ustelik eli kulaginda dogum yapacaksin hayirlisiyla Haziran da.Ayy keske yazmasaydim :)) tedirgin ettim herkesi istemeden.Tekrar soyluyorum benimki sadece bir duyum .Hicbir resmi siteden okumadim.Sadece burada yasayan Turkler kendi aralarinda boyle konusyor.Iki farkli eyalettede duyunca acaba dedim.
dogumu yakin olan arkadaslar bebek alisverislerini nerden yaptiniz.biz daha bisi almadik. yavas yavas almak istiyorum.ama nasil ve nerden baslayacagim konusunda hic bir bilgim yok((
bizde o diziyi cok seviyoruz herhafta takip ediyoruz....Benim kocis gelmedi daha calisyor.Ben de 80'ler diye bir dizi buldum trt 1 veriyormus.Pek hosuma gitti :)Bir yandan onu seyredip bir yandan da Kasim annelerini okuyorum.
tabiiki canim bekliyoruz bolbol sohbete.. insallah en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz.selam canim ben floridadayim.. cok tesekkur ederim.. bakalim insaallah bende ilk uzuntumden sonra ikinci seferde gulenlerden olurum... daha sik takilayim burda ben yaa
ay cok tesekkur ederim Marlin.. cok guzel dileklerde bulunmussun.. herkes icin hersey guzel olsun istiyorum ama nasip tabiki.. clearblue ben iki ay kullanmistim.. ilk hamilleligimden once .. sonra iki ayda hangi gunlerde yumurtladigimi ogrendigimde birakmistim cunku cok stres oluyordum.. gulen surat gordun mu hoooppp yataga durumunda hissediodum kendimi.. simdi dusukten sonra duzenim degisti tabi. yine clearblue aldim ama deneyip denememekte kararsizim..
b
dogumu yakin olan arkadaslar bebek alisverislerini nerden yaptiniz.biz daha bisi almadik. yavas yavas almak istiyorum.ama nasil ve nerden baslayacagim konusunda hic bir bilgim yok((
Canim kiyafetler icin ben Ross,Marshalls,Tj Maxx ve Gymboree'yi tercih ediyorum. Arada Taget'a da gidiyorum. Hem uygun fiyata hemde marka alabiliyorsun. Aslinda aldiklarimi paylasicam ama bi turlu resimler nerden yukleniyo cozemedim bilen varsa anlatsin please:)))
Valla Tr dekilere bakiyorum acayipler herseyi aliyolar biz burda onlar kadar incelemiyoruz Amerikanin bu rahatligini cok seviyorum.
ablacim ben sana anlatayim
simdi konuya cevap ver diyoruz ya yorum yazdigimiz yer.. ama sen bunu bilgisayardan yap ablacim.. alt tarafta eklenti bolumu var.. oraya tikla ve dosyalari sec diyor..
bilgisayarda kayitli olan resimlerden sec ve upload et. yine altta bitir diyor. bitir tusuna bas ve en sonda herzaman tikladigimiz cevapla tusuna bas ...hepsi bu.. insallah karisik anlatmadim sorun olursa sor ablacim
bu arada uyku tutmadi galiba ablacim..
Anladim heralde Nuraycim musait bi zmnda deniyeyim ins.
Bugun bebisin salincagini da aldik onu da ekliyim.
Oglenleri dayanamiyorum yatiyorum Nuraycim,sonrada boyle gece 2'lere kadar oturuyom napiyim:))
Haziran topiginde 7-8 sayfam kalmisti onu okuyum bari dedim:)))simdi yarin gene birikir sayfalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?