Amerika'da Hamilelik

marlincim cok sevindim sorunsuz gecmesine. ins hep boyle guzel haberlerle donersiniz tum kontrollerden. bebeklerimizi Allah korusun.

kokocum bu kadarla gecmis olsun insaallah.. bebegin iyi olsun da geri kalan hersey gecici.. her iste vardir bir hayir..

marlincim cok sevindim yaaa guzel seyler duymak, guzel haberler almak cok iyi geliyor insana ozellikle bu surecte.. bebisine de sana da masallah bakalim

bu hatun isini bilecek baksana dr u gorunce donmus istenilen pozisyona masallah o biciriklara.. insaallah bizlerde boyle guzel guzel haberlerle doneriz doktorlardan..

Koko cum cok uzuldum cok talihsiz bir kaza olmus ama senin de kizlarinda dedigi gibi cok sukur bununla atlatmissin.Allah beterinden sakinsin.Cok gecmis olsun.

Kizlar hersey yolunda cok sukur.Benim gittigim klinikte 2 doktor 1 ebe var.Ilk randevumda bir doktorla gorusmustum sonra bir turlu onunla randevu denk dusmedi.En son randevumda bu doktorun adini vererek aldim.Doguma hangisinin girecegi belli olmadigi icin hepsini iyice taniyim diye dusundum.
Hemsire geldi kilo tansiyon olcumunden sonra ogrenci gelse olurmu diye sordu.Zaten cok yogun bir is gunuydu ucu ucuna yetismisim randevuma.Esim bugun cok yogundu. ilk defa gelemedi benimle ona da biraz uzuldum.Ogrenciyi duyunca atti benim salterler icimde ki canavari cikarttim :) ben doktordan randevu aldim istemiyorum ogrenci dedim.Zaten zor buluyorlar kalp atislarini.Bugun daha fazla strese ihtiyacim yok diye bik bik bik konustum .Sonra doktor geldi.Gorurgormez hatirladi beni.En son 7 ay once gormustu beni.Nasilsin iyimisin faslindan sonra.Gobek kontrolu yapicam dedi.Icimden bosver Esra birak ne istiyorlarsa yapsinlar sus konusma dedim.Konussam aglicam o raddeye geldim cunku.Kizimin kalp atislarini duyunca sakinlestim.Doktor sonra sorularin varmi dedi.Ben basladim :) sola yatinca kaburgam agriyor.Normaldir oraya baski yapiyor tam ters tarafa yat dedi.Sirt ustu cok rahatim ama iyi degilmis dedim.Riskli hamileliklarde onermiyoruz sen nasil rahatsan yatabilirsin hic sorun olmaz dedi.Bacak aramdaki agriyi sordum.Normal ileriki zamanlar daha cok olacak korkma dedi.Sac boyatsam dedim :)) Hic bir riski yok %100 safe dedi.Son bir soru soracam.Ben neden ultrasona girmiyorum her geldigimde dedim.Adam kapiyi acip hemsireye bosmu oda dedi hemsire evet deyince gel benimle bakalim guzel kizina dedi.Nasil seker bir doktormus.Ben nasil kacirmisim bu adami bunca ay .Sarilip tombis yataklarindan opmek istedim :) Kizimi gorunce herseyi unuttum butun kizginligim, stresim gitti.Ellerini havaya kaldirmis uyuyordu serseri :)
Diger randevum 32 haftalik oldugunda Ekim 1 de .Ondan sonra her iki haftada bir dedi.Cok sukur mutlu ayrildim oradan.Babamiz biraz uzuldu goremedi diye ama napalim O da next time gorur artik :)

ay cok sevindim yaaa yine guzel haberler gelmisss

oh iyi olmus babasi kacirmis fistigini.. ya sinir oluom neden siz hep giriosunuz ultrasona ben giremiyorum .. amaaaannn melegim iyi olsun da kalbini duyuyum yeter..

sac boyamanin safe olduguna cok sasirdim ama dogal boyalardir ya her boya degildir sanirim..

haydi gozun aydin esra darisi basimizaaa

Darisi basina canim .sende ultrason iste benim gibi girersin.Hic organik boya filan demedi safe dedi.belki ben 7 aylik oldum ondandir.

esracim ne guzel sende guzel haberlerler donmussun. en guzeli kizini gormen olmus oh ne guzel. ben en son senin kadarken gormustum. daha sonra goremedik.

Canan cim cok haklisin kontrole gidipte gorememek insanin sinirlerini bozuyor.Allahin izniyle cok kisa bir sure sonra saglikla kizini kucagina alip doya doya bakacaksin.

Kızlar herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ederim kızımızla birlikte.İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza:))
Bugün washington dc.de konsolosluktaki bir işimiz için gittik ve Türk restoran bulduk:)) aylardır düşlerini kurduğumuz şeylerden Eva'ya tattırdım:))) Hasretlik olduk yahu resmen, fonda Türk sanat müziği falan, kocam efkar yapıp demlenecekti ama işimiz olduğu için başka sefere dedik:))

Esracım sende görmüşsün kuzunu:)) ben ultrasonda anlamıyorum zaten bir bugün bacakları ve kız olduğunu kesinleşen minik yerini gördüm o kadar. Zaten bizim hep ultrasonda inat yapıyor, resmen doktoru da ayağına çağırdı.Benim doktor kontrollerime de aynı doktor geliyordu bugün ilk defa başka bir kadın geldi.Ben de bacak arasındakini daha demeden vajinada ağrı mı var dedi, daha dur artacak,bebek büyüdükçe baskı olacak dedi.İş yerinde çok yürüyorum o yüzden bebeği çok mu aşağıda hissediyorum dedim, yok normal dedi.Yürü zaten dedi faydası var dedi:)) ona kalsa 9 ay hababam yürü:))) kalp atışlarını dinlerken arada tekmelerini de savurdu duyduk:))

Kokocum bu arada çok geçmiş olsun! Analı kızlı nazara geldiniz yaa Kuzumuz iyiymiş ya artık bir dahaki tatilde kuzuyla birlikte denizin tadını çıkarırsın inşallah.

Babası kızına beğendi aldı:)) Marshall'da gördük..İndirimde süper şeyler vardı. Carter's dışında birçok marka da vardı. Calvin Klein yaz modasını bizim zilli bu kıyafetle taşıyacak:)))
Babasını durdurmasan kıyafetlere saldıracak,diyorum giyemez daha:)) tulum zıbın yeter ilk zamanlar:)) Babası kokoş yapacak bu kızı, haftaya bir jean almam gerek!

Eklentiler

• $IMG_20120905_201016.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 56
koko cok gecmis olsun, bozma moralini. ailenlesin en azindan, ins en kisa surede atlatirsin da gezersin bol bol.

esra bebisin iyi olmasina sevindim, ne guzel gormussun. bizimkiler ultrason da hep uyuyor nedense :) canan darisi senin basina, ins en kisa surede sen de gorursun. sac ben de mi boyatsam acaba. ben ilk ay hamile degilimdir diye boyatmistim bir de.

marlin bayildim elbiseye, cidden bayildim ama :)) vintage tarz kumaslara bayiliyorum zaten, tombis tombis giydigi gunleri de gorursunuz ins. babasi da zevkliymis :)

Laranin da beyazi var :))) Ben de Marshall dan almistim.Gule gule giysin minnoslar :)

Sagol silgi cim . Sordugumda o kadar kesin ve net %100 safe dedi ki.Hatta arkadaslarin boyatma diyorlardir degil mi? diye gulumseyerek sordu.Evet dedim.Hic endiselenme zarari olmaz dedi.Is yerinde ki arkadaslar small sun karnin kucuk diyorlar dedim.Sen de onlara shut up! de dedi :) komik sey :)
Eve gelince dusundum boya isini koca doktor beni bu konuda yaniltacak degil ya dogrusunu o biliyor.Pazartesi gunu kestirmeyi dusunuyorum cok uzadi.Belki ayni hafta boya yaparim.Yine de organik boya alacam :)

Ben de hergun yuruyorum ara veriyim mi diye sordum.Hayir devam et cok iyi yurumen dedi. Ben cok net goruyorum. Profilden gosterdi doktor ayyyy burnu filan cok minnak :))

Ben de ilk ay hamileyken bilmeden boyamistim.Hatta bir diziye takilmistim boya kafamda 1 saat kalmisti :)

Ben de ilk ay hamileyken bilmeden boyamistim.Hatta bir diziye takilmistim boya kafamda 1 saat kalmisti :)

pipirikli amerikalilar boyat diyorsa boyatilir :) ben zaten turk forumlarina bakiyorum herkes panik, hersey yasak. amerika'daki forumlara yazanlar cok daha rahat bazi konularda yemek vb.

bizim buralardaki h&m'de maternity bolumu yoktu, dun uzaktaki bir malle gittim. orada varmis, organik cotton tayt vardi gebelik icin cokta kaliteli kumasi ve 12 dolar. koko soruyordu galiba bir ara. cok rahat bir tayt. tavsiye ederim :)

Gule gule giy fiyatida iyiymis .Ben de Marshalls dan aldim gecen hafta.Cok rahat ediyorum taytla.
Bazen tr forumlarini ben de okuyorum.Sac kesmem, boyamam,onu yemem bunu yemem diyen hamileler var ama pufur pufur sigara iciriyorlar.Doktor diyormuski gunde 3 taneye kadar ok. Ben de bunu anlamiyorum.Bir doktor gercekten bunu soylermi? Evet ic bebege 3 tane zarar vermez dermi yahu.Ben onun doktorlugundan suphelenirim.

bebegi sigaraya mahkum etmek nasil bir doktorluksa ki ona bunu soran anne de ilgincmis. Allah akil fikir versin ne diyelim.
bugun sabahtan beri afedersiniz ama cikariyorum, hayatim yine zehir oldu. hala kurtulamadim su bulantilardan

bebegi sigaraya mahkum etmek nasil bir doktorluksa ki ona bunu soran anne de ilgincmis. Allah akil fikir versin ne diyelim.
bugun sabahtan beri afedersiniz ama cikariyorum, hayatim yine zehir oldu. hala kurtulamadim su bulantilardan

Su bulantilarin bir bitse keske. 6.aya gireceksin nerdeyse. Saglikla tamamlayalimda Silgi cim.Napacan artik. Eminim cok zordur.
Keske bicak gibi kesilip bitse.

sagol esracim dua edin lutfen hatirladikca, ins gecer. bebegi dusunup teselli buluyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…