Amerika'da Hamilelik

Sorma.. Ultrason olmasa herhalde kafayi yerdim ben cocuk dogana kadar yada stres ve panikten erken dogum filan yapardim.. Insallah guzel haberler alirimda sizlerle paylasirim.. Ama dedigim gibi simdi icim daha rahat.. 2 detayli ultrason cekildi ve ikisindede hersey normal gorunuyor cunku.. Bakalim diger doktor ne diyecek..

Canim nedense banada erkek gibi geliyordu son zamanlarda.. fakat bu 1 tane umblical cord artery'si genelde kizlarda goruluyormus.. O yuzden pekte emin degilim simdi :) Bir sonraki ultrasonda ogrenicez kismetse :)

Herkes iyi, bir yaramazlık yok. Canan dogum yaptı, meleğim ve ben tr'a gittik, ben dondüm o daha orada. Bizlerin anneleri gelecek Türkiye'den, arkadaslar vize basvurulariyla mesguller. Sıra sıra doğuracağız gelecek aydan itibaren, hazırlıklar, alışverişler ile uğraşıyoruz. Deneyimli anneler alışveriş konusunda fikirler verseler çok iyi olur. Senin keske almasaymisim, iyi ki almisim dediğin ürünler var mı Nuray?

Resim de süpermiş, maşallah paşaya. Uyusun da büyüsün.

ooo super hersey yolunda olmasina cok sevindim..
Canan cok sevindim Allah anali babali buyutsun.. ne zaman dogum yaptin? dogum hikayeni yazdinmi? meraklandim simdi :))

Annelerin gelmesinede cok sevindim. iyiki dedigim seylerin en basinda annem var :)))iyiki gelmis o olmasa cok cok zorlanirdim..
kiyafet icin tulumlar cok kullanisli ama cok cabuk kuculuyorlar..o yuzden fazla kullanamadim..yepyeni kaldilar.. altli ustlu takimlar daha kullanisli geldi sanki..alt acma masasini cok kullaniyorum. herzaman altini orda aciyorum. oglumda cok alisti orda yarin saat oyalaniyor. yanina oyuncak ta koyuyorum duruyor..birde en cok kullanilan washclothes var. kusuyorlar agizlari akiyor falan cok kullaniyorum..emzirme sutyeni olmazsa olmaz . bende 3 tane var anca yetiyor. cunku cabuk kirleniyorlar. hep burnuma sut kokusu geliyor degistiyorum hemen..
simdilik bunlar geldi aklima...
esat uykuya gecti esimde markete gitti. yarinda gezicez bakalim nereye gidicez bilmem...

MasaAllah bu pasaya cook tatli

Tavsiyelerin icin tesekkurler Canim:) bende alt acma masasinin cok kullanisli oldugunu duymustum,bende aldim...
Bnm merak ettigim ilk zmnlar ki uyku pozisyonu cnm..Siz nasil yatiriyodunuz sirt ust mu,yan mi..bi cok yerde herkes farkli seyler yaziyor soyluyor..kimisi sirt ustu diyor..kimisi o cok sakincali yan yatirmak daha iyi diyor..Senin onerin ne cnm? birde bnm korkum ve endisem emzirme konusunda..o kadar cok merak ediyorumki acaba emzirebilicekmiyim,sutum gelicek mi vsBu konuda da tavsiyelerin varsa yazarsan cok sevinirim cnm..

Buarada ben hala beklemedeyim kizlar:) Henuz gelen yok:)ve her gecen gun bendeki korku endise merak tirmaniyor:)Heralde Canan gibi son gune kadar beklicek bizim pasada:) Sanirim canan da gununden 2 gun sonra dogum yapmis oldu..Bakalim hayirlisiyla saglikla gelsinlerde ne zmn gelirse artik...Buara Dualarinizda benide unutmazsaniz cok sevinirim

Ben simdilik bunu aldim Silgicim belki tavsiye olur...

Home | Gap Beyaz renk aldim..Umarim kullanisli olur..Kullanmaya baslayinca yine nasil oldugunu yazarim ins:)Buarada %30 indirimli haliyle aldim..Tabi ilerleyen zmnlarda hava soguyunca daha kalin diger modellerden almam gerekicek yine sanirim...

Son düzenleme:
İnşallah seninde güzel doğum hikayeni yakında okuyacağız:)) Sırayla gelsin kuzucuklar...Hepimiz heyecan içinde hep gelenleri hem gelecekleri bekliyoruz

mertt ins guzelce atlatirsin sen de, az kalmis ama kurtulacaksin guzelce. senin de haberlerini bekliyoruz. sonra esrayi bekliycez artik :)

Tesekkurler Kizlar..Guzel dileklerinize Amin ins diyorum
Hepimiz Saglikla kavusalim ins...

biz de nuray bizi terketti diyorduk, crazymom'da yazmiyor su siralar.

masallah ya cok tatli, kac aylik oldu simdi? biraz buyusun huysuzlugu gecer.

mertcim oncelikle ins. kisa zamanda saglikla gelir bebisin ve gule gule kullansin tulumunu :) ben de bunun grisini begendim ama 0-3 aylik vardi ufak gibiydi, o yuzden almadim, 3-6 aliyim diyorum bulursam tekrar gittigimde. sen kac aylik olanindan aldin?

Herkese güzel pazarlar...

Esat bey'in yarı çıplak pozlarıyla güne başlamak iyi oldu:)) banyodan sonra öpüp ısırmak ister insan bu kuzuları yaaa.. Sen büyütmüşsün iyice kuzuyu Nuraycım,maşallah ona.Bizimkilerde sırayla gelse ah ah:)) Artık zaman buldukça girdiğinde senin tecrübelerinden faydalanırız.Mert12 dediği gibi nasıl yatıyor bu kuzu? uyku düzenine alışması 4-5 ayı buluyor sanırım.Anneler 6 ay kalsa bile yetmez:) ben diyorum 6 aylık olana kadar kalsaydı süper olurdu ama 3 ay bile iyiyalnız olmaktansa.

Mert12 senin paşa da gününde gelir,çok bekletmez inşallah.İçeriyi seviyor bebeler,ama bizde onları merak ediyoruz işte.Tulumun içinde nasıl da tatlı olacak o şimdi,inşallah o tulumla yakışıklı pozlarından koyarsın buraya da.

Janım, sağlık haberlerini almışsın çok şükür, cinsiyeti de öğrendiğinde daha da güzel olacak.

Havalar soğuyor, kışa doğru yol alıyoruz:))) sırayla güzel doğum haberleri inşallah... Esracım artık Kasımda dilimizde Lara olacak! Lara'nın gelme heyecanı..Kuzucuklar geliyoooorrr

Merhaba bayanlarr.... bir derdim var ki hic sormayin amerika florida da yasiyorum.daha 1 ay oldu geleli. 21 yasindayim ve hamileyimm. Sevinsem mi uzulsem mi valla bilemedim :) cooookkk korkuyorum. Esim kesinlikle aldirma taraftari degil. Ben de dogurmak istiyorum ama iste korku var..tedirginlik hat safha. Ama Aklima geldikce bebisimI kucagima alisim icimi bir huzur kaplayiveriyor :)) aranizda var mi benim gibi hisseden. Yoksa ben miyim tuhaf olan????

Derde bak! :)
Ben de bekarsın ve istenmeyen bir sekilde hamile kaldın sandim. Seninki "beklenmeyen"mis, sürpriz olmuş. Şaşkınlığını üzerinden atınca bu mesaja bakıp gülersin. Neden korkuyorsun? Maddi durumlar mı? Kariyer meselesi mı? Sakın ol, ne istediğini duşun, ona göre adım at. Ben aylarca uğrasip tedaviyle hamile kalabildim, aramızdan bir baskası tüp bebekle. Seninki ugrastirmadan gelmiş, ne güzel :). Her şey gönlünce olsun. Eğer sonlandirmayacaksan folik asit almaya başla. Sakin ol, tadını çıkar :)

• Benim adıma başkası formu doldurabilir mi? Başvuru formunu kimler imzalamaktan muaftır?

Eğer başvuran kişi okuma yazma bilmiyorsa veya formu dolduramayacak durumdaysa başka bir kişiden yardım alabilir. Yardımcı olan kişinin “Sign and Submit” (İmzala ve Gönder) sayfasında belirtilmesi gerekir. Yardımcı olan kişi formun tamamlanması sırasında başvuru sahibine “Sign Application” (Formu İmzala) butonunu tıklayarak formu nasıl onaylayacağını göstermesi gerekmektedir.

Eğer başvuran 16 yaşından küçükse veya fiziksel olarak formu dolduramayacak durumda ise başvuranın anne veya babası veya vasisi formu tamamlayıp onun adına “Sign Application” (Formu İmzala) butonunu tıklayabilir. Eğer başvuranın annesi veya babası ya da yasal vasisi yoksa başvuru sahibinin vekaletine sahip olan veya üzerinde yasal sorumluluğu olan bir kişi tarafından başvuru formu doldurulabilir.

DS-160 Formunu Kaydetme ve Tam Doldurulmamış Forma Geri Dönme

Silgi cim bu yazi web sayfasindan.Sizmi sign and submit yaptiniz yoksa annenler tr.den mi yapti? Basvuran kisinin yapmasi gerekiyormus. Forma nereden girildigini IP numarasindan gorebilirler.Ben imzaladimda diyemez. Ayyy varya yoruldum resmen .

Masallah sana Esat bebis. Cok guzelsin cook :)

ben baktim ama bunu goremedim, zaten yardim aldiniz mi diye bir soru var. benden aldiklarini yazdim, sorarlarsa da telefonla ben sordum onlar soyledi ve doldurduk. ing. bilmiyolar nasil doldurucaklarki, o adamlarda biliyordur bunu. valla artik bitti, submit ettik.

simdi bir arkadasa sorduk, o da buradan doldurmus annesi icin ve vizeyi almis. sorun olmaz diye dusunuyorum ama sen garanti olsun diye doldur oradan submit ettir istersen. ya da oradan birileri doldursun. zor isler kolay gelsin bize :)

Öncelikle aramıza hoşgeldin:)) gerçi sen şu an şaşkınlık içindesin, beklenmedik zamanda süpriz bir hediye! Kokopellinin dediği gibi bu dert olmasın senin için, yaşın çok genç evet belki şu an bir bebek için hazırlıklı değildin ama doğurmak istiyorum da demişsin zaten zamanla içindeki o mucizenin varlığını hissettikçe korkuların geçecek. Biz de korkuyoruz:)) ben 31 yaşına geldim bak hala kendimi hazır hissetmediğimi düşünüyorum,biz hep erteledik bebeği.Planlarımız arasında hep sonlardaydı ama amerikaya geldikten 6 ay sonra bende hamile kaldım.Şimdi diyorum keşke daha önce yapsaymışız:)) bebeğin kısmeti burdaymış işte!

Kizlar doktor bana hamilelikte yasadigim sorunlardan dolayi buyuk ihtimalle C-Section olacagimi soyledi.. Aklima birsey takildi simdi.. Turkiye'de sezaryen yaparken doktorlar anneyi genel anestezi ile uyutuyorlar burda Canada'da ise epidural veriyorlar sadece, genel anestezi filan yok.. Genel anesteziyi en son yol olarak seciyorlar.. Neden boyle farkli acaba?

Bana epidural daha mantikli geliyor sonucta uyumuyorsun ve herseye sahit oluyorsun.. hem genel anestezinin riskleri ortadan kalkmis oluyor hemde bebisi hemen gorebiliyorsun.. En kotu yani ise assagida birseyler yapildigini hissediyorsun (aci yok tabii ki epidural'dan dolayi) ama yapilanlar uzerinde hicbir kontrolun yok..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…