Amerika'da Hamilelik

Esracim bende kacirmisim .. yigenine acil sifalar diliyorum ins en yakin zamanda duzelir kuzucuk , sonrada annen yanina geliverir..

koko sanada kolay gelsin canim dikkat et kendine tasinma isleri yorucudur . 1 oda 1 salonda olsa orayi burayi toplayim derken insan yoruliyor gercekten anlamiyosun.. ahh keske bende bulusmak isterim ama ben uzak kaliyorum galiba keske gorsebilsek ..

bende daha yeni oturtum koltuga. bu annelerin isi hiiic bitmiyor kizlar soyliyim. isimde cok olmasin diye sabahtan yaptim yemegi ama gene cok gene cok.. simdi baba ogul uyuyorlar bende dizimi izlicem sonrada yatarim /.. herkese iyigecelerr

Silgi cim bu alinan confirmation sayfasinda ismin karsisinda soyisim ve FNU yaziyor.FNU nun anlami medir billiyormusun? Seninkinde isim ile soyisim ciktimi?
Benim doldurdugumda annemin soyismi ve yaninda FNU cikti.

evet baktim simdi isim ve soyisim var.
FNU, first name unknown mu acaba webden baktim da. yazdin mi basvuruya first name kismini? basvurunu download ettiysen bi baksan?

evet baktim simdi isim ve soyisim var.
FNU, first name unknown mu acaba webden baktim da. yazdin mi basvuruya first name kismini? basvurunu download ettiysen bi baksan?

Evet Silgi cim "First Name Unavailable" demek sanirim. Yoo yazdim ama cikmadi aksilik iste. Bastan dolduracam
Sayfalara geri donup duzeltmede olmuyormus sign dan sonra.Napalim oturup bastan dolduracam artik.

kizlar nerdesiniz? ben geldim topik bosaldi :))))

bizz dun arkadasa kahvaltiya gittik. bugunde baska bi arkadasa davetliyiz. evde durdugumuz yok oglumla. boyle anasi gezek biri olunca oglumda alisti gezmelere :))
Esracim formu doldurdunuz mu? birde yigenin ameliyat oldumu? ins iyidir kuzu

haftasonu tjmax ve ross'a gittim. 4.99 'a, 5.99'a cok guzek kisliklar bidegecelik aldim ogluma.. kisligimiz fazla yoktu. yazin dogdugu icin herkes yazlik hediye getirdi. bizde alalkim dedik Ross daha ucuz. carters dan 8$ aldigim tulumun aynisi Ross'ta 6.99 du. neyse dedim 1 dolarcik bisi olmaz

marlin, koko, silgi, ztar sizde iyisiniz insallah

Selam Kızlar;

Herkesler iyidir umarım.Annem bugün vize görüşmesindeydi, evraklara bile bakmadan başvurunuz onaylandı demişler:)) 2 güne vizesi eve postalanacakmış.
Anneme görüşmede ilk olarak benim Amerikaya nasıl geldiğim,ne zaman geldiğim sorulmuş.Greencard olayımı sormuşlar.Çalıştığım yeri sormuşlar,annemde davetiye yolladılar bütün bilgileri var demiş, kadın evrak falan istemiyorum demiş sen söyle demiş:)) Ayrıca annemin kaç çocuğu olduğu nerede yaşadıkları,torunları var mı gibi sorular? eşiniz sizinle gelmiyor mu gibi sorular da sormuşlar.Anneme amerikaya geliş nedenini sormamışlar,o da birşey dememiş.Kızının yanına ziyarete gidiyor işte:) Davetiye mektubuna bile bakmamışlar! annemin dediği önemli olan doldurulan ds160 formu sanırım.Onun dışında birşeye pek bakmamışlar:)) 2 saat beklemenin sonunda çok şükür vize onayını almış,darısı diğer annelerimizin başına.

marlincim cok sevindim cok sukur annen geliyo super bisey :)))) ama ne kadar soru sormuslar yahuu.. zaten cevap verirken ds160 formu ile tutmasi lazim..bi yanlis cevap versen yada unuttun diyelim direk vermiyorlar vizeyi..mesela bizimde ds160 formada nerde oturdugum falan yaziyor ama anneme sormus nerey gidiyosun diye. bilmiyorum dese vermiyorlar. arkadasimin annesine vermemisler. kadin unutmus bilmiyorum demis. vizeyi verecek kadinda nereye gittigini bile bilmiyosun demis. red cevabi almis. dikkatli olmak lazim..

Nuray cim yarin ameliyat olacak. Daha tamamlayamadim aklimi toparlayamiyorum bir turlu aklim hep yigenimde.Canim hic bir sey yapmak istemiyor.Malesef ben cok stresli heyecanli olunca boyle oluyorum. Yemek bile yapmiyorum kac gundur
Yarin Alla in izniyle guzel haberler alayim tamamlicam. Napalin artik gelsinde annem biraz gec gelsin.

Coook sevindim senin adina Marlin cim. Darisi bizimkilerin basina insallah.Ne cok soru sormuslar harbiden.Sanki sozlu sinav yapiyorlar.Bak iste evraklara.

Evet evraklara bakmıyorlar kendisi cevaplasın istiyorlar.Anneme greencard nasıl aldığımı sormuşlar,piyangoyla mı demiş kadın.Annemde Tr'de yaşarken internet üzerinden başvurdular,çıktı gelip buradan onay aldılar demiş,kadıncağız çok detaylı bilmiyor bizim gibi tabiki.Torunların sayısına kadar sormuşlar:)) Annemde yeşil pasaport var,kardeşimin yanına fransaya giderken rahatça gidiyordu,aman amerikada ne zorluyor böyle diyor:)) ama işte vizeyi kaptı artık her yıl çık çık gel diyorum:))

Esracım, inşallah yarın güzel haberler alırsın minik kuzudan ondan sonra yaparsın herşeyi.Uzakta olunca insanın aklı daha çok kalıyor.Bende kamerada görüşüyorum, ufaklıklar ağlayıp kamerayı kapatmak zorunda kaldıklarında bile aklım kalıyor.Noldu neresini nereye çarptı iyimi onun için endişeni anlıyorum inşallah güzel sağlık haberlerini alırın.Şimdiden acil şifalar...

Nuraycım sen oğluşu büyüttün oh ne güzel gezmelerdesin..Bizim de o günlerimiz gelsin bir an önce:)) sen o gün alt değiştirme ünitesinden bahsetmiştin çok kullanışlı diye ben şöyle bir bakayım dedim,raflara da birçok şeyi koyarım hesabı pek de yerim yok ya,neyse ertesi gün işyerinden yöneticimiz bana getirdi.Başka şey isteseymişim, ikeadan aldığımız raflı çekmece beyazdı,changing table da beyaz oldu,takım gibi oldular:)) ama yattığımız odada neredeyse yer kalmadı. Park yatak almıştık onu odaya nasıl sığdırcaz diye düşünüyoruz:)) arkadaşlardan da oyuncak ve birkaç şey gelecek öyle söylediler ama inan yer yok eşimle nereye sığdırırız diye şaşkın şaşkın bakıyoruz birbirimize:))

Kokocum çok güzel detaylı ev olayını anlatmışsın sağolasın, soracaklarımı özelden yazarım sana.Zaten 2 yıllık iş geçmişi istiyorlar, bizim daha 1 yıl olmadı bile hayırlısı bakalım artık.

Herkese Merhabalar,
Forumda bu konuyu yeni gordum ve cok sevindim:)
Bende Houston, Tx'da yasiyorum ve 9 haftalik hamileyim.
Umarim hepiniz sag salim bebislerinize kavusursunuz, kucak dolusu sevgi ve selamlar:)

marlincim hadi gozunuz aydin, gelsin anne yemekleri :)
esracim bebek yatagini ne yaptin, aldin mi bisey? Allahin izniyle bisey olmaz minige de, guzelce atlatir ins.
nuraycim iyiyiz tsk., bebek dogunca yastik kullandin mi? yastik almali miyiz?

Herkese Merhabalar,
Umarim hepiniz sag salim bebislerinize kavusursunuz, kucak dolusu sevgi ve selamlar:)
merhaba, hosgeldin ve bebisin hayirli olsunn :)

marlincim hadi gozunuz aydin, gelsin anne yemekleri :)
esracim bebek yatagini ne yaptin, aldin mi bisey? Allahin izniyle bisey olmaz minige de, guzelce atlatir ins.
nuraycim iyiyiz tsk., bebek dogunca yastik kullandin mi? yastik almali miyiz?

Hic birsey yapmadim Silgi cim gecen hafta sonu.Guya cikip alacaktim.Cumartesi,Pazar miskin miskin battaniyenin altinda ne kadar sacma sapan film dizi varsa onu seyrettim.Bolca zararli abur cubur yiyerek.

Yapilacak o kadar cok sey var ki benim uzerime bir miskinlik,agirlik coktu.

Bu hafta sonu sanirim Sam's club'ta gordugumu alacam.Alt degistirme uniteside vardi onun.Hesapliydi.

Esimde calisma masasi alacakti Ikea dan .Olmazsa once aklimda kalmasin Ikea a bakarim olmadi Sam's Club ta olani alicam.

olsun alirsin daha var vakit, ben de yatak son ay alirim diyorum. kafandaki bikac sey hallolsun enerji dolarsin tekrar.

olsun alirsin daha var vakit, ben de yatak son ay alirim diyorum. kafandaki bikac sey hallolsun enerji dolarsin tekrar.

Sen benim kadar bekleme begendiysen al Silgi cim.33-34.haftalara kaldimi gezip bakamiyorsun cok fazla.Dun banyoya birseyler lazimdi Home depot a gittik esimle.Yarim saat icinde 2 defa tuvalete gittim dusun artik.Cok azicik idrar bile baski yapiyor artik.Yurutmuyor.
Aslinda 30.haftada herseyini alip alisveris olayini kapatmak lazim.Siz oyle yapin.En azindan buyukleri alin.Onemsiz ufak seyler sonraya kalsada olur.

Sabahlari cok zor kalkiyorum artik.Ise gitmek zulum oluyor.Birde uzerine soguklar geldi.
Gecen gun bir yerde okudum .Tr.de 33. hafta hamilelik iznine ayriliyorlar.Dogum izni, sut izni derken en az 6 ay izin kullaniyorlar.
Ben sanirim ya sirkette doguracam ya da buradan beni acil hastaneye goturecekler.Adamlarin umurunda degil ne kadar agirlastigim.Is verdikce veriyorlar.
HR. ile izin isini konustum. 6 hafta verdiler.Adim gibi eminim o alti haftada evden calisicam ben.
Tek umudum annem.Insallah seninki de benimki de gelir.

Herkese Merhabalar,

Merhaba,

Hoşgeldin aramıza taze anne adayı:)) Çok yeniymiş hamileliğin inşallah güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.Şikayetlerin var mı? Daha çok erken ama,umarım bebiş seni yormadan sağlıkla gelir.

Benim bu aya kadar hiç mide şikayetim yoktu ama sanırım bende de reflü başladı.Hemen hergün midemde özellikle göğüste yanma,ağzımda iğrenç acı bir tat! ne yiyip içeceği şaşırdım.Böyle olduğunda birşey yemek bile istemiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…