- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.581
Silgi cim bu alinan confirmation sayfasinda ismin karsisinda soyisim ve FNU yaziyor.FNU nun anlami medir billiyormusun? Seninkinde isim ile soyisim ciktimi?
Benim doldurdugumda annemin soyismi ve yaninda FNU cikti.
evet baktim simdi isim ve soyisim var.
FNU, first name unknown mu acaba webden baktim da. yazdin mi basvuruya first name kismini? basvurunu download ettiysen bi baksan?
Selam Kızlar;
Herkesler iyidir umarım.Annem bugün vize görüşmesindeydi, evraklara bile bakmadan başvurunuz onaylandı demişler:)) 2 güne vizesi eve postalanacakmış.
Anneme görüşmede ilk olarak benim Amerikaya nasıl geldiğim,ne zaman geldiğim sorulmuş.Greencard olayımı sormuşlar.Çalıştığım yeri sormuşlar,annemde davetiye yolladılar bütün bilgileri var demiş, kadın evrak falan istemiyorum demiş sen söyle demiş:)) Ayrıca annemin kaç çocuğu olduğu nerede yaşadıkları,torunları var mı gibi sorular? eşiniz sizinle gelmiyor mu gibi sorular da sormuşlar.Anneme amerikaya geliş nedenini sormamışlar,o da birşey dememiş.Kızının yanına ziyarete gidiyor işte:) Davetiye mektubuna bile bakmamışlar! annemin dediği önemli olan doldurulan ds160 formu sanırım.Onun dışında birşeye pek bakmamışlar:)) 2 saat beklemenin sonunda çok şükür vize onayını almış,darısı diğer annelerimizin başına.
kizlar nerdesiniz? ben geldim topik bosaldi :))))
bizz dun arkadasa kahvaltiya gittik. bugunde baska bi arkadasa davetliyiz. evde durdugumuz yok oglumla. boyle anasi gezek biri olunca oglumda alisti gezmelere :))
Esracim formu doldurdunuz mu? birde yigenin ameliyat oldumu? ins iyidir kuzu
haftasonu tjmax ve ross'a gittim. 4.99 'a, 5.99'a cok guzek kisliklar bidegecelik aldim ogluma.. kisligimiz fazla yoktu. yazin dogdugu icin herkes yazlik hediye getirdi. bizde alalkim dedik Ross daha ucuz. carters dan 8$ aldigim tulumun aynisi Ross'ta 6.99 du. neyse dedim 1 dolarcik bisi olmaz
marlin, koko, silgi, ztar sizde iyisiniz insallah
Selam Kızlar;
Herkesler iyidir umarım.Annem bugün vize görüşmesindeydi, evraklara bile bakmadan başvurunuz onaylandı demişler:)) 2 güne vizesi eve postalanacakmış.
Anneme görüşmede ilk olarak benim Amerikaya nasıl geldiğim,ne zaman geldiğim sorulmuş.Greencard olayımı sormuşlar.Çalıştığım yeri sormuşlar,annemde davetiye yolladılar bütün bilgileri var demiş, kadın evrak falan istemiyorum demiş sen söyle demiş:)) Ayrıca annemin kaç çocuğu olduğu nerede yaşadıkları,torunları var mı gibi sorular? eşiniz sizinle gelmiyor mu gibi sorular da sormuşlar.Anneme amerikaya geliş nedenini sormamışlar,o da birşey dememiş.Kızının yanına ziyarete gidiyor işte:) Davetiye mektubuna bile bakmamışlar! annemin dediği önemli olan doldurulan ds160 formu sanırım.Onun dışında birşeye pek bakmamışlar:)) 2 saat beklemenin sonunda çok şükür vize onayını almış,darısı diğer annelerimizin başına.
merhaba, hosgeldin ve bebisin hayirli olsunn :)Herkese Merhabalar,
Forumda bu konuyu yeni gordum ve cok sevindim:)
Bende Houston, Tx'da yasiyorum ve 9 haftalik hamileyim.
Umarim hepiniz sag salim bebislerinize kavusursunuz, kucak dolusu sevgi ve selamlar:)
marlincim hadi gozunuz aydin, gelsin anne yemekleri :)
esracim bebek yatagini ne yaptin, aldin mi bisey? Allahin izniyle bisey olmaz minige de, guzelce atlatir ins.
nuraycim iyiyiz tsk., bebek dogunca yastik kullandin mi? yastik almali miyiz?
Herkese Merhabalar,
Umarim hepiniz sag salim bebislerinize kavusursunuz, kucak dolusu sevgi ve selamlar:)
merhaba, hosgeldin ve bebisin hayirli olsunn :)
Hic birsey yapmadim Silgi cim gecen hafta sonu.Guya cikip alacaktim.Cumartesi,Pazar miskin miskin battaniyenin altinda ne kadar sacma sapan film dizi varsa onu seyrettim.Bolca zararli abur cubur yiyerek.
Yapilacak o kadar cok sey var ki benim uzerime bir miskinlik,agirlik coktu.
Bu hafta sonu sanirim Sam's club'ta gordugumu alacam.Alt degistirme uniteside vardi onun.Hesapliydi.
Esimde calisma masasi alacakti Ikea dan .Olmazsa once aklimda kalmasin Ikea a bakarim olmadi Sam's Club ta olani alicam.
olsun alirsin daha var vakit, ben de yatak son ay alirim diyorum. kafandaki bikac sey hallolsun enerji dolarsin tekrar.
Herkese Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?