Amerika'da Hamilelik


Dogumdan sonra hemen korse giymeyi dusunuyorum ben.BIr arkadas yapti karni cok cabuk duzlesti :) Ablam ilk bebegine sezeryanla dogum yapmisti.O zaman tr.dey dim.Gaz cikartmasi lazim cikmiyor.GAz cikmayincada biz hastaneden cikamiyoruz :)Yazik bir de sanci cekiyor dikisler gaz sancisi hepsi bir olup gelmis."Hadi abla bir daha deneyelim" diye kaldirdim girdim koluna hastane koridorunda yuruyoruz.Ameliyatta giren havayi yani gazi cikartmak icin :) Kadinin biri demezmi ablama" Ayy kizim Allah kurtarsin dogum sancisida kotudur" :))) Dogumdan sonra o kadar buyuktu gobegi dusunun artik:)) Sinirden gazida cikaramadi :) bir gun daha kalmistik.
 

Dogumdan sonra hemen korse giymeyi dusunuyorum ben.BIr arkadas yapti karni cok cabuk duzlesti :) Ablam ilk bebegine sezeryanla dogum yapmisti.O zaman tr.dey dim.Gaz cikartmasi lazim cikmiyor.GAz cikmayincada biz hastaneden cikamiyoruz :)Yazik bir de sanci cekiyor dikisler gaz sancisi hepsi bir olup gelmis."Hadi abla bir daha deneyelim" diye kaldirdim girdim koluna hastane koridorunda yuruyoruz.Ameliyatta giren havayi yani gazi cikartmak icin :) Kadinin biri demezmi ablama" Ayy kizim Allah kurtarsin dogum sancisida kotudur" :))) Dogumdan sonra o kadar buyuktu gobegi dusunun artik:)) Sinirden gazida cikaramadi :) bir gun daha kalmistik
 

yerim o lara'yi ben. annesine ben buradayim diyor. kocaman kiz oldu iceride. ben de demin vanilyali sut iciyordum, bizimki iceride kipir kipir. sut urunleri seviyor bu kiz kesin!


Ben de dusunuyorum o korse isini, bakindin mi piyasadaki urunlere, nasil bir sey almak lazim acaba maksimum etki icin? Dogum sonrasi korse siradan korseden daha farklidir herhalde.

Bu arada bu maternity beltten ismarlamistim, bugun taktim pek bir degisiklik hissetmedim. Ebe de sende daha onun support edecegi gobek yok ki, ilerleyen aylarda lazim olabilir demisti. Agrim birkac gundur daha az ama gecmis degil, iki gecedir daha iyi uyuyabiliyorum. Otururken biraz rahatsiz ediyor, kullandikca daha az rahatsiz eder belki bakalim. Ileride yorumlarimi update ederim.
 

Ben baby r us' a bakacam korse icin iyi biseyler bulursam haber veririm.Emzirme sutyenini de oradan bakicam
 

baya buyumus o zaman bebis, masallah. senin de az kaldi esra ya, hep diyorum ama :)) hamilelikte yuruyus bile degisiyor, napalim idare edicez bikac ay daha sisko sisko :)
korse bir ara bakmistim ben, cok yuksek fiyatlar gordum online. korse bulursaniz ise yarar bisey buralarda, haber ederseniz sevinirim. bu arada destination maternity diye bir magaza var, guzel giysiler var hamilelik icin. icinde motherhood maternity urunleri de var. emzirme sutyeni aldim capraz, cotton olanlardan. yarim atlet gibi.. cok kasindiriyor koseleri, tavsiye etmem o tarz. sutyen problemi yasiyorum aylardir, ise yarar bisey bulamadim. normal sutyen tarzinda olanlar da buyuk mu gosterir diye tereddut ediyorum, zten kocaman oldular. hic sevmedigm bir durum
 
Son düzenleme:


onceki konulari okumadim :) ama sutyen konusunda ben walmartin internet sitesinden %100 cotton olanlardan siparis etmistim (normal bedenimin bir ust olcusunu) cok memnun kaldim, ozellikle evde, gece yatarken falan cok rahatti. tavsiye ederim. normal sutyen olanlari daha simdi takiyorum bebisim 1 yasina girdi :)
 

bakiyim walmart'a da o zaman hemen ama hangisi acaba. cotton istiyorum ben de, kasintiya onlar iyi gelir diye. gece yatarken ve evde hic kullanamiyorum ki kullanmak lazim aslinda.. bebise Allah uzun omurler versin ve hosgeldin :)
 
Son düzenleme:
hosbulduk :)
ben ilk aylar puanli vardi bir tane(simdi sitede goremedim) ondan kullanmistim bir buyuk beden almistim kendime o zaman sonra bebisim 5-6 aylik olunca da grilerden aldim (disini ince sungerli saniyordum ama normal hafif kalin bez, ama isime yaradigi icin geri vermedim) onlar daha spor ve baya dik tutuyor. sungerli sutyenlere bir de gogus pedi koyunca kocaman oluyor :) ondan ben bundan tercih etmistim cok fancy degil ama rahat :) bir de bildigim kadariyla surekli sutyen kullanmak gerekiyor sarkmamasi icin tabi telli ve cok dar olanlardan degil onlarin sut tikanmasi yapma olasiligi var.
 
Gece kuşu geldi) merakla sayfaları okuyorum çok yazdığınız zaman seviniyorum, okuyup cevap verene kadar bir saati buluyor sonra uykuya, kesin rüyamda ben de sizleri görürüm çünkü uykudan önce buraya bakıyorum:)) ben dün gece rüyamda drama yaptım) eşim beni aldatmış, ben yüzüğü fırlatıp sana asla kızını göstermeyeceğim diye türk filmi senaryosu çeviriyordum:)) ahaha sabah kalktım bir hırsla eşime hamile kadına bu yapılır mı diye gülüyorum, geçenlerde de hazır doğurup iki yaşına getirdiğim kızımı kaybediyorum, donup kalıyordu yavru:)) aman yaa kabuslar bitmiyor..

Kokoyu ben hep esmer düşünmüştüm kendim gibi:)) silgiyi kumral ama ters oldu sanırım..Gözlerinde ne ilginç miş,çok hoş:)) Böyle hayal ederek yazmak da keyifli yahu) bakalım bebişlerin doğum fotolarını paylaşırsak ordan çıkarımlarda bulunuruz. Ama çok merak ediyor insan! Silgi dediğin gibi koyu göz renk baskın çıkıyormuş ama işte bebek gidip dedesinin, ninesinin bile genlerde varsa birşekilde kapıyor.

Sutyen konusunda bende evde ve yatarken takamıyorum.İşten gelince hemen atıveriyorum:)) dayanamıyorum...sarkmaması için takmak lazım ama çok rahat bir sutyen bulmak gerek!
Kilolar,sutyen..şimdi işyerinde bir de bana bazıları epidural al kesin diyor, bazılar alma sakın diyor..daha bir de o konular var ilerde:)) şimdiki derdimiz sutyen ve kilolar olsun...
 
bakiyim walmart'a da o zaman hemen ama hangisi acaba. cotton istiyorum ben de, kasintiya onlar iyi gelir diye. gece yatarken ve evde hic kullanamiyorum ki kullanmak lazim aslinda.. bebise Allah uzun omurler versin ve hosgeldin :)

Amazon.com: Motherhood Maternity: Wrap Nursing Sleep Bra: Clothing
Ben bunu denemiştim sonra başka normal sütyen aldım. Sonra pişman oldum ama, aldığım kasindirdi giyemiyorum, bunlar süper rahatı. Gitmeden alacağım bunlardan. Kendinden sutyenli askıli bluzlerle idare ediyorum simdi, sutyene gelemiyorum. İndirim vardı dukkanda, amazondan daha ucuz oluyor oyle, inşallah hala vardır.

Nursing bra icin arada shell koymak için yer kalacak sekilde alın cup kısmının ölçüsünü. İlk zamanlar meme ucunu bu sheller ile korumak gerekebiliyormus.
 

ben de buna benzer bisey almistim, hatta ayni gibi. ama kasindiriyor, cildim hassaslasti ya da.
 

Sevdim bunu ben.Goruntude hos.Rahatmista.Bugun vaktim olursa bakarim motherhood a
 

Marlincim masallah ruyayi ruya gibi degilde sanki filimmis gibi anlatmissin .hayirdir ins diyelim
Sutyen icin yarim aklet seklinde olan ve arti emzirmek icinde tasarlanmis olanlar var cok rahat , malum gogusler sut dolunca 80 no olan gogus 90 oluveriyo

Kabuslari bende cok gordum ama hamileligin ileri safhalarinda uykudan 3 veya 4 kez uyanarak kalktigim icin artki hatirlayamaz duruma geliniyor yani ilerde hatirlamazsiniz, rahat olun bu konuda kizlar daha fazla rahatsizlik vermeyecek
Bende merak ediyorum sizleri , nasil yapsak acepte artik tanissak bu sanal alemde ve meraklar ortadan kalksa , varmi fikirler gerci email ve facbook soylenmis ama hangisi uyar sizlere bilemem:26:
 

Yokk gii guzel hamissin sen oyle deme valla cok yakisiyor sana hamilelik gerci allah sevdiklerine bagislasin guzel bir kadinsinda masallah
Hem Lara miz buyucek ki annesinin nur topu gibi kizi olcak dimi bosver buyusun gomusler gelsin bebisler


Cnm ins normal dogum yaparsinda o dedigin gazlar olmaz cunku bende cok cektim nerde ise bir hafta kadar wc sorunu yasadim vede siskinlik tabii bunun icinde ilac veriyorlar sonra yavas yavas iniyor sisler..Korse kullanimi kisinin bunyesinin durumuna gore degisiyor en guzeli kendi doktorunuzun tavsiyesi ile kullanmak ben kullanmadim ama benim dogumdan sonra cok gobegim olmadi fakat suanki gobek dillere destan olucak sekilde artik o sismanliktan korse ne etsin ki bu koca gobege
 
Kizlar Selamlarr hepinize...

Bizde Amerikadayiz,kisa bir sure newyorktaydik suan newjersey de oturuyoruz..Boyle bir topik olmasi cok guzel..ins bende bundan sonra gelmeye takip etmeye calisirim..Kisa bir suredir bakiyodum zaten:) bi cogunuzu az-cok taniyorum sayilir:)Suan 33+1 hamileyim,Allah izin verirse ins bir oglum oluyor.
Allahim hepimize saglikla sihatle yavrularimiza kavusmayi nasip etsin,kalan surelerde kolayliklar versin ins..Amin..
 

Hoşgeldin aramıza:)) oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah...silgi de o taraflarda oturuyor, sizin memleket hasretiniz bizden daha az oluyordur, elinizin altında çoğu şey var ne güzel:))
Seninde ilk bebiş mi? İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz.

Bugün millet hepiniz tatildesiniz galiba:)) yoksa bebelere alışverişe mi çıktınız yine
 

Hosgeldin. Senin dogumun da yakinmis, simdiden kolay gelsin. Nasil hazirliklari kolayladiniz mi?


Biz alisverise ciktik bir ara ama bebise bir sey almadik. Haftaya yola cikiyoruz, once konferans sonra turkiye, yolculuktan once alisverisi bir nevi.

Ya benim bikiniler vardi, gobek kismini kapatmiyor sonucta, gobek buyudu, sigarim, giyerim onlari diyordum. Bugun bir denedim, hicbir yerimi sigdiramadim. Yani eskiden normal olan bikiniler simdi olmus banu alkan (aka afrodit!) bikinisi. Gitmeden bir de bikini almam gerekiyor. Islak mayoyla oturmak olmayacagi icin iki tane almam gerekiyor en az. Of ki ne of, hic hesapta yoktu bu is!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…