- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.541
Gecmis olsun Janim. Tabii ki bu tetkikler seni endiselendiriyor, uzuyordur ama moralini cok bozmamaya calis. Guzel haberler almissin, onlar icini rahatlatsin. Umarim diger doktor da bakinca guzel haberler verir. Allah ultrason cihazini icat edenden razi olsun degil mi? :)
Günaydın annişler
Öncelikle Janım geçmiş olsun,kuzu sağlıklıymış inşallah son işlemde sorunsuz geçer,sana yazarken elim hep oğluşun yazacak gibi oluyor,Allahım sağlık ve hayırlısını versin ama bir an öyle hissettim:))
Lara hanımda kıpırdanmış:) aferin ona annesini üzmez kuzular, koko sende rüyalarda bilimsel takılıyosun:)) uzayda mı doğuracan derya kuzusunu)
Silgi sen oğlanı kesin model falan yapcan, Berk'ten vazgeçemezsin sen) o pofuduk tulumlarla ne tatlı olurlar ya..doğsunlar ve bir an önce 5-6 aylık olsunlar istiyorum:)) en güzel halleri bence
Ins. Tum sonuclar guzel cikar, bundan sonra rahata erersin. Yapsinlar herseyi senin de icin rahat eder.
Janim insallah butun sonuclar temiz ciklar ilk haftalar gibi rahat hamilelik gecirirsin .
evet kizlarrrr ben geldim cok sukur artik yeni bir bilgisayarim varrrrrahat rahat yazabilicem artik tabii oglum izin verdigi muddetce:)))
simdilik gecmisi okumadan yaziyorum herkes nasil? dogum yapan varmi? melegim turkiyeye gidecekti gitmistir coktan.. Trkiyeden gelcekker varmi? cok soru sordum. bi arkadas ozet gecerse sevinirim :)))
bende annem gittikten sonra baya bi bocaladim .. ogluma duzen oturtmaya calistim cok sukur uykulari duzene girdi ama biberonsuz uyumuyor.. illa agzina bisiler akicak.. emzirdikten sonra biberona az az mama yapip uyutuyorum. cok korkuyorum emmeyi birakir diyee. bide demisimdir birazcik huysuz oglum diye.. cok agliyor hemen herseye. yaygaraci diyoruz artik ..bide size moral olsun bi resim ekliyim cok zorlar ama cok tatlilar :)))
Eki Görüntüle 526096
Herkes iyi, bir yaramazlık yok. Canan dogum yaptı, meleğim ve ben tr'a gittik, ben dondüm o daha orada. Bizlerin anneleri gelecek Türkiye'den, arkadaslar vize basvurulariyla mesguller. Sıra sıra doğuracağız gelecek aydan itibaren, hazırlıklar, alışverişler ile uğraşıyoruz. Deneyimli anneler alışveriş konusunda fikirler verseler çok iyi olur. Senin keske almasaymisim, iyi ki almisim dediğin ürünler var mı Nuray?
Resim de süpermiş, maşallah paşaya. Uyusun da büyüsün.
evet kizlarrrr ben geldim cok sukur artik yeni bir bilgisayarim varrrrrahat rahat yazabilicem artik tabii oglum izin verdigi muddetce:)))
simdilik gecmisi okumadan yaziyorum herkes nasil? dogum yapan varmi? melegim turkiyeye gidecekti gitmistir coktan.. Trkiyeden gelcekker varmi? cok soru sordum. bi arkadas ozet gecerse sevinirim :)))
bende annem gittikten sonra baya bi bocaladim .. ogluma duzen oturtmaya calistim cok sukur uykulari duzene girdi ama biberonsuz uyumuyor.. illa agzina bisiler akicak.. emzirdikten sonra biberona az az mama yapip uyutuyorum. cok korkuyorum emmeyi birakir diyee. bide demisimdir birazcik huysuz oglum diye.. cok agliyor hemen herseye. yaygaraci diyoruz artik ..bide size moral olsun bi resim ekliyim cok zorlar ama cok tatlilar :)))
Eki Görüntüle 526096
ooo super hersey yolunda olmasina cok sevindim..
Canan cok sevindim Allah anali babali buyutsun.. ne zaman dogum yaptin? dogum hikayeni yazdinmi? meraklandim simdi :))
Annelerin gelmesinede cok sevindim. iyiki dedigim seylerin en basinda annem var :)))iyiki gelmis o olmasa cok cok zorlanirdim..
kiyafet icin tulumlar cok kullanisli ama cok cabuk kuculuyorlar..o yuzden fazla kullanamadim..yepyeni kaldilar.. altli ustlu takimlar daha kullanisli geldi sanki..alt acma masasini cok kullaniyorum. herzaman altini orda aciyorum. oglumda cok alisti orda yarin saat oyalaniyor. yanina oyuncak ta koyuyorum duruyor..birde en cok kullanilan washclothes var. kusuyorlar agizlari akiyor falan cok kullaniyorum..emzirme sutyeni olmazsa olmaz . bende 3 tane var anca yetiyor. cunku cabuk kirleniyorlar. hep burnuma sut kokusu geliyor degistiyorum hemen..
simdilik bunlar geldi aklima...
esat uykuya gecti esimde markete gitti. yarinda gezicez bakalim nereye gidicez bilmem...
kizlar kis icin doktora gidip gelirken disari cikicak ya bebekler, ne almayi dusunuyosunuz? snowsuit tarzi seyler var, polyester cogu polar gibi olanlar. polyester zararli midir? alamadim bisey bebise.
koko video guzel izledim, nasil ayarliycazki o kismi aliyor mu almiyor mu diye. zor isler deneme yanilma belki.
İnşallah seninde güzel doğum hikayeni yakında okuyacağız:)) Sırayla gelsin kuzucuklar...Hepimiz heyecan içinde hep gelenleri hem gelecekleri bekliyoruz
mertt ins guzelce atlatirsin sen de, az kalmis ama kurtulacaksin guzelce. senin de haberlerini bekliyoruz. sonra esrayi bekliycez artik :)
Eki Görüntüle 526096
Ben simdilik bunu aldim Silgicim belki tavsiye olur...
Home | Gap Beyaz renk aldim..Umarim kullanisli olur..Kullanmaya baslayinca yine nasil oldugunu yazarim ins:)Buarada %30 indirimli haliyle aldim..Tabi ilerleyen zmnlarda hava soguyunca daha kalin diger modellerden almam gerekicek yine sanirim...
Merhaba bayanlarr.... bir derdim var ki hic sormayinamerika florida da yasiyorum.daha 1 ay oldu geleli. 21 yasindayim ve hamileyimm. Sevinsem mi uzulsem mi valla bilemedim :) cooookkk korkuyorum. Esim kesinlikle aldirma taraftari degil. Ben de dogurmak istiyorum ama iste korku var..tedirginlik hat safha. Ama Aklima geldikce bebisimI kucagima alisim icimi bir huzur kaplayiveriyor :)) aranizda var mi benim gibi hisseden. Yoksa ben miyim tuhaf olan????
Eki Görüntüle 526096
Benim adıma başkası formu doldurabilir mi? Başvuru formunu kimler imzalamaktan muaftır?
Eğer başvuran kişi okuma yazma bilmiyorsa veya formu dolduramayacak durumdaysa başka bir kişiden yardım alabilir. Yardımcı olan kişinin Sign and Submit (İmzala ve Gönder) sayfasında belirtilmesi gerekir. Yardımcı olan kişi formun tamamlanması sırasında başvuru sahibine Sign Application (Formu İmzala) butonunu tıklayarak formu nasıl onaylayacağını göstermesi gerekmektedir.
Eğer başvuran 16 yaşından küçükse veya fiziksel olarak formu dolduramayacak durumda ise başvuranın anne veya babası veya vasisi formu tamamlayıp onun adına Sign Application (Formu İmzala) butonunu tıklayabilir. Eğer başvuranın annesi veya babası ya da yasal vasisi yoksa başvuru sahibinin vekaletine sahip olan veya üzerinde yasal sorumluluğu olan bir kişi tarafından başvuru formu doldurulabilir.
DS-160 Formunu Kaydetme ve Tam Doldurulmamış Forma Geri Dönme
Silgi cim bu yazi web sayfasindan.Sizmi sign and submit yaptiniz yoksa annenler tr.den mi yapti? Basvuran kisinin yapmasi gerekiyormus. Forma nereden girildigini IP numarasindan gorebilirler.Ben imzaladimda diyemez. Ayyy varya yoruldum resmen .
Merhaba bayanlarr.... bir derdim var ki hic sormayinamerika florida da yasiyorum.daha 1 ay oldu geleli. 21 yasindayim ve hamileyimm. Sevinsem mi uzulsem mi valla bilemedim :) cooookkk korkuyorum. Esim kesinlikle aldirma taraftari degil. Ben de dogurmak istiyorum ama iste korku var..tedirginlik hat safha. Ama Aklima geldikce bebisimI kucagima alisim icimi bir huzur kaplayiveriyor :)) aranizda var mi benim gibi hisseden. Yoksa ben miyim tuhaf olan????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?