Amerika'da Hamilelik

bugun gapten iki tulum aldim ufak, 3 badi, 2 alti daha var yeter galiba ilk etapta. onun disindakiler daha buyuk. kundak battaniyesi almisim, onu geri vericem. receiving aliyim. ben de gotururum ya, yani acil bi durum olmazsa ins. evet bende de kislik yok, bugun gapte harika seyler vardi. en azindan carters degil, bayrak gibi ya. kimin bebegini gorsem marshallsdan alinan carterslari giydirmisler ki erkekler de ozellikle cok secenekte yok, hep ayni :) gap'te polar tulumlar vardi tam kislik ama 40 kusur dolar, aralikta bunlar indirime girer o zaman almak lazim. bi de hirka mi giycekler bunlar ya minik minik :))

Gap outlet varsa oraya git cok ucuz orada.Her modeli bulamiyorsun ama cok guzel seyler var.

Gap outlet varsa oraya git cok ucuz orada.Her modeli bulamiyorsun ama cok guzel seyler var.

gittim outlete ama bisey alamadim oradan.

geceleri yemek bloglarinda gezip gezip acikiyorum, nefis terbiyesi yapiyorum :) sabah olunca da yapmaya useniyorum, bir ahcim olsaydi iyiydi :)

geceleri yemek bloglarinda gezip gezip acikiyorum, nefis terbiyesi yapiyorum :) sabah olunca da yapmaya useniyorum, bir ahcim olsaydi iyiydi :)

Silgi asiti kacmis cok sekerli fanta tadinda birsey veriyorlar icmek icin. Sabah Sabah ac karnina biraz Zor gitti.ismide sun-dex mis. Yarim saatim kaldi sonra kan verip oradan ise gidecem. Bak sana laboratuvardan canli yayin yaptim :))

Silgi asiti kacmis cok sekerli fanta tadinda birsey veriyorlar icmek icin. Sabah Sabah ac karnina biraz Zor gitti.ismide sun-dex mis. Yarim saatim kaldi sonra kan verip oradan ise gidecem. Bak sana laboratuvardan canli yayin yaptim :))

canim ya afiyet olsun ve tesekkurler yayin icin :)) bunu da atlattin, ins. sonucun da cook guzel cikar.

ins hepimiz guzel sonuclarla ilerleriz :) eren'i begenmenize sevindim, ben de sevdim gibi ama bakalim. senin bizdikta buyuyodur di mi? turkiye'ye gidince deli olurlar ona simdi ailedekiler, torunlari geldi diye.

Evt cnm benim velette buyuyor Silgi teyzesi..Yalniz bizde sadece dede var oda iste esimin babasi yani benim anne ile baba uc yil icinde ikiside malasef ama inaniyorum ki torunlarini hissediyorlardir, annen olsaydi eminim ki cok severdi, cocuk hastasi biriydi..benimkinin tosine tosine yapistira severdi kesin, simdi gozumun onune gelir gibi olduda yaa gozlerim doldu neyse allah sizinkilere uzun omur versin ins.

Sagol Melegim.Insallah hepimiz guzel haberlerle doneriz.Valla olsa scan resimlerinden hemen koyacam.En son detaylida verdiler onuda koymustum .Benim Zilli bocugun Angelina Jolie dudakli olan scan fotosu :))) Arti ne emiyorsa icerde kuzum
benim :)

O koca dudaklari yesinler, sex i olucak Lara kizimiz oh oh, dur bakalim ilerde tanistiralim bizim cocuklari belki begenirler birbirlerini ne dersin..Bir bakmisiz dunur olmusuz ehuehuehu ne tatli hayeller yaa buyuceklerde evlenecekler de torunlarimiz olucakta dadada..herseyin en guzeli olsun hakkimizda ins.

Benim fasting test iki saat sonra seklinde idi, oncesinden 12 saat ac kalip geliniyor,ilk kan alinmindan sonra sekerli su yerine enerji icecegi veriliyor ve iki saat sonra tekrar kan aliyor..bu sekilde benim bildigim , bir saat ve uc saat ara ile yapilani ilk defa sizlerden duydum kizlar
Neyse herhalde adamlar bu isin uzmani onlar daha bilirler di mi?
Cnm ins sonuclarin temiz cikar hamilelikte diyet ve sonra insulin yerine gecen tablet kullanimi veya insulin ignesi kullanimi cok can sikici bir durum, dualarim seninle ins iyi cikarda rahatlarsiniz ikinizde..

Hay allah aksilige bak hele..umarim senin fistigin sansi sizlere yardimci olurda hersey yoluna girer,cnm sikma canini, bir bakin bakalim sonuc ne olcak ona gore sakince ne yapcaginiza karar verirsiniz

canim basin sagolsun, Allah size uzun ve saglikli omurler versin. hissediyorlardir ins. dedesi de gidince yer artik onu.

Meleğim nur içinde yatsınlar, Allahım sana oğluşunla sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.İnşallah torunlarını görüp kucağına alırsın.
Senin oğlan şimdiden çapkınlık turlarında haa:)) Esracım bana da dünür olalım demişti, ana oğul herkese mavi boncuk dağıtıyorlar:))
Zaten babası şimdiden bunalımda, yolda minik kızları etekleriyle sallana sallana görüyor, ay bunlar çok zilli diyor, erkekler musallat olacak off yaa diyor:)) Babaya kızını, anaya oğlunu vermek zor geliyor. Benim babam duygularını belli etmeyen biridir ama çok fena olmuştu, eşimin annesi de hala oğlunu miniği görüyor:)) Bizler napacağız bakalım..

Benim doktor kontrolü ve ultrason haftaya çarşambaya.. Bu sefer daha meraklıyım, ayrıntılıdan birşey anlamamıştım, bu sefer hop yavaş ol demeyi planlıyorum uzman efendiye:)) bir de bu çok aşağıda hissetme durumlarını soracağım, şu an yazarken hop hop, dışarıdan da anlıyorum hissediyorum ama genelinde hep kasık bölgemde, çok nadir yukarılarda oynuyor bu zilli:))

Bebegi kasik bolgende hissetmek neden endiselendiriyor seni? Ben de cogunlukla hareketleri asagida hissediyorum ama yercekimine yoruyorum dogrusu!! Yattigim, uzandigim zaman daha yukarilara cikiyor ama mesela gobek deligime gelmedi daha. Ebe baktiginda rahimin en tepe noktasi gobek deliginin daha altindaydi, o kadar yukarida hissetmem zaten mumkun degil. Kontrolunde sen de pubic bone'dan rahim tepesine olcmelerini iste, bebegin habitati hakkinda daha iyi fikir veriyor :)

hakikaten marlin dogru soyluyor, benim ogluma kiz kalmadi topic'de valla, hepsine goz dikti melegim :))

ben de gobek deliginin biraz altinda sagda ama cogunlukla solda hissediyorum. bazen de asagida. oyle gobek deliginin ustune henuz cikmadi.

:)) evham işte benimki, erken doğum senaryoları uyduruyorum kafamdan, annem daha gelmemiş olur, naparım falan diye kurup film gibi izliyorum:)) kardeşimin eşi fransız onlar 10 gün falan hastanede kaldılar, bebek bakımını falan kendimiz öğrenmek istiyoruz dediler, hemşireler baktı:)) öyle birşey olursa burda da öyle yaparlar mı falan diyorum:)) gelecek hafta soracağım, ama normal denecektir, inşallah yani.

Buarada göbekleriniz ne alemde kızlar? Benimkine de küçükmüş aa little girl falan diyorlar ama sonra kız göbişler küçük olur diyorlar. Silgi bu durumda senin göbek sivrileşerek yol alıyor demektir:))) bir ara göbiş fotoları yapalım....6 aya başlarken göbekleri seyredelim.Koko sen hayırlısıyla tatilini yap gel kocaman göbişinle tatil pozlarından koyarsın:))

hakikaten marlin dogru soyluyor, benim ogluma kiz kalmadi topic'de valla, hepsine goz dikti melegim :))

ben de gobek deliginin biraz altinda sagda ama cogunlukla solda hissediyorum. bazen de asagida. oyle gobek deliginin ustune henuz cikmadi.

Ayyyy sen cok guldurdun beni Silgiiii :)))) Benim ogluma kiz kalmadi topic te diyor yaa :)) Size birsey daha soyleyim Melegim hakkinda :) Baska bir topic te daha anne ogul kizlara mavi boncuk dagitiyorlar :)) Okuyorum bazen :)) Degil mi Melegim :))))

Hic evham yapma Marlin cim ben hep asagada hissettim.Son 2-3 haftadir yukarida hissediyorum.Sen gel bir 6. aya gor bak ne guzel sisecek o gobek :)) Bence de koyun artik gobis fotosu. Koymazsaniz yok artik benden size gobis fotosu filan :)))))

Ayyyy sen cok guldurdun beni Silgiiii :)))) Benim ogluma kiz kalmadi topic te diyor yaa :)) Size birsey daha soyleyim Melegim hakkinda :) Baska bir topic te daha anne ogul kizlara mavi boncuk dagitiyorlar :)) Okuyorum bazen :)) Degil mi Melegim :))))

Esracim he valla dogru, simdi bir kizi bin kisi ister bir kisi alir..mayis anneleri topiginde daha kiz dogmadan aday olduk oglumla ama onada cikti bin dunya aday delikanli velet ..simdi boyle boyle yavastan yavasa citlayim ki yer etsin sizlerde yaa yoksa ogluma kiz bulamayacam :)) saka maka cok guzel yaa bu isi sevdim ben yani mavi boncuk dagitma isini, oglumun gunahi yok be teyzeleri anasi durmuyo valla, yoksa capkin degildir oglum,,suan ancak yeme ve altini islatma derdi agir basiyor baska birsey dusunemiyor kuzum yaa

Aaa ayipsin silgicim, ama gunahimi aliyorsun :)) daha kokopelli nin kizi var, canan in kizi var ...gerci ben bu gidisle onlarada aday olurdum yaa :)) Hayirlisi ne ise o olsun diyek:))

Tam seni sorma adina yazicaktim ki seni online gordum..Canan nasilsin uzun sure goremedim yazini dedim acep bir aksi durum mu oldu..merak ettim nasil gidiyor Dr kontrolleri, dogum tarihi verebiliyorlarmi tahmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…