Amerika'da Hamilelik

Canaan cok az kalmis.Ayy heyecan yaptim.Insallah bize diyeceksin ki " Kizlar hersey yolunda o kadar kolay bir dogum oldu ki pirrrt diye cikiverdi "
Ben de korkmicam senden cesaret alip :) Senden sonra sirada ben varim yaa hani :)

sormayin ya. cok korkuyorum. tek basima olmakta acayip duygusal yapiyor beni. istiyorumki annem babam yanimda olaydi. nasil basa cikcaz bilmiyorum. ins kolay bi dogum olurda cabuk atlatiirm. benim cabuk atlatmam onemli olcak cunku kizimn ve esimin bana ihtiyaci var. umarim cok sikintili olmaz.

aslinda biz biran once gelse diye bekliyoruz :) gelsinde o karnimda sivri sivri cikarttigi yerlerini opelim. kizlar 8. ayi tamamlayin karninizda neler olcak gorun. kipirdamalar donusler kicini dayayip durmasi.bir yanininizn kocaman olmasi. Allah isteyen herkese tattirsin hepimize de dogumun en kolaylarini nasip etsin.

Sligi evt nj deyiz..dogumuda kismetse ins Hackensack hastanesinde dusunuyoruz cnm..

Canan buarada cok pardon banyo urunlerine ne alakaysa Avent yazmisim pardon cnm Mustela yazicaktim:) ins kismetse ben sampuanini vucut losyonunu pisik kremini falan hep mustela almayi dusunuyorum..hatta soyle bir newborn set var..icinde newborn icin gerekli hepsi var..istersen tek tek sadece sampuan ve losyonda alabilirsin sana kalmis bisi cnm..

Mustela Newborn Set - Best Price

http://www.diapers.com/

Kizlar buarada bu siteyi hepinize tavsiye ederim..Bebisler icin gerekli hersey var.ayrica ship sureleri o kadar kisaki ayni gun veya ertesi gun urun elinizde olabiliyor..

Son düzenleme:
Buarada kizlar listem hazir ama henuz alis-verise cikip oglusumun esyalarini ,,cicilerini alamadik..ins en kisa zmnda cikip hepsini toplu almayi dusunuyoruz bakalim..Simdiden o gun icin cok heycanliyim:) yani alis-veris gunu icin Biran once alip guzelce yikayip dolabina yerlestirmeyi cok istiyorum...Bir kac gune halletmis oluruz umarum:)

Son düzenleme:
Esra! yani süper görünüyorsun maşallah ama göbek nerede) yahu ilk fotoğrafda hamile olduğunu uzaktan seçilmez bile, ikincisinde de altları ince olup biraz göbekli gezen hatunlar gibisin:))) sivriydi göbeğin otururken önceden koyduğun fotoğrafta burda yayılmış ve bütünleşmiş senle:)) tombiş falan de değilsin, gayet iyisin...tü tüüü maşallah:)) Yarın ikimizde kontrolleri var, güzel haberlerle gelelim.

Silgi senin oğlan cool takılıp ağır abi pozlarında gezecek:)))
Canancım çok az kalmış, inşallah bize çok güzel bir doğum hikayesi ile gelirsin:)) seninle gaza geliriz bizde
Mert12 seninde sayılı günler var,oğluşunun cicilerini alınca beklemek daha heyecanlı olacaktır eminim.

Herkese sevgiler..Gece kuşunuz

Gobek bu kadar Marliiin :) Dar giydigim ve tok odugum zamanlar top gibi cikiyor.Elbiselerde ,t-shirtlerde saklaniyor kizim.Insallah iyi haberlerle doneriz .Benim randevum 3.45 te.

esroş hic sisko diiilsiin, dar ustlerle daha cok belli olur gobusun :)) cok sirin like always. kendinize iyi bakin.

yazmayi unuttum;
esra & marlin, yarinki randevularinizdan guzel haberlerle gelirsiniz ins. detaylari yarin bekliyoruz :)

masallah barekallah ne kadar da tatli olmussun yaa

kiz cocuk annenin guzelligini alir derler sende oyle bir durum goremedim aksine coookk yakismis hamilelik

grip asisi olan var mi? Doktordayim bekliyorum.karar veremedimUuuuu

Ben olmadim Marlin.Olmayida hic dusunmuyorum.Ben tr.de her sene grip olurdum en az 2 defa.8 yildir burdayim cok sukur Allah a bir kere grip olmadim.
Esim 2 yil once grip asisi olmustu.Asidan sonra cok siddetli grip oldu.Seni yaniltmak istemem en iyisini doktorum bilir ona sor istersen .Ben kendi adima soyleyim grip asisi olmayi hic dusunmuyorum.Dogal vitaminler koruyor zaten.

Benim randevular sabahin korunde oluyor genelde:) ultrasonda gelisimine baktilar hersey iyi sukur ama bizim kucuk keci inat yapti yine istenilen pozisyona donmedi epey ugrasti kalbini izlemek icin uzman.doktoru cagirmam lazim dedi korktuk birsey mi var diye neyse zilli doktor gelince onun istedigi pozisyona dondu iyi cok sukur,kiz oldugunu dr da onayladi rahatladim:) gelelim asiya kararsiz kaldim dr da grip mevsimi geliyor ayrica kalabalik ortamda calistigim icin yaptirmanda fayda var dedi,yedik asimizi.sizlerden yaptiran var mi?kimseden burda duymayinca tereddut ettim.

bugunu sali zannediyorum ben, gittin o zaman doktora :) herseyin iyi olmasina sevindim. dr. grip asisi yaptir dediyse sorun olacagini sanmiyorum. dr onermis sonucta. bak burada da yaziyor zaten;

"Amerikan Bağışıklama Ugulamaları Tavsiye Komitesi grip aşısının asıl hedef kitlesini şu şekilde bildirmektedir:

65 yaşından büyükler
Yaşı kaç olursa olsun kronik hastalığı olanlar (astım, diabet vb.)
Yüksek risk altındaki kişiler ile temas halinde olanlar (sağlık personeli)
Hamileliklerinin 2. ya da 3. trimesteri salgın dönemine denk gelen kadınlar"

bana soylemedi birsey, hic yaptirmadim su zamana kadar da. ama gidince doktora sorarim ben de.

Sevindim herseyin yolunda olmasina Marlin cim.Darisi bana .Hala isyerindeyim 2.30 gibi cikar giderim doktora.Bana da doktor hicbir sey demedi.Zaten grip asilari baslayali 2 hafta filan oldu.Belki gittigimde soyler bana ama ben istemiyorum olmak. Doktor dogru soyluyor sen kalabalik ortamda calisyorsun hergun bir suru insan goruyorsun.

Marlinin, randevunun iyi geçmesine sevindim, inşallah diğer kizlarinkiler de iyi gecer. Ası olman iyi olmus, hele de calışma ortamın düşünülürse. Hamilelere prezervatifsiz özel ası yapıyor olmaları lazım, öyleyse hiç sorun yok. Ben de dönünce olacağım. Bende en ufak gribal enfeksiyon sinuzite çevirip hayatı zindan edebiliyor. Türkiye'de hiç hasta olmazdım, son birkaç senedir senede bir iki vuruyor.

Benim tatilim konusunda aksilikler bitmiyor. Biliyorsunuz bütün yaz hevesle tatili bekledim, sonunda kasırga yüzünden gelemiyordum neredeyse. Dün çıktık geziyorduk, keyfimiz gicirdi, kalça ağrım azdı,rahat yürüyordum. Ama saçma sapan bir kaldırım yüzünden ayağımı burktum. Bebek yüzünden xray cektirmeyi kabul etmedim, ama sanırım kırık yok, fazlasıyla içinmiş. Alciya aldılar, bu alciyla ve koltuk degnekleriyle tekne tatilimiz yattı, diğer kısımları da ne yapacağımızı bilmiyoruz, hareket etmem çok zorlaştı. Pantolon giyerken sag bacağımı kaldirinca sol kalcam feci agrirdi, şimdi solayagimin üzerinde sekiyorum değneklerle. Çok üzülüyorum tatilim yandı diye. Tek tesellim bebise etkisi olacak bir rahatsızlığımın olmaması. Üzerimde bir musibet var resmen. Kendinize, bastığınız yere iyi bakın kızlar.

cok gecmis olsun. cok uzuldum. Allah beterinden korusun saglik olsun diyelim baska biseyy denmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…