Amerika'da Hamilelik

Ayy ne guzel 8 kilo almissin.Ahh o peynir tatlisi kunufeyi ne cok severim ben :)) Ben simdiden 7 kilo aldim.Boyum 1.68. Oyle selvi boyluda degilim.Gobek buyutukcede insan bir kisaliveriyor sanki:)) Neyse hayirlisiyla doguralim veririz nasil olsa.Senin oglus babasini bekliyor :)

Koko hic kina yakmadim ben sacima siyah kina diye gorunce renk koyu olur diye dusundum.Saclarimda cikolata kahveydi bir zmanlar uzadikca iki renk oldu.Ay ne bileyim ist cozum bulmaya calisiyorum.Kotu gozukuyor.Kina bile olsa diplere surmek istemiyorum.Arada cikn beyazlara azicik surup kapasam onlari komple boyamasam diyorum.

Hamilelikten sonrada olsa brazilian blowout dusunmem ben cunku icinde cok kimyasal madde var.Goruntu guzel reklamina gorede yika cik dumduz ama sacida yipratir.Diplerde cabuk uzuyor.

Bir yer buldum haftaya gidip biraz kestiricem.Modelli kestirmem guvenemedim icin.

esra bence kinaya hic bulasma, kapatmazsa turuncu yapar. boya al, beyaz kisimlara ufak bir fircayla sur daha iyi olur bana sorarsan. sally's beauty supply varsa sizin oralarda onlardan da fikir alip oradan firca ve boya alabilirsin. dip boya icin ufak tupler vardi yanlis hatirlamiyosam ama emin degilm.

bu arada hamilelikte sac beyazlar mi? hic yoktu, simdi 3-4 tane arada goruyorum. ilk aylar cok zorlandim, skinti yasadim o donemler mi beyazladi acaba diye dusunuyorum.

Oylemi yapayim.Sadece beyazlari kapatirim cok fazla yok zaten.komple boyamam.Zarari olmaz galiba o zaman.Bu randevuda doktara da sorarim.

bu arada hamilelikte sac beyazlar mi? hic yoktu, simdi 3-4 tane arada goruyorum. ilk aylar cok zorlandim, skinti yasadim o donemler mi beyazladi acaba diye dusunuyorum.

Hamilelikten once duzenli boya yapiyorsan gormemissindir.Sanmiyorum hamilelik beyazlatmaz.Hamileligin en guzel taraflarindan biri de kil tuy azaliyor :) Ben de oyle oldu.

Kızlar haklısınız valla ama bende inanmazdım bu kadar az kilo alacağıma.Zira yaşamak için yiyenlerden değil yemek için yaşayanlardanım.Ama ben buraya gelince karbonhidratı kestim.Proteine yüklendim.Ayrıca ekmek olarakda Sam's den tost ekmeği gibi olan 12 tahıllı esmer ekmeklerden yiyorum.Kahvaltıda yumurta ve cevizi eksik etmiyorum.

Oğluşum içerden anne ben artık sıkıldım burda diye tepik atıyor sürekli. Artık sancılarım başlıyor. Pazardan sonra istediği zaman gelebilir oğluşum :)

tatli matli dedik de, demin gittik cold stone'dan dondurma-pasta aldik. dogumgunu pastam olacak, aksama yumulacagim! kuzum iceride seker komasina girmez insallah :)) dogumgunu hediyemi dun ultrasonda el sallayarak erkenden verdi bucur.

dogumgunum de makale yetistirmekle gecti, neyse yolladim gitti.

Afiyet olsun, ayrıca mutlu yıllar dilerim....

Merhaba kizlar uzun zamandir yazamadim..

Genetic counseling icin 6 Eylul'e gun verdiler bakalim neler olacak.. bugun itibari ile tam 11+1 oldum.. koko ve esranin aldigi kiyafetleri gordum ve bayildim.. Ben daha bir igne bile almadim ve almayida dusunmuyorum 5. veya 6. aya kadar.. cok erken benim icin simdilik..

Esra.. Organik boya kullanmisti isyerinden arkadasim hamile iken bende ondan kullanmayi dusunuyorum.. Bende de 6-7 tane beyaz sac var.. simdilik goze batmiyorlar fakat uzadikca batacaklar sanirim.

Daha onceki yazismalari okuduysan gormussundur bizler de bayagi bekledik alisveris yapmak icin. Ben amniyo olup, atlatip, temiz sonuc alana kadar bir cop almamistim, o gorduklerin ilk aldigim seyler. Seninki minicik daha annesi, bekle biraz. Bekleyip de o sabirsizlikla alisverise gidince daha tatli oluyo valla :)) Bu genetik menetik isleri geride kaldigi icin cok mutluyum, of ne sikinti yasadik. Insallah senin her sey ta bastan temiz cikar silgi ve marlin gibi.

Canim INSALLAH oyle olur..Dedigin gibi cok kucuk daha bende buyuk ihtimalle sizler gibi bekleyip sonra deli gibi saldiricam oraya buraya haha :) Senin sonucuna cok sevindim.. Simdi icin rahat hamileligin tadini cikariyorosun umarim benim icinde oyle olur.. Bu arada Brazilian Blowout cok zararli maddeler icerebiliyormus.. Gecenlerde burada cok sayida brazilian blowout urunu banlandi ulkeden cok toxic olduklari icin. Bende istiyorum bebek dogduktan sonra yaptirmak ama urunu secerken cok dikkat etmek lazim.

Bende midesi hic bulanmayanlar kervanindanim.. Bir kez olsun bulanmadi.. Ilk baslarda bulanmamasi garip gelmisti hatta acaba normal bi hamilelik gecirmiyormuyum diye bile dusunmustum sonra doktor cok sansli oldugumu soyleyince rahatladim.. :)

Yorgunluk ve uykusuzluktan oluyorum bu aralar.. Isyerinde dakikalari sayiyorum ve esnemekten oluyorum.. Gun bitsede eve gidip uzansam diye hayal kuruyorum :)

Nice mutlu yillar dilerim, Allah sana, esin ve kizinla guzel bir omur nasip etsin ins...Bu arada senin bocuk bayagi akilli bir kizce olucak diyim hi..el sallamalar falan ne oluyoz simdiden :)) masallah ikinizide

Cnm ben oyle okudum , evt gaz yapma ozelligide var ..ben valla oglan iyi olsun diye hayatimdan bir cok sevdigim besini menumden cikardim..hele su gaz olayi insani cok kasiyor.bebekleri cok fazla aglatan ve uykusuz birakan bir olay, bu yuzden de gaz ne yapiyorsa annede uzak durmak zorunda kaliyor..neyse sizler icin daha erken zamani gelince paylasiriz yine neler gaz yapiyor seklinde..simdi yiyin afiyet seker olsun

Allah kavustursun ins. esini cnm , ozlem cok olmustur muhakkak ..sevimdim senin ve oglunun adina babasiz gelmez herhalde bundan sonra senin oglan, yani yetisir doguma esin ins..cok kilo almamissin masallah, umarin sut verdigin donemlerde de oyle fit kalirsin, ben basaramiyroumda habire yiyoz..

Benim saclar onyedi yasinda basladi beyazlamaya, bu yuzden surekli hayatim beyaz sacla mucadele ile gecti..Siyah kina denedim kesinlikle siyah yapiyor ama cok koyu siyah ve kizil yapma olasiligi sifir ..yalniz soyle bir sorun var...beyaz saclar cikmaya baslayinca renk koyu siyah oldugu icin acaip siritiyor , ben artik siyah sac kullanmiyorum sebeb bu neden..
Tr de iken organik boya kullaniyordum surekli, malum hep yaptigim icin saclarim en azindan az zarar gorsun dedik..ama gelelim hamilelige..ben inan cok umursamadim gezdim oyle beyaz saclarla, dogumumda saclarimin uzunlugunun yarisi beyazlamis seklindeydi hele yanlarimda renkli sac kalmamisti o derece yani..Esracim insanin kendini iyi hissedecek herseyi yapmasi cok guzel ozellikle hamile iken, seni cok iyi anliyorum bu yuzden sana en azindan kina konusunda yardimci olmaya calistim fakat Silgi ninde fikri guzel eger cok azsa tek tek boyama isini dusunulebilir..

Mutlu yillar kokocum.Daha nice saglikli yillari olsun bebisinle,esinle,sevdiklerinle.

Ben de 5.5 aylik olana kadar almadim hicbir sey.Baslayinca durduramiyor insan kendine :)

Benim cok beyazim yok cok az hatta onlari rimelle kapatinca kayboluyor.Diplerden de acik kumral cikiyor .Deniz ,gunesten daha cok acildi o aradaki beyazlarla karisinca beyazlarim hic belli olmuyor.
Bakma benimkisi sIkIntidan boyamasamda olur boyamicamda galiba.Kendimi biliyorum ben biraz o boya kokusunu soluyim vicdan yaparim kalan 3 ay.Takarim kafaya acabalari.
Acaba o beyazlari sadece Silgi nin dedigi gibi dibe hic vurmadan kapasammi diye dusundum.Sacimi topuz yapinca cikiyorlar rimelle kapatiyorum.Acik birakinca aralarda hic belli olmuyorlar.

Ben de sabah kahvaltisinin disinda ekmek tuketmem.Hamile kalmadan oncede oyleydim.Diger ogunlerde herseyi yiyorum ama :)Meyve,sebze cok tuketiyorum.Protein,balik yiyorum.Tavukla aramiz iyi degildir.Zaten cokta gerekli gormuyorum onu. Karbonhidrata gelince.Tr.de ki gibi pasta,borek bulsam onlarida yerim :) burada bulamadigimdan yiyemiyorum :) Yapmayada useniyorum.Arada bir yapiyorum.
Malzemeleri aldim 1 haftadir simit yapacam.Usengecligimden yapamiyorum.Susamlar bana ben susamlara bakiyorum her aksam.Sonra vazgeciyorum.Isten yorgun gelince olmuyor iste.
Sen kac kiloyla hamile kaldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…