- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.701
evet aglayinca ya da sinirlenince ben de farkettim tekmeler artiyor, insan neye uzulecegini sasiriyor. gobege bakip ozur diliyorum falan :)) bazen hic hareket yok, o da ilginc. son aylarda aciticak gibi bicirlar :) isim hala belirsiz; berk, eren, emir gibi 3 secenek var hala. baska guzel bisey olursa da olur, hala isimsiz kisaca :) siz ne yaptiniz? sadece eva mi?
Eren ismini bende hep beğenirim:)) diğerler daha tikican ama Eren böyle daha ağır abi gibi:))) Şimdilik Eva yanına hiçbirşey yakıştıramıyorum. Burdaki pasaportunda sadece tek isim , Türk kimliğinde çift isim olabiliyor mu?
Ayy Silgi ayni tepkileri ben de veriyorum :) Agladiktan sonra karnimi oksayip "ozurdilerim kizim" diyorum sonra uzdum diye kizimi hergun dinledigimiz "twinkle twinkle little star" i dinliyoruz :) Ben sarkiyi duyunca tekrar agliyorum :))))
2 haftadir geceleri kurulu saat gibi 12 de uyaniyorum 3'e kadar yatamiyorum.Dogumu dusunup tirsiyorum :) Ic ses bana Tasinman lazim,annen gelecek vize islemleri halletmen lazim, bebegin mobilyalarina kara ver artik,karnin kucuk kaldi galiba Esra :) diye butun gece konusuyor :)
Dedigin gibi hayirlisiyla bir dogursak, lohusalik gecse normal insalara donsek.
Eren ismini bende hep beğenirim:)) diğerler daha tikican ama Eren böyle daha ağır abi gibi:))) Şimdilik Eva yanına hiçbirşey yakıştıramıyorum. Burdaki pasaportunda sadece tek isim , Türk kimliğinde çift isim olabiliyor mu?
evet aglayinca ya da sinirlenince ben de farkettim tekmeler artiyor, insan neye uzulecegini sasiriyor. gobege bakip ozur diliyorum falan :)) bazen hic hareket yok, o da ilginc. son aylarda aciticak gibi bicirlar :) isim hala belirsiz; berk, eren, emir gibi 3 secenek var hala. baska guzel bisey olursa da olur, hala isimsiz kisaca :) siz ne yaptiniz? sadece eva mi?
Yok olmaz galiba oyle :) Bosverin Eva tek basina cok guzel.Bence de yanina isim yakismiyor. Tek olsun. Hicte oyle ozenti gibi durmuyor.Evita filan koysaniz tamam da :)
eren'in soundu guzel, arada ereeen diye bagiriyorum, sonra eren bey diyorum guzel cikiyor :))) kafayi yiyen bir anne adayi. eren ya da berk diye seviyoruz simdilik :)
farkli vatandaslik, farkli isimler nasil olur bilmiyorum. acaba hukuksal olarak sorun cikarir mi onlari da arastirmak gerek. iki farkli insan gibi alginabilir aksi ispat edilmedikce belgelerle vb. ama sormak lazim bilen birilerine.
senin sindirim sistemi sorunlarin nasil oldu ztar? biraz rahatlayabildin mi?
Bir bakiyorum dogum cizelgeme gun sayisi 80'lere inmis.Heyecandan kalbim carpmaya basliyor :) Aslinda hayirlisiyla bir an evvelde dogurmak istiyorum.Cok zor ve uzun bir surec.Geceleri cok agrim olmaya basladi.Sagdan sola her donuste etlerim agriyor resmen.Bacak arami zaten soylemeyim inletiyor beni.
selam kizlar nasilsiniz
bu kadar kisiyi bir arada gordugume sasirdim inaninki ne guzel
esra ne kadar guzel olsun bak bebegin saglikli, sen sagliklisin.. cok cok az kaldi dogumuna bebegini kucagina almana.. aranizda en cok bekleyecek olan benim.. hayirlisi olsun.. saglikla gelsin de bekleyecez napalim..
bende korkmaya basladim dogumdan, annelik yapabilecek miyim guzelce falan..
evet bugün toplandık kaynatıyoruzpek denk düşmüyor böyle... Buarada benim de kabızlık sorunu başladı
çok fena değilim ama eski göre zorlanıyorum! insan çıkamayınca yer yediği kalıyor:) daha da bir şişkin oluyor
Cok sukur...Hepimizin tek istedigi saglikli olup saglikli bebekler dunyaya getirmek.Sende cok sukur riskli donemi atlattin.Artik bundan sonra daha hizli gececek gunler.Bir bakmissin dogum yaklasmis.Hepimizin korkulari ayni.Aslinda bu endiseler iyi anneler olacagimizin isareti.Umursamasak endiselerimiz olmaz degil mi? :)
ay aynen oyle canim benim.. benim hamilelikten oncede hep vardi bu problemim.. her zaman dikkat etmem gerekirdi yediklerime.. simdi cok cok fena oldum.. aynen dedigin gibi siskinlik, haimsizlik cok fena.. daha sonra yemek yemek de istemiyor canim.. icim dolu sanki.. e noluyor yemek yiyemeyince vitaminimi de alamiyorum yani.. oiyle birseyler iste.. hayirlisi yahu napalim iste bunlar olacak seylerdi biliyorduk..
birde bisey sorcam yaa.. su limonlu sodalar var ya tr dekilerden.. bugun turk marketinden aldim da canim cok cekmisti gecenlerde cunku.. bi zarari yok diye dusunuyorum mantiken bir fikriniz var mi ?
Sodanin hicbir zarari yok.Ginger da icebilirsin.Kola icme.Coook canin isterse bir yudum al koladan.Ben oyle yapiyorum.
cok haklisin.. cok buyuk bir sorumluluk annelik.. insaallah cok cok iyi anneler oluruz.. yarin dr randevum var insaalah guzel gecer.. ne yapar 13. haftada bi bilginiz var mi ?
Kalp atisini dinlersin sansliysan ultrasonda gosterirler bebisini.Sen yinede sor sansini dene.Testlerin icin gun verirler.
heeee cok sevindim yaaa
ya daha dun kola ictim benyani surekli icmiyorum tabiki arada cok canim cekerse.. o asit cok hosuma gidiyor.. bende onun yerine sodami icerim iste ne guzel..
saol canim
haydi hayirlisi gecen doppler dan ben bisey anlamadim.. doktorla asistani dinlediler ama ben anlamadim yani.. bakalim yarina bebegimin kalbini duysam yeter.. gormesem de olur.. muhtemelen kabul etmez dr um ultrason .. bir de benim ultrason fobim var ya.. nedense
En son yazdigim cikmamis.13 haftada tarama testi ile ense kalinligi olculur diye biliyorum.Sayet yaparlarsa ultrasona girersin.Aaa niye? Bana kalsa her hafta girerim vallahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?