- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.381
cok ilgincmis ruyan esracim.bende gece ruyamda kanamam oldugunu yani nisanin geldigini gordum lavabo icin kalktim bide ne goreyim :) bazen oluyor boyle ilginc seyler.
ben sizii haberdar ederim merak etmeyin. suanlik pek bisi yok. guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
cok ilgincmis ruyan esracim.bende gece ruyamda kanamam oldugunu yani nisanin geldigini gordum lavabo icin kalktim bide ne goreyim :) bazen oluyor boyle ilginc seyler.
ben sizii haberdar ederim merak etmeyin. suanlik pek bisi yok. guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
Aradinizmi doktoru Cana cim ?
ben de her regl gunumden once, ruyamda regl olacagimi gorurdum :)) ertesi gunde olurdum.
belki de hastaneye yatirmislardir. Sirayla herkesin guzel haberlerini aliriz ins.
Esra senin seker testin bir saatlik miydi? bana gider gitmez sekerli icecek iceceksin dediler. aksilik gibi, test yaklastikca deli gibi sekerli seyler yiyorum iciyorum.
1 saatlikti Silgi cim.Ac karnina gidiyorsun.Hatirliyormusun ben gittigimde yazmistim asiti kacmis fanta tadinda :) bir icecek veriyorlar.Onu ictikten sonra 1 saat tutuyorlar.Orada bekliyorsun.Kan aliyorlar.Yememeye dikkat et.Ben oyle yapmistim.Bilhassa 1 gun once sekerli yeme Silgi cim.Endiselenme iyi cikacak Allah in izniyle hepinizin seker testi sonuclari.
Janım, zor günler atlatmışsın geçmiş olsun. Allahım bebişlerimizi koruyor, minik melek de maşallah sağlıklıymışİnşallah dinlenince çabuk toparlarsın.
Canan naptıki acaba? doğurdu mu:)) inşallah güzel bi,r doğum haberi alırız.
Rüyamda bende bugün sinirlenerek kalktım:)) adamın biri bana çelme takıp düşürüyor,adamla kavga ediyoruz sonra karnıma vurmaya çalışıyor,ulen diyorum ben hamileyim!güvenliği çağırın diyorum herkes oturmuş bizi seyrediyor.Böyle uykudan uyanmak istersin uyanamazsın ya işte o haldeyim,ağlamaktan sesim çıkmıyor.Neyseki uyandım da kabus bitti ama rüyamda eşim tam geliyordu adam kaçıyordu, tüh dedim şöyle adamı temiz bir dövseydi de rahatlayıp öyle uyansaydım
Silgicim benim şeker yükleme olayıda çarşamba günü, aç tok hiçbişe demediler bende sormayı unuttum:) ama aç gidiliyor değil mi Esra da yazmış zaten:)) acıkırım ya ben o kadar saat, kan alınacak test yapılacak bir daha kan...ooo kaç saat aç kalacağız:)) kahvaltı benim altın öğünüm:))
bu ruyalarini kitap haline getirsen super olur :)
bana ac geliceksin dediler, sen de yeme bisey ne olur ne olmaz. keske erken bir saate alsaydin, dayanirdin acliga. insallah sorunsuz atlatirsin, guzel haberleri alirsin. ayni gun ogreniyorsun zaten sanirim sonucu.
benim daha iki hafta var, sen onden gidiyosun testlerde hep :)
ben cok kilo almaya basladim, dikkat etmem gerek nasil yapicam bilmiyorum. 68 olmusum, yemek yiyince 69 oluyorum. gerci sisman gozukmuyorum gobek firladi sanki sadece ama veremezsem sonra diye de korkuyorum. son 1 ayda kac kilo aliniyor acaba? 2-3se iyi ama cok aliniyor diyolar ya hep.
bu arada vize ucreti 160 dolar sanirim. aileden basvuran herkes ayri ayri mi yatiriyor bilginiz var mi?
marlin annen gelince abartmadan tadini cikartirsin, ben de anne yemegi ozledim cok :) anne corbasi ozellikle, cok az corba tarifi biliyorum.
esra ben cok sebze yemiyorum, ne yiyim ne yapiyim aklima gelmiyor. markete gidiyorum hep ayni sebzeler. ispanaktan sogudum, kabak oyle, pirasadan da. e geriye ne kaliyoki. var m i guzel tarifleriniz? :))
koko orada bir saat beklemiyceksin en azindan, ben de izin verirlerse cikarim dolasirim 1 saat.
bakin bir site buldum.diyetisyen taylan kumeli'nin kiziymis. tanimiyodum ama simdi tanidim :)) faydali bilgiler var, hamilelikte ve sonrasinda beslenme oneriler vb.
Eski Kiloma Dönüyorum | Diyet Sözcüğü Ağız Alışkanlığıdır, Benimkisi Sağlıklı Tıkınmak!
Biz geri donduk, ertesi sabah uzun bir aradan sonra ilk defa organik sebze kutumuz geldi. icinden cikanlardan bir seyler uydurup uydurup yiyoruz. karnibahar'i kiymali yemek yapiyorum ya da yumurtali yapiyorum firinda. daha onceden birisi kizartmasini tarif vermisti burada, o da guzel. brokoliyi zeytinyagi ve ince kiyilmis sarimsakla hafif kavurup yogurtla yemeyi seviyorum bir tek. beet (pancar?) cok seviyorum, onu firinda roast edip ya da haslayip yumusayinca salata yapiyorum. en basiti goat cheese ve cevizli beet. olmadi yesillik salatasina dogranir. havucu zaten pisirmeden yiyorum, ama rendeleyip hafifce kavurup sarimsakli yogurtla guzel salata oluyor. bizim bahcedeki domatesler hala domates yapiyor, onlar cok cikinca menemen! dukkana gidince ayni senin gibi sebzelere bakip bakip "off" deyip almiyorum ama kutudan cikinca bozulmasin/cope gitmesin diye uydurup uydurup pisirip yiyoruz. hatirlarsaniz hamileligin ilk 3 ayinda sebzeler igrendiriyordu, hele pisince. turkiye'de sebze yiyebilmeye geri dondum, simdi bu kutudan cikanlari 2 hafta icinde yiyecegiz hepsini insallah!
oo bir hamarat daha yakaladik, afiyet olsun bebisle sana :) valla ozendim su tembel halimle sen yazinca, karnibahari unutmusum onu yapabilirim firinda dogru. bahce domatesi ne guzeldir ya, buradakiler de artik hic tat yok. kis olunca su diced tomatoes konservesinden aliyorum, saglikli degildir ama kullaniyorum. zorlayip brokoli yemek lazim.
ben o kadar sacma beslenirdimki, aylardr bebek icin zorluyorum kendimi bu yeni beslenme stiline alismaya ama ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum
Janım, zor günler atlatmışsın geçmiş olsun. Allahım bebişlerimizi koruyor, minik melek de maşallah sağlıklıymışİnşallah dinlenince çabuk toparlarsın.
Canan naptıki acaba? doğurdu mu:)) inşallah güzel bi,r doğum haberi alırız.
Rüyamda bende bugün sinirlenerek kalktım:)) adamın biri bana çelme takıp düşürüyor,adamla kavga ediyoruz sonra karnıma vurmaya çalışıyor,ulen diyorum ben hamileyim!güvenliği çağırın diyorum herkes oturmuş bizi seyrediyor.Böyle uykudan uyanmak istersin uyanamazsın ya işte o haldeyim,ağlamaktan sesim çıkmıyor.Neyseki uyandım da kabus bitti ama rüyamda eşim tam geliyordu adam kaçıyordu, tüh dedim şöyle adamı temiz bir dövseydi de rahatlayıp öyle uyansaydım
Silgicim benim şeker yükleme olayıda çarşamba günü, aç tok hiçbişe demediler bende sormayı unuttum:) ama aç gidiliyor değil mi Esra da yazmış zaten:)) acıkırım ya ben o kadar saat, kan alınacak test yapılacak bir daha kan...ooo kaç saat aç kalacağız:)) kahvaltı benim altın öğünüm:))
biraz once tam anlamiyla nisan geldi.biraz daha bekliycem sonra aratmayi dusunuyorum. sancim yok cunku. bebek hareketli. bi kac saate bisey olmazsa arayacagim.
bu arada sagol silgicim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?