- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.961
sagol esracim dua edin lutfen hatirladikca, ins gecer. bebegi dusunup teselli buluyorum zaten.
bulantilar icin doktorun bisey onermiyormu ?
ins gecer yasamini etkiler bu bulantilar.
ilac verdi ama 2 kez kullanip biraktim bebegi etkilemesin diye. ins gecer canancim, sen de iyisindir umairm.
bende yalanci sancilarla ugrasip duruyorum. gece cogaliyor hersey. bunlarda gececek. napailm.
Benim de en merak ettigim sey yalanci sanciyla gercegini nasil ayirt ediyoruz.Sanirim son haftalar Silgi ile ben her sancida hastaneye kosariz :)) Silgiiiii bu arada miden nasil oldu? Insallah daha iyisindir.
Canan cim cok az kaldi Allah'in izniyle.Korkuyorum ama senin yerinde olmak isterdim.Biran evvel benim minnosta gununu doldurup gelsin istiyorum.
gercek sanci belden girip sik araliklarla ve dayanilmaz olanmis yasamadim daha :)))
yalancisi kasik bolgesinden giriyr hafif can yakiyor geciyor sik araliklarla degil
bizde bugun doktordaydik. bu dokktor eger haftasini doldurursa kilolu olur dedi.ve ben 10 gunde 2 kilo alip 74 olmusum. tebriklerinizi beklerim artik. dogurana kadar kac olurum kimbilir. ben nasil vercem bu kilolari
esracim sende artik hizli doneme girdin. bundan sonrasi cabuk gecer az kaldi.
Verirsin hic merak etme.Masallah bebis almis kilolari.Dogumda bebekti,suyuydu,Plesantaydi,odemdi derken bir suru kilo gidecek.Eh daha sonrada emzirme ve uykusuz geceler bizi bekler:) Eskisinden daha zayif oluruz Canan gor bak :) Iyi sen 74 olmussun ben bugun sabah 68 i gordum :))Nasil oluyor nereme aliyorum hala anlamis degilim :))
Silgiiiiiii Marliiiiiiin neredesiniz yahu.Hic sesiniz cikmadi bugun.
Hey kızlar ben geldım...nasılız bakalım soyle bır gecmısı okudum, guzel haberlerle donen Marlın ve Esracım gecmıs olsun...bu renduvude de bır aksılık cıkmamıs cok sukur :))
Sılgı ve Ztar mıde bulantıları ıcın uzuldum kızlar ıns. atlatırsınız bıran once emınım kı sınır bozucudur, bend yemek ıstedıgım halde yıyemıyordum..hamılelık cılvelerı dıyelım umarım gecer kızlar temmennı bu yonde
Marlıncım kızına babası ne guzel elbıse secmıs valla super, bence babasına bırak alsın kızcene kokos olucaksa olsun,lady olucak Evamız yakısır valla .)
Kokopellı cnm ya sende herhalde nazar var, gıtmedn once burda aksılık ve gıttıkten sonra Tr de yasadıklarını okuyunca yanı ınsan ne oluyoruz yaw dıyo..cok gecmıs olsun dınlenınce gecer ıns cnm..mınıgıne ve kendıne ıyı bak..gorusmek dılegıyle
Crazymom , cnm bır gelıyon pır gelıyon ..yıne herkesı dusunup yazmıssın..masallah Yusuf a ıyı gelısmıs annesı..ası konusundada bızde son 4 aylık sısında kotu olduk, ates yapmıstı ama cok sukur calpol verdım gectı, ben doktora sormadım bılıyordum olabılme ıhtımalını bu yuzden kolay yıttık ..sana cok gecmıs olsun.kıyamam yaa daha cok mınıkler
Canancım bak yetıstım sana dogum yapmadan, senı burdan takıp edebılcez..sen hep aklımdsın en yakın senı bekledıgımız ıcın daha heyecan var..ıns guzel dogum habelerınle burda hepberaber sevınle dolarız
Evt bızde durumlar soyle..Bır haftadır ogluma sunnet ıcın ıyı bır hastane aradım ve bulduk..dun ıtıbarı ıle oglum artık erkek adam oldu..oglumun canı yandı bıraz ama suan cok sukur ıyıyız..Ist da evımde net yoktu malum bos eve tel hattı bırakmak gereksız bu yuzden bır hafta kadar netım olmadı..sımdı Turkcell ın Vınn dedıgı bır hzmetı var onu aldım kullanıyorum..bundan sonra ıns beraber olmaya devam ederız..Özlemisim kızlar hepınızı
Severim kucuk erkek Mahir i ben :)) Melegim seni topicte gordugume sevindim her firsatta yaz yoklugun belli oluyor.
Veeeeee nihayet kizlar ben bugun tasinmaya basladim.Ust kata tasiniyoruz.Cok yoruldum.Bitermi bu isler?
Sali gunude tr.den arkadaslar 1 hafta kalmaya geliyorlar.Tasinma isiyle cakisti.Napiyim artik bittigi kadar.
Iyi geceler kizlarrrrr,
Marlincim ben gecekusuyum diyon ama bizde 1-2 den once yatmiyoruz gordugun gibi:))Ben seni gectim galiba:)
Kizlar bu gece inat ettim yazicam sizlere diye:)))gecmisi okudum biraz alinti yapmadim ama aklimda kaldigiyla cvp yazicam ins.
Esracim senle basliyim:))masallah cpk tatli bir hamilesin ya bayildim valla,dr'dan da guzel haberlerle donmussun fistigini gormussun gozunaydin cnm.
Bu arada bide tasiniyormussun ust katin olmasina cok sevindim,ama misafirin varmis dikkat et kendine cok yorulma bu aylarda cnm.
Marlincim sende doktordan guzel haberlerle donmussun gozunaydin cnm.
Birde hayalini kurdugun yemekleri yemissin cok sevindim senin adina,gurbette insan bunlara bile nasil seviniyo:))
Silgicim cnm benim,benim bulantilarimda 20'li haftalara kadar surdu cok kotu seni cok iyi anliyorum Allah yardimcin olsun ins.
Bi anda bicak gibi kesiliyo biliyomusun,ama ozmnki rahatlik harika bisey yaaa.
Ben bulantilarim olurken midemin bulanmadigi zamnlar nasildi diye dusunuyordum:)))
Canancim,cok az kalmis ya sabir cnm,Rabbim en kolay sekilde bir nefeste kurtarsin ins.
Bu son zamanlar biraz zor geciyo bol bol yuru ve hurma ye gulum,ben bunlari yapmadim bu yuzden biraz zorlandim.
Guzel haberlerini yakin zmnda aliriz ins.
Kokocum msjini okuyunca cok uzuldum cnm,bayagi zorluklarla gitmissin basina gelen kaza bayagi uzmustur seni
Ama arkadaslarin dedigi gibi Rabbim beterinden korusun cok sukur kotu yavrunu etkilicek bisey yok.Kisa zmnda iyilesip tatiline kaldigin yerden planladigin gibi dvm edersin ins. cnm.
Melegim cnm benim valla 4 cocuk zormus birde okullar basladi hepsi ayri ilgi istiyor bizede boyle gecenin bir vakti yorgun olmazsam sizlere yazmak icin vakit kaliyor
Canim Mahir Pasami sunnet ettirmissin Hayirli olsun Rabbim murvetini de gormeyi nasip etsin ins.Erkekimi op benim icin:))
Bu arada sende Turkiyede tatildesin degilmi? Guzel bir tatil gecirmen i diliyorum cnm.
Ztar ve Merttt arkadaslar sizlerinde Allah yardimciniz olsun,cok yazmadigim icin belki tanimazsiniz beni:))arada yazsamda sizleride az cok taniyorum msjlarinizdan.
Bu arada kizlar Nuray'in annesi gecen carsam Turkiyeye dondu o da uzgundu biraz en son msjlastik,buraya da hic girmemis gordugum kadariyla.
Nuraycim tekrar Allah kavustursun cnm.
Esatla basbasa kaldiniz anne ogul birbirinizi teselli edin olur mu:)
Kizlar bu gecelik bu kadar hepinizi cok cok opuyorum.
Herkese tatli ruyalar....
Mertt guzel gunlerde kullan sin oglusun aldiklarinizi. Isim ne dusundunuz? Ben de hackensack ins. Doctor Turk evet. Bulantilar gercekten kabus, kesilir diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?