- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.041
kizlar soyle bisey buldum amazonda,
Amazon.com: Philips AVENT BPA Free Classic Infant Starter Gift Set: Baby
icinde sunlar var: Two Classic 4-ounce bottles, two Classic 9-ounce bottles, two Classic slow flow nipples, two Classic newborn nipples, bottle-to-first-cup trainer with removable handles and soft spout, milk powder dispenser with lid, pacifier, and cleaning brush.
nasil sizce ? baNa fiyati da kendi de cok iyi gibi geldi
CEVAP veren olmamis kizlar :)))
Neyse ben dun cevap veremedim, kendimi alisverise verdim,
pek bisey almadim ama window shopping de yapmadim.
ay allahim cocuklar gibi sendim:))
Marshallsda ne guzel seyler vardi, cogunu almamak icin kendimi zor tuttum.
Biz haziranda turkiyey donecegimiz icin bol bol buyuk kiyafet bakiyorum ben,
2-3-4-5 yas. Krese gidecegi zamanlarda guzel guzel giyinsim presnsesim diye.
Onun disinda bebkken ne bulsa giyiyor bebekler sanirim, bi tulum bi citcit bitti :))
EE siz ne yapiyosunuz bakalim? Yeni bisey alan varsa cabuk paylassin foto veya link:))
Ben de cicilerin fotosunu cekip koyucam insallah:)
selam kizlar nasilsiniz bakim
esra masallah sana yaartik tam bir hamile gorunumune burunmussun darisi basimiza insaallah..
benim gobusum ne zaman cikicak
Canım, büyür merak etme:)) bende öyle diyordum ama şimdi top gibi göbişim var:)) Hayatımda ilk defa göbekliyim ve tartıda bu kiloları görüyorum:)) çok ilginç ve heyecanlı bir deneyim:))
Ah ne güzel kızını Türkiyede mi büyüteceksin, kesin dönüş mü yapıyorsunuz? Bence de ilk zamanlar ne giydikleri belli bile olmuyor ama ayaklandıklarında her kıyafet çok yakışıyor. Ben de 1-2 yaş bile uygun fiyata bulunca şimdiden alıyorum:) biz de geçen haftasonu birkaç şey aldık, bu hafta sonu da bakınacağız, toplu yüklerim. Sen de ekle kızımızın cicilerini:)
selamlar herkese,
guzel dilekleriniz icin tesekkurler, hep beraber guzelce atlatalim. foruma girer girmez insanlarin yasadigi aci seyleri okudum. moralim bozuldu yine, Allah hepimizin bebeklerini korusun.
kendinize iyi bakin.
evet marlincim ama dayanamiyorum :) ins. isteyen herkes kavusur, hamilelik zor gercekten. fiziksel zorluklara bir de ya su olursa bu olursa gibi vesveseler ekleniyor. bebek dogduktan sonra da bitmiycek bunlar, baska seylere odaklanarak bu endiseleri azaltmak lazim galiba ama zor :)
alt bacagimin arka kismi sis gibi ya da uyusmus gibi iki gundur. sizde de oluyor mu bu?
Şişkinlikler olacak sanırım, benim de ayak ve ellerimde uyuşma oluyor bazen. Çok yürüdüğüm zaman bel ağrısı mutlaka oluyor.6.ayımızdayız silgicim:) ama hep 7.aya gelin göbek daha da büyüyecek ağrılar artacak deniyor ya ben tırsıyorum:) Ekim ayında da çalışırsam ne mutlu bana diyorum. 8.ayı zorlayamam gibime geliyor, eşime kalsa gitme artık işe diyor ama evde kalırsam kendimi biliyorum daha fena olacağım şimdilik gidebildiği kadar:)) üst katımızda bebek var hem de 2 tane, onların sesiyle sabah uyandık.Susmadı veletler, dedim kendimizi şimdiden hazırlayalım, antreman olur bizim için) Hamilelik ve bebek dışında birşeye odaklanmak lazım ama ben de yapamıyorum.Türkiyede olsa kafamı dağıtacak eminim bir sürü şey bulabilirdim ama burda hele bir de yalnız olunca, her düşüncede herşey de bebiş var:)) sadece ben değil eşimde artık öyle, bugün rüyasında Eva'nın genç kız halini görmüş, onlarda bizimle her anı yaşıyorlar:)
Meleğim yakışır küt kesim sana) gözler yeşil, saçlar küt hoş olursun:)) ahah sanki görmüşüm gibi yakışır diyorum değil mi ama öyle düşünüyorum:)) benim saçlar şimdiden dökülüyor, çok uğraştım Türkiyedeyken saçlarımla, her ay farklı renk farklı kesim rahat bırakmadım.Nasıl olsa kökü bende aman çıkar aman birşey olmaz diye yıprattım şimdi dinlenmede zaten:)) Oğluşun iyi olsun ohh yeni saçlarla turlarsın İstanbulu:)) Şimdi senin terasta olup çay içmek vardı ya ah ah tadını çıkar canım yerimize.
evet marlincim ama dayanamiyorum :) ins. isteyen herkes kavusur, hamilelik zor gercekten. fiziksel zorluklara bir de ya su olursa bu olursa gibi vesveseler ekleniyor. bebek dogduktan sonra da bitmiycek bunlar, baska seylere odaklanarak bu endiseleri azaltmak lazim galiba ama zor :)
alt bacagimin arka kismi sis gibi ya da uyusmus gibi iki gundur. sizde de oluyor mu bu?
Valla yakısır mı bilmem ama biran once kalan saçlarımı kurtarmam lazım, ya benim facebook var istersen veriyim adresimi ordan gir bak burdan utopik takılmanın manası yok artık gayri dimi..hem benim gizli saklımda yok hersey ortada beni görebilirsiniz gizemli olmakta heyecan verici ama bir yere kadar oluyor :)) sonrası bayıyor yaa
Oğlusum cok sukur iyileme sureci iyi gidiyor şimdilik bir iyice iyileşsin ist gunlerine kayıcaz ..oğul anne takılcaz anlayacagınız...
Eva ya aldılarını merak ediyorum..resim istiyoruz lutfen...
yok doktorum h.c degil ama duydum onu da. ben baska bir doktora gidiyorum onun da ofisi hackensack'te. senden doktorun echocardiogram istemis miydi?
crayzmom bazen 10-15 dakika bulantisiz oluyorum, dunyalar benim oluyor gercekten. cok tatsiz bir duygu, bebek icin katlaniyoruz yapacak bisey yok. cocuklarina yeni okul yilinda basarilar dilerim super anne :)
kizlar berk'ten de erenden'de vazgectik. bakalim ne koycaz isimsiz kahramanimiza :)
havalar serinledi, ben hapsirmaya basladim. galiba bir de grip oluyorum.
Kızlar selamlar;
Eşim geldikten sonra resmen dünyayı unuttum diyebilirim.Ara ara girip baktım yazdıklarınıza.Gördüğüm kadarıyla herkes iyi maşallah :)
Bu arada ben hala doğuramadım :) ancak aşırı derecede çatı kemiklerimde ağrı var.Yatarken yada yataktan kalkarken eşimin yardımı olmadan ne yatabiliyorum ne de kalkabiliyorum.Mide hazımsızlıklarımda cabası diyebilirim.Umarım artık daha fazla bekletmez zira fiziksel fonksiyonlarımın çoğunu yerine getiremiyorum
Kizlae Selammm..
Esintos hosgeldin...
Marlin calisiyosun sanirim ekim sonuna kadarda calismak istiyosun ins istedigin tarihe kadar rahat olursun rahatlikla calisabilirsin cnm..Yeni cicilerinizde hayirli olsun..
Melegim ve Esra benide ekleyin kizlar..Facede gorebilelim birbirimizi:) Ozelden ismimi gonderim...
Anladim o zmn Ulas bey mi yoksa dr un ,,isim yazdim ama Dr isim yazmamizin bi sakincasi yok heralde dimi? Demek dogum yapicagimiz hastanelerimiz ayni ne guzel:)
Kismetse ins has.ilgili ben tecrubelerimi sana aktariabilirim:) Dogum senden once olucagi icin:) Cok ovuyorlar zaten hastaneyi her yonden..ins cok memnun kaliriz bizlerde her yonuyle
Bu iletiyi 5 gun once yazmissin belkide simdi dogumun olmustur..Allahim sag salim bir avazda kurtarsin seni ins cnm..Dua ettim sana suan
Cati kemiklerim agriyor demissin ya peki bebisin hareketleri nasil?bnm son 2 gundur cok farkli sanki..o yuzden soruyorum..nasil tarif etsem boyle tekmelerden ziyade kasilip bir yere toplanir gibi surekli..ve bu kasilma 2 gundur surekli oluyor..bugun biraz daha artti valla tirstim ,korkmaya basladim resmen ..Aksi gibi Dr umuzda acilen tr ye gitmis bu hafta kontrole gidememis olduk ve haftaya persembe gidicez daha..Acaba nts ye girseydim bu kasilmalarla ordada belli olurmuydu yoksa bunlar normal hareketleri mi bilemedimTecrubeli arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum..Canancim sende benden ondesin bu haftalarda nasil oluyor hareketleri bebislerin cnm ya? Birde son zamanlarda yerleri daraldigi icin hareketleri azalir yaziyor bi cok yerde ama ben sanki son zmnlarda hareketlerinde tam tersi artis hissediyorum gibi..bu normaalmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?