- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.921
Canaan cok az kalmis.Ayy heyecan yaptim.Insallah bize diyeceksin ki " Kizlar hersey yolunda o kadar kolay bir dogum oldu ki pirrrt diye cikiverdi "
Ben de korkmicam senden cesaret alip :) Senden sonra sirada ben varim yaa hani :)
mertt12 bath tubu var, bir arkadas vermisti. smdilik almayi dusunmuyorum ama guzelmis bu da :) sen nj'deydin galiba, dogumu hangi hastanede dusunuyosun?'
ztarcim gecer ins., ilk baslarda benim de kasik agrim oluyordu ki hala oluyor cok yorulunca. kanama vb yoksa icini rahat tut, dr.una sorarsin gerekirse.
marlincm sekere yuklendim zaten, simdiden istedigini yaptiriyor simarik :) carsamba gunu senin de guzel gecer umarim randevun, bebisleri gorucez nihayett. yoruluyo musun cok is yerinde? seni takdr ediyorum ya masallah, bebegin de nazsiz olur :)
Mas. cok cok yakismis Hamilelik cnm...
Esra! yani süper görünüyorsun maşallahama göbek nerede ) yahu ilk fotoğrafda hamile olduğunu uzaktan seçilmez bile, ikincisinde de altları ince olup biraz göbekli gezen hatunlar gibisin:))) sivriydi göbeğin otururken önceden koyduğun fotoğrafta burda yayılmış ve bütünleşmiş senle:)) tombiş falan de değilsin, gayet iyisin...tü tüüü maşallah:)) Yarın ikimizde kontrolleri var, güzel haberlerle gelelim.
Silgi senin oğlan cool takılıp ağır abi pozlarında gezecek:)))
Canancım çok az kalmış, inşallah bize çok güzel bir doğum hikayesi ile gelirsin:)) seninle gaza geliriz bizde
Mert12 seninde sayılı günler var,oğluşunun cicilerini alınca beklemek daha heyecanlı olacaktır eminim.
Herkese sevgiler..Gece kuşunuz
grip asisi olan var mi? Doktordayim bekliyorum.karar veremedimUuuuu
Benim randevular sabahin korunde oluyor genelde:) ultrasonda gelisimine baktilar hersey iyi sukur ama bizim kucuk keci inat yapti yine istenilen pozisyona donmedi epey ugrasti kalbini izlemek icin uzman.doktoru cagirmam lazim dedi korktuk birsey mi var diye neyse zilli doktor gelince onun istedigi pozisyona donduiyi cok sukur,kiz oldugunu dr da onayladi rahatladim:) gelelim asiya kararsiz kaldim dr da grip mevsimi geliyor ayrica kalabalik ortamda calistigim icin yaptirmanda fayda var dedi,yedik asimizi.sizlerden yaptiran var mi?kimseden burda duymayinca tereddut ettim.
Benim randevular sabahin korunde oluyor genelde:) ultrasonda gelisimine baktilar hersey iyi sukur ama bizim kucuk keci inat yapti yine istenilen pozisyona donmedi epey ugrasti kalbini izlemek icin uzman.doktoru cagirmam lazim dedi korktuk birsey mi var diye neyse zilli doktor gelince onun istedigi pozisyona donduiyi cok sukur,kiz oldugunu dr da onayladi rahatladim:) gelelim asiya kararsiz kaldim dr da grip mevsimi geliyor ayrica kalabalik ortamda calistigim icin yaptirmanda fayda var dedi,yedik asimizi.sizlerden yaptiran var mi?kimseden burda duymayinca tereddut ettim.
Benim tatilim konusunda aksilikler bitmiyor. Biliyorsunuz bütün yaz hevesle tatili bekledim, sonunda kasırga yüzünden gelemiyordum neredeyse. Dün çıktık geziyorduk, keyfimiz gicirdi, kalça ağrım azdı,rahat yürüyordum. Ama saçma sapan bir kaldırım yüzünden ayağımı burktum. Bebek yüzünden xray cektirmeyi kabul etmedim, ama sanırım kırık yok, fazlasıyla içinmiş. Alciya aldılar, bu alciyla ve koltuk degnekleriyle tekne tatilimiz yattı, diğer kısımları da ne yapacağımızı bilmiyoruz, hareket etmem çok zorlaştı. Pantolon giyerken sag bacağımı kaldirinca sol kalcam feci agrirdi, şimdi solayagimin üzerinde sekiyorum değneklerle. Çok üzülüyorum tatilim yandı diye. Tek tesellim bebise etkisi olacak bir rahatsızlığımın olmaması. Üzerimde bir musibet var resmen. Kendinize, bastığınız yere iyi bakın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?