Amerika'da Hamilelik

Oooo hesap kitap yapmışız :)) ya Esracım boşver şimdi kiloları ..sana herşeyi ye demiyorum ama kendine baskı yapma hatta hesapta yapma çunku evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen kilo alımları yavaş bazende hızlı olabiliyor kişiden kişiye ve bunyeden bunyeye göre değişiyor ...Bol bol Lara nın geleceği ve kucağına alacagın gunu dusun ve relax ol .))

Vallahi Melegim hic umurumda degil alacagim kilolar :) Konu acilinca yaziyorum. Varsin evdeki hesap carsiya uymasin :) Zaten tek dusundugum evladimi sag salim kucagima almak dusunmekten uykularim kaciyor.Bakma kilodan konu acilinca yaziyoruz iste :)

Marlimcim demek Eva artık yukarıya dogru epey buyudu ve midelerinizde gitgide yukarı kaydı..bu durum uzgunum ama kaçınılmaz, mide yukarıya çıkınca mide asiti yemek borusuna gelmeye başlıyor ve bu yuzden rahatsızlık veriyor ben dr ye sordugumda bu şekilde cevap bulmuştur..böyle durumlarda ben azar azar ve sık yemeyi denedim ..işe yaradı mı evt yaradı valla ondan sonra midem hiç yanmadı..umarım sizleride zorlamaz bu durum ve kolay atlatırsınız..
Bu arada bebekleriniz ocakta geliicek yani oğlak burcu olucak , oğlak burcu guzel burctur bende oğlağım ve çalışkan olurlar birde idealist yani şanslı olucak kızlarınız :))

Ailelerinizde inş sagsalim sorun çıkmadan vizelerini alırlar ..bir aksilik çıkmaz umarım

Ben geldiiiiiiimmm. Evim güzel evim vallahi. Birazdan sızacağız. ayağımın tozuyla bir şey diyeceğim annesine vize başvurusu yapanlara. Başvuruda, davet mektubunda hamileliğinizden bahsedecekmissiniz. Ne gerek var ki? Hamilelik belgeleri falan. Hatırlarsanız bu konu aylar önce gündeme geldiginde sakın bebek mebek demesinler interviewda demiştim, sen bebek bakmaya gidiyorsun, amerikali bakıcıların isini çalacaksın, illegal domestic work yapacaksın diye reddediyorlarmis. Kızımı görmeye gidiyorum yeterli bir sebep, hamileliği karistirmaniza hiç gerek yok, ters bile tepebilir. Kolay gelsin, sorunsuz çıksın vizeler.

Eva heryerde:)) yukarıya doğru büyüdüğü gibi aynı zamanda çok zıpır benim bebeeem gece kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum,göbeğe koysam ittiriyor sıpa! dediğin gibi az ve sık yemek lazım.Zaten artık şikayetler olacak. Ben de oğlak burcuyum! Kocam diyor evde iki inatçı keçi olacak diye..Kızımla aynı burçtan olacağız umarım iki keçi toslaşmayız:))

Koko ben hamile belgesi yollamadım ama davetiyede doğumda yanımda olmasını istediğim için davet ettim işte 3 ay sonra geri dönecek.Ahanda dönüş bileti falan dedik,umarım sorun çıkmaz Davetiyeyi de yolladık artık, umarım sorunsuz alırlar vizeleri

Cnm hoşgeldin evine ne ala evine sağsalim varmışssın nasıl bir duygu valla bende gidince ne yaparım diye dusunmeden edemiyorum galiba ayaklarım gerisine gerisine gidiyor (

maşallah Eva fıstıgına
Allah iyiliğini versin ...merak etme toslaşmazsın ana kız gul gibi geçinirsiniz bence. hatta oğlak olması senide rahatlatır malum inatçı olmak aynı zamanda başarııyı yakalama açısından buyuk avandaj

buradaki arkadaslar belge almislar doktordan, o sekilde vizeleri de alinmis. zaten bizde uc kisi vizeye girecek ayni anda. adam, bir abda ucunuz niye diye sorarlarsa bir cevap olur bence. ben sorun olacagini dusunmuyorum, bebege bakmaya degil gormeye geliyorlar. sonucta babam ve erkek kardesim bebege bakamaz.
insallah alirlar bakalim.

kizlar sabah cok ack renkte kirmizi kanamam oldu. duzenli sancimda vardi. ama suan biseyim yok. doktora gitmeye gerek yok heralde demi. beklemeliyim.

kizlar sabah cok ack renkte kirmizi kanamam oldu. duzenli sancimda vardi. ama suan biseyim yok. doktora gitmeye gerek yok heralde demi. beklemeliyim.

ins onemli bisey yoktur ama son haftadasin ya bence tedbir amacli doktorunu ara sor, ihmal etme. esin arasin ya da. bak ne buldum, telaslanma ama doktorunu ara lutfen;

"Gebeliğin son ayında lekelenme veya az miktarda bile olsa kanama mutlaka acilen doktora başvurmayı gerektirir. Kanama nişan gelmesi veya başka sebeplerden dolayı olabilir."

biraz once tam anlamiyla nisan geldi.biraz daha bekliycem sonra aratmayi dusunuyorum. sancim yok cunku. bebek hareketli. bi kac saate bisey olmazsa arayacagim.

bu arada sagol silgicim..

biraz once tam anlamiyla nisan geldi.biraz daha bekliycem sonra aratmayi dusunuyorum. sancim yok cunku. bebek hareketli. bi kac saate bisey olmazsa arayacagim.

Ah canım Berfin geliyor sanırım:)) ay kuzum yaa..heyecanladım şimdi ama sen heyecan yapma! biraz bekle ve arayın bakalım,hadi canım senden haber bekliyoruz

Hayirlisiyla atlatir kizini kucagina alirsin Ins. Yarina belki dogum gununu kutlarsiniz bebisin:) bizi habersiz birakma

Berfin cik geliyor :) Canan cim insallak coooook kolay bir dogum olur kizini saglikla kucagina alirsin.
Isterseniz doktoru arayip kanaman geldigini soyleyin.Acilmada baslamis olabilir. Ayy cok heyecanli :))

Berfini cik geliyor :) Canan cim insallah cooook kolay bir dogum olur.Saglikla kizini kucagina alirsin.
Istersen doktoru arayip kanaman geldigini soyleyin.Acilmada baslamis olabilir.Ayy cok heyecanli :))

Dun gece Canan i ruyamda gordum.Karsilikli dairelerde oturuyormusuz. Canan dogurmus.Ben de kendi evimde ona kahvalti hazirlayip tepsiye koyuyorum goturmek icin. Goturemeden uyandim. Tuuh dedim hatta keske bebisi filan gorseydimde uyansaydim :))

Allah yardimcisi olsun.Bir avazda insallah.

cok ilgincmis ruyan esracim.bende gece ruyamda kanamam oldugunu yani nisanin geldigini gordum lavabo icin kalktim bide ne goreyim :) bazen oluyor boyle ilginc seyler.

ben sizii haberdar ederim merak etmeyin. suanlik pek bisi yok. guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…