- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.421
Bankaya yatirmis $20 pin almis.Pasoport nosunu pin nosunu ve ds160 barcode nosunu istemisler .Ablam daha almadik ds160 barcode nosunu demis. Olmadan olmuyor.Bu aksam 6 ya kadar onuda alin yoksa pin numarasniz yanar demis.Okudum konsolosluk sitesinde evet pin numarasini aldiktan 1 is gunu icinde arayip vermek lazimmis.Ablamda Cuma gunu almis pin numarasini.Yanii 20 dolar yandi.Cunku su anda cok yogun calisyorum hic ilgilenemicem d160 barcode nosu ile .Zaten tr.de 6 olmak uzere.Bu aksam barcode nosunu aricam.Yarin yine aricak ablam tamam derlerse ayni pini kullansin(hic sanmiyorum) yoksa yine 20 odeyip yenisini alacak.
Ayrica konsoloslugun resmi sayfasinda randevu icin aradiginizda d160 barcode nosunu hazir bulundurun yaziyor Silgi cim.Aklim karisti simdi sizden niye istemedilerki.
selam kizlar
ya simdi size birsey sorcam da normal mi diye bir soyleyin..
Bebegimi hissetmiyorum daha normal o biliyorum benim size soracagim su ki : ben karin bolgemde boyle sanci gibi, ra ara elektrik carpmasi gibi, rahatsizlik hissi falan filan hislerim oluyordu.. ama son bir haftadir cok rahatim karnimda ya da kasiklarimda birsey hissetmiyorum:26:
Bebegim iyidir dimi ? Normal midir bu ?
bilmiyorumki gecen gun de yazmistim, ben kartla odedim telefondan. yani belki ondan farkli islem yapmislardir. acaba bizimki mi yanlis oldu? gerci saat vb bilgileri geldi. ds160 barcod nosu kolay aslinda, hemen giris yap alirsin. ama 6 oldu saat trde.
insallah yanmaz, sabah erken arasa kabul ederler belki. cok ilginc benden hic onlari istemediler.
1.İlk önce internet üzerinden DS-160 Göçmen Olmayan Vize başvuru formunu doldurunuz. DS-160 formunu doldurduktan sonra, kişisel bilgilerinizi ve barkod numarasını içeren onay sayfasını basmanız gerekmektedir. Randevu günü konsolosluğa gelirken, onay (Confirmation) sayfasının çıktısını yanınızda getiriniz.
2.Başvuru formunuzu doldurduktan sonra randevunuzu almak için Vize Bilgi Servisini +90 212-340-4444 numaradan arayınız. Randevu alabilmek için Vize Bilgi Servisi uzmanına pasaport numaranızı ve onay (Confirmation) sayfasında bulunan barkod numarasını vermeniz gerekecektir. Formunuzu doldurmadan Ankara için vize randevusu alamayacağınızı belirtmek isteriz.
Silgi cim yukaridaki Ankara baskonsolosluk sayfasindan alinti.Annem e Ankara daha yakin oldugundan oraya gitmek zorunda.Benim de aklim cok karisti ben bu yazilana uyacam bugun butun formu doldurup yarin tekrar randevu aldiricam ablama. Bizim doldurmamizda bir sakinca varmi acaba .Offff varya erken doguracam vallahi bu vize islemlerinden.
1.İlk önce internet üzerinden DS-160 Göçmen Olmayan Vize başvuru formunu doldurunuz. DS-160 formunu doldurduktan sonra, kişisel bilgilerinizi ve barkod numarasını içeren onay sayfasını basmanız gerekmektedir. Randevu günü konsolosluğa gelirken, onay (Confirmation) sayfasının çıktısını yanınızda getiriniz.
2.Başvuru formunuzu doldurduktan sonra randevunuzu almak için Vize Bilgi Servisini +90 212-340-4444 numaradan arayınız. Randevu alabilmek için Vize Bilgi Servisi uzmanına pasaport numaranızı ve onay (Confirmation) sayfasında bulunan barkod numarasını vermeniz gerekecektir. Formunuzu doldurmadan Ankara için vize randevusu alamayacağınızı belirtmek isteriz.
Silgi cim yukaridaki Ankara baskonsolosluk sayfasindan alinti.Annem e Ankara daha yakin oldugundan oraya gitmek zorunda.Benim de aklim cok karisti ben bu yazilana uyacam bugun butun formu doldurup yarin tekrar randevu aldiricam ablama. Bizim doldurmamizda bir sakinca varmi acaba .Offff varya erken doguracam vallahi bu vize islemlerinden.
Esra'cim, formu sen doldurdugunda annene nasil ileteceksin, giderken yaninda goturmesi gerekiyor ya ciktisini. Formu doldururken bir fotograf upload etmen gerekiyor sanirim bir de. Eger mac kullaniyorsan formu doldurursun, print deyince cikan ekranda save as pdf dersin, o dosyayi ablana yollarsin o basar. Eger doldurdugun formu save etme imkanin yoksa ya sen basip postayla yollayacaksin ya da ablan doldurup cikti alacak. Ayrica randevuyu da sen alabilirsin, annenin bilgileri elinin altinda olursa telefon acarsin, kredi kartinla odeme yaparsin. Bankaya gitmekle ugrasmaya gerek yok.
Cok cok kolay gelsin.
benim bu sabah randevum vardi doktorla, gittik muayene olduk, flu shotumuzu yaptirdik geldik. her sey yolundaydi, gerci hatun bir sey yapmadi, bir rahim boyu olctu, bir dopplerle kalp atislarini dinledik oldu bitti. ebe'nin yaptigindan farkli bir sey olmadi. bir sonraki randevum ebeyle 26sinda.
benim seker testi 26sindaki randevudan once yapilacakmis. siviyi verdiler, icip gidecegim kan verecegim 1 saat icinde.
bugun birisinin daha randevusu vardi, kimdi, silgi? marlin? nasil gecti?
sevindim herseyin guzel gecmesine. flu shot sende mi oldun simdi, bana yapmadilar. sorsam ben de gidince. esra sen olmus muydun? gribe cok yatkinim zaten.
bebegin kilosunu boyunu ne zaman soylerler acaba, bana hic o bilgileri vermediler. trde millet boy kilo vb yaziyor forumlarda.
benim haftaya randevum.
sevindim herseyin guzel gecmesine. flu shot sende mi oldun simdi, bana yapmadilar. sorsam ben de gidince. esra sen olmus muydun? gribe cok yatkinim zaten.
bebegin kilosunu boyunu ne zaman soylerler acaba, bana hic o bilgileri vermediler. trde millet boy kilo vb yaziyor forumlarda.
benim haftaya randevum.
SiLgi cim yanlis anladin 2 defa gitmeyecek ankaraya . ikinci paragrafta diyorki barcode kodu pin kodu ve pasaport numarasi ile randevu alinir.D160 formunun barcode kodu olmadan randevu verilmez ve gercektende bugun vermediler.Annem randevu tarihini alip gidecek Ankara ya. Koko hepimiz buradan dolduruyoruz.silgi nuray da buradan doldurdu.annem bana elektronik fotosunu gonderdo.doldurduktan sonra save yapip anneme gondericem ciktisini alacaklar yada ben burdan ciktiyi alip davetie ile birlikte fedex international priority gonderecem annem imzalayip yaninda goturecek.onunla ilgili anlasilmayan birsey yok zaten benim takildigim silgiden barcode nosu istemefilet benden istediler.
valla bizim kaiser resmen harass ediyor flu shot oldun mu olsana olsana diye emailler falan. hamilelere prezervatifsiz ozel asi oluyor (gecen seneden bununla ilgili aci bir anim var aglattilardi beni, neyse uzun hikaye), ondan yaptirdigina dikkat et, onun disinda hamileler, yaslilar ve cocuklarin flu shot yaptirmalari onemliymis cunku bagisiklik sistemimiz zaten zayif. ha anti-asi'cilar var, onlar baska turlu soyluyor.
kilo-boy soylemek icin ultrason lazim, bizim tr'dakiler dakika basi girdikleri icin yazabiliyorlardir o bilgileri. kilosu yaklasik, bas ve karin cevresini olcup oradan bir formulle tahmin ediyorlar. boyunu da femur boyundan tahmin ediyor olabilirler cunku bebeler gocuman oldu ultrasonun bir seferde bastan ayaga olcmesi mumkun degil :)) dogumdan once bir kere bir ultrason olur herhalde, hani cocuk iriyse falan diye. benimkiler simdi anca gobegimi olcuyor mezurayla!!!
koko alemsin ya formulu bile biliyosun, benim drdan daha detayli bilgi veriyosun :))
bana bakiyolar ultrason ama hic soylemediler, hep daha ufakk deyip deyip guluyor dr.
saglikli olsunlar da minnoslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?