- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.021
York o doneme ait, baktik iyice. Kime tuttururlarsa odetiyolar galiba.ASLINDA ben kendimden biliyorum hastanelerden gelen faturalar en az 2 ay sonra geliyor, belki sana gelen o fatura belki de onceki randevularindan birine aittir. silgicim iyice kontrol ettiniz mi faturanin hangi randevuya ait oldugunu?
Ben de bundan sonraki ilk randevumda sorayim aslinda, belki de benim gittigim hastane de karsiliyordur. Aslinda amerika capinda cok taninmis ve buyuk bi hastane, bence kesin karsiliyordur :) Ama karsilasa bile ben anne olarak uzerime dusen gorevleri fazlasiyla yaparim yine de, hastane cantasi gerekmiyor diye sonucta alacaklarimi yine alayimm, hastaneden verseler bile ornek veryorum tulum yine lazoim, sampuan, islak mendil, bbebek bezi hep lazim :)
York o doneme ait, baktik iyice. Kime tuttururlarsa odetiyolar galiba.
Bir Yazi okudum da, son 3 ayda nipple krem kullamk faydaliymis. Ben de simdiden aliyimmmm
nipple krem olarak demek istedigin bu mu silgicim :))
Amazon.com: Lansinoh HPA Lanolin 1.41 oz: Health & Personal Care
York o doneme ait, baktik iyice. Kime tuttururlarsa odetiyolar galiba.
Bir Yazi okudum da, son 3 ayda nipple krem kullamk faydaliymis. Ben de simdiden aliyimmmm
evet bu, bebek emzirirken her defasinda silmek de gerekmiyormus gerci yapariz ama.. yani safemis o noktada. bu arada gpgus pompasi icin avent alsam mi diye dusunuyodum ben de ama hastanede isteyince manuel veriyolarmis. biraz onunla denerim diyorum once. multivitamin ne kullaniyosun?
Kizlaar ozledim sizi :) Bugun ise basladim ama nasil yorgunum.2 gundur fittir fittir geziyorum :) Acisi bugun cikiyor.
Ofise geldim islerde birikmis.
Arada telden okudum ama cevap veremedim. Silgicim cok sevimdim oglusumuzun kalp kontrolunun iyi cikmasina.
Bu arada Esintos aramiza hos geldin.
Bir gobek fotosu yukleyip cikayim.Bir suru is beni bekler.Sizler daha yuklemeyin oldumu :) Huuuu bilhassa size diyorum Silgi ile Marlin :)
Eki Görüntüle 509513
Kizlar tunaydinnnn
Bugun sabahtan prenatal vitamini almaya eczaneye gitmistim, bebek urunlerinin oldugu kisimda epey bi vakit gecirdim.
Butun urunler hakkinda az cok bilgi edinmeye calistim, bunlardan bikacini sizinle paylasmak istiyorum,
hem ben hem de benim gibi bilgisiz ve tecrubesiz olana arkadaslara tecrubeli olan arkadaslar yardimci olabilirse cok memnun olurum.
Amazon.com: Lansinoh Manual Breast Pump, 1-Count: Baby
Amazon.com: Evenflo Simplygo Single Breast Pump: Baby
breast pump yani gogus pompasi diye bisey gordum ezcanede amazonda da var, bunlari her hamile kadin almak zorunda mi? Ne ise yarar :))
Marlincim buarada tesekurler canim. Isim konusunda esimle daha karar veremedik, icinde turkce kararkter olmayan isim ariyoruz :)
Aslinda ben ipek olsun istiyorum ama esim ona ingilizcede aypek diye okunur diye yanasmniyor pek :)
Seninki de kiz mi olacak :))
ben hic dua dinletmedim ama aklima bisi takiliyor. dogum yapmis anneler ne yaptilar yazarlarsa sevinirim
bebegin kulagina ezanla ismminin okunmasi olayi kafama takiliyor. camiye gidip rica mi edilir acaba ? ben ezan okunmasini cok istiyrum.
enistem kendisi okumustu kulagina cocugunun, ismini de soylemisti. yani bildigim kadariyla ezani bilen herkes okuyabilir. benim de esim yapicak muhtemelen. bir kulaga ezan okunuyor, bir kulaga kamet getiriliyor. cami varsa imam yapar galiba, simdiden sorsaniz acaba nasil olur. crazymom bilir aslinda, gelse yazsa.
marlin ben yemek yapmayi hic sevmem, mutfakta hic pratik degilim. girince saatlerce cikamiyorum, sonra da oflayip duruyorum :))
mecbur yapiyorum arada napiyim :)
bugun kalp doktoruna gittik, sorun yokmus cok sukur. bebegi de goremedim, ekran donuktu. iyi olsunlarda hepsi gormemize gerek yok.
Esra biz seni izlemeyi seviyoruz:)) senin göbeği 2012'nin en güzel göbişi olarak ilan ediyorumMaşallahın var her zamanki gibi...
Lara ile bol bol gezdiniz ne güzelşimdi işinde kolaylıklar diliyorum canım sana...Bende çektireyim foto koyarım:))
Silgicim, bu arada gözün aydın...kuzucun kalbi de sapasağlam! aah o kalpler kimleri sevecek, kaç kızın kalbini çalacak:)) ahaha seni kıskandırayım:)) oğluşumu kimselere vermem deme, ah bu kızlar kandırıp kapıyorlar oğlanları... Ben düşünüyorum da oğlum olursa kıskanırdım walla gibime geliyor, ama damat için öyle düşünmüyorum. Onu da baba düşünüyor:)
Esintoş bir sürü şey paylaşmışsın, teşekkür ederiz canım.Ben de kaydettim hepsini bir yere.Göğüs kremini almak lazım.7.aydan itibaren kullanmak iyi olur bence.Meleğim,koko!İnşallah sizlerde iyisinizdir,memleketin tadını çıkarmaya devam. Canancım az kaldı, halsiz yorgun ama güzelce doğacak inşallah kızın. Crazymom zaten herşeyin üstesinden geliyor maşallah ona.
Buarada bizim minik artık hareketlerime tepki veriyor:)) dün elimle karnımda oyunlar oynadık, pıt pıt cevap veriyor,çok eğlenceliydi.Ama canı isterse, genelde akşamları hareketli bu kuzular, gündüzleri uykudalar sanırım:))
Oyy cnm biz halan baslayamadık gezmelere bizim oglanın pipisinin iyilişmesini bekliyoruz yani evdeyiz surekli ama olsun bol bol terasta oturup ulkemin havasını çekiyoruz yalnız bugun bir ara oglanın bezi bitti onu almak için çıktık ve kendime minik bir kıyak yapıp manikur yaptrdım ve inan kendinmi cok iyi hissettim artık boyle bakımsız rana gibi birsey olmustur ıyı geldi valla
Evt Esracım sırada sacla var organik dip boyası ve rofle yaptırcam ama az daha beklemem lazım bunun için..kestirme işinide daha karar veremedim saclar cok dokuluyor hamile iken pek dokulmedi şimdi acısı çıkıyor bende vitamine başladım tekrardan new mother için vardı onu almıstım içiyorum her gun bir tane olcak şekilde ..çinko eksikliginden dokulurmus saclar mayıs annelerinden biri doktora sormus oda bunu söylemiş bakalım içtiğim vitaminde var çinko ama gec başladım galiba kafamda sac kalmadı avuç avuç gidiyor kel oglan olcaz herhalde ...omuzlarda kut şeklinde kesim iyi gelir gibi, ne çok kısa ne çok uzun dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?