Amerika'da Hamilelik

simdiden ozur diletiyolar bizden :)) minikler ya bir dogsalar burunlarini isirsak :) ev bulamadiniz di mi hala? bizde dusunduk bir ara tasinmayi, hatta guzel loft ev bulduk ama ertesi gun tutuldugunu ogrendik. sonra da kaldi o is. cunku hem butceye uygun hem de aradigimiz gibi ev bulamiyoruz su anda.
dogumu da kolay atlatiriz ins. yakinlastikca zaman insan korkuyordur muhtemelen. ben o korkulari erteliyorum simdilik :)

nargileci benim bilgim yok o konuda ama gecmis sayfalarda soranlar olmustu.

eren'in soundu guzel, arada ereeen diye bagiriyorum, sonra eren bey diyorum guzel cikiyor :))) kafayi yiyen bir anne adayi. eren ya da berk diye seviyoruz simdilik :)

farkli vatandaslik, farkli isimler nasil olur bilmiyorum. acaba hukuksal olarak sorun cikarir mi onlari da arastirmak gerek. iki farkli insan gibi alginabilir aksi ispat edilmedikce belgelerle vb. ama sormak lazim bilen birilerine.

Son düzenleme:

Burada bir tanidigin oglunun ismi Eren.19 yasinda filan.Nasilda guzel suratli bir erkek cocugu.Amerikali arkadaslari cok guzel soyluyor ismini.Eren ismini duyunca o geliyor aklima :)

Bulamadim daha Silgi Israrla oturdugum town da ariyorum.Ondan zorluk cekiyorum bulmakta.Tasinmam sart.Bebek,annem,ben ,esim sigamayiz bu eve.Bugun artik karar verdim baska townlara da bakicam.Agirlasiyorumda nasil tasinacaksam.Cok stres yaptim cook.

senin sindirim sistemi sorunlarin nasil oldu ztar? biraz rahatlayabildin mi?

kokocum yaaa... midemden oturu cok cok az su iciyordum simdi icmeye basladim.. zorla da olsa cikiyorum.. ama cok ikiniyorum ( yani ikinmadan olmuyor.. bir zarari yok diyorlar ama olmasa daha rahat edecem.. yarin dr randevum var tekrar konusucam doktorumla.. daha iyiyim ama cok sukur..

sende kizinla ilk turkiye ziyaretini gerceklestirecekmissin :)) hadi bakalim iyi tatiller

Bir bakiyorum dogum cizelgeme gun sayisi 80'lere inmis.Heyecandan kalbim carpmaya basliyor :) Aslinda hayirlisiyla bir an evvelde dogurmak istiyorum.Cok zor ve uzun bir surec.Geceleri cok agrim olmaya basladi.Sagdan sola her donuste etlerim agriyor resmen.Bacak arami zaten soylemeyim inletiyor beni.

esra ne kadar guzel olsun bak bebegin saglikli, sen sagliklisin.. cok cok az kaldi dogumuna bebegini kucagina almana.. aranizda en cok bekleyecek olan benim.. hayirlisi olsun.. saglikla gelsin de bekleyecez napalim..

bende korkmaya basladim dogumdan, annelik yapabilecek miyim guzelce falan..

selam kizlar nasilsiniz

bu kadar kisiyi bir arada gordugume sasirdim inaninki ne guzel

evet bugün toplandık kaynatıyoruz pek denk düşmüyor böyle... Buarada benim de kabızlık sorunu başladı
çok fena değilim ama eski göre zorlanıyorum! insan çıkamayınca yer yediği kalıyor:) daha da bir şişkin oluyor

Cok sukur...Hepimizin tek istedigi saglikli olup saglikli bebekler dunyaya getirmek.Sende cok sukur riskli donemi atlattin.Artik bundan sonra daha hizli gececek gunler.Bir bakmissin dogum yaklasmis.Hepimizin korkulari ayni.Aslinda bu endiseler iyi anneler olacagimizin isareti.Umursamasak endiselerimiz olmaz degil mi? :)

ay aynen oyle canim benim.. benim hamilelikten oncede hep vardi bu problemim.. her zaman dikkat etmem gerekirdi yediklerime.. simdi cok cok fena oldum.. aynen dedigin gibi siskinlik, haimsizlik cok fena.. daha sonra yemek yemek de istemiyor canim.. icim dolu sanki.. e noluyor yemek yiyemeyince vitaminimi de alamiyorum yani.. oiyle birseyler iste.. hayirlisi yahu napalim iste bunlar olacak seylerdi biliyorduk..

birde bisey sorcam yaa.. su limonlu sodalar var ya tr dekilerden.. bugun turk marketinden aldim da canim cok cekmisti gecenlerde cunku.. bi zarari yok diye dusunuyorum mantiken bir fikriniz var mi ?

cok haklisin.. cok buyuk bir sorumluluk annelik.. insaallah cok cok iyi anneler oluruz.. yarin dr randevum var insaalah guzel gecer.. ne yapar 13. haftada bi bilginiz var mi ?

Sodanin hicbir zarari yok.Ginger da icebilirsin.Kola icme.Coook canin isterse bir yudum al koladan.Ben oyle yapiyorum.

Sodanin hicbir zarari yok.Ginger da icebilirsin.Kola icme.Coook canin isterse bir yudum al koladan.Ben oyle yapiyorum.

heeee cok sevindim yaaa

ya daha dun kola ictim ben yani surekli icmiyorum tabiki arada cok canim cekerse.. o asit cok hosuma gidiyor.. bende onun yerine sodami icerim iste ne guzel..

saol canim

Kalp atisini dinlersin sansliysan ultrasonda gosterirler bebisini.Sen yinede sor sansini dene.Testlerin icin gun verirler.

haydi hayirlisi gecen doppler dan ben bisey anlamadim.. doktorla asistani dinlediler ama ben anlamadim yani.. bakalim yarina bebegimin kalbini duysam yeter.. gormesem de olur.. muhtemelen kabul etmez dr um ultrason .. bir de benim ultrason fobim var ya.. nedense

heeee cok sevindim yaaa

ya daha dun kola ictim ben yani surekli icmiyorum tabiki arada cok canim cekerse.. o asit cok hosuma gidiyor.. bende onun yerine sodami icerim iste ne guzel..

saol canim

Ben eskiden asitli hicbir sey icmezdim.Hamilelikte cok canim istedi.Ginger iciyorum.Aslinda 13.haftada tarama testi ile ense kalinligini olcerler diye biliyorum.Onun icin yarin bebisini gorebilirsin belki.

En son yazdigim cikmamis.13 haftada tarama testi ile ense kalinligi olculur diye biliyorum.Sayet yaparlarsa ultrasona girersin.Aaa niye? Bana kalsa her hafta girerim vallahi :)

En son yazdigim cikmamis.13 haftada tarama testi ile ense kalinligi olculur diye biliyorum.Sayet yaparlarsa ultrasona girersin.Aaa niye? Bana kalsa her hafta girerim vallahi :)

bilmiyorumki neyseki yarin bana gore sabahin nurunda randevum cok beklemicem yani..

meraklardayim haydi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…