Amerika'da Hamilelik

ASLINDA ben kendimden biliyorum hastanelerden gelen faturalar en az 2 ay sonra geliyor, belki sana gelen o fatura belki de onceki randevularindan birine aittir. silgicim iyice kontrol ettiniz mi faturanin hangi randevuya ait oldugunu?
York o doneme ait, baktik iyice. Kime tuttururlarsa odetiyolar galiba.
Bir Yazi okudum da, son 3 ayda nipple krem kullamk faydaliymis. Ben de simdiden aliyimmmm

bahsettigin hersey tabiki lazim. ben aldim bile ancak hastane cantasina koymadim. hastanede lazim olursa hastane veriyormus demek istedim. yoksa herseyi aliyoruz yine tabiki :))) almadan olmaz insanin ici kaliyor zaten. imkanlar dogrultusunda eksikler alinir.

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle Esintoş aramıza hoşgeldin:)) Kızını inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın, buarada kızlar çoğalıyor meleğim ve silgi oğluşlarınızın talibi artıyor:))) aa yusuf ve esat beyler de var gerçi:)) İsim düşündünüz mü prensese? Topikte çoğaldıkça hikayeler ve heyecanlar artıyor ne güzel:))

Silgicim soyguncu bunlar! Allah düşürmesin bunların eline:))
Ben annem geldikten sonra çoğu şeyi almayı planlıyorum inşallah bebişler vaktinde gelirde:)) çünkü annemin getireceği çok şey var, kayınvalide de almış.Ama dayanamyıp alıyoruz o ayrı, geçen carter's gittik yine dayanamadık aldık hatta ilerisi için 1-2 yaş bile aldık ilk aylar çoğu arkadaş diyor elinizde kalıyor giydiremeden büyüyorlar. Ben de ilk aylar için çok abartmadım bakalım.

Geçen yine rüyamda mükemmel bir ultrason cihazı tasarladım. Doktor karnıma cihazı dokundurduğu an saniyelik bebeğin görüntüleri geliyor, ilk doğduğu an, sonraki yıllar, çocukluk ve gençlik hali:) saniyelik kızımın gençlik hallerine kadar gördüm
Benim bu rüyalarımda sınır yok) Bir de uyuyamadığım halde bu kadar abuk rüya görüyorum tam uykuya dalsam ne senaryolar çıkacak kimbilir

Kizlar tunaydinnnn
Bugun sabahtan prenatal vitamini almaya eczaneye gitmistim, bebek urunlerinin oldugu kisimda epey bi vakit gecirdim.
Butun urunler hakkinda az cok bilgi edinmeye calistim, bunlardan bikacini sizinle paylasmak istiyorum,
hem ben hem de benim gibi bilgisiz ve tecrubesiz olana arkadaslara tecrubeli olan arkadaslar yardimci olabilirse cok memnun olurum.
Amazon.com: Lansinoh Manual Breast Pump, 1-Count: Baby
Amazon.com: Evenflo Simplygo Single Breast Pump: Baby
breast pump yani gogus pompasi diye bisey gordum ezcanede amazonda da var, bunlari her hamile kadin almak zorunda mi? Ne ise yarar :))
Marlincim buarada tesekurler canim. Isim konusunda esimle daha karar veremedik, icinde turkce kararkter olmayan isim ariyoruz :)
Aslinda ben ipek olsun istiyorum ama esim ona ingilizcede aypek diye okunur diye yanasmniyor pek :)
Seninki de kiz mi olacak :))

York o doneme ait, baktik iyice. Kime tuttururlarsa odetiyolar galiba.
Bir Yazi okudum da, son 3 ayda nipple krem kullamk faydaliymis. Ben de simdiden aliyimmmm

multivitamin olarak kukllandigim markayi bilmiyorum:) doktor 12 aylik recete yazdi, her ay ayni eczaneden gidip aliyorum. sigorta karsiliyor, 3dolar co-payment oduyorum, Refill benimkisi. kutuyu bitirince cvs e gidiyorum. kadin yenisini veriyor ama kapali tablet degil.

kizlar soyle bisey buldum amazonda,
Amazon.com: Philips AVENT BPA Free Classic Infant Starter Gift Set: Baby
icinde sunlar var: Two Classic 4-ounce bottles, two Classic 9-ounce bottles, two Classic slow flow nipples, two Classic newborn nipples, bottle-to-first-cup trainer with removable handles and soft spout, milk powder dispenser with lid, pacifier, and cleaning brush.

nasil sizce ? baNa fiyati da kendi de cok iyi gibi geldi

Kizlaar ozledim sizi :) Bugun ise basladim ama nasil yorgunum.2 gundur fittir fittir geziyorum :) Acisi bugun cikiyor.
Ofise geldim islerde birikmis.
Arada telden okudum ama cevap veremedim. Silgicim cok sevimdim oglusumuzun kalp kontrolunun iyi cikmasina.
Bu arada Esintos aramiza hos geldin.

Bir gobek fotosu yukleyip cikayim.Bir suru is beni bekler.Sizler daha yuklemeyin oldumu :) Huuuu bilhassa size diyorum Silgi ile Marlin :)

Esra biz seni izlemeyi seviyoruz:)) senin göbeği 2012'nin en güzel göbişi olarak ilan ediyorum Maşallahın var her zamanki gibi...
Lara ile bol bol gezdiniz ne güzel şimdi işinde kolaylıklar diliyorum canım sana...Bende çektireyim foto koyarım:))

Silgicim, bu arada gözün aydın...kuzucun kalbi de sapasağlam! aah o kalpler kimleri sevecek, kaç kızın kalbini çalacak:)) ahaha seni kıskandırayım:)) oğluşumu kimselere vermem deme, ah bu kızlar kandırıp kapıyorlar oğlanları... Ben düşünüyorum da oğlum olursa kıskanırdım walla gibime geliyor, ama damat için öyle düşünmüyorum. Onu da baba düşünüyor:)

Esintoş bir sürü şey paylaşmışsın, teşekkür ederiz canım.Ben de kaydettim hepsini bir yere.Göğüs kremini almak lazım.7.aydan itibaren kullanmak iyi olur bence.Meleğim,koko!İnşallah sizlerde iyisinizdir,memleketin tadını çıkarmaya devam. Canancım az kaldı, halsiz yorgun ama güzelce doğacak inşallah kızın. Crazymom zaten herşeyin üstesinden geliyor maşallah ona.

Buarada bizim minik artık hareketlerime tepki veriyor:)) dün elimle karnımda oyunlar oynadık, pıt pıt cevap veriyor,çok eğlenceliydi.Ama canı isterse, genelde akşamları hareketli bu kuzular, gündüzleri uykudalar sanırım:))

Kızlar slm lar, unutmadan soyluyumde lansinoh gogus pedı ve ozellıkle kremi gercekten cok iyi gozum kapalı ve gonul rahatlıgı ıle almanızı onerırırım kızlar

Canım Esracım sana hayranlıgım gun ve gun artıyor..bu yuzden soyleyecek kelime bulamıyorum bu guzellik karsısında ..sadece sunu soyluyum tek kelime ile harikasın masallah Nazar

Umarım yorgunlugunda biran once gecer sekerim ssz

Ayy Esintos yeni geldin galiba aramıza hosgeldın cnm allah kızına sagsalım kavusturur inş ..Benim yakın arkadasım yabancılar arasında rahat kullanma adına kızına Peri ismini vermişlerdi belki ilgini çeker diye yazıyım dedim ..

ben hic dua dinletmedim ama aklima bisi takiliyor. dogum yapmis anneler ne yaptilar yazarlarsa sevinirim

bebegin kulagina ezanla ismminin okunmasi olayi kafama takiliyor. camiye gidip rica mi edilir acaba ? ben ezan okunmasini cok istiyrum.

Cnm benim Mahir pasanın kulagına babası okudu ezan ve sonra uc kez ismini soyledii fakat yoksa cevrenizde cami hocasıda bu işicok rahat yapabilir..

Silgi cnm sevimdim paşanın kalbinin iyi olmasına..mevlam saglıgını daim etsin ins.

Bu arada hamaratlık dedinizde benim mayıs anneleri topiğinde hatunlar konserve yapıyorlar harıl harıl gorsenız ben ıkı tas yemegı yapmakta zorlanıyorum millet oooo coşmuş yani boşverin keyifler iyi olsunda varsın mutfakta hamarat olmuyu verelım

Oyy cnm biz halan baslayamadık gezmelere bizim oglanın pipisinin iyilişmesini bekliyoruz yani evdeyiz surekli ama olsun bol bol terasta oturup ulkemin havasını çekiyoruz yalnız bugun bir ara oglanın bezi bitti onu almak için çıktık ve kendime minik bir kıyak yapıp manikur yaptrdım ve inan kendinmi cok iyi hissettim artık boyle bakımsız rana gibi birsey olmustur ıyı geldi valla

Mahir cigin pipisi iyi olsun.Hemen saclarida boyat , modelli kestir ,fonlet. Yeni cicilerde al kendine.Daha iyi hissedersin kendini.

Evt Esracım sırada sacla var organik dip boyası ve rofle yaptırcam ama az daha beklemem lazım bunun için..kestirme işinide daha karar veremedim saclar cok dokuluyor hamile iken pek dokulmedi şimdi acısı çıkıyor bende vitamine başladım tekrardan new mother için vardı onu almıstım içiyorum her gun bir tane olcak şekilde ..çinko eksikliginden dokulurmus saclar mayıs annelerinden biri doktora sormus oda bunu söylemiş bakalım içtiğim vitaminde var çinko ama gec başladım galiba kafamda sac kalmadı avuç avuç gidiyor kel oglan olcaz herhalde ...omuzlarda kut şeklinde kesim iyi gelir gibi, ne çok kısa ne çok uzun dımı?

Meleğim yakışır küt kesim sana) gözler yeşil, saçlar küt hoş olursun:)) ahah sanki görmüşüm gibi yakışır diyorum değil mi ama öyle düşünüyorum:)) benim saçlar şimdiden dökülüyor, çok uğraştım Türkiyedeyken saçlarımla, her ay farklı renk farklı kesim rahat bırakmadım.Nasıl olsa kökü bende aman çıkar aman birşey olmaz diye yıprattım şimdi dinlenmede zaten:)) Oğluşun iyi olsun ohh yeni saçlarla turlarsın İstanbulu:)) Şimdi senin terasta olup çay içmek vardı ya ah ah tadını çıkar canım yerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…