Amerika'da Hamilelik

selam kizlar nasilsiniz bakim

esra masallah sana ya artik tam bir hamile gorunumune burunmussun darisi basimiza insaallah..

benim gobusum ne zaman cikicak

CEVAP veren olmamis kizlar :)))
Neyse ben dun cevap veremedim, kendimi alisverise verdim,
pek bisey almadim ama window shopping de yapmadim.
ay allahim cocuklar gibi sendim:))
Marshallsda ne guzel seyler vardi, cogunu almamak icin kendimi zor tuttum.
Biz haziranda turkiyey donecegimiz icin bol bol buyuk kiyafet bakiyorum ben,
2-3-4-5 yas. Krese gidecegi zamanlarda guzel guzel giyinsim presnsesim diye.
Onun disinda bebkken ne bulsa giyiyor bebekler sanirim, bi tulum bi citcit bitti :))

EE siz ne yapiyosunuz bakalim? Yeni bisey alan varsa cabuk paylassin foto veya link:))
Ben de cicilerin fotosunu cekip koyucam insallah:)

Ah ne güzel kızını Türkiyede mi büyüteceksin, kesin dönüş mü yapıyorsunuz? Bence de ilk zamanlar ne giydikleri belli bile olmuyor ama ayaklandıklarında her kıyafet çok yakışıyor. Ben de 1-2 yaş bile uygun fiyata bulunca şimdiden alıyorum:) biz de geçen haftasonu birkaç şey aldık, bu hafta sonu da bakınacağız, toplu yüklerim. Sen de ekle kızımızın cicilerini:)

selam kizlar nasilsiniz bakim

esra masallah sana ya artik tam bir hamile gorunumune burunmussun darisi basimiza insaallah..

benim gobusum ne zaman cikicak

Canım, büyür merak etme:)) bende öyle diyordum ama şimdi top gibi göbişim var:)) Hayatımda ilk defa göbekliyim ve tartıda bu kiloları görüyorum:)) çok ilginç ve heyecanlı bir deneyim:))

Canım, büyür merak etme:)) bende öyle diyordum ama şimdi top gibi göbişim var:)) Hayatımda ilk defa göbekliyim ve tartıda bu kiloları görüyorum:)) çok ilginç ve heyecanlı bir deneyim:))

marlinim benim zaten dumduz bir karnim yok .. boyle durumlarda daha da gec belli oluyormus bebis diye duydum.. kacinci haftada cikmaya basladi seninki.. ay cok heyecanliyim ya.. bir de cinsiyet yaklasiyor onun da heyecani ayni.. ama hala endiselerim bitmedi.. ya annelik boyle birsey sanirim..

Rabbim bebeklerimize saglik versin, hayir versin de geride kalan hicbirsey onemli degil

Evet biz Turkiyeye kesin donus yapiyoruz insallah Haziranda, presensesim dort aylik olacak o zaman :)
Zaten gecici sureli gelmistik esimin isi dolayisiyla, esimin isi bitiyor, biz de cuf cufluyoruz :))

Ztar cim ben de hic buyumeyecek zannediyordum ama 24 haftadan sonra cok cabuk buyuyorlar masallah.Marliiiiiin ben o top gibi gobegi gormek istiyorum :) sana 1 hafta muddet hemen foto koy :)) silgiiii canan ses verin :)

selamlar herkese,
guzel dilekleriniz icin tesekkurler, hep beraber guzelce atlatalim. foruma girer girmez insanlarin yasadigi aci seyleri okudum. moralim bozuldu yine, Allah hepimizin bebeklerini korusun.
kendinize iyi bakin.

selamlar herkese,
guzel dilekleriniz icin tesekkurler, hep beraber guzelce atlatalim. foruma girer girmez insanlarin yasadigi aci seyleri okudum. moralim bozuldu yine, Allah hepimizin bebeklerini korusun.
kendinize iyi bakin.

Canım ya okuma onları bozma moralini..Allahım minik yavrularımızı koruyor, inşallah sağlıkla katılacaklar aramıza.

evet marlincim ama dayanamiyorum :) ins. isteyen herkes kavusur, hamilelik zor gercekten. fiziksel zorluklara bir de ya su olursa bu olursa gibi vesveseler ekleniyor. bebek dogduktan sonra da bitmiycek bunlar, baska seylere odaklanarak bu endiseleri azaltmak lazim galiba ama zor :)
alt bacagimin arka kismi sis gibi ya da uyusmus gibi iki gundur. sizde de oluyor mu bu?

Şişkinlikler olacak sanırım, benim de ayak ve ellerimde uyuşma oluyor bazen. Çok yürüdüğüm zaman bel ağrısı mutlaka oluyor.6.ayımızdayız silgicim:) ama hep 7.aya gelin göbek daha da büyüyecek ağrılar artacak deniyor ya ben tırsıyorum:) Ekim ayında da çalışırsam ne mutlu bana diyorum. 8.ayı zorlayamam gibime geliyor, eşime kalsa gitme artık işe diyor ama evde kalırsam kendimi biliyorum daha fena olacağım şimdilik gidebildiği kadar:)) üst katımızda bebek var hem de 2 tane, onların sesiyle sabah uyandık.Susmadı veletler, dedim kendimizi şimdiden hazırlayalım, antreman olur bizim için) Hamilelik ve bebek dışında birşeye odaklanmak lazım ama ben de yapamıyorum.Türkiyede olsa kafamı dağıtacak eminim bir sürü şey bulabilirdim ama burda hele bir de yalnız olunca, her düşüncede herşey de bebiş var:)) sadece ben değil eşimde artık öyle, bugün rüyasında Eva'nın genç kız halini görmüş, onlarda bizimle her anı yaşıyorlar:)

Sizin ruyalar bir alem zaten :)) ben de ruyamda acildeydim. esim, gecen gun gittigimizde bana neyin var diye soran doktara ruyamda " u son of a b..ch" deyip yumrugu indirdi :))) adama uyuz olmustuk iyi oldu.
Evet ben de son aylarda deniz anasi gibi olacagimi dusunuyorum, cok kilo aliniyomus ya :) bakalim her ay yeni bir tecrube, tartiya cikmaya korkuyorum resmen. Sirt agrisi bende de var, 37 numara ayakkabilarm sikiyor bi de artik.
Geceleri uyumuyo bir de bebis, tekmeleyip duruyor. Gunduz cok sakin. Galiba dogunca da uyku duzeni boyle olucak, anne karninda egitin diyolar da o is nasil olucak belirsiz.
Tontoslar bir gelse de yesek onlari :)

Valla yakısır mı bilmem ama biran once kalan saçlarımı kurtarmam lazım, ya benim facebook var istersen veriyim adresimi ordan gir bak burdan utopik takılmanın manası yok artık gayri dimi..hem benim gizli saklımda yok hersey ortada beni görebilirsiniz gizemli olmakta heyecan verici ama bir yere kadar oluyor :)) sonrası bayıyor yaa
Oğlusum cok sukur iyileme sureci iyi gidiyor şimdilik bir iyice iyileşsin ist gunlerine kayıcaz ..oğul anne takılcaz anlayacagınız...
Eva ya aldılarını merak ediyorum..resim istiyoruz lutfen...

Kızlar ruyalarınız gunden gune garipletiği kadar da komikte olmaya başlamıs hele Silginin ruyasına cok guldum valla supermış
Marlincim eşinin ruyasıda çok guzel hayırdır inş Eva yı demek genç kız olarak gormuş, şimdiden kızana olan düşünlüğüne hiç şaşırmıyorum cunku kızlar babalarına çok düşkün olur ..hadi size bir örnek veriyim mayıs annelerinden cok samimi oldugum bir arkadaşimin eşi kızının elinin resmini koluna dövme olarakta yaptırdı ve bizde aboo şu aşka bakarmısın demekle kaldık .)

Ztar cnm benim içimden bir ses sanki kızın olcak diyo ama herseyden önce saglıklı bir bebişin olmasına mevlamdan dilerim herseyin en guzelii olur inş..karnın içinde çok acele etme şişer merak etme söyle bir 20 haftalık ol bir ondan sonra zaten takip edemiyecek hale geliyor insan cunku cok hızlı ilerliyor ..

Silgi erkek bebek annelerinde galiba elde uyusmalar cok oluyor bende de 5. ayda başladı ve dogumla gitti yani normal cnm ozellikle uyku halinde iken çok oluyor gunluk hayatta azalıyordu bana ebe ellerimi yukarıya kaldırarak açıp kapama egzersizleri yapmamıı önermişti sende bir dene cnm istersen az da olsa rahatlatabilir..şişkinlikler için malasef bir çözüm yok o hamililiğin olmazsa olmazı ama miktari önemli çok yogun olursa yani davul gibi şişme misali gibi mesela mutlaka dr ye gorun derim ok ..

Hepinizi öpuyoruz şimdilik saglıcakla kalın guzel anne adayları ve ciceği burnunda anişler

Silgi cim benim oralara bir agrilar kramplar giriyorki geceleri agliyarak uyaniyorum.Sistilerde. Gerci sismeyen yerim kalmadi :))) bunada sukur.

Ben eklerim seni melegim bana da ver :))) Yahuu silgiyle marlinin ismini bile bilmoyom.Lara ya artik silgi teyzenle marlin teyzen derim :))))))

kızlar benim iki yaşında bir kızım var benim hamileliğimde çok zor geçmişti her yerim şişiyordu uyguladığım birkaç rahatlatıcı yöntemi aktarıyorum belki rahatlarsınız yani umarım hergün ananas yiyor ya da suyunu içiyorsunuz ödem söküçü başka yiyecek ve içeceklerde olur hergün almaya çalışın. tuz yok hiç yok. ayaklar şişince hemen uzanıp yastıkların üstüne koyun kan akışı kolaylaşır şişlikler iner. fırsat buldukça yürüyün hem doğumunuzda kolaylaşır. çok ağrı ve şişliklerde küveti ılık suyla doldurun bi 15-20 dk içine uzanın. Allah sabır ve kolaylık versin. sağlıkla bebeklerinize kavuşun.

Kizlae Selammm..

Esintos hosgeldin...

Marlin calisiyosun sanirim ekim sonuna kadarda calismak istiyosun ins istedigin tarihe kadar rahat olursun rahatlikla calisabilirsin cnm..Yeni cicilerinizde hayirli olsun..
Melegim ve Esra benide ekleyin kizlar..Facede gorebilelim birbirimizi:) Ozelden ismimi gonderim...

Anladim o zmn Ulas bey mi yoksa dr un ,,isim yazdim ama Dr isim yazmamizin bi sakincasi yok heralde dimi? Demek dogum yapicagimiz hastanelerimiz ayni ne guzel:)
Kismetse ins has.ilgili ben tecrubelerimi sana aktariabilirim:) Dogum senden once olucagi icin:) Cok ovuyorlar zaten hastaneyi her yonden..ins cok memnun kaliriz bizlerde her yonuyle

Bu iletiyi 5 gun once yazmissin belkide simdi dogumun olmustur..Allahim sag salim bir avazda kurtarsin seni ins cnm..Dua ettim sana suan

Cati kemiklerim agriyor demissin ya peki bebisin hareketleri nasil?bnm son 2 gundur cok farkli sanki..o yuzden soruyorum..nasil tarif etsem boyle tekmelerden ziyade kasilip bir yere toplanir gibi surekli..ve bu kasilma 2 gundur surekli oluyor..bugun biraz daha artti valla tirstim ,korkmaya basladim resmen ..Aksi gibi Dr umuzda acilen tr ye gitmis bu hafta kontrole gidememis olduk ve haftaya persembe gidicez daha..Acaba nts ye girseydim bu kasilmalarla ordada belli olurmuydu yoksa bunlar normal hareketleri mi bilemedim Tecrubeli arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum..Canancim sende benden ondesin bu haftalarda nasil oluyor hareketleri bebislerin cnm ya? Birde son zamanlarda yerleri daraldigi icin hareketleri azalir yaziyor bi cok yerde ama ben sanki son zmnlarda hareketlerinde tam tersi artis hissediyorum gibi..bu normaalmi acaba?

mertcim benim kiiznda hareketlerinde bu gune kadar artma var gibime geliyordu bugun biraz azaldi gibi. masallah diyelim. hareketli olsun annesi.biyerde toplanma ve sertlik oluyor ben poposunu dayadi yine diyorum ama bilemiyroum tabi..zaten 35-36. haftadan sonra daha bi degisiyor bence hersey. . cikinti seklinde ya naisl tarif edilir bilemedim ama sivri cikintilarim oluyor elimle ovusturuyorum hemen cok ozliycem bunlari (korkma korkulcak bisey yok. eylul annelerinde de herkes bu tarz yazilar yaziyrlar.bu gunlerde bizim yapmamiz gereken hareketlerini iyi takip etmek. gerisi Allaha emanet yapcak bisi yok.senin bebek belki dogum pozisyonunu almaya ugrasiyordur. daha kaburgalarina vurcak, hickirigini hissedebiliyormusun. bir yazi okudum elinizde kitap varsa tekmesiyle onu bile dusurebilir diye. gecen elimde bardakta icinde buz olan su vardi. karnima dayamisim ben farkinda degidlim. benimki bi tekmeledi :) bardak baya baya yerinden oynadi.

Silgi teyzesii yer lara'yi:)))
Melegim bebisin guzelce iiylessin de rahat rahat gezin en kisa zamanda.
Esracim o kadar agriyor mu ya, cok gecmis olsun. Benim de yeni basladi sislikler ve bacaklarim sirtim agriyor. Olsun az kaldi, biraz daha sabir..
Mertt ben de cok methini duydum hastanenin, bakalim ins. İyi olur. Senin tecrubelerini paylasmani bekliycem, burayi unutma dogumdan sonra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…