Amerika'da Hamilelik

kokocum yeni yasini kutlarim....

Aynen bende İstanbuldayken ofisdeki sabah kahvaltılarımız dillere destandı :) Böreği,simidi eksik olmazdı.Ben hamile kalmadan önce sigarayı bırakmıştım ve bayağı kilo almıştım.66 kilo ile hamile kaldım.Şimdi 74 kiloyum.

Kokocum mutlu yıllar canım... Nice güzel yıllara kızın ve sevdiklerinle:) Gelecek doğum gününde o da olacak:)) Benim doğum günüm aralık sonu (24) erken gelip de benle aynı gün olur mu diye şimdiden düşünüyorum:)) Bugün senin günün ye iç doya doya..

Seydos, 8 kilo ile fit bir hamile olarak oğluşunu sağlıkla dünyaya getireceksin inşallah:)) Ne heyecanlı hem babasını bekliyorsun hem oğluşunu, Allah ikisine de sağlıkla kavuştursun.

Esracım benim de saçlarımda beyazlar çıktı, ama boyamıyorum, doğumdan sonra kestirip boyamayı düşünüyorum.

Ben de boyatmicam vazgectim :) Ya ben senin profilindeki bebege bakmaya doyamiyorum.Cok bakarsan benzermis :) Renkli gozlu olma ihtimali bizde sifir.Sen cok bak Marlin senin minnos kesin renkli gozlu olacak :)
Bu arada ruyamda dogurmusum.Bir evdeyiz ama kimin evi bilmiyorum.Esyalar bile bizim degil.Kizimi gordum.Bana benziyordu.Minicikti.Nasil rahatlamis ,huzurluydum.

Evet çok tatlı değil mi:)) ben masaüstü yaptım, her bilgisayarı açtığımda seviyorummm..İnşallah benzer, ben öpmeye doyamam o zaman, gerçi her türlü severiz biz onları, herkesin yavrusu kendine güzel gelir:)) Renkli göz olayı belli olmuyor, anne -baba esmer siyah göz olan bir çift arkadaşımız var sarı saçlı maviş kızları var, yani her an herşey çıkabilir

Ben de ruyamda kanamam oldugunu gordum, adet gibi. Ben hamileyim adet olamam derken uyandim, cok korkunctu.

Ben de cok merak ediyorum kiz neye benzeyecek diye. Bizim de esimin de sulaleler cok karisik koken olarak, her renk sac, goz, ten var masallah :)) Abim ve ben birbirimize hic benzemeyiz mesela, o siyah sacli kahverengi gozlu, ben acik kumral/sari sac-mavi goz. Esmer, kara sacli, yesil gozlu bir sey de cikabilir, bir sari pippi de cikabilir. Ne zevkli olacak dogunca agzi senin burnu benim gozu sunun bunun demek.

Koko gecen hafta senin blogu okurken tr.de uzun saclarini kestirdigin yazina denk geldim.O renk boyamiydi,kendi sacinmi?
Aneee sende mi renkli gozlusun.Hepiniz yuzunuzu sakladiginizdan :) gizemli hatunlar :)aklimda ister istemez canlandiriyorum sizi.Nedense seni hep kahverengi gozlu dusundum.Bir tek kendini gosteren de benim.Haa yok Nuray da koydu foto :)

O kesik sac tutami fotografindaki kendi sac rengim, tatilden sonraydi belki guneste acilmis hali diyecegim ama hep sapka taktim korkudan :) Bagislamistim o tutami, bagislayabilmek icin boyasiz olmasi gerekiyordu galiba. Zaten hep diyorum ya, ben kiiiiim boya kim. 1 kere bir kina deneyimim oldu, bir kere de hafif renk acma+golge, ikisinden de memnun kalmayinca aman ne ugrasicam dedim. Hele ikincisinde esimle yeni cikmaya baslamistik, hic hosuna gitmedi, yaptirma bir daha dedi. canima minnet :))
Benim goz durumlari karisik, bir gozum mavi biri ela/acik kahve, cok yanilmis sayilmazsin yani. Boyle bir van kedisi durumlari var. Ama genetikciye gore bebekte olmasi ihtimali dusuk bu durumun. Ya kendimi sizden saklamiyorum, internete resim koydun mu kaliyor, ondan. Email adresi alisverisi yapalim ozel mesajla, emaille yollayayim fotograf. Oyle gururla sergileyecek bir guzelligim yok ama gizemden degil yani :))

Merak ediyorum hepinizi ondan :) Bebisler gelsin e mail alisverisi yapar bebisli fotolari yollarz artik birbirimize.
Butun gun yazisinca burdan insan ister istemez aklinda canlandiriyor.Mesela gecen gun ruyamda silgiyle telefonda konusuyordum . hahaha :))
Saclarin rengine bayildim hurrem kizili gibiydi.Ben olsam hayatta boyatmam o rengi.

haha merak ettim kokonun sacini buldum blogda, cokkk guzelmisss nasil kestirdin onlari :) kocan biliyor mu? kizin da baya sari dogar bicir bicir olur kesin :)

benim de esim mavi goz, acik kumral sac. ama annenin goz rengi koyuysa baskin oluyormus ki enistem ve ablamda da kahverengi gozlu bebekler dunyaya geldi, mavis enisteye ragmen. bakalim bizde nasil olacak.

seydosun 8 kilo basarisindan sonra az yemeye karar verdim ama mide bulantilarimla nasil basaricam bilmiyorum. en azindan aksam/gece atistirmam. acaba dogumda kac kilo gider. biraz okudumda bazilarinda 4-6 bazilarinda 10 gitmis. 10 gitse super olur.

ne konusuyoduk acaba :)) ben de bir ara seni ve marlini gordum ama nasil gordum hatirlamiyorum. sabah uyaninca aklima geldi o donem, simdi yine hatirladim sen yazinca. bu aralar cok kabus gormeye basladim hep ailevi seyler ama kotu senaryolar.

10 kilo gider cunku rahim,gogus buyumesi,amniyo sivisi,annenin besin depolamasi,plesanta,kan hacmi artisi (daha hatirlayamadigim seyler var ) hesaplayinca 10 kilo yapiyor.Gogusler kalsa gerisi gitse :)) Al sana Silgicim kafadan 8-9 kilo :)
Ohhh birde guzel emzirirsek hepimiz (insallah hepimizin sutleri tasar ) oradanda kalorileri yakarsak.Dogumdan 3 ay sonra hepimiz fit.
Polyanna :))

ne konusuyoduk acaba :)) ben de bir ara seni ve marlini gordum ama nasil gordum hatirlamiyorum. sabah uyaninca aklima geldi o donem, simdi yine hatirladim sen yazinca. bu aralar cok kabus gormeye basladim hep ailevi seyler ama kotu senaryolar.

Hatirlamiyorum ki ne konusuyorduk.Ben yine dogum yapmisim :) bebegi gormuyorum ama karnim dumduz.Telefonum caliyor ekranda da silgi yaziyor :))))))))
Ben de cok kabus goruyorum.

oh iyiymis oyleyse eger, e biraz kilo alsam bisey olmaz yani :)) yalniz az yiycem yazip sonra kalkip makarna ekmek yiyen bir insan nasil zayif kalicak acaba bu donemde. daha da abartip ekmek arasi pogca yiycem yakinda.

oh iyiymis oyleyse eger, e biraz kilo alsam bisey olmaz yani :)) yalniz az yiycem yazip sonra kalkip makarna ekmek yiyen bir insan nasil zayif kalicak acaba bu donemde. daha da abartip ekmek arasi pogca yiycem yakinda.

Of hem makarna hem ekmek :)) Mide bulantilarin gecse yemezsin bu kadar.Surekli mideni bastirma ihtiyaci duyuyorsun.
Ben ogunleri kacirmiyorum aralarda meyve yiyorum bazen kacamak yapiyorum tatli,cikolata goturuyorum.Ne zaman aksam 9 oluyor benim gozum bizim abur cubur sepetine gidiyor.Esimde dolduruyor orayi cekirdek,cikolata,biskuvi ile.Vallahi sadece yumulmamak icin erkenden tavuk gibi yatiyorum cunku bir baslarsam duramicam biliyorum kendimi.

evet ekmek ve sakiz iyi geliyor sadece ama mide bulantim galiba 9 ay surecek. yeni bastirma cozumleri bulmam lazim. bebegin hareketlerini nasil hissediyosun artik? buyumustur laracik simdi. dun bir videoda izledim, melegimde yazmisti, 22-23. haftadan sonra hickirmaya basliyolarmis ve hissediliyormus.

Aksam yemegini yiyeli bir saat kadar oldu sizi okudum kizlar yeniden aciktim mi ne? tazmanya canavari gibi oldum ..Silginin makarna ve ekmek olayi guzeldi yaa :)) Dogru diyorsun valla silgi insanin midesi bulandimi bastirmak icin artik iki ayni tip yiyecek yenebiliyor..Kilo verme durumlarindan basetmissiniz valla benim topikte genelde alinan kilolarin yarisi verilmis, benimde oyle oldu yarisi kadar gitti..fakat annede bebekle beraber bulununa sivilar vucudtan hemen atilamiyor sadece amniyo sivisi haric digerleri zamanla ozellikle ilk 6 hafta icinde.Dogum yapip ve karni ilk etapta bes aylikmis gibi gozuken cogunlukla ama dedigim gibi vucudun toparlanmasi zamanla oluyor

Yapalim valla. Facebook'um olsa oradan eklesirdik ama yok. Google+ kullaniyorum, aranizda kullanan varsa size kk amerika diye circle yapayim :))
Saclarda arada kizillik olabiliyor ama gunes/isik vurunca. O fotografta oyle olmus galiba. Bir de o yazida yukarida dugundeki sacim var, o da karanliktan daha koyu cikmis. Valla kizin saci bana ceksin, bizim sulalede hem gur hem gec beyazliyor, baba tarafi keltosgiller :)

O yazida da dedigim gibi, kestirmistim ama neredeyse ayni boya geldi bile. Arada 1 kere kisalttim ucundan galiba.
Sirf anne baba rengi ile olsa bizimki kahve gozlu olur, babaya ceker. Ama onun da annesi mavis, baskin olmasa da ondan da mavis gen gelecek. onun mavisle benim mavis tutarsa kiz da mavis olacak. Iste boyle binbir kombinasyon var, kim bilir karsimiza ne cikacak. Cinsiyetini ogrenebiliyoruz ama diger detaylari anca dogumdan sonra ogreniyoruz. Bebislerle asil o zaman tanisacagiz.

Internette zayiflayan anneler diye mail group kurmuslar, ben de dogumdan sonra cok veremezsem gidip onlara katilacagim, karsilikli motivasyonlarla veririz insallah :)

Artik elimi koymadan goruyorum hareketlerini :)) bugun butun gun isyerinde tepikledi zilli bocek :)) Biraz once is donusu bir magazaya ugradim.Uzerimi denerken gobegime baktimda kocaman olmus.Hangi ara bu kadar buyudu anlamadim.GErcekten 6.aydan sonra bir anda degisiyor hersey.Bir de benim boy aynam dusup kirilmisti almaya firsat olmadi bir turlu.Banyoda yarim buyuk aynam var ordan bakiyordum gobegime.Megerse buz daginin gorunmeyen tarafi varmis :)) ben boydan bildigin sisko olmusum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…