- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.601
Sen benim kadar bekleme begendiysen al Silgi cim.33-34.haftalara kaldimi gezip bakamiyorsun cok fazla.Dun banyoya birseyler lazimdi Home depot a gittik esimle.Yarim saat icinde 2 defa tuvalete gittim dusun artik.Cok azicik idrar bile baski yapiyor artik.Yurutmuyor.
Aslinda 30.haftada herseyini alip alisveris olayini kapatmak lazim.Siz oyle yapin.En azindan buyukleri alin.Onemsiz ufak seyler sonraya kalsada olur.
Sabahlari cok zor kalkiyorum artik.Ise gitmek zulum oluyor.Birde uzerine soguklar geldi.
Gecen gun bir yerde okudum .Tr.de 33. hafta hamilelik iznine ayriliyorlar.Dogum izni, sut izni derken en az 6 ay izin kullaniyorlar.
Ben sanirim ya sirkette doguracam ya da buradan beni acil hastaneye goturecekler.Adamlarin umurunda degil ne kadar agirlastigim.Is verdikce veriyorlar.
HR. ile izin isini konustum. 6 hafta verdiler.Adim gibi eminim o alti haftada evden calisicam ben.
Tek umudum annem.Insallah seninki de benimki de gelir.
Merhaba,
Hoşgeldin aramıza taze anne adayı:)) Çok yeniymiş hamileliğin inşallah güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.Şikayetlerin var mı? Daha çok erken ama,umarım bebiş seni yormadan sağlıkla gelir.
Benim bu aya kadar hiç mide şikayetim yoktu ama sanırım bende de reflü başladı.Hemen hergün midemde özellikle göğüste yanma,ağzımda iğrenç acı bir tat! ne yiyip içeceği şaşırdım.Böyle olduğunda birşey yemek bile istemiyorum(
Gerci kizlar ben de heartburn oluyor .Tums iyi geliyor. Reflu icin ise yararmi bilmem. Benim esimde reflu var. Zantac ise yariyor. Bana doktorun verdigi hamilelikte icebilecegim ilaclar listesinde Tums ve zantac var. Yine de sen doktoruna Marlin.
Herkese Merhabalar,
Forumda bu konuyu yeni gordum ve cok sevindim:)
Bende Houston, Tx'da yasiyorum ve 9 haftalik hamileyim.
Umarim hepiniz sag salim bebislerinize kavusursunuz, kucak dolusu sevgi ve selamlar:)
Hic birsey yapmadim Silgi cim gecen hafta sonu.Guya cikip alacaktim.Cumartesi,Pazar miskin miskin battaniyenin altinda ne kadar sacma sapan film dizi varsa onu seyrettim.Bolca zararli abur cubur yiyerek.
Yapilacak o kadar cok sey var ki benim uzerime bir miskinlik,agirlik coktu.
Bu hafta sonu sanirim Sam's club'ta gordugumu alacam.Alt degistirme uniteside vardi onun.Hesapliydi.
Esimde calisma masasi alacakti Ikea dan .Olmazsa once aklimda kalmasin Ikea a bakarim olmadi Sam's Club ta olani alicam.
Merhaba,
Hoşgeldin aramıza taze anne adayı:)) Çok yeniymiş hamileliğin inşallah güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.Şikayetlerin var mı? Daha çok erken ama,umarım bebiş seni yormadan sağlıkla gelir.
Benim bu aya kadar hiç mide şikayetim yoktu ama sanırım bende de reflü başladı.Hemen hergün midemde özellikle göğüste yanma,ağzımda iğrenç acı bir tat! ne yiyip içeceği şaşırdım.Böyle olduğunda birşey yemek bile istemiyorum(
İşte benimki de heartburn:)) midem ama özellikle iki göğsün arasında yanma! alev alev ama:) aynı zamanda ağzıma ne yediysem geliyor(iıykkk.. reflü ile aynı şey galiba:))
Silgicim ah canım sen başından beri midenden çekiyorsun artık sana normal geliyordur bunlar,biraz daha sıkacağız dişimizi.
Benim bugün aklıma geldin Esra soracaktım,sen ne zaman izne ayrılacaksın yahu diye.Artık zor geliyor tabiki.Bana bile diyorlar ne zaman ayrılacaksın dinlen artık diye,ama sanırım bizde de 6 hafta.Ben aralıkta ayrılsam bile 6 hafta sonra nasıl dönerim bilemiyorum.Annem gittikten sonra bırakacağımız yer yok,tanıdık kimse,bakıcılar.İşimde vazgeçilmez bir kariyerim yok o yüzden eşim biraz daha bebek büyüyüne kadar çalışmamı istiyor.Maddi açıdan zorlayacak olsa da sanırım belli bir süre çalışamayacağım.
İşte benimki de heartburn:)) midem ama özellikle iki göğsün arasında yanma! alev alev ama:) aynı zamanda ağzıma ne yediysem geliyor(iıykkk.. reflü ile aynı şey galiba:))
Silgicim ah canım sen başından beri midenden çekiyorsun artık sana normal geliyordur bunlar,biraz daha sıkacağız dişimizi.
Benim bugün aklıma geldin Esra soracaktım,sen ne zaman izne ayrılacaksın yahu diye.Artık zor geliyor tabiki.Bana bile diyorlar ne zaman ayrılacaksın dinlen artık diye,ama sanırım bizde de 6 hafta.Ben aralıkta ayrılsam bile 6 hafta sonra nasıl dönerim bilemiyorum.Annem gittikten sonra bırakacağımız yer yok,tanıdık kimse,bakıcılar.İşimde vazgeçilmez bir kariyerim yok o yüzden eşim biraz daha bebek büyüyüne kadar çalışmamı istiyor.Maddi açıdan zorlayacak olsa da sanırım belli bir süre çalışamayacağım.
Koko sabah ve gece yatmadan önce süt içiyorum rahatlatıyor gibi...içim alev alev olunca soğuk şeyler içmek istiyorum zaten,sodada hoşuma gidiyor:) dediğin gibi gazı çıkarıyor işte..
Esracım bende herşeyi yer içerdim şimdi bu mide olayı başlayınca ne yesem şaştım,patates iyi geliyor,haşlayıp ya da püre halinde yemek iyi oluyor.Dün pirinç pilavı yedim, sanırım o tanelerden sebep yandım Allah:)) Tums doktora sorayım alayım olmadı,çok fena olunca alırım..Bugün izinliyim iş yerinde bu halde çalışmak daha da zor oluyor.Otururken de çalışmak zor ayakta da zor:)) Ayakta bir de bel ağrısı daha fena oluyor.Kasımda işe gidebilir miyim bilemiyorum bakacağız duruma göre, öncelikle bebişleri sağlıkla doğuralım da.Ben hep annem gittikten sonra ev tek nasıl yaparım diye düşünüyorum.Annem emzirirsen bebek 3 ayda çabuk toparlanır, bakarsın diyor:)) inşallahhhh
bizim plan uc ay annemler gelecek, sonra uc ay babaanne gelecek, sonra kres. krese daha bebis 7-8 haftalikken yazildik, siraya girdik, ciksa bari o zamana kadar. bizim kres cok iyi, arkadaslardan biliyorum cok memnunlar, onlarla gidip gordum de. guvenle teslim ederim cocugumu.
Ne güzel kreşi hazır kuzunun, hem 6 aylık olacak en azından biraz büyümüş olacak bir de güvenilir bir yer olması çok iyi.Bizim babaanne gelebilir mi bilemiyorum kadın 80 yaşına merdiven dayadı bir de tedavi oluyor,bakmak için olmasa bile görmek için gelsin istiyoruz ama bakalım.Bir de kadın kızının oğluna bakıyor o büyüdü kocaman oldu ama onla yaşıyor.Ah be annelerimiz bizi doğurup büyütüyorlar bir de torunları büyütüyorlar:))emekleri ödenmez
Merhaba,
Selam Kızlar;
Herkesler iyidir umarım.Annem bugün vize görüşmesindeydi, evraklara bile bakmadan başvurunuz onaylandı demişler:)) 2 güne vizesi eve postalanacakmış.
Anneme görüşmede ilk olarak benim Amerikaya nasıl geldiğim,ne zaman geldiğim sorulmuş.Greencard olayımı sormuşlar.Çalıştığım yeri sormuşlar,annemde davetiye yolladılar bütün bilgileri var demiş, kadın evrak falan istemiyorum demiş sen söyle demiş:)) Ayrıca annemin kaç çocuğu olduğu nerede yaşadıkları,torunları var mı gibi sorular? eşiniz sizinle gelmiyor mu gibi sorular da sormuşlar.Anneme amerikaya geliş nedenini sormamışlar,o da birşey dememiş.Kızının yanına ziyarete gidiyor işte:) Davetiye mektubuna bile bakmamışlar! annemin dediği önemli olan doldurulan ds160 formu sanırım.Onun dışında birşeye pek bakmamışlar:)) 2 saat beklemenin sonunda çok şükür vize onayını almış,darısı diğer annelerimizin başına.
silgicim ben yastik almadim gerek gormedim hamileyken ama esat dogdugundan beri normal yastik uzerinde emziriyorum. bide arik yastiga alisti kollarima alip emzirdigimde (ozellikle disarda, gezmede falan) rahat ememiyor kendini kasiyor. iki cekip birakiyor hemen. ama evde sere serpe cok guzel emiyor. yani yastiksiz yapamiyorum.. benim ki normal yattigimiz yastik ona ayirdim bi tanesini ozel bi yastik almadim yani.marlincim hadi gozunuz aydin, gelsin anne yemekleri :)
esracim bebek yatagini ne yaptin, aldin mi bisey? Allahin izniyle bisey olmaz minige de, guzelce atlatir ins.
nuraycim iyiyiz tsk., bebek dogunca yastik kullandin mi? yastik almali miyiz?
yavrukus hosgeldin ne guzel yeni bir arkadas bulduk :)))Herkese Merhabalar,
Forumda bu konuyu yeni gordum ve cok sevindim:)
Bende Houston, Tx'da yasiyorum ve 9 haftalik hamileyim.
Umarim hepiniz sag salim bebislerinize kavusursunuz, kucak dolusu sevgi ve selamlar:)
Merhaba,
Janim sanada merhaba sizleri altta gordum kizlar.. sen nerde oturuyordun? memnun oldum hepinizle
selam canim Kanada'dayim.. Bebisin cok tatli Maasallah :) Allah anali babali buyutsun canim
cok sagol Janim. ins sizleride gorucez. sen uzaktasin baya.ilk bebisin mi?
vatandas olarakmi gittiniz oraya? ilk bebisse baya heyecan var. ben ilk 19.haftada hissetmistim. sen hissetmeye basladinmi? bide cinsiyeti nedir
yavrukus senin bebis ultrasonda ne tarafdaydi sagsada soldami? bi soylermisin tezim varda bakalim tutacakmi diye herkese soruyorum:)))
Hosgeldin. Hayirli olsun bebegin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?