- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.721
Burada bir tanidigin oglunun ismi Eren.19 yasinda filan.Nasilda guzel suratli bir erkek cocugu.Amerikali arkadaslari cok guzel soyluyor ismini.Eren ismini duyunca o geliyor aklima :)
Bulamadim daha SilgiIsrarla oturdugum town da ariyorum.Ondan zorluk cekiyorum bulmakta.Tasinmam sart.Bebek,annem,ben ,esim sigamayiz bu eve.Bugun artik karar verdim baska townlara da bakicam.Agirlasiyorumda nasil tasinacaksam.Cok stres yaptim cook.
selam kizlar nasilsiniz
bu kadar kisiyi bir arada gordugume sasirdim inaninki ne guzel
evet bugün toplandık kaynatıyoruzpek denk düşmüyor böyle... Buarada benim de kabızlık sorunu başladı
çok fena değilim ama eski göre zorlanıyorum! insan çıkamayınca yer yediği kalıyor:) daha da bir şişkin oluyor
ins. bulursun tertemiz bir ev. biz de annem gelince rahat eder bir oda ayarlariz diye dusunduk ama yok malesef bulamadik. temizlik icin bir kadin tutarsiniz, turk vardir oralarda bu isleri yapan. yabancilar hic iyi yapmiyor, bir ara cagirmistim kadin ayni suyu her yere kullaniyodu mudahele etmeseydim. agrilar zordur ama az kaldi senin. ins. guzelce atlatican.
mide bulantin mi var? bu arada ben de iciyorum arada orange soda. asitli ama dayanamiyorum. kola da ictim 2-3 kez. turk maden sulari mideme iyi geliyor. 12'den sonra daha hizli gecer, atlatmissin ilk 3luk donemi :)
cok yazdim bunu ama tekrar yazmak istiyorum. ben hamilelik oncesi de kabizlik sorunu yasardim cok fazla. su an duzenli ve zorlanmiyorum. magnezyum hapi aliyorum hergun, doktor kullanmami onermisti.
Buy Nature Made Magnesium, 250mg, Tablets & More | drugstore.com
bende cok ise yaradi, doktora gidince kullaniyim mi diye sorsan, belki faydasi olur sana da.
ins. bulursun tertemiz bir ev. biz de annem gelince rahat eder bir oda ayarlariz diye dusunduk ama yok malesef bulamadik. temizlik icin bir kadin tutarsiniz, turk vardir oralarda bu isleri yapan. yabancilar hic iyi yapmiyor, bir ara cagirmistim kadin ayni suyu her yere kullaniyodu mudahele etmeseydim. agrilar zordur ama az kaldi senin. ins. guzelce atlatican.
mide bulantin mi var? bu arada ben de iciyorum arada orange soda. asitli ama dayanamiyorum. kola da ictim 2-3 kez. turk maden sulari mideme iyi geliyor. 12'den sonra daha hizli gecer, atlatmissin ilk 3luk donemi :)
cok yazdim bunu ama tekrar yazmak istiyorum. ben hamilelik oncesi de kabizlik sorunu yasardim cok fazla. su an duzenli ve zorlanmiyorum. magnezyum hapi aliyorum hergun, doktor kullanmami onermisti.
Buy Nature Made Magnesium, 250mg, Tablets & More | drugstore.com
bende cok ise yaradi, doktora gidince kullaniyim mi diye sorsan, belki faydasi olur sana da.
Silgicim sorayım gelecek hafta kontrolüm var zaten. sen kabızlık sorunu için mi alıyorsun bu hapı, sanırım zaten magnezyum eksikliği yapabilir miş, doktor al derse hemen alırım:) tşk canım
yok kabizlik icin degil. bana ilk muayenede kullan dedi doktor. kaslari gevsetir diye, o donem placenta da asagidaydi. arastirdim biraz, hamilelikteki kramplari azaltsin diye de kullaniliyormus. zaten kabizligi giderici etkisi de var. ben de pazartesi gittigimde devam ediyim mi diye sorucam ama muhtemelen et der, cunku zaten ilerleyen aylarda daha cok tavsiye ediliyormus. sana onericek mi acaba merak ediyorum.
bebekler kolunu acinca, alamayinca insan tuhaf oluyor ya. benim de basima geldi iki kez. agir sonucta, hamileyken kucakta risktir diye alamiyor insan :) anaci olsun oglusum yaa :)) ayy ilerleyen yaslarda cok sinir olur, kiz arkadasi hic sevmez bu durumu haha :)) kiz arkadasi bile yaptim bu arada :)
ztar bulantilar 2-3 gun are veriyorsa iyi, nefes alirsin o donemler.
Pazartesimi randevum Silgi? Benim randevumu Pazartesi gunune vermediler Labor Day diye.TatillermisIyi dedik o zaman Carsamba olsun. Ben de Carsamba gidicem.
Sol tarafima yatamiyorum sol kaburga kemigime cok baski oluyor acitiyor resmen.Bir de benim zilli bocek buyudukce masallah midem sIkIsIyor galiba :) Cok cabuk doyuyorum sanki.Bunlari da soru listeme ekledim :) Esim diyorki "doktorlari cildirtacak muthis listeni hazirladinmi" :)
Onumuzdeki hafta dr randevuleri varmis, oncelikle yarin ztar eger yanlis okumadiysam ..
Ztar ins yarinki randevunde hersey yolunda cikar ve yavrunu bol bol gormen dilegiyle... mide bulantilarin icin gecmis olsun ayrica
Silgininde pzt ve esraninda carsambaymis ; kizlar sizler icinde ins hersey guzel gidiyordur, ne zamandan beri scan resimleri koymuyorsunuz soyle artistik resimler gorelim artik di mi , ozletmeyin yaw
Marlincim seninde ins kontrolun guzel gecer. Eva kizimiza selam yolluyorum annesi sen artik bir sekilde iletirsin cimcimeye...
Bizim miniklerin isimleri artik belli.( bir kac isim kesin degil ama olsun) onlari isimleri ile cagirmak cok guzel...Eren ismi cok hos,eva ismine zaten bayildim ama tek bence cok daha kullanisli ve guzel..Lara zaten findik yerim oniii,Elif kizimizda yakinda gelir aramiza ve kokopelli nin kuzusu derya mi deyim bilmem ama hepsi artik birer insan ve miniklerimizi saglikli ve kolayca gelmelerini cani gonulden temmenni ediyorumsaglicakla kalin kizlar
Onumuzdeki hafta dr randevuleri varmis, oncelikle yarin ztar eger yanlis okumadiysam ..
Ztar ins yarinki randevunde hersey yolunda cikar ve yavrunu bol bol gormen dilegiyle... mide bulantilarin icin gecmis olsun ayrica
Silgininde pzt ve esraninda carsambaymis ; kizlar sizler icinde ins hersey guzel gidiyordur, ne zamandan beri scan resimleri koymuyorsunuz soyle artistik resimler gorelim artik di mi , ozletmeyin yaw
Marlincim seninde ins kontrolun guzel gecer. Eva kizimiza selam yolluyorum annesi sen artik bir sekilde iletirsin cimcimeye...
Bizim miniklerin isimleri artik belli.( bir kac isim kesin degil ama olsun) onlari isimleri ile cagirmak cok guzel...Eren ismi cok hos,eva ismine zaten bayildim ama tek bence cok daha kullanisli ve guzel..Lara zaten findik yerim oniii,Elif kizimizda yakinda gelir aramiza ve kokopelli nin kuzusu derya mi deyim bilmem ama hepsi artik birer insan ve miniklerimizi saglikli ve kolayca gelmelerini cani gonulden temmenni ediyorumsaglicakla kalin kizlar
ay aynen oyle canim benim.. benim hamilelikten oncede hep vardi bu problemim.. her zaman dikkat etmem gerekirdi yediklerime.. simdi cok cok fena oldum.. aynen dedigin gibi siskinlik, haimsizlik cok fena.. daha sonra yemek yemek de istemiyor canim.. icim dolu sanki.. e noluyor yemek yiyemeyince vitaminimi de alamiyorum yani.. oiyle birseyler iste.. hayirlisi yahu napalim iste bunlar olacak seylerdi biliyorduk..
birde bisey sorcam yaa.. su limonlu sodalar var ya tr dekilerden.. bugun turk marketinden aldim da canim cok cekmisti gecenlerde cunku.. bi zarari yok diye dusunuyorum mantiken bir fikriniz var mi ?
heeee cok sevindim yaaa
ya daha dun kola ictim benyani surekli icmiyorum tabiki arada cok canim cekerse.. o asit cok hosuma gidiyor.. bende onun yerine sodami icerim iste ne guzel..
saol canim
Şimdi alışverişten eve geldim, sitenin bahçesinde bir bebek nasıl koşarak bana geldi, kucağına al diyor, ay alamadım, sarıldım okşadım kucağıma tırmandı resmen:)) kız bebiş sandım, siyah ten, siyah saç..adı ne babası bu güzel kızın dedim..erkek çıktı:)) zaten erkek bebek ilgi gösterirse kız olurmuş:)) ahaha bu hurafe tuttu bende kızlar:)) bebek arkadam ağladı.. erkek bebişler analara, kadınlara düşkünmüş lafı da gerçek çıktı. Silgicim senin delikanlı peşinden düşmeyecek, anacı olacak anacıııı
Pazartesimi randevum Silgi? Benim randevumu Pazartesi gunune vermediler Labor Day diye.TatillermisIyi dedik o zaman Carsamba olsun. Ben de Carsamba gidicem.
Sol tarafima yatamiyorum sol kaburga kemigime cok baski oluyor acitiyor resmen.Bir de benim zilli bocek buyudukce masallah midem sIkIsIyor galiba :) Cok cabuk doyuyorum sanki.Bunlari da soru listeme ekledim :) Esim diyorki "doktorlari cildirtacak muthis listeni hazirladinmi" :)
Bu sabah 8'de glikoz testi icin Laboratuvara gittim.Hemsire kagidin uzerine 2 hours fast yazmis testin numarasina gorede 1 hour fast mis.Bir turlu karar veremediler.Yanlis birsey yapmak istemiyoruz filan dediler.Klinik arandi.Kapaliydi.Yarin gelirim dedim.Biraz once aradim doktoru 1 hour fast mis.Yani 1 saat beklicem orada.Neyse 2 saatten iyidir.
Ben bu testi cok iyi bilmiyorum ama fasting ile wait time ayri seyler degil mi? Benim bildigim oraya ac gidiyorsun, yani 6-7 saat bir sey yememen gerekiyor. Gidince ac karnina kan aliyorlar ve sana bir glukozlu sivi iciriyorlar, sonra 1 saat bekliyorsun, ondan sonra bir daha kan aliyorlar. iki kan arasinda glukoz miktarini karsilastirip bunye 1 saatte o verilen glukozu nasil matabolize etmis ona bakiyorlar. Oyle biliyorum yani. Sen onu bir arastir da ona gore yemek ye/yeme. Ben normal zamanda kan sekeri olculen test yaptiracagimda 8 saat mi ne fastingi vardi, aksam yemeyi birakip sabah kahvalti etmeden gidip kan veriyordum.
Bu arada bizim yolculuk iyice arap sacina dondu. carsamba gunku new orleans ucusunu persembeye aldik, konferans zaten yalan oldu cunku kimse gitmiyor. persembe gunku ucus simdilik olacak gibi gorunuyor ama hava durumu duzelmezse iptal edilebilir. o zaman patlariz iyice. havayolunun 2sine kadar butun ucuslari dolu simdiden. travel agenti aradim, bizim new orleans'i iptal edip ucusu degistirmeye kalksak cezasi fiyat farki falan derken cok ucuk oluyor. resmen burnumdan geldi, heyecanim sondu. insallah persembe sabahi new orleansda hava duzelir, havaalani acilir, ucuslar baslar. yoksa ya bir suru para bayilacagiz ya da stand by ucus beklerken havaalanlarinda rezil olacagiz. cok mutsuzum ve gereksiz stres altindayim bu yuzden. burada ic dokeyim dedim
Fast ac kalma oruc tutma anlaminda ya.Ac gidiyorsun icecekle seker yuklemesi yapiliyor "1 hour fast" 1 saat hicbir sey yemeden orada bekliyorsun. Arastirmama gerek yok doktor anlatti.2 saat ise (2 hours fast) 2 saat ac bekliyorsun orada. Hatta ben sIkIlirim eve gidip geri doneyim dedim :) Gulduler.Ayrilamazmisim oradan
acaba glikoz testi icin nasil bisey iciriyolar, bari soguk falan olsa serin serin. yoksa mide bulandirir.
bugun yine malle gittim, farkettimki artik kendime bisey alamiyorum dondurma disinda :) bebekli anneleri gordum, 6 aylik oldugunu ogrendigim iki bebisi gordum de ufaciklar ya. benim aldiklarim olur onlara. galiba buyuk seyler almisim ben hep. ya da son ayi bekleyip bebegin kilosunu mu ogrenip almali bilmiyorum. tosuncuk dogurmaya odaklanip 3-6lari almisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?