Amerika'da Hamilelik

bende yalanci sancilarla ugrasip duruyorum. gece cogaliyor hersey. bunlarda gececek. napailm.

Benim de en merak ettigim sey yalanci sanciyla gercegini nasil ayirt ediyoruz.Sanirim son haftalar Silgi ile ben her sancida hastaneye kosariz :)) Silgiiiii bu arada miden nasil oldu? Insallah daha iyisindir.

Canan cim cok az kaldi Allah'in izniyle.Korkuyorum ama senin yerinde olmak isterdim.Biran evvel benim minnosta gununu doldurup gelsin istiyorum.

gercek sanci belden girip sik araliklarla ve dayanilmaz olanmis yasamadim daha :)))
yalancisi kasik bolgesinden giriyr hafif can yakiyor geciyor sik araliklarla degil

bizde bugun doktordaydik. bu dokktor eger haftasini doldurursa kilolu olur dedi.ve ben 10 gunde 2 kilo alip 74 olmusum. tebriklerinizi beklerim artik. dogurana kadar kac olurum kimbilir. ben nasil vercem bu kilolari

esracim sende artik hizli doneme girdin. bundan sonrasi cabuk gecer az kaldi.

Verirsin hic merak etme.Masallah bebis almis kilolari.Dogumda bebekti,suyuydu,Plesantaydi,odemdi derken bir suru kilo gidecek.Eh daha sonrada emzirme ve uykusuz geceler bizi bekler:) Eskisinden daha zayif oluruz Canan gor bak :) Iyi sen 74 olmussun ben bugun sabah 68 i gordum :))Nasil oluyor nereme aliyorum hala anlamis degilim :))

Silgiiiiiii Marliiiiiiin neredesiniz yahu.Hic sesiniz cikmadi bugun.

Merhaba Kızlar; gece kuşunuz geldi:)) birkaç gündür yazılanları okuyor ama cevap veremiyordum, geceleri işten gelince bazen halim olmuyor kafayı vurup yatıyorum:)) silgicim sen de hala mide bulantılarıyla uğraşıyormuşsun gelemiyor,nasıl baş ediyorsun bilemiyorum.Bebeğinle teselli olup onu düşündükçe güçleniyorsundur umarım.

Canancım bebiş kilo alıyormuş maşallah, sen iyisin kilon gayet yerinde. Zaten kimsecikler olmayacakmış yanında tek başına bebişle uğraşırken çok kilo verirsin. Annem geldiğinde ben korkuyorum, doğumdan sonra kesin yedirip içirip süt olsun diye kilo aldırcak bana:))

Esra sen o kadar kiloyu alıyorum diyorsun ama nerde?? demek orantılı dağılıyor bir yerlere:)) Maşallahın var yani.

Koko naptı acaba? ayağıyla nasıl dolaşabiliyor Umarım güzel geçiyordur günleri. Bu arada şimdi yazarken çikolataları götürdüm sütle birlikte:)) Eva'ya yarasın! bana hiiiçç yaramasın

doktorlara inanasim gelmiyor benim. cok meraktayim kac kilo dogcak bakalim.

beni gorende 74 demez :))

Hey kızlar ben geldım...nasılız bakalım soyle bır gecmısı okudum, guzel haberlerle donen Marlın ve Esracım gecmıs olsun...bu renduvude de bır aksılık cıkmamıs cok sukur :))

Sılgı ve Ztar mıde bulantıları ıcın uzuldum kızlar ıns. atlatırsınız bıran once emınım kı sınır bozucudur, bend yemek ıstedıgım halde yıyemıyordum..hamılelık cılvelerı dıyelım umarım gecer kızlar temmennı bu yonde

Marlıncım kızına babası ne guzel elbıse secmıs valla super, bence babasına bırak alsın kızcene kokos olucaksa olsun,lady olucak Evamız yakısır valla .)

Kokopellı cnm ya sende herhalde nazar var, gıtmedn once burda aksılık ve gıttıkten sonra Tr de yasadıklarını okuyunca yanı ınsan ne oluyoruz yaw dıyo..cok gecmıs olsun dınlenınce gecer ıns cnm..mınıgıne ve kendıne ıyı bak..gorusmek dılegıyle

Crazymom , cnm bır gelıyon pır gelıyon ..yıne herkesı dusunup yazmıssın..masallah Yusuf a ıyı gelısmıs annesı..ası konusundada bızde son 4 aylık sısında kotu olduk, ates yapmıstı ama cok sukur calpol verdım gectı, ben doktora sormadım bılıyordum olabılme ıhtımalını bu yuzden kolay yıttık ..sana cok gecmıs olsun.kıyamam yaa daha cok mınıkler

Canancım bak yetıstım sana dogum yapmadan, senı burdan takıp edebılcez..sen hep aklımdsın en yakın senı bekledıgımız ıcın daha heyecan var..ıns guzel dogum habelerınle burda hepberaber sevınle dolarız

Evt bızde durumlar soyle..Bır haftadır ogluma sunnet ıcın ıyı bır hastane aradım ve bulduk..dun ıtıbarı ıle oglum artık erkek adam oldu..oglumun canı yandı bıraz ama suan cok sukur ıyıyız..Ist da evımde net yoktu malum bos eve tel hattı bırakmak gereksız bu yuzden bır hafta kadar netım olmadı..sımdı Turkcell ın Vınn dedıgı bır hzmetı var onu aldım kullanıyorum..bundan sonra ıns beraber olmaya devam ederız..Özlemisim kızlar hepınızı

bugun aklima gelmistin nerlerde melegim diye yazdin sende. seninde herseyin yolunda olmasina cok sevindim. oglunun damatligina gorursun ins. erkek adam oldu.masallah. herseyin guzel gecmesi dilegiyle melekcim kendine ve ogluna iyi bak tadini cikar turkiyenin...

Severim kucuk erkek Mahir i ben :)) Melegim seni topicte gordugume sevindim her firsatta yaz yoklugun belli oluyor.

Veeeeee nihayet kizlar ben bugun tasinmaya basladim.Ust kata tasiniyoruz.Cok yoruldum.Bitermi bu isler?
Sali gunude tr.den arkadaslar 1 hafta kalmaya geliyorlar.Tasinma isiyle cakisti.Napiyim artik bittigi kadar.

melegim mahircik bunu da atlatti ya oh cok guzel, su sunnet olayinda ben cocuklardan cok stres olurum. neyse ki atlatmis mahir bebis :) hayirli ugurlu olsun. deniz havasini cek bol bol oh ya ne guzel istanbuldasiniz, valla burnumda tutuyo

esracim kolay gelsin sana da, tasinmak zor ama sonunda yeni evinde guzel guzel oturursun. gule gule oturursun, bebege yeni ev :) biz de arada bakiyoruz ama yok malesef, ev bulmak gercekten zor.

canan cok almamissin ya, bu gidisle ben de 74u bulucam. esra seninle ayni gidiyoruz galiba, bir ay sonra ben de 68 olurum.

marlin iyisindir umarimm sen de :) evaya isim buldunuz mu?

ben berk eren mi koysam diye kafaya taktim simdi de, esim karismiyor zaten ama eren'i sevdi :)

esra vize icin napiyosunuz? mektup yolliycak misiniz? koko bi mektup yazicaz diyordu, bize de ornegini atsa super olur. yakinda baslariz bizde.

midem bir iyi bir kotu, bakalim gecer umarim. neyse az kaldi diyorum, eski saglikli ve rahat hareket ettigimiz gunlere doneriz ins guzel haberlerle.

Selam Kizlar...

Marlin ve Esra dr dan guzel hbrlerle donmussunuz Mas.kuzulara,hep saglik haberlerini alirsiniz ins..

Silgi senin bulantilarda devam ediyor demek,cok zor bilirim..bnm de cok uzun surdu sanirim 25.haftadan sonra gibi kusmalarim kesilmisti yerini sadece bulantiya birakti..Malesef tamamen bitmiyor..Umarim senin ki birden kesilir ve biter..Gecen sormustun bnm hastaneyi bende seni merak ettim hangi hastahanede dusunuyosun dogumunu bellimi? Dr un turkmu buarada kime gidiyosun?

Kokopelli cok gecmis olsun..

Melegim oglusuna Mas. Damatliginida gorursun ins..

Bizde coksukur minikkusumun hazirliklarina basladik:) biraz gec oldu ama coksukur toplu bir sekilde aldik herseyini ..simdi heycanla onlarin gelmesini yerlestirmeyi bekliyorum:) Ins yakinda yanima Annem geliyor ,buarada ucakta doldurulan formlarin turkcesi oluyormus kizlar hic bilginiz varmi? malum Annemin hic ingilizcesi olmadigi icin turkce ornek olursa en azindan ordan yararlanir diye dusundum:) Ben bakmaya calistim ama formlarin ismini hatirlamiyorum o yuzden bulamadim bilgisi olan varsa soylerse sevinirim..

Mertt guzel gunlerde kullan sin oglusun aldiklarinizi. Isim ne dusundunuz? Ben de hackensack ins. Doctor Turk evet. Bulantilar gercekten kabus, kesilir diye bekliyorum

her ne kadar asagidan yukariya tasinsanda aman dikkatli ol. kolay gelsin sana. gule gule saglikla oturun ailecek yeni evinizde :)))
senin adina sevindim.

Iyi geceler kizlarrrrr,
Marlincim ben gecekusuyum diyon ama bizde 1-2 den once yatmiyoruz gordugun gibi:))Ben seni gectim galiba:)
Kizlar bu gece inat ettim yazicam sizlere diye:)))gecmisi okudum biraz alinti yapmadim ama aklimda kaldigiyla cvp yazicam ins.

Esracim senle basliyim:))masallah cpk tatli bir hamilesin ya bayildim valla,dr'dan da guzel haberlerle donmussun fistigini gormussun gozunaydin cnm.
Bu arada bide tasiniyormussun ust katin olmasina cok sevindim,ama misafirin varmis dikkat et kendine cok yorulma bu aylarda cnm.

Marlincim sende doktordan guzel haberlerle donmussun gozunaydin cnm.
Birde hayalini kurdugun yemekleri yemissin cok sevindim senin adina,gurbette insan bunlara bile nasil seviniyo:))

Silgicim cnm benim,benim bulantilarimda 20'li haftalara kadar surdu cok kotu seni cok iyi anliyorum Allah yardimcin olsun ins.
Bi anda bicak gibi kesiliyo biliyomusun,ama ozmnki rahatlik harika bisey yaaa.
Ben bulantilarim olurken midemin bulanmadigi zamnlar nasildi diye dusunuyordum:)))

Canancim,cok az kalmis ya sabir cnm,Rabbim en kolay sekilde bir nefeste kurtarsin ins.
Bu son zamanlar biraz zor geciyo bol bol yuru ve hurma ye gulum,ben bunlari yapmadim bu yuzden biraz zorlandim.
Guzel haberlerini yakin zmnda aliriz ins.

Kokocum msjini okuyunca cok uzuldum cnm,bayagi zorluklarla gitmissin basina gelen kaza bayagi uzmustur seni
Ama arkadaslarin dedigi gibi Rabbim beterinden korusun cok sukur kotu yavrunu etkilicek bisey yok.Kisa zmnda iyilesip tatiline kaldigin yerden planladigin gibi dvm edersin ins. cnm.

Melegim cnm benim valla 4 cocuk zormus birde okullar basladi hepsi ayri ilgi istiyor bizede boyle gecenin bir vakti yorgun olmazsam sizlere yazmak icin vakit kaliyor
Canim Mahir Pasami sunnet ettirmissin Hayirli olsun Rabbim murvetini de gormeyi nasip etsin ins.Erkekimi op benim icin:))
Bu arada sende Turkiyede tatildesin degilmi? Guzel bir tatil gecirmen i diliyorum cnm.

Ztar ve Merttt arkadaslar sizlerinde Allah yardimciniz olsun,cok yazmadigim icin belki tanimazsiniz beni:))arada yazsamda sizleride az cok taniyorum msjlarinizdan.

Bu arada kizlar Nuray'in annesi gecen carsam Turkiyeye dondu o da uzgundu biraz en son msjlastik,buraya da hic girmemis gordugum kadariyla.
Nuraycim tekrar Allah kavustursun cnm.
Esatla basbasa kaldiniz anne ogul birbirinizi teselli edin olur mu:)

Kizlar bu gecelik bu kadar hepinizi cok cok opuyorum.
Herkese tatli ruyalar....

Ayy kızlar valla cok ozlemisim sizleri okumayı ve sizlere yazmayı...
Hepinize canı gonulden tsk ederim, ins teyzeleri Mahır pasamın damatlıgınıda gösterir mevlam,sunnet olurken insan gercekten cok duygulanıyor..simdilik pipimiz az kızarık ama gecicek ins..
Esracım aslında gecmiste okumustum ust katınıza tasınma ihtimaliniz oldugunu valla inan cok sevimdim..seni cok iyi anlıyorum cunku aynı dert bende de vardı ve halanda var aslında..Hayırlı ugurlu olsun yenı eviniz gule gule oturun Lara kızımız ve Esınle..Kolay gelsın tasınma ıslerınde cnm cım
Crazymom, cnm allah razı olsun guzel dıleklek ıcın ve dogru anlamıssın ben suan Tr deyım, hemm kafa dınleme hemde tatıl bir anlamda kacış hereyden ..Ins Mahıre de banada ıyı gelır

Kızlar aklımda yapmak ıstedıgım bır dunya sey var, oglan bır iyilessın Canan ın ıstegı uzerıne bır kumpir yeme ıstegım var ortakoyde,
somınede mıdye tava Esra cım yerken senin kulaklarını cınlatırım artık..Sılgı ben denız kenarına yakın oturuyorum burda cok sukur teresdan her gun denız havası alıyorum bol bol, dısarı cıkamadıgımdan smdılık bu sekılde ıdare edıyoruz , sonrasında bakalım belkı denize bile girebilirim

Mertt12 , seninde az kalmıs guzelim hadı bakalım yakında alırsın oglusunu kucagına guzelce annesi ınsallah..mevlam senın ve Canan nın da yar ve yardımcısı olsun ıns.

guzel dileklerin icin tskler. en zor donemlerr bu zamanlarmis. bi atlatsam Allahin izniyle.

Herkese İyi Pazarlar,

Öncelikle Meleğim, Mahir kuzumuz erkek olmuş, kocaman maşallah ona Erkekliğe ilk adımız atmış kuzumuz darısı damatlığına canım, güzel günlerini görürsün inşallah. Artık kuzunda erkek olmuş takarsın koluna İstanbul turu atarsın bizim için:)) boğazın mavi suların yakışıklımızın güzel pozlarını çekmeyi unutma, öp yerime onu kocaman.

Crazymom, sen beni geçmişsin canım.Gün yetmiyor tabi sana maşallahın var , inşallah bizlerde senin gibi böyle enerji dolu oluruz, hayranınım Seni okudukça annem geliyor aklıma, bizde dört kardeşiz ve annem çalışıyordu.Kadın hepimizle ilgilendiği gibi işini de hiç aksatmıyordu bir de üstüne hergün evimizde misafir, konuklar. Pişir, taşır yedir, topla temizle! Süper hatunlarsınız ne diyeyim

Esra kolay gelsin canım. Üst katta olsa evi taşımak zordur ama ne güzel sevdiğin yerden kopmadın. Hayırlı olsun canım.

Mert12 bebişin sağlıklı günlerde giysin inşallah cicilerini.Çok yakışacak eminim miniğe...

Silgi, mide bulantılarının kesildiği gün hayat senin için yeniden başlayacak sanırım Herşey EREN için! Berk Eren Biz ikinci ismi bulamadık daha bazen koymayacağım diyorum son güne kadar böyle gidecek galiba:))

Nuraycım, buralara pek uğrayamasan da Allah kavuştursun canım. İnşallah yeniden kavuşmanız dileğiyle.

Mertt guzel gunlerde kullan sin oglusun aldiklarinizi. Isim ne dusundunuz? Ben de hackensack ins. Doctor Turk evet. Bulantilar gercekten kabus, kesilir diye bekliyorum

Cok tesekkurler ins hepimizin kuzulari guzel gunlerde giysinler:) Doktorun turk demek kim peki,belkide dr larimiz aynidir:) ayni hastane olduguna gore ve turk dr lar olduguna gore:) H.C mu yoksa?

Esra tasinman kolay gelir umarim..

Melegim guzel dileklerin icin tesekurler,Amin cnm..

Marlincim cok tesekkurler cok hosuma gitti eminim cok yakisicak sozun,tekrar cok sagol cnm,hepsine butun minislere cok yakisicak bende eminim:)

Crayzmom eski sayfalara goz atinca yazilarini okudum bende seni az cok tanidim:) tesekkurler ve 4 guzel cocuk yetistirdigin icinde tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…